Nyår!

På Nyår var jag hemma hos Susanna. Vi båda kände för en lugn nyår så då hade vi bestämt att vi skulle laga en god middag tillsammans. Fanny och hennes pojkvän skulle också komma så vi delade upp det. Susanna stod för förätten, jag stod för varmrätten och Fanny stod för efterrätten.

1. Sanna: "Jag kan stå här så kan jag låtsas att jag har gjort allt!" Haha

2. Susanna gjorde en god räkcocktail som tyvär inte gjorde sig så bra på bild, men den var riktigt god och innehöll bland annat räkor, avokado och melon. Mums!

3. Jag hade gjort laxsallad med saffransaioli (som mamma brukar göra, som är så himla god). Jag tänkte att det kan aldrig bli fel lixom! Den är så god så jag funderar på att göra den i helgen också, när jag ska ha lite middag här hemma.

Bordet uppdukat! Fannys pojkvän var allergisk mot skaldjur så han fick chevréostbaguette med honung på istället. Inte dåligt!

Sen åt vi och satt och pratade och hade det mysigt. Laxsalladen var uppskattad så det var kul!

Sedan åt vi Kladdkaka med polkagrisar i till dessert som fanny hade gjort. Det var också gott, och då blev vi alla proppmätta! Det var en nice touch med polkagrisar i kladdkaka!

Sen lekte vi lite med tomtebloss som jag hade med mig..

Här skulle det stå Gott Nytt År, men det blev GO.. Men men.. Det var ett fint försök tycker jag.

Sen gick Fanny och Gabe vidare och så blev det tolvslag! Jag och Susanna gick ut för att titta på fyrverkerier, och det var himla fint som det alltid är med fyrverkerier.

Så tände vi tomtebloss och sa Gott Nytt År och sa att i år ska vi resa tillsammans! Ska!

Sen gick vi in i värmen igen och då var vi jättetrötta. Innan jag åkte hem så viftade jag omkring med lite fler tomtebloss och Sanna åt mer kladdkaka.

Jätte jätte mysigt Nyår! Och när jag åkte hem vid två var jag så himla glad att jag inte var full på någon stor fest, utan att jag mådde bra och skulle hem och sova. Värt!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Låter som ett sjukt mysigt nyår! Fina fyrverkerier! Och maten såg god ut som vanligt!

2012-01-03 @ 02:40:24
Postat av: Paula

Ja, det var det!!

2012-01-03 @ 03:03:02
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0