Morning view

Jag har blivit förkyld. Igår på kvällen kände jag mig hel död, och somnade nästan direkt efter vi ätit middag. Men faktiskt så klagar jag inte, för vad är bättre än att ligga och kurera sig i en hängmatta med den här utsikten?

image description

Jag har precis vaknat. Anna ligger fortfarande och sover. Igår var vi och badade i skön på förmiddagen. Jäätttee skönt! Som jag har längtat efter att få bada! Trots att jag är sjuk så kan jag inte slita mig, det måste bli ett litet dopp idag med! Igår när vi låg på bryggan träffade vi en tysk kille, som är ägare till restaurangen som vi bor precis bredvid nu. Han skulle ta med sin syster och sin mamma, som var och hälsade på, till nån grej i jungeln och frågade om vi ville följa med. 20 minuter senare sitter vi på flaket på hans bil och är påväg. Vi skulle basically hikea i jungeln över massa hängbroar och upp till en utsiktsplats. Det var jättekul! Och vackert! Tyvärrr hade jag ingen kamera med mig, och annas hade inget minneskort i sig, så vi har inga bilder. Men fint var det! Dock känner jag inte att nån/några timmars hike var den smartaste idén när jag redan kände mig krasslig. För det blev inte bättre av det direkt.


Efter vi hikeat i jungeln så kom vi hem och bytte om snabbt, och flyttade våra grejer från rummet på cafe yaxha och in i lägenheten som vi bor i nu, som vi fått låna av My. Sen gick vi ett gäng till ett barnhem där My volontärarbetar. Ett barnhem med ca 40 föräldrarlösa tjejer, som drivs av nunnor. Det var jättefint att få komma dit. Alla tjejer ville kramas och fläta ens hår och sitta i knät. Det spelade ingen roll om man kunde spanska eller inte, utan det var lixom närheten från en äldre kvinna som dom behövde. Det var verkligen jättekul, ett starkt minne från den här resan! Jag tog inga bilder, för jag hade inte med mig kameran. Jag ville fokusera på tjejerna istället för att fokusera på att exempelvis få bra bilder. Dom andra hade dock kamera med sig(och det äälskade tjejerna ju! Att vara med på bild!) , så någon bild kanske dyker upp!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0