Valborg och dagen efter.

God kväll. Idag har jag mest tagit det lite för lungt för mitt eget bästa. Latat mig med andra ord. Vaknade upp hos Maria imorse. Jag och Michelle hjälpte till att städa, åt lite och sen tog vi bussen hem. Sen dess har jag ungefär kollat på 90210, och kollat på ännu mer 90210. Ja, en riktigt lat dagen efter.



Igår var det ju Valborg. Jag hade inga förväntningar alls men gud vilken bra dag! Enda felet var att det var så HIMLA kallt!! Jag som missat svenska vintern i år var vell lite ovan eller nått, för fyfan vad jag frös! Annars var det som sagt en fin dag! Den började med champagnefrukost hos Johan i Årsta. Sen bar det av till stan och ekonomikum där stämningen var på topp. Det var dj, hög musik, och fullsmockat med folk. Sen bar det av till Linnea i stan för lunch och lite paus i all Valborgs hets. Sen blev det promenad till Maria där vi var ett litet tag när det höll på att bli kväll. Jag kände att jag behövde fräsha till mig så jag åkte hem, drack vatten, åt lite, tog en powernap och fixade till mig lite, sen var jag på topp igen! Då blev det förfest hos Maria och sen utgång på Saluhallen! Där var det också en massa folk och bra stämning. Som sagt, en bra valborg med fina vänner!

Imorgon ska jag till Stockholm med mamma. Jag har tid hos en doktor tidigt på morgonen och sen ska vi typ fika och gå runt i affärer lite. Det blir mysigt!

Bilder från Valborg kommer, men nu måste jag verkligen sova!
Puss!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Ååh mys! Låter som du haft en bra valborg!

Jag har också streamat alla 90210, det är fan en rolig serie trots att den är töntig!

2011-05-02 @ 09:13:52
URL: http://www.aisimons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0