Älskade hus!


Jag vet inte om jag har nämnt det, men vi ska flytta. Flytta ifrån vårat älskade hus. Det här är huset jag bott i längst i mitt liv, vi har bott här runt 7 år. Det har vart ett så bra hus. Vi har haft många många många glada stunder här. Studentmottagningar, födelsedagar, galna fester osv. Många minnen! Fina minnen! Eftersom jag flyttat runt mycket i mitt liv, bott i Stockholm, Dubai, Lövstalöt, Åkersberga, Australien osv. så har jag haft många hem, men det här huset har kännts mest som hemma! Antagligen eftersom jag bott här längst.
Nu ligger huset uppe för försäljning, och vi ska flytta till ett helt nybyggt hus, nästa höst. Eller, jag vet inte hur länge jag kommer att bo kvar hemma, men familjen ska iaf flytta till ett nytt hus. A new start. Ett nytt hus där vi skapar nya minnen. Det blir fint. Men jag kommer att sakna vårat fina hus! Huset där jag spenderat hela min tonår.
Bilderna är på kök/vardagsrum på övervåningen. Badrumet på nedervåningen. Mitt rum, och mitt och Rasses "Walk in closet"-rum.
Picture Source
New beginnings - here we go!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Neeej bläääää

2012-02-03 @ 04:16:13
URL: http://www.aisimons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0