Salsa in Merida

Hello! Jag befinner mig nu i Merida, vilket tydligen är the capital of the Yucatan Peninsula. Det är alltså en av de största städerna i den här delen av Mexico. Idag har jag vart ute och tittat runt i staden lite, ätit en veggie burrito som var det första vettiga målet på ett tag, och legat i hängmattan. Nu på kvällen har jag varit med på en gratis salsaklass! Det var roligt, och jag vaknade till lite så jag känner för första kvällen sen jag kom att jag inte behöver gå och lägga mig klockan 20(hej jetlag!)! Yes! Nej men det var kul, och det gick jättebra för mig och min danspartner, som var en brittisk äldre man.

Kom på ganska sent att jag kanske borde äta middag, så jag gick till närmsta convenience store och försöka hitta nått matigt. Kom där ifrån med 2 ägg och en påse jordnötter,så nu har jag ätit omelett till middag ochlite jordnötter. Alla småaffärer verkar mest ha chips och kakor. Men jag ska försöka gå till en ordentlig supermarket imorgon.

Och guess what. Jag har fått tag i Anna! Så hon kmmer nog in till Merida imorgon sen ska vi diskutera vart vi ska åka. Vi vill lite olika så vem vet, det här kanske fortsätter att vara en solosemester. Men det är ganska skönt ibland det med!
Nu ska jag snart sova. Mina salsakompisar gick ner på stan till nån fest, men jag vaknade vid 5 imorse (ja jetlagen är fortfarande kvar) så jag kände mig inte jättepigg på det. Jag ska dock försöka vara uppe längre ikväll så att jag kanske i alla fall kan sova till 7-8 imorgonbitti.
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0