Cafe Yaxha

Vi tog en lååång sovmorgon imorse. Som verkligen behövdes! Idag mår jag lite bättre, dock fortfarande förkyld. Bummer! Men men. Vi har ju inte hunnit se så mycket av Flores än, så idag, om energin tillåter, ska vi väl ut och promenera lite och se ön. Och om vädret tillåter! Nu är det fint men det stod tydligen på väderprognosen att det skulle regna. Vi får se helt enkelt. Jag vill mest fokusera på att bli frisk! Vi åt precis en JÄTTEgod brunch. Jag åt fruktsallad, yoghurt with honey and granola, och ett kokt ägg. Amazing! Det behövdes också kan jag säga!
Vi bor på ett ställe som heter Cafe Yaxha som är en blandning av hotell, språkskola och restaurang. Jäätteetrevlig personal! Supersnälla och hjälpsamma! Det känns lite som alla är en familj här! Mysigt!
Jag har inte fotat någonting här i Flores än, och när vi var ute på mayaceremonin i jungeln så dog kameran. Inga batterier. Så himla typiskt! Men jag tror dom andra tog lite bilder. Jag kan se om jag får låna några.
Flores är alltså en liten ö som ligger utanför staden Santa Elena, i Petén här i Guatemala. Tydligen så skiljer sig Flores väldigt mycket från resten av Guatemala, det är mycket säkrare och så, och det märks! Det känns nästan som en liten mysig grekisk fiskeby. Fast inte grekisk såklart, utan centralamerikansk, men lite så.
Jag ska försöka lägga upp lite bilder senare!
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0