100% Natural, Certified Organic


Tidigare i veckan kom ett litet paket till mig, med massa roligt i. En duschkräm, en hudkräm och ett läppbalsam. Alla innehåller endast naturliga ingredienser och till viss del ekologiska ingredienser. Super! Hudkrämen är till och med i en biologiskt nedbrytbar burk!
Produkterna jag fick hem var
Apples & Pears Beeswax lip balm
Organic Shea Cream, Vanilla Orange
100% Pure Mangosteen hydrating body wash
Ni kan beställa allt, plus en massa andra ekologiska/naturliga produkter från Classy Organic.

Jag har hunnit pröva alla tre, och har hunnit få mig en uppfattning om produkterna.
♦Jag älskar Shea Krämen! Som innehåller i princip endast rent ekologiskt Shea smör plus lite olika ekologiska oljor för lukt och mjukare konsistens. Man behöver bara pyttelite för att smörja in en stor yta och den återfuktar verkligen!! Sen är den helt ekologisk också. Love it! 
♦Body washen gillar jag också. Den luktar helt gudomligt!! Och sen torkar den inte ut huden heller, som mer eller mindre alla duschkrämer/tvålar gör! 
♦Läppbalsamet vart jag dock besviken på. Det är ett läppbalsam gjort på bivax m.m. men jag tyckte inte det var bra alls. Det kan ha att göra med att ingenting funkar på mina läppar just nu, för att dom är så torra så det finns ingenting som hjälper. Men jag upplever nästan ingen skillnad alls. När det gäller torra läppar så är denna läppsyl typ det enda som funkar. Där har vi en riktig mirakelkur!

Nu kan jag stolt säga att allting i mitt badrumsskåp är antingen 100% ekologiskt eller 100% naturligt!
Gillar ni sånna här inlägg eller blir det tjatigt? Just wondering..?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0