Afternoon

image description
Hello. Klockan är fem här och jag småfixar mig lite. Pappa slutade tidigt idag så han kom hem för ett tag sen. Ikväll blir det middag hemma (Rowenas mat!) och sen så kanske det blir lite shopping. Vi ska till nått shopping mall ikväll. Antingen MoE eller Dubai Mall, får se. MoE ligger ju bara 5 minuter här ifrån, så det lär bli det.
Det blev poolen idag igen. Och nu börjar jag få lite lite färg faktiskt. Haha. Sakta men säkert som sagt :P. När killarna kommer ska jag dra med dom till stranden hade jag tänkt. Den ligger ca 15 minuters promenad härifrån. Jag saknar havet ♥, men det känns roligare att ha sällskap på stranden än att ligga där själv.
Imorgon ska vi på James Blunt konsert. Det blir nog roligt! Det är Dubai Jazz Festival just nu så det är konserter hela tiden. Förutom James Blunt så kommer även Jason Mraz och James Morrison. Gissa om jag är taggad på Morrison. Älskar honom! Sen var det något jazzband eller något som vi hade biljetter till på fredag. Jazz alltså, my kind of music!!



Kommentarer
Postat av: sanna

säger bara , JAG DÖR!! njut njut njut!!är så glad för din skull tänker på dig massa och sola åt mig !! = ) <3

2012-02-15 @ 20:52:57
Postat av: Paula

Ååh jaa. Du skulle vart här så knde vi hängt på stranden every day! Jag njuter på för fullt! Jag lovar, åt dig med! <3

2012-02-15 @ 21:13:39
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0