Love is a beautiful thing.


tumblr_llbeds09nV1qbc2n8o1_500_large

Ge mig en man!...Helst på momangen!


Sources: sparkspropaganda, niotillfem, lelove

♥♥


Madeleine Mcann

Jag är nog ganska jetlaged after all. Slumrade till och drömde att jag och Michelle blev jagade av några läskiga män genom hela sunnersta, och att dom hade spioner överallt, och vi sprang och sprang, gömde oss i buskar, i högt gräs osv osv. Resultat av allt hemskt vi diskuterat Michelle?

På flygplatsen hittade vi en bok om flickan Madeleine McCann som kom bort för några år sen. Nu har hennes föräldrar gett ut en bok om hela händelsen i ännu ett hopp om att det ska nå ut till flera och att det ska komma fram något om vart deras lilla flicka är. Det är så himla himla himla hemskt, jag kan verkligen inte släppa det. Jag blir helt deprimerad över hur hemska människor det finns i denna värld. VEM tar ett litet BARN! Vem, Hur, Varför gör man något sådant. Då är man fan helt igenom ond!



Fy vad hemskt det är! Hur ska man våga få barn i denna värld??


Frossa

Godmorgon! Igår när jag kom hem så orkade jag inte med mycket! Det slutade med att jag deckade bredvid Theo när han gick och lade sig! Vid nio ungefär. Så vaknade jag vid tolv och var klarvaken. Hej jetlag. Så då gick jag upp och tog en dusch och innan jag somnade om!

Vaknade i allafall vid nio och sen dess har jag hunnit med frukost och att gosa med Ludde typ. Jag fryser som bara den! Antingen är det onormalt kallt i mitt hus eller så har jag någon slags frossa, kanske en förkylning på g! Ush, det vill jag inte! Så nu ligger jag under filtar och dricker te!

Så planerna för dagen är oklara. Om jag piggnar till så vill jag nog ut i solen och träffa vänner, men gör jag inte det så får jag nog nöja mig med att ta det lungt, packa upp och så vidare.

Jag saknar redan New York!! Underbara stad! Bilder kommer när jag har hittat laddaren till min dator (är inne på mammas dator nu) så att jag kan ladda in bilderna! :) Det finns en miljard bilder så jag kommer nog lägga upp dom dag för dag. Men det gör vell inget?


Best Friends


Världens finaste läderarmband med guldigt spänne och en fin fjäderberlock har jag och bästis införskaffat som bästisarmband. Himla fint tycker jag!! Inte bara för att det är bästisarmband utan också för att jag gillar looken starkt. Det går ju att matcha till allt! Nya favoritarmbandet!


Vill inte aka hem!

Hemfard idag kanns sadar. Eller for att vara arlig sa kanns det as trakigt! Vi bada vill stanna! Men men, vi kommer tillbaka! Vi planerar reda varan nasta resa hit!

Vi har sett pretty much allt vi velat se. Gjort nastan allt vi velat gjort. Vi har sett det manga kanda platser som Grand Central Station, Times Square, Rockefeller Center, Radio City, Central Park, Columbus Circle, Union Square, Washington Square Park, Brooklyn Bridge, Soho, Empire State Building, Chrysler Building, Wall Street, Trinity Church, New York University, En skymt av frihetsgudinnan och sa vidare. Sen har vi ju sjalvklart shoppat shoppat shoppat pa fifth avenue och i soho osv. Guud vilken grym resa!

Just nu ligger Michelle och snoozar och snarkar som vanligt, haha. Nera men jag borde iaf borja packa! Klockan 15 idag ror vi oss mot flygplatsen!

Puss! (Och lugn, believe me; Bilder KOMMER i stora lass)♥

Underbara stad!

Allt 'r underbart!! Jag och Michelle 'r de b'sta rese kompanioner man kan t'nka sig. Vi shoppar. Vi promenerar runt p[ manhattan och s'ger "woow kolla d'r" , "ah titta!!", "aah vad fiiint!!". Vi shoppar. Vi fotar. Livet ar underbart och jag alskar New York! Det har gatt tva dagar och detta ar bland annat vad vi sett och gjort hitills:

Dag ett - Grand Central Station,Chrysler Building, Times Square, New York Public Library, Bryant Park, Broadway, Radio City Music Hall, Rockefeller Centre m.m.
Dag tva - Fifth Avenue Shopping, Empire State Building, Madison Square Park, Flatiron Building, en massa promenerande.

Nu ar klockan 23.14 har och jag maste sova, for imorgon vantar en ny dag i denna underbara stad. Vi hoppas pa battre vader! Hitills har vi knappt sett skymten av solen, det har mest vart gratt och regnigt. Men ska jag vara helt arlig sa gor det inte mycket alls!
(Forlat for att det blir rorigt med bosktaverna. Inga svenska bokstaver.)

PUSS!


New York City

Love love love love love love love love it !! ♥


NYC!

Jag är trött som fan men taggad till tusen. Väskan är packad men det är inte mycket i. 3 tröjor har jag med mig. TRE! Tror jag aldrig i mitt liv packat så lite. Jag säger bara HEJ SHOPPING!

Jag blir upphämtad av Michelle och hennes mami klockan 4 inatt och sen lyfter planet ca 3 timmar senare. Vi landar på dagen imorgon I New York... och jag kan fortfarande inte fatta det. Dream. Come. True. Tack för den bästa presenten någonsin Michelle!


orgutcayli, flickr


Akupunktur och sugmärken


Dagens akupunktur var minst sagt en upplevelse. Först så gjorde han precis likadant som förra gången, fick nålar i ben, armar, fötter, mage oc ansikte. Men sen så sa han åt mig att vända på mig, så fick jag nålar längs ryggraden också. Inte nog med det, så sätter han fast stora sugproppar på min rygg som gjort att jag nu fått stora blåmärken på min rygg, som sugmärken fast större! Haha som sagt, en upplevelse. Men det var ganska skönt, jag låg där och lyssnade på den plonkiga musiken och somnade nästan lite! Sen fick jag några örtpiller också. Intressant!

Efter akupunkturen så träffade jag Michelle (blondie) en snabbis. Vit åt lite lunch och satt och pratade en massa. Fint! ♥

Och nu måste jag verkligen ta tag i packningen. Jag prokrastinerar som vanligt. Skärpning! Så nu går jag upp på vinden, hämtar väskan och sätter igång!


First kiss.

Jag vet, lite mycket videos på senaste. Men jag hittar helt enkelt så mycket bra som jag inte kan hålla för mig själv.

Det här är helt seriöst det sötaste jag någonsin sett!!

Åh dom är så himla söta!! Kommer ni ihåg eran första puss? Första pussar är speciella. Min lillebror berättade att han fick sin första puss här om dagen, av tjejen han helst ville få en puss av också. Åh, fint! Jag kommer ihåg min första puss! Jag var runt 6-7 år och jag och Andrea, och våra två killkompisar var ute och lekte i skogen. Så stod vi vid en jätte stor sten. Så gick Andrea och en av killarna och pussades bakom stenen, och sen gjorde jag och den andra killen också det. Haha gulligt!


Something's got a hold on me.


Älskar detta. Det där är typ jag när ingen är hemma. Hahaha.


Concrete jungle where dreams are made of.


^Världens finaste cover!


Jag sitter och dricker ekologiskt kamomill te och drömmer om staden av drömmar. Ikväll är det planering och packning som gäller. Aah jag kan inte fatta att vi är i New York på lördag!! New York tips i alla former är varmt välkommna!

Har suttit och dreglat lite på flickr, och därmed bestämt mig för att jag måste ta med mitt stativ till New York. Städer+lång slutartid = mums!
Source: Flickr: Philipp Klinger Photography


Bättle Imolgon


Idag var jag hos en söt liten kinesisk doktor som lovade att min acne skulle vara "bättle imolgon". Jag var nämligen på akupunktur för första gången i mitt liv. Jag och mamma testar lite alla möjliga grejer just nu i hopp om att någonting ska funka. För om ingenting funkar snart så orkar jag verkligen inte mer. Hur som helst så kändes det väldigt lovande. Det första han gör är att säga att jag ska sträcka ut min tunga åt han. Okeej tänkte jag. Men genom att kolla på min tunga och mitt öra så berättade han grejer om min kropp som stämde så himla bra och sa att allt hängde ihop. Och det tror jag definitivt att det gör, men det där var nästan lite läskigt. Han tog en titt på mitt öra och berättade att en helt annan del av min kropp inte mådde bra och att han måste fixa det. Och precis det han sa har jag haft problem med i kanske 2 år nu. Utan att jag hade berättat nått! Så himla cool kille!

Sen tog han in mig i ett rum och satte nålar i armar, ben, mage och ansikte på mig. Så fick jag ligga så en stund. Sen fick jag en kräm som jag skulle använda, och en till tid hos honom och det var det.
Det låter inte så speciellt men det var verkligen en upplevelse. Han var så cool och det kändes som han kunde så mycket. Han var tydligen utbildad till vanlig läkare också, men valde att jobbade med naturligare kinesisk medicin. Jag och mamma var helt sålda. Aja, nu är det upp till bevis i guess.


Sommarnätter.

Ibland är jag uppe alldeles för sent. Alldeles alldeles för sent, då jag egentligen är en morgonmänniska. Så sent så man är en zombie dagen efter. Det är så dumt, men också ganska mysigt ibland. Mysigast är när fåglarna börjar kvittra vid tre ungefär, och man fortfarande inte sover. Då vet man att det är sommar på riktigt! Älskar den känslan. Då kan det vara ganska värt att vara uppe lite för sent ibland.


Igår natt när detta hände, så tyckte jag det var så fint så jag var tvungen att filma en liten snutt. Visuellt kan detta klassas som världens sämsta film, men hör. Fågelkvittret lyser upp allting! Åh så vackert. 


Mamma muu.


[^OBS. Tryck på Play först! ^]
I lördags gjorde jag och mamma som sagt något väldigt somrigt och mysigt på morgonen, men också ganska ovanligt. Vi var på betesläpp, som ingen av oss hade vart på tidigare.

Betesläpp är när en bondgård välkomnar folk dit för att titta på när de släpper ut korna i hagen för första gången på våren. Då har de stått inne och inte sett ljus eller en hage på flera flera månader, så när de släpper ut dom så är dom så glada och hoppar och skuttar och springer runt som galningar. Då får de vara ute på bete ända tills det är vinter igen.
Ska jag vara ärlig så var det först meningen att det skulle vara en grej för Theos skull, men när han vägrade följa med så bestämde jag och mamma oss för att åka ändå (jag med kameran i högsta hugg i hopp om att fånga dessa kossors glädje på någon bild eller två) och det visade sig vara en väldigt bra idé då det var hur mysigt som helst!

Varning: Ibland när jag fotar (eller alltid ungefär) så kan jag inte ta en bild, eller fem, eller tio. Utan jag blir så exalterad och tar ungefär hundratals. Sen kan jag aldrig välja ut några få av dom bästa för det råkar alltid bli för många. Så nu varnar jag er för överflöd av koss bilder. Men det har väl ingen dött av :)

Vi åkte ut på landet till en gård nära Bälinge som hete Roteberg.

När vi kom fram var det en massa folk där, med sina familjer och barn och så. Det spelandes country musik och det var riktigt mysig stämning redan då.



Efter de läst upp en fin liten dikt om kossor som pappan till han som ägde gården hade skrivit så började nedräkningen till då korna skulle släppas ut.

Sen släpptes de ut och oj vad ivriga och glada de var.

De muade, och sprang runt och man såg att de var jätte glada. Det var fint!

De smakade på sitt första färska gräs detta år.

De stångades och lekte.

De hoppade och skuttade som man inte hade någon aning om att kor var kapabla till, och såg ganska knäppa, men glada ut.

Fina Mamma.

De hade även andra djur lite längre bort som man fick titta på om man ville. Hur söt!?

De sålde ekologiska ostar, hamburgare, mjölk, glass och lite allt möjligt. Jag antar att det mesta hade tillverkats på gården.

Det blev dock inga ostar eller hamburgare för oss, utan vi "stadsbor" åkte in till stan igen och åt sushi istället.

Det var gudomligt gott som vanligt och det var den lördagsmorgonen. Värt!


WWW



Mina vår/sommar favoriter från WhoWhatWear daily.
Älskar de tre sista ; Olivia Palermo, Zoe Saldana och Nicole Warne från garypeppervintage's looks.
Collage by me.


Show me how you Burlesque



Jag och Madde ligger och kollar på Burlesque. Så så såå bra. Skulle kunna se den 100 gånger!


Je veux aller à Paris

Ännu en liten film.



Mimco S1.11

Förutom New York (som definitivt är nummer ett) så är Paris också ett drömresemål! Äta ost och dricka vin på franska uteserveringar. Använda det lilla jag kan från mina 6 års franska lektioner. Dricka gott kaffe och äta macaroons, shoppa, hänga i parker, och leva livet. Åh!
 Jag var jätte avis när Michelle och Madde åkte dit. Trots att jag faktiskt var i frankrike samtidigt. Men alperna är inte samma sak som Paris, såvitt jag har förstått i alla fall!


Elizabeth Olsen




Smile

Lite småkul sådär. Made me smile i alla fall!




Spring


LeFashion


En perfekt söndag!

Har haft en underbar dag/kväll med världens bästa! Vi har myst, ätit melon och mango, druckit te, ätit middag, druckit lite mer te, sökt visum och snackat en massa massa goja. Me like!
Tack för att du är du också! När det behövs som mest kan du alltid cheer me up!♥
Me love you Michelle Jeng!


Foto: Jag, Modell: Michelle


The Voice

Den här serien som Christina medverkar i började för ett tag sen. Redan efter första avsnittet var jag såld (Såklart, Christina är ju med. Haha tönt) Nej men jag tycker det är så underbart koncept. Christina, Cee Lo Green, Adam Levine och country sångaren Blake Shelton är s.k. "coaches" i programmet. Programmet börjar med "blind auditions" där coaches sitter med ryggen mot scenen och så kommer någon in och sjunger. Om coacharna gillar vad de hör och vill ha med personen i sitt team så trycker de på en knapp och då vänds deras stol och så får de se personen. Dom bygger alltså ett team med sångerskor/sångare som de sen ska coacha, och de får Endast utgå från deras röster, eftersom de inte får se dom innan de faktiskt har valt dom. I love it!

Jag har bara kollat på Youtube. Det första avsnittet låg där och har nu sett ungefär halva av det andra avsnittet där också. Men jag ska försöka ladda ner det. Hur som helst - GOOD SHOW! Jag kan tänka mig att American Idol har fått sig en Stor konkurrent!

Här är när the coaches uppträder i första avsnittet! SÅ bra! Christina rocks it som vanligt!




Söndag

Hallå! Jag vet, bloggandet är lite segt just nu. Oh well, det blir så ibland! Igår gjorde jag och mamma något jätte mysigt och somrigt, jag berättar sen! Sen klämde vi även in en sushilunch (såklart.. börjar bli standard). Värt! Jag tog iaf en massa bilder så jag lägger upp det senare.

Idag regnar det. Och regnar. Och regnar lite till. Så jag och Michelle ska mysa, dricka te och söka visum. Låter som en perfekt söndag!

I fredags var jag och sökte en massa jobb, och nu på tisdag så fick jag komma in och jobba lite på ett av ställena! Nice!

En sak till! Vet ni? Imorgon börjar en ny vecka. Och vet ni? De två sista dagarna på den veckan så befinner jag och Michelle oss i NEW YORK! AAAAaaaah jag kan typ inte andas för att jag är så excited! Åh vad bra det kommer bli!




Ombré

En kopp kaffe senare och gud vad skönt, nu kan jag hålla ögonen öppna! Mamma ringde nyss och frågade om jag ville komma och slinga utväxten (som hon tjatar!) men jag sa nej. Jag vill inte, men samtidigt så vill jag. Jag kan inte bestämma mig.. Jag tycker det kan vara ganska fint med utväxt, fast mest om man har lite mörkare toppar än vad jag har (Så som nedan). Ombré hår så att säga. Men sen vill jag försöka förbättra kvaliten av mitt hår också, så då är det ju jätte bra om det får vila lite från blekning, som sliter otroligt mycket på håret! Nu när jag ändå väntat så länge med att fixa utväxten, varför inte vänta lite till.. Fast samtidigt så kan det se så fräsht ut med nyslingat blondt hår.. Ååh jag vet inte. Kan någon hjälpa mig?


Mitt hår nu. (Ursäkta webcam bilden som gör att man inte ser så bra.)

Jag i nästintill kritvitt hår förra sommaren. Även om jag skulle göra utväxten nu skulle jag inte göra mig lika blond som då. Men ja. Jag vet inte. Go Blond? Go Ombré?


Restaurang Kungsholmen

Ludde ligger och snarkar i min säng. Det vill jag också göra. Jag är oerhört trött av någon anledning. Men jag vägrar att sova bort mina dagar. Upp vid åtta, vare sig jag har jobb eller inte!

Gårdagen var så himla mysig. Träffade Alice och Clara på Hötorget. Vi gick runt i affärer lite, jag insåg hur mycket jag behöver shoppa osv. Sen gick vi och mötte upp Thomas (min mosters man, och min gudfar) och promenerade ner till Norr Mälarstrand där Birthe och Fille väntade. Vi åt på restaurang Kungsholmen, som är ett stort ställe som fungerar lite som en food court fast på ett mycket finare sätt! Det är som en restaurang med på menyn har de mat från en massa olika kök. Lite japanskt, lite svenskt, lite spicy osv. Vi började med skaldjurs dumplings, tempura räkor och ricepaper rolls och sen åt jag sushi! Jag har blivit helt beroende av sushi! Eller jag har ju alltid älskat det men på senaste tiden vill jag äta det Hela tiden!!



As mysig kväll verkligen! Kul att träffa kusinerna! När vi var små så sågs vi jätte ofta, men nu ses vi inte alls lika ofta, vilket jag tycker är tråkigt. Jag har bestämt att jag måste åka till Stockholm oftare! Älskar älskar älskar det!


Stockholm!

Hallå! Jag och Michelle bestämde igårkväll att vi ska börja springa en mil. Vare sig vi orkar eller inte så ska vi försöka en gång i veckan. Shit. Behöver jag vara orolig? Nejdå det går nog fin fint!

Igår träffade jag Michelle och Maria på stan. Vi satt i solen lite och sen gick vi runt i lite affärer. På kvällen så kom Madde till mig och vi åt middag, hängde på min balkong etc. As mysigt!

Ikväll ska jag till stockholm och träffa kusinerna mina. Fick "en Stockholmskväll" med dom som lite försenad födelsedagspresent så vi ska vell typ gå ut och äta middag och så. Mys! Ska åka lite tidigare och träffa min kusin Alice och gå på stan eller fika eller nått när hon slutat skolan. Åh jag älskar Stockholm!


Jag, Alice och Clara på studenten förra året!


Jag och Filip, som tar studenten i år! Woop! Inte långt kvar!! Åh studenten var så himla kul! Hade en av de bästa dagarna i mitt liv! Man är glad hela tiden och skrattar, jublar och skriker konstant. Livet är vekligen en fest på studenten!!


I believe in us, I am terrified to love for the first time.



Åh, favoritlåten just nu. Jag har gått runt och sjungt sönder den här hemma ungefär. Mina brorsor vill nog slå mig ibland, he he. Men men what to do, i ain't gon' stop singing! Hur som helst är Christina grym som vanligt, älskar burlesque soundtracket!

Ikväll har jag lekt med Michelle. Jag bjöd henne på veggo-middag och sen drack vi te på min baksida och satt och myste och pratade. Älskar att man kan sitta ute nu, gud vad varmt det var idag!
Love!♥


Ont

Idag mår jag inte bra. Inte bra alls. Varken fysiskt eller psykiskt. Vaknade tidigt imorse av att jag hade det ondaste av ont i magen. Det kändes som något gått sönder inuti mig. Hade kramp och det högg i magen. Kunde inte resa på mig, kunde inte sträcka på mig, kunde inte ens ropa på min mamma. Efter en stund, som kändes alltför lång, så släppte det lite och då lyckades jag somna om på något vis. Sen vaknade jag vid 11 igen och gick upp. Har fortfarande ont men inte lika.

Jag är så himla himla less. Jag orkar inte med sånt här. Känns som att det är en miljard fel inuti min kropp som jag inte vet hur jag ska fixa. Orkar orkar orkar inte.

Jag känner ingen lust till någonting just nu. Trots vackert väder så vill jag inte göra någonting. Är arg på mig själv och arg på allt och alla. Jag orkar inte!

Bj, Baba Ganoush och Vår.

Hallå! Gårdagen blev jättebra. Kvällen började med plockmat, förfest och firande av Michelle och Sara hemma hos Michelle i Valsätra. Trevligt stämning och trevligt sällskap! Sen åkte vi in till stan och så blev det bj resten av natten. Eftersom vi var så stort gäng så tappade man bort alla hela tiden, men jag och Maria sprang mest runt mellan dansgolven och dansade en massa. Bj var vell som vanligt, det har inte direkt förändrats på 7 månader. Samma människor, samma DJ (som kände igen mig och undrade vart fan jag hade varit haha), samma stämning. Same old same old. Men det kan ju vara fint på sitt sätt ibland också. Det är ju i alla fall ens hometown.

Idag har jag segat en massa. Gjorde en as god Baba Ganoush till lunch och åt det med morötter ute på altanen med mamma. Det var hur gott som helst och jag skulle kunna leva enbart på det och hoummos typ!

bild: google

Vid 4 tiden cyklade jag in till stan och träffade Maria i stadsparken och åt glass i solen. Vi låg på gräset och kollade på den blåa himmlen och pratade om livet ungefär. Mysigt!  Sen skulle hon iväg så jag cyklade hem vid vattnet. Ganska fint med vår faktiskt.

Har precis druckit jättegott ekologiskt te som jag fick av finaste fröken sjöberg igår som en liten försenad 20års present. I en jättefin blommig burk dessutom. Hon är fin och omtänksam hon!!


Födelsedagskalas gånger två.

Hej! Idag är det mycket som ska hinnas med! Och ikväll ska dessa två tjejer firas, som har fyllt år! Sen blir det troligtvis bj!

Michelle och Sara på kräftskiva förra sommaren.

Ha en bra fredag!


Frusen!

En fråga. Blir blodet tunnare om man bor i ett varmt land? Sen när man flyttar hem till det kalla landet igen så fryser man extra mycket. Eller är det bara nått man säger? Hur som helst så tror jag fan att det stämmer för jag fryser HELA tiden. Jag går runt med ull tofflor och ull tröjor inomhus och så fort jag är utomhus så fryser jag hela tiden. Mamma berättade att när vi bodde i Dubai, och när vi kom hem på sommrarna och alla gick runt i linnen och shorts så gick hon runt i tjocktröjor och frös jätte mycket. Det kanske bara är att man vänjer sig vid värmen.. I don't know, men nått är det för det är inte normalt att frysa så mycket som jag gör. Till och med inomhus lixom. Oh well.. Jag vänjer vell mig snart.

Mötet idag gick bra. Jag och Michelle var på möte hos ett eventföretag. Mer om det sen.


Nu ska jag kolla på private practice och dricka te så att jag blir varm. Har haft ont i magen hela dagen idag. Inge roligt alls! Hoppas det går över med te och lite sömn. Imorgon vankas det födelesagsfest gånger två, för två fina flickor! Det ska bli kul! Puss!♥


Wildfox kids


Source: Wildfox
Typ det sötaste man sett? Eh ja!


Mot stan.


Hej hej här är jag. Nu drar jag till stan och träffar Michelle. Även fast bussen går om en kvart så är det nog bäst att jag går nu eftersom jag går ungefär lika snabbt som en snigel med min träningsverk. Puss på er!


Valborg i bilder.

Här kommer lite valborgsbilder förresten. Dessa+fler ligger redan uppe på facebook men för er som inte har mig där, Voila! Har tyvärr bara bilder från dagen. Kände inte för att släpa med mig systemkameran ut i natten förstår ni.

Champagne frukost hos Johan i Årsta!


Ekonomikum.



Vår?

Godmorgon. Både imorse och igår morse så har jag vart så himla trött på morgonen trots att jag sovit runt 8 timmar. Undra varför. Igår botade jag tröttheten med ett träningspass och idag botade jag det med en kopp kaffe och lite njutande på balkongen i solen (som har försvunnit nu :( ). Det var min första kaffekopp på länge och gud vad fint det satt! Kaffe blir mycket godare om man bara unnar sig det ibland! Då uppskattar man det mer lixom!

Förövrigt så kan jag nästan inte gå idag, precis som jag trodde. Kan knappt gå upp för trappan eller resa mig från toa sitsen.Tror jag aldrig haft så mycket träningsverk i mina bakre lår! Allt jag säger är: Hejdå celluliter! Haha ;)


När det var soligt imorse fick jag hopp om att det var fint vårigt väder igen.. Som exempelvis innan vi åkte till Alperna (bilderna ovan). Men nu är det molnigt och grått igen. Kom igen nu! Maj brukar vara en fin och vårig månad ju!

Idag ska jag ner på stan och träffa Michelle, så ska vi på ett litet jobbmöte. Får se hur det går :) .
Puss!


Wednesday

NejmenHej. Idag har dagen mest bestått av träning, sushilunch med mamma, lite garderobrensning och middag.
Jag och mamma var på skivstångspass vid tolv och det var väldigt jobbigt! Men nu ska jag skaffa muskler minsann. Kan slå vad om att jag inte kommer kunna gå imorgon.

Jag har insett att jag gillar typ 5 av de klädesplaggen jag äger vilket är lite tråkigt. För att ni ska förstå så kan jag säga att det är ungefär 5 plagg av 100. Så det var riktigt mycket som hamnade i skänka bort -högen. Tråkigt. Jag vill bara slänga allt jag äger och köpa nytt!! Så har jag inte kännt förut. Jag har alltid haft lite separationsångest när det kommer till kläder. Typ det här kan jag vilja ha på mig nåån gåång. det här kan jag ha på mig om jag går ner några kilo. det här kan jag ha på mig när..blablabla och så fortsätter det. Men nu känner jag att jag bara vill bli av med allt och köpa nya FINA genomtänkta köp. Så hälften har jag slängt nu. Nu behöver jag bara en rejäl shopping spree så att jag kan införskaffa lite nytt. Vilken himla perfekt timing eftersom jag och Michelle åker till New York snart. Åh jag längtar ihjäl mig. Så nu är det bara pengaproblemet som ska lösas.. Men imorgon ska jag iallafall på ett litet jobbmöte. Alltid nått!

source: cherry blossom girl


Escape the cold.

Har precis ätit middag och nu vankas det lite private practice. Jag har inte lite serier att ta igen, men I like it. Vädret suger mer idag än dagen innan och det fick mig att bestämma mig att inte lämna huset idag. Fy! Jag vill inte känna kylan! Spring where are you??


Jag går runt med ulltofflor och tjocka tröjor och dricker té stup i kvarten. Skulle ungefär jätte mycket hellre vilja glida runt med surfhår, ha på mig lösa tunna plagg, dricka fruktjuicer och lyssna på slightly stoopid. Men det får bli någon annan gång då.


Be careful of your thoughts, they may become words at any moment.


Source unknown.


Plans

Imorgon ska jag:
Gå ut och springa
Rensa kläder och hänga upp kläder på min nya klädstång
Redigera och lägga upp Valborgsbilder
Laga mat till mina bröder och veganmat till mig. (Jag vet att man tycker att alla veganer är knäppa, jag har själv vart en av dom som tyckt så, men I have my reasons. Mitt tips är don't judge innan ni läst på om ämnet! Och nej, för er som undrar så är det inte för att jag tycker synd om djuren..)

I veckan ska jag:
Städa
Söka en miljard jobb
Motionera varje dag

Vad SKÖNT att ha allt nedskrivet! Ibland måste man ju planera lite känner jag. Även fast man är jobblös och inte har några "riktiga" måsten.

Idag är jag ganska arg på kylan och det snöblandade regnet som bestämde sig för att göra mitt väderhat ännu värre. Jag vill ha sommarnätter, cykeltransport överallt, blommor, smultron, ständigt solsken och värmebölja. Fast att jag flyr landet för New York denna månad känns sådär ganska väldigt jätte okej. Eller mega jätte bra egentligen!

source: unknown.


Kinesologi

Imorse var jag hos en kinesolog i Stockholm. Det var bland det skummaste jag gjort, lite komiskt nästan, men det var intressant. Jag låg på ett bort och hon höll på olika punkterpå kroppen, bankade på olika ställen och drog i armar och ben. Skumt, men det hon kom fram till lät faktiskt inte helt hokus pokus. Hon kom fram till att jag hade en inflammation i tunntarmen, att jag hade en svampinfektion i magen och att ph balansen i min kropp var för sur (vilket var ganska coolt då jag hela vägen dit hade suttit och klagat på min halsbränna). Allt detta kan även leda till en hormonell obalans vilket tex. skulle förklara min acne, och andra problem jag har. Sen har jag haft problem med magen så länge jag minns ungefär, känns som den aldrig funkat normalt. Hur som helst fick jag en massa piller/kosttillskott som jag ska testa, och sen ska jag även undvika gluten mjölkprodukter och kött så gott det går, helst helt och hållet. Det visste jag dock innan att det är dåligt och att undvika vete var också någonting jag och mamma pratade om på vägen dit. Kött är ju inga problem att undvika för det gör jag ju redan. Äter bara fisk/skaldjur ibland, men annars äter jag inget sånt. Men gluten tror jag kommer bli svårast att undvika, detär ju typ gluten i Allt! Men men, nu ska jag fan försöka för jag orkar inte med allt krångel med min kropp längre! Det ska bli spännande att se hur det går!
Självklart ska jag undvika socker och alkohol också,men det förstår vell nästan vem som helst.




Valborg och dagen efter.

God kväll. Idag har jag mest tagit det lite för lungt för mitt eget bästa. Latat mig med andra ord. Vaknade upp hos Maria imorse. Jag och Michelle hjälpte till att städa, åt lite och sen tog vi bussen hem. Sen dess har jag ungefär kollat på 90210, och kollat på ännu mer 90210. Ja, en riktigt lat dagen efter.



Igår var det ju Valborg. Jag hade inga förväntningar alls men gud vilken bra dag! Enda felet var att det var så HIMLA kallt!! Jag som missat svenska vintern i år var vell lite ovan eller nått, för fyfan vad jag frös! Annars var det som sagt en fin dag! Den började med champagnefrukost hos Johan i Årsta. Sen bar det av till stan och ekonomikum där stämningen var på topp. Det var dj, hög musik, och fullsmockat med folk. Sen bar det av till Linnea i stan för lunch och lite paus i all Valborgs hets. Sen blev det promenad till Maria där vi var ett litet tag när det höll på att bli kväll. Jag kände att jag behövde fräsha till mig så jag åkte hem, drack vatten, åt lite, tog en powernap och fixade till mig lite, sen var jag på topp igen! Då blev det förfest hos Maria och sen utgång på Saluhallen! Där var det också en massa folk och bra stämning. Som sagt, en bra valborg med fina vänner!

Imorgon ska jag till Stockholm med mamma. Jag har tid hos en doktor tidigt på morgonen och sen ska vi typ fika och gå runt i affärer lite. Det blir mysigt!

Bilder från Valborg kommer, men nu måste jag verkligen sova!
Puss!


RSS 2.0