Baked root veggies w black bean salad

Alltså jag lever på ugnsbakade rotfrukter just nu! Äter det minst en gång i veckan! Så himla gott! Idag hade jag bara rödbetor och en morot hemma, men det funkade! Hade några halva vitlöksklyftor och gröna bönor i också och himla gott blev det! Till åt jag en bönsallad på svarta bönor, spenat, persilja, färsk basilika och massa kryddor. Tips tips!

Försöker äta mer veganskt nu, och jag känner direkt hur bra min kropp mår av det. Det kanske låter knäppt men jag är helt seriös. På alla sätt!


Hello world

Löning idag! Raka vägen in på sparkontot! Jag har reseabstinens just nu... Vad har jag vart hemma i.. 4 månader? Planen är att hålla ut och jobba järnet lika länge till och sen åka! Till alla dessa fantastiska ställen! Vill. Åka. Nu!

 Bilder från Mexiko, Costa Rica, Nicaragua, Colombia, Peru, Bolivia & Brazilien lånade från weheartit.


220812

Var ledig i måndags. Så himla skönt! Hade en skön dag i solen med Anna och Sanna! Det har vart så himla varmt nu!! Synd att det vänder nu, och ska regna hela veckan! Hösten är påväg! Men men, jag ska jobba hela veckan, så vad gör det.

Annars har jag kännt mig helt slut, typ som att jag är påväg att bli sjuk, de senaste dagarna. Igår när jag kom hem från jobbet så lagade jag jättegod middag! Jättegod grönsaksgryta (typ som veggie-bolognese), men bl.a. aubergine, zucchini och kantareller i. As gott! Jag saknar att laga mat (hinner aldrig det nuförtiden känns det som!)
Middag, och jättefin solnedgång från igår.
Sen var jag helt slut och låg i sängen och kollade på filmer hela kvällen! Mys!
 
Idag har jag vart och klippt mig hos mamma. Blir alltid jättemissnöjd som vanligt. Men det är inte mammas fel, utan det spelar ingen roll hur hon klipper mig, jag blir alltid missnöjd. Jag hatar att det blir kortare och annorlunda helt enkelt, som det såklart blir när man klipper sig! Trots att jag klippte pytte pyttelite!

Dubai

Idag flyttade Rasmus till Dubai. Han har velat det sen han var ungefär tolv, så det var väl på tiden. Han ska bo hos pappa i ett år, till att börja med.

Jag saknar Dubai lite faktiskt. Det är så knäppt, för jag skulle verkligen inte vilja bo i Dubai, men samtidigt så känns det som mitt andra hem! Vi får se, det blir hopefully en liten Dubai trip i höst!

Lite bilder från sist jag var där, i februari, precis innan Centralamerika! 


Wednesday

 Har haft världens skönaste dag idag. Sov jättelänge. Bara tagit det lungt och redigerat lite greklandbilder. Det känns som all flyttstress äntligen har lagt sig. Dessutom är jag ledig idag. Så himla skönt. Här är lite random bilder som jag tog idag. 
Edamame bönor (dör vad gott det är!), Basilika i fönstret,
En liten bit av mitt sovrum för tillfället, och några favoritsmycken.

Nu ska jag cykla till stan och träffa Johanna och ha picknick!

Moving day!

Vaknade 8 imorse och satte igång med flytten. Vid 12 började jag jobbet och jobbade till stängning 21.30. Ligger i min säng nu och är heelt sluut! (Bor för tillfället i Ultuna, på obestämd tid.) Trodde seriöst jag skulle somna dom sista timmarna på jobbet! It's been a looong day! Men imorgon är jag ledig och dagen ska spenderas hemma hos bästis i Stockholm! Åh jag längtar! Vi har inte setts på jättelänge!!

Min fina vackra bestie!♥

 


Hejdå huset!

Imorgon töms huset helt och vi flyttar ut. Idag är alltså sista kvällen i vårt fina hus. Jag har så himla många bra minnen härifrån. Jag har vuxit upp här! Bott här i princip hela min tonår.

Det känns så himla konstigt. Det känns inte som det är påriktigt. Men nu blir det nya minnen på nya ställen. Nya kapitel och nya tider!

Vi har haft så många bra fester i det här huset! Vilda midsommarfester, stundentfester, födelsedagsfester, valborgsfirande, bröllopsfest, sommarfester och massa andra fina roliga tider! Jag kommer sakna det! Partyhuset! 


Angus Stone

Packningen är i full gång. Det mesta av mina grejer är nerpackade nu!!
Här har ni lite flyttmusik som jag lyssnar på. Current obsession - Angus Stone!
 Älskar både låten och videon! Så himla fint!

Pure Bronte

 En så himla fin film av Marcus O'Brien på en av mina favoritplatser i Syndey. Bronte Beach. Åh vad jag saknar!
En av mina bilder från Bronte. När det bara låg 15 minuters bussresa bort... Suck.

Procrastination

Jag mår sådär idag. Har jätteont i magen som inte verkar vilja släppa. Typ som ett ont sug i mitten mellan revbenen och naveln. Jättekonstigt! Vad jag än gör så går det inte över... Skumt.
Annars prokrastinerar jag mest idag. Borde ha packat hela hela dagen men istället har jag gjort ungefär en miljard mindre viktiga saker. Det påminner mig typ om när jag gick i skolan och behövde skriva uppsatser och lämna in. Då jävlar kom man på en miljard små saker som man bara var "tvungen" att göra innan man började. Sen satt man där natten innan och skrev skiten. Eh ja, jag är bäst på att skjuta upp saker i hela världen!
Förresten så läste jag ut första Hunger Games boken igår. Hur spännande som helst! Sen tittade jag på filmen när jag skulle gå och lägga mig igårkväll, och gud vad besviken jag blev! Filmen är så himla mycket sämre än boken (surprise!). Men verkligen! Filmen var bara konstig tycker jag, inte alls som jag föreställt mig och dessutom så lär man ju inte riktigt förstått någonting om man inte läst boken? Ni som bara har sett filmen måste läsa boken/böckerna istället! Do it!

Grekland!

Kom hem igårnatt från ännu en underbar vecka i Grekland. Denna gång med Sanna och Anna. Bad, sol, snorkling, greksallad, kortspel, tzatsiki, läsning, avkoppling, vattenmelon och massa skratt. Ungefär så såg veckan ut! Det var himla varmt också! Det känns halvkul att komma hem till jobb och spöregn, men jag är glad att jag kunde åka överhuvudtaget! 2 greklandsresor inom 4 veckor! Inte dåligt! Vädret har ju verkligen svikit här hemma den här sommaren, så det kändes mer än rätt att åka iväg igen!

I veckan flyttar vi från vårat hus. Har bott här i nästan 8 år, vilket är det längsta jag bott på ett ställe, så det känns jätte konstigt att säga hejdå till det här huset. Så många fina minnen! Men men, it's time!


RSS 2.0