The world fights back.

Hallå! Man kan ju undra vart jag har hållt hus. Jag har inte haft något internet på ett tag. Förklaringen till det är ungefär att Australien har världens sämsta internet. Nej men vårat modem hade gått sönder, så det var tvungna att skicka ett nytt. När vi väl fick ett nytt så hade vi inget simkort till det, så det var vi också tvungna att skaffa nytt, vilket jag gjorde idag, så nu är vi back on track.
Jag sitter mest och läser aftonbladet som en galning nu när vi har fått tillbaka internet. Det är så hemskt det som har hänt i Japan. Det skrämmer mig verkligen. Vart är världen på väg?? Jag ser det mer som att världen verkligen säger ifrån. Vi alla är medvetna om att vi bör vara mer miljövänliga, men är vi det? Politiker, ministrar, och vi människor vet alla att vi påverkar miljön dåligt, men inga drastiska ändringar görs. Jag tror inte att det kommer att gå att stoppa klimatförändringarna, det är helt enkelt för mycket jobb och det behövs ändring från varenda land. Och ärligt talat tror jag inte någon riktigt förstår det föränn någonting händer landet i fråga.
De senaste tio åren registrerades 40 procent fler naturkatastrofer än den föregående tioårspersioden-DN Klimatförändringen ligger bakom allt fler katastrofer, enligt Röda Korset.
Bara de senaste månaderna så har ungefär allt som kan hända i naturkatasrof väg hänt.
Snökaos i Europa
Översvämningar i Queensland, Australien
Orkanen Yasi i Queensland, Australien
Skogsbränder i Perth, Australien
Jordbävning i Christchurch, Nya Zeeland
Jordbävning utanför Japan
Enorma tsunamis drar in över Japan och förstör hela städer till följd av jordbävningen
Vulkanutbrott i Japan i vulkanen Shinmoedake som väckts till liv efter jordbävningen
Nerkylningsproblem och hitills 3 explosioner vid kärnkraftverket Fukushima i Japan. Höga strålningsnivåer som är livshotande kring områdena nära Fukushima.
Jag kanske har missat nått men Ush. Jag säger det, vart är vägen på väg?? It freaks me out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0