Tomorrow is a new day.

Hej! Jag ligger i sängen på ett hotell i Izamal. Fanns inga hostel här å så det här var det billigaste jag hittade. Har inte fått tag i Anna,och eftersom vi skulle ses i Izamal så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är för dyrt för att stanna här fler nätter så imorgon åker jag nog in till Merida (en stor stad) och hänger där tills jag får tag i henne.
Har haft världens jobbigaste dag med krångliga bussar, lång väntan, fulla hotell, dyra hotell, tunga väskor, dåligt med mat osv. Så nu har jag precis ätit chips till middag (vilket var det vettigaste jag hittade på den lilla affären nära hotellet) och ligger och tittar på dåliga brittiska tv program (för det är bättre än spanska, och spanska dubbade) och tycker synd om mig själv.
Förövrigt så är Izamal en söt liten stad, men kullerstensgator, och gula byggnader. Har inte riktigt hunnit "njuta" av den än eftersom jag var så less på allt, och himla trött, när jag väl kom fram. Men imorgon ska jag fota lite och försöka se det fina i staden, eller snarare byn innan jag åker till Merida. Tomorrow is a new day!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0