Kinesologi

Imorse var jag hos en kinesolog i Stockholm. Det var bland det skummaste jag gjort, lite komiskt nästan, men det var intressant. Jag låg på ett bort och hon höll på olika punkterpå kroppen, bankade på olika ställen och drog i armar och ben. Skumt, men det hon kom fram till lät faktiskt inte helt hokus pokus. Hon kom fram till att jag hade en inflammation i tunntarmen, att jag hade en svampinfektion i magen och att ph balansen i min kropp var för sur (vilket var ganska coolt då jag hela vägen dit hade suttit och klagat på min halsbränna). Allt detta kan även leda till en hormonell obalans vilket tex. skulle förklara min acne, och andra problem jag har. Sen har jag haft problem med magen så länge jag minns ungefär, känns som den aldrig funkat normalt. Hur som helst fick jag en massa piller/kosttillskott som jag ska testa, och sen ska jag även undvika gluten mjölkprodukter och kött så gott det går, helst helt och hållet. Det visste jag dock innan att det är dåligt och att undvika vete var också någonting jag och mamma pratade om på vägen dit. Kött är ju inga problem att undvika för det gör jag ju redan. Äter bara fisk/skaldjur ibland, men annars äter jag inget sånt. Men gluten tror jag kommer bli svårast att undvika, detär ju typ gluten i Allt! Men men, nu ska jag fan försöka för jag orkar inte med allt krångel med min kropp längre! Det ska bli spännande att se hur det går!
Självklart ska jag undvika socker och alkohol också,men det förstår vell nästan vem som helst.




Kommentarer
Postat av: Andrea

Låter spännande. Se dock till att äta väldigt varierat annars kommer du få deficiencies. Typ ät massor av olika grönsaker, alltid bönor och ris/quinoa/etc tillsammans för annars får du inte alla proteiner, ät mycket frön och nötter! ät kalcium och c vitamin tillsammans för då tar man upp kalcium lättare, och drick inte kaffe/te med vitamintillskott för då tas de inte upp lika lätt! Heh. Bara lite tips. obsessed

2011-05-03 @ 03:41:24
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: paula

Haha thanks for the tips, men ja, jag ser till att äta väldigt varierat. Som min quinoasallad igår= AS GOD du skulle gillat den!!

2011-05-03 @ 11:04:35
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0