Bättle Imolgon


Idag var jag hos en söt liten kinesisk doktor som lovade att min acne skulle vara "bättle imolgon". Jag var nämligen på akupunktur för första gången i mitt liv. Jag och mamma testar lite alla möjliga grejer just nu i hopp om att någonting ska funka. För om ingenting funkar snart så orkar jag verkligen inte mer. Hur som helst så kändes det väldigt lovande. Det första han gör är att säga att jag ska sträcka ut min tunga åt han. Okeej tänkte jag. Men genom att kolla på min tunga och mitt öra så berättade han grejer om min kropp som stämde så himla bra och sa att allt hängde ihop. Och det tror jag definitivt att det gör, men det där var nästan lite läskigt. Han tog en titt på mitt öra och berättade att en helt annan del av min kropp inte mådde bra och att han måste fixa det. Och precis det han sa har jag haft problem med i kanske 2 år nu. Utan att jag hade berättat nått! Så himla cool kille!

Sen tog han in mig i ett rum och satte nålar i armar, ben, mage och ansikte på mig. Så fick jag ligga så en stund. Sen fick jag en kräm som jag skulle använda, och en till tid hos honom och det var det.
Det låter inte så speciellt men det var verkligen en upplevelse. Han var så cool och det kändes som han kunde så mycket. Han var tydligen utbildad till vanlig läkare också, men valde att jobbade med naturligare kinesisk medicin. Jag och mamma var helt sålda. Aja, nu är det upp till bevis i guess.


Kommentarer
Postat av: Andrea

OOh vad spännande! Hoppas att det funkar! (visst är jag en bra kommenterare idag?) ;)

2011-05-19 @ 01:21:18
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: Paula

Ja as spännande! (Haha ja det är du)

2011-05-19 @ 10:53:04
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0