Årsresume: Mars

Så blev det Mars. I början av Mars regnade det. Och regnade. Och regnade och regnade. Kommer ihåg en natt då vi vaknade för att det regnade så högljutt och vi var tvugna att springa och stänga fönstrerna för att det regnade in så mycket.  Annars så jobbade jag mycket, och började förbereda mig på förändring. Det var snart dags att flytta tillbaka till Sverige och känslorna var väldigt jobbiga och blandade.

Jag och Andrea påbörjade även våran "eko-fas" och skulle ha allting ekologiskt och läste hälsoböcker som ex. Naturally av Jo Wood. Jag upptäckte de ekologiska Perfect Potion produkterna och har sedan dess inte kunnat använda något annat. Sen drack jag mycket juice från David Jones också.


Vi hängde i Fiveways en del, och dessa bilder är från en dag när vi promenerade runt där, i deras ekologiska mataffär och tittade på fina hundar och människor. Bilder från Andrea.

Sen åt vi frukost på favoritcafét Le Pain Quotidien en morgon, och promenerade i Paddington en kväll då solnedgången var såhär fin.


Det regnade som sagt mycket, och jag jobbade mycket. Här är en bild från en vägg i Newtown (där en av affärerna jag jobbade låg i), och regn, och en kväll när vi sorterade bönor från en bönmix och gjorde världsdelar av.

Jag sjöng karaoke med Denise och Eva en kväll på Fringe Bar och såg ut såhär.
Mot slutet av mars sa jag upp mig från jobbet och gick på min första surflektion i Manly. Det var himla skönt, och det kändes lite som jag upptäckte Sydney livet på nytt. De två andra bilderna är alltså från Manly.

Detta är från en stranddag på Bronte Beach. Jag gick mest runt och fotade surfare, och det var riktigt stora vågor den dagen. Och så drack jag en god juice som jag har för mig hette "Summer Breeze".

I slutet av mars och i början av April jobbade jag alltså ingenting. Jag gick på surflektioner ungefär varje dag, och hjälpte Andrea leta lägenhet.
Lite så såg mars ut.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Åh i love this! Så mysigt, längtar tillbaka jättemycket nu när jag ser alla bilder. Duktigt att du orkar fixa såna här inlägg btw!

2012-01-03 @ 05:10:55
Postat av: Paula

Åh bra! Att nån uppskattar det lixom! Jag med, längtar mega mycket!

2012-01-03 @ 10:43:59
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0