Frusen!

En fråga. Blir blodet tunnare om man bor i ett varmt land? Sen när man flyttar hem till det kalla landet igen så fryser man extra mycket. Eller är det bara nått man säger? Hur som helst så tror jag fan att det stämmer för jag fryser HELA tiden. Jag går runt med ull tofflor och ull tröjor inomhus och så fort jag är utomhus så fryser jag hela tiden. Mamma berättade att när vi bodde i Dubai, och när vi kom hem på sommrarna och alla gick runt i linnen och shorts så gick hon runt i tjocktröjor och frös jätte mycket. Det kanske bara är att man vänjer sig vid värmen.. I don't know, men nått är det för det är inte normalt att frysa så mycket som jag gör. Till och med inomhus lixom. Oh well.. Jag vänjer vell mig snart.

Mötet idag gick bra. Jag och Michelle var på möte hos ett eventföretag. Mer om det sen.


Nu ska jag kolla på private practice och dricka te så att jag blir varm. Har haft ont i magen hela dagen idag. Inge roligt alls! Hoppas det går över med te och lite sömn. Imorgon vankas det födelesagsfest gånger två, för två fina flickor! Det ska bli kul! Puss!♥


Kommentarer
Postat av: Andrea

Dude, här är det 17 grader och jag har min tjocka vinterjacka på mig. DÖR för det är så kallt. Vill inte gå upp ur sänger på mornarna.

Hoppas din mage mår bättre!

2011-05-06 @ 12:59:17
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: Guess whoooo!!

I know what you need....... En VETEKUDDE! Lovar att livet blir enklare då. Slipper kyla och magont på samma gång ;D smart va?!

2011-05-07 @ 11:51:27
URL: http://michellejeng.blogg.se/
Postat av: lovisa

vad händer i helgen?:D

2011-05-07 @ 12:03:16
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0