Mys


Kom hem från jobbet för en timme sedan. Nu sitter jag och myser med mitt julljus (som jag tyvärr inte har en bild på men jag ska googla..) och lyssnar på bästa Haley och Casey. MYS! Sen har jag dessutom hört rykten om att det ska komma snö på söndag! Som beställt till första advent ju! Asmysigt! Hoppas vädergudarna håller med. Jag vet inte riktigt vad som hänt med min snöhatande, vinterhatande self. Men alltså, att cykla till jobbet i slutet av november utan vinterdäck är bara inte normalt..


Jag hittade! Så ser dom ut och man köper dom på IKEA. Jag och Maria mös nämligen på Ikea i fredags! Och ja, mys, mös, mysa, mysigt är mina favorit ord om ni undrade.
Dom luktar en blandning av pepparkaka och julljusen jag köpte förra året i Sydney.. Som i för sig hade "Ginger spice and Cinnamon"-lukt, och det är vell ungefär dom kryddorna som är i pepparkakor?
img source

Kommentarer
Postat av: Andrea

Mys! Inte för att vara överdriven nu (okej jag vet att det är det! i'm a freak what can i say) men tänk på att ångorna är farliga från ljus som inte är sojaljus! Vill inte att du ska andas gift! <3 puss

2011-11-21 @ 23:33:35
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: Paula

Jag vet, jag typ tänker på det, men försöker att inte göra det för jag ändå vill ha tända ljus. Men jag ska leta efter sojaljus!

<3

2011-11-21 @ 23:43:02
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0