All packed and ready to go.

Hej! I know, jag är en dålig bloggare nuförtiden! Men men.
Vet ni vad jag gjorde idag? Förutom tusen andra ärenden så köpte jag även en liten tidig födelsedagspresent till mig själv! Nämligen Canon objektivet (i förra inlägget). Jag är SÅ nöjd trots att jag knappt hunnit prova det! Men ja, i love it!
Annars (förutom att packa och göra ärenden) har jag myst med familjen både idag och igår. Igår åt jag och mamma sushi och drack ett glas vin och pratade. Och ikväll gjorde mamma jätte god lax & spenat pasta och så åt vi Gino till efterrätt. Gott!!! Känner dock inte att jag är i bikiniform direkt, men who the f*ck cares? Det finns ju gym där så ;)

Nu ligger jag i sängen färdigpackad inför Dubai. Imorgon går planet vid 14 nånting, och jag är så himla excited. Skypade med pappa en längre stund igår och jag fick se delar av hans nya hus. Det ser jättefint ut! Dessutom finns det pool, tennisbana och gym i området, och det ligger ungefär bredvid Mall of the Emirates! NICE!

http://indcen.se/uploadimages/burj_al_arab_dubai.jpg

img source

Nu ska jag föra över lite serier till iPaden så jag kan underhålla mig lite under flygresan imorgon, sen ska jag sova. Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0