Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj

Alltså det här har varit den värsta veckan!!! Först mår jag piss för jag är jätteförkyld och nu när jag äntligen mår bättre, så får jag väääärrllddeennnsss mensvärk! Alltså jag måste förklara det här med mensverk, för er som inte har det, eller för er som bara har lite, eller bara för er som inte förstår hur ont det gör. De senaste månaderna har det bara blivit värre och värre för mig. Och nu för tiden gör det så ont att det känns som jag ska svimma, det känns som att någonting typ maler sönder min livmoder, jag mår illa och vill spy, jag kan inte stå upp, fast det hjälper inte att ligga ner heller. INGENTING hjälper! Dessutom har jag det i flera dagar nuförtiden, när jag var yngre hade jag typ litegran i nån timme, om ens det. Men helvette vad jag inte hade någon aning om vad mensvärk kändes som på riktigt.
Idag har jag alltså legat och vridit och vänt på mig i smärta och sprungit fram och tillbaka till toaletten i tron om att jag ska spy vilken sekund som helst för att det gör så ont! Jag har bestämt mig att gå till doktorn och få något receptbelagt mot den här skiten för ipren och allt sånt där skit suger!!
Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv! Och om nån vänlig person har något BRA tips mot mensvärk, så Snälla hjälp mig!
Och ja, detta var ett väldigt nödvändigt bloggämne måste jag säga.

Kommentarer
Postat av: Andrea

I know the feeling. Ingenting hjälper för mig heller. Fast jag får inte så varje månad, men nästan. Äta extra magnesium ska hjälpa, plus att äta bättre runt den tiden men jag märker ingen skillnad tror jag. Gå till läkaren! Jag vill också det ibland, för jag blir EXTREMT deprimerad/irriterad dagarna innan. Googla PMDD, är nog det vi har. Bra gener blä blä

2012-01-13 @ 07:59:13
Postat av: Michelle J

INGET HJÄLPER! Men vetekudde, naproxen, chocklad och någon som tar hand om en kan göra det mindre hemskt.... och en sak till SOOV! :p (iofs vaknar man typ av smärtan... men men de e värt ett försök)

2012-01-13 @ 23:13:39
URL: http://michellejeng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0