Söndag

Hallå! Jag vet, bloggandet är lite segt just nu. Oh well, det blir så ibland! Igår gjorde jag och mamma något jätte mysigt och somrigt, jag berättar sen! Sen klämde vi även in en sushilunch (såklart.. börjar bli standard). Värt! Jag tog iaf en massa bilder så jag lägger upp det senare.

Idag regnar det. Och regnar. Och regnar lite till. Så jag och Michelle ska mysa, dricka te och söka visum. Låter som en perfekt söndag!

I fredags var jag och sökte en massa jobb, och nu på tisdag så fick jag komma in och jobba lite på ett av ställena! Nice!

En sak till! Vet ni? Imorgon börjar en ny vecka. Och vet ni? De två sista dagarna på den veckan så befinner jag och Michelle oss i NEW YORK! AAAAaaaah jag kan typ inte andas för att jag är så excited! Åh vad bra det kommer bli!




Kommentarer
Postat av: Andrea

Columbus circle. fyi. början av central park. ÅH, JAG VILL OCKSÅ. Så himla jealous. Läser du en miljard bloggar om vad du ska göra där nu? Det skulle jag göra. Du kan få tips av mig om du vill. Fast det var ju ett tag sen jag var där...

Berättaaah nu vad du och Mamma gjorde? Jag vill skypaaa

Var fick du jobba? Du är fan en sämst bloggare när man måste fråga såhär mkt!

2011-05-15 @ 13:55:29
URL: http://www.aisimons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0