Rainy day.

Godmorgon! Jag sitter här med mitt lakritsté och lyssnar på hur regnet smattrar ner utanför. Det har regnat helt galet mycket inatt. Har frea gånger vaknat bara för att det regnat så högt. Med andra ord börjar det bli höst. Jag vill inte. Jag vill att det ska vara varmt och skönt så mycket som möjligt innan jag åker. För jag åker faktiskt snart. Känslorna där är en blandning av ont i magen och ett leende. Jag har längtat supermycket efter vissa människor så det ska självklart bli mysigt att träffa dom. Men.. ja. Nu pratar vi inte mer om det.
Idag jobbar jag ett 5 timmars pass i Newtown. Ush jag hatar att jobba där, det är så sjukt tråkigt. Jag brukar mest stå och läsa bloggar och annat på mobilen, för att affären är så himla död. Det är så himla lite folk som kommer in. Och jag kan tänka mig att det bara blir mycket värre nu när det är sånt här regnväder. Plus att mina mobilpengar är slut så jag kan inte stå och internetnörda mig heller. Kanske får ta att faktiskt Jobba! Haha. Nej men ärligt talat så finns det inte så mycket att göra när det inte är några kunder. Om allt redan är rent, och man inte har några kunder som stökar ner så kan man inte göra så mycket lixom. Oh well, det blir nog bra.
Igår åt jag och Andrea på Micky's efter jag slutat jobbet. Ja, vi har blivit stammisar där. Men det är så nära och bra, plus att dom har himmelsk mat. Jag åt en kikärts och lins sallad med haloumi, grillade grönsaker och ruccola, med lime och mint yoghurt dressing. Gott var det!
Nu strejkar mitt internet och jag måste ändå gå och göra mig i ordning. Have a nice day! Eller natt för er i Sverige som precis ungefär nu går och lägger er. ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJ !! Läst din blogg , ser att du oxå älskar bershka kläder ( SÅÅÅ grymt snygga !!!!)såg att det kommit en Webbsida som säljer bershka kläder i SVERIGE!!! AWESOME HUH?!? besök deras facebook , de heter "Gellandia-we dress Scandinavia" , det står där att alla som blir ett "fan" har chansen att vinna gratis kläder ^^ Ett tips från en bershka älskare till en annan ^^

2011-03-21 @ 19:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0