True Talent vs. Idol

Jag har kännt mig lite sådär idag. Haft en huvudvärk som inte släppt sen igår, haft ont i halsen m.m. Jag hopppas hoppas hoppas att jag inte håller på att bli sjuk! Orkar Inte med det!

Har precis ätit en sjukt god wrap med aubergine, zucchini, bifftomat, avokado, persilja och vitlökssås och lite valnötter. As gott! Dock tror jag att jag är lite små allergisk mot valnötter, för det känns som det svullnar upp lite längst bak i min gom varje gång jag äter det. Faast det är så gott så jag äter det ändå. Tänk om jag skulle bli allergisk på riktigt (har nötallergiker i familjen så det skulle inte vara konstigt) , då är det ju lika bra att vräka i sig nu, while i still can! Haha..

Nu tänkte jag bänka mig framför True Talent i en halvtimme, sen Idol. Har kommit fram till att True Talent känns som ett B-program. Coacherna är typ översnälla istället för att ge lite konstruktiv kritik, ljudet på livesändningarna sög, man hörde ju knappt rösterna och det är ett The Voice rip off så att det bara skriker om det. Så ja, jag väljer idol hellre!
 

True Talent.


Idol 2011
Fast, jag tycker Alexander Bard är för trångsynt och tjurig! Men Pelle Lidell gillar jag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0