Ombré

En kopp kaffe senare och gud vad skönt, nu kan jag hålla ögonen öppna! Mamma ringde nyss och frågade om jag ville komma och slinga utväxten (som hon tjatar!) men jag sa nej. Jag vill inte, men samtidigt så vill jag. Jag kan inte bestämma mig.. Jag tycker det kan vara ganska fint med utväxt, fast mest om man har lite mörkare toppar än vad jag har (Så som nedan). Ombré hår så att säga. Men sen vill jag försöka förbättra kvaliten av mitt hår också, så då är det ju jätte bra om det får vila lite från blekning, som sliter otroligt mycket på håret! Nu när jag ändå väntat så länge med att fixa utväxten, varför inte vänta lite till.. Fast samtidigt så kan det se så fräsht ut med nyslingat blondt hår.. Ååh jag vet inte. Kan någon hjälpa mig?


Mitt hår nu. (Ursäkta webcam bilden som gör att man inte ser så bra.)

Jag i nästintill kritvitt hår förra sommaren. Även om jag skulle göra utväxten nu skulle jag inte göra mig lika blond som då. Men ja. Jag vet inte. Go Blond? Go Ombré?


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej tjejen ! :)



Har läst din blogg ett tag nu och måste verkligen säga att den är jätte fin ! Jag har lite frågor ang. Aussie. Åkte du igenom work & travel ? Och åkte du själv ? :) Att leva, jobba och bo i Aussie ett tag är min dröm ! Berätta gärna lite om hur det var, och hur du gick till vägar :)

2011-05-13 @ 19:16:03
Postat av: Paula

Hej!

Kul att höra, tack! Jag åkte inte genom nått företag eller liknande utan jag åkte på egen hand, bokade biljett, sökte Work-Holiday visum (som går att göra på Australian governments hemsida) och åkte. Jag letade lägenheter osv. här hemifrån på Gumtree (googla) och sen har jag min syster där nere också som gick och tittade på några av lägenheterna jag tipsade om. När jag kom ner hade jag fortfarande ingen aning om vi hade fått någon lägenhet, men sen gick det rätt snabbt tills vi fick vår lägenhet i Paddington. Du måste oftast betala Bond(som du sedan får tillbaka) och hyra i förväg när du flyttar in i en lägenhet, fast det beror på. Sen finns det oftast share-houses och folk som hyr ut rum osv. Sånt är ganska lätt att få tag på.

Jag åkte som sagt själv, fast min syrra bor där nere och pluggar, så jag och hon flyttade in i en ny lägenhet tillsammans. Att åka själv tror jag dock inte är några som helst problem, man träffar alltid mycket människor där.

Att bo i Sydney var jätte bra! Verkligen. Jag skulle aldrig någonsin ångra att jag gjort det. Det har gett mig jätte mycket! Verkligen. Underbar stad också, den har allt, jätte vackra stränder, stadsliv, och mycket mer! Jag tycker definitivt du borde göra det!

:)

2011-05-14 @ 15:46:39
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0