Happy Halloween

På lördagen Halloweenpyntade jag. Trots att Theo och Rasmus är borta hela Halloween så tyckte jag att vi skulle Halloween pynta. Mest för att det är en rolig sak att fira, och jag gillar att fira saker. Så jag gjorde ett fint bord med massa spindelnät, och spöken och pumpor. Ja, jag är ett barn typ.

Sen kom Michelle hit och vi skulle göra Halloween pumpor. Jag och mamma hade nämligen varit på affären och köpt två fina stora pumpor åt oss. Vi började med att skära ett lock. Sedan lyfter man på locket och gröper ur allt som är inuti, så det blir som en ihålig pumpa. Jag ska göra pumpasoppa på det jag gröpte ur har jag bestämt.


Sedan ritar man på pumpan, så att man ser hur man ska skära. Det finns så många roliga läskiga ansikten man kan göra. Om ni gör väldigt detaljerade saker så rekommenderar jag en väldigt smal kniv. Annars går det lätt fel, som det gjorde lite för mig.

Sedan stoppar man i värmeljus i pumporna och sätter på locket och ställer ut. Såhär såg våra fina pumpor ut tillslut, efter en helkvälls arbete. Michelle's till vänster och min till höger. Jag har bestämt att det här ska bli tradition nu. Detta ska jag göra varje år!

Erkänn att ni aldrig hade vågat komma och plinga på hemma hos oss!? Hehehe.
Och idag är det ju självaste Halloween så Happy Halloween på er!

Kommentarer
Postat av: Andrea

åh mysigt! och fett läskiga pumpor!

2011-10-31 @ 11:16:37
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: Paula

Ja asmysigt! Haha visst! :)

2011-10-31 @ 13:12:31
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Michelle J

Vi är rätt häftiga måste jag säga..

2011-10-31 @ 19:57:57
URL: http://michellejeng.blogg.se/
Postat av: Paula

Ja asballa!! ;)

2011-10-31 @ 22:48:33
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0