Weekend

I fredags så jobbade jag frukost. När jag kom hem så skulle jag egentligen leka med Michelle, men vi båda var för trötta för att ta oss till varandra, så då stannade jag hemma och åt spaghetti och köttfärssås (eller det åt ju inte jag, men jag åt en vegetarisk version med bl.a. riven zuchinni, soltorkade tomater, paprika och lite annat.) Det var hur gott som helst. Och extra gott för att jag typ inte ens kommer ihåg sist jag åt pasta. Försöker att inte äta så jätte mycket gluten för min mage blir så uppsvullen och konstig när jag äter för mycket sånt. Sen kollade jag, mamma och Lars på Idol och jag smälte när Robin sjöng och hejade när Amanda Fondell sjöng. Dom är så grymma!

Suddig bild, men gott var det!

På lördagen så städade jag på morgonen (finally, det behövdes!), sen åkte jag, mamma, Rasmus och Theo och gjorde lite ärenden. Jag fick en Onepiece av mamma som är emot alla mina principer för att det är så helvettes jävla fult, och jag typ skäms när jag går runt i den men fyfaaan vad skön och varm den är!! Men aldrig aldrig aldrig ska jag sätta min fot utomhus i den här.
På eftermiddagen träffade jag Maria. Vi fikade bl.a. på Unico och det var mysigt som vanligt!! Så såg vi jätte jätte fint julpynt på stan som såg ut såhär.

Superduper fint! Jag ska försöka mig på något liknande i vår trädgård!

På söndagen skulle jag och Mamma till Michelles 20års firande som hon hade för familj, släkt och familjevänner. När vi kom dit var det inte så många där, men sedan fylldes det på och till slut var det en massa folk där. Vi åt god god mat och satt och pratade och firade Michelle såklart. Jag sjöng en låt för henne, framför alla, också. Det var kul och hon blev jätteglad!!
När vi kom hem på kvällen så julpyntade vi, drack glögg och åt pepparkakor och lussebullar. För det var ju faktiskt första advent. Nu är det alltså jul på riktigt och jag är överlycklig! Att dagen avslutades med lite snö också gjorde ju bara allting ännu bättre!

Min fina julstjärna i mitt rum.

Ett till doftljus som har letat sig hem till mig. Det luktar saffran och är gjort på sojavax. Som är bättre för miljön och bättre för hälsan (man får inte lika mycket sot och konstiga ämnen i sig när man andas in ångor från sojaljus, jämfört med andra ljus).
Där fick ni en rejäl update, as promised!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Åh saffransljus, det låter nice. Saffran är så gooott.

2011-11-28 @ 23:32:58
Postat av: Paula

Jaa, det luktar gottt!!

2011-11-29 @ 10:51:01
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0