October means Halloween

Shit, det var nästan så jag inte kom in på bloggen. Har precis bytt mina lösenord överallt (hade i princip samma överallt, trots att jag vet att det är dumt) efter att jag fick ett mail om att någon sida som jag varit medlem på blivit hackad. Själv minns jag inte ens att jag hade ett konto på denna sidan, men tyckte det var säkrast att byta ändå. Problemet är bara att jag är sämst på att komma ihåg lösenord. Så if you don't hear from me, på bloggen, mailen, facebook osv. så vet ni varför haha.

Snart är det Halloween också! Jag har inte varit i Sverige på Halloween de senaste 7 åren ungefär. Har alltid vart hos pappa, och förra året var jag ju i Sydney. Jag var alltid avundsjuk på att alla hade roliga halloween fester och fick klä ut sig, medan vi inte gjorde någonting speciellt halloweenigt alls i Dubai. Nu när jag äntligen är här så ska jag ändå inte iväg på några halloween festligheter. Vilket är lite synd, för att maskerader är mega kul tycker jag. Jag får styra upp någon maskerad någon gång snart helt enkelt.

Idag är jag mega uttråkad. Jag saknar att känna mig inspirerad och kreativ. Vet inte riktig vart det har tagit vägen. Nu ska jag iaf gå ut i höstvädret på en långpromenad och rensa tankarna.

4_largeTumblr_ltlxuzqcgi1r0huhto1_500_large

X_3272504c_large

weheartit

Puss

Kommentarer
Postat av: Michelle J

And november means... Skojja bara.

Fint!

2011-10-27 @ 11:06:50
URL: http://michellejeng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0