Go Slow

Jag vet att bloggande suger utan bilder, så min fråga är vill ni att jag bloggar ändå? Jag själv tycker det är så tråkigt utan bilder, så då blir jag så opepp. Sen märker jag att ni kommenterar mindre också och då blir jag ännu mer opepp. Aja..

Vi har nu bytt till Tinas Yumas Hostel här på ön, och har nu havet utanför dörren! Innergården är jättemysig med hängmattor överallt, och så finns det även stora sköna hängmattor ute på bryggan framför hostelet. Underbart!
Igår, efter vi checkat ut från china town hotel (där vi bodde innan) och kommit hit, så gick vi till the split (som är en badplats längst ut på ön, med en bar, musik och ett stort stenblock där man kan ligga och sola) och solade och badade. Det blåste inte så mycket så vattnet var lite lugnare, och så himla klart och ljusblått som vanligt! Eftersom det är rev hela vägen ut, så är det också jättegrundt, så man kan gå ut jättelångt och ändå bara ha vattnet upp till midjan!
Efter the split gick vi och köpte oss färsk juice, jag drack pineapple, orange och lime - sjukt gott! Efter det hängde vi mest i hängmattorna på hostelet med våra nya hostelkompisar. Bl.a. En jättetrevlig tjej från Canada som jobbar som flygvärdinna för FN.
Annars har vi inte gjort så mycket mer. Go Slow är öns motto och jag kan säga att vi följer det rätt bra!
På torsdag ska jag Anna skilja oss! Efter 24 dagars resande ihop ska vi då åt olika håll. Hon ska neråt i Belize, och in i Guatemala igen, och jag ska uppåt till Mexico och älskade Tulum igen. Tulum var ju stället jag startade på, och när jag åkte därifrån efter 2 dagar så lovade jag mig själv att det inte var sista gången jag var där. Det turkosa vattnet och den vackraste stranden jag sett är värt ett besök till! Dessutom ska jag möta upp några fina från Flores där, så det ska bli roligt! :)
♥♥

Kommentarer
Postat av: JO

vilken häftig resa, verkar vara så chill där och så fint ! Du verkar ha det fantastiskt .

2012-04-04 @ 08:48:12
Postat av: Sanna

Woohoooo jag vill höra mer om tulum seen ;D detaljer,bokstavligen!haha!puss miss you<3

2012-04-04 @ 14:46:01
Postat av: Paula

JO: det är verkligen meega chill och jättevackert överallt! Detta är bara min första resa till centralamerika! Det kommer att bli många måånga fler!!!

Sanna: haha okeejra, inte på bloggen dock! Miss you too babe!

2012-04-04 @ 18:15:35
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: kanel

"En jättetrevlig tjej från Canada som jobbar som flygvärdinna för FN."

2012-04-16 @ 06:14:48
Postat av: Paula

Hahahahaha Anna, jag älskar dig!

2012-04-18 @ 08:16:15
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0