3rd Street, Santa Monica

Idag har jag och Hayat hängt på 3rd Street i Santa Monica. En as nice shoppinggata. Vi åkte ner för att göra lite ärenden, men det slutade med att vi åt lunch (Jätte god hoummus, falafel och baba ganoush!) och gick runt och strosade i några butiker och inte gjorde nått av det vi behövde. Så blir det ju ibland! Hur som helst en mysig dag! 
 
Trots att jag lämnar L.A. imorgon, och bara har varit här i några dagar, så har jag inte orkat stressa runt för att se alla sevärdigheter osv. Ja trivs bäst nära havet nere i Venice och Santa Monica och har hängt där typ varje dag. Hollywood, Beverly Hills, Univesal Studios och allt annat som finns att se får bli nästa gång! Men det har varit jättemysigt att hänga med tjejerna lite och se hur dom bor och så, när dom är här en termin och pluggar.
Imorgon blir det som sagt San Jose! 

Marina Del Rey & Venice

Igår gick jag från Marina Del Rey där tjejerna bor ner till stranden och bort till Santa Monica och gick runt i affärerna. Älskar den biten längst stranden vid Venice och Santa Monica! På kvällen var det dags för inflyttningsfest hos några kompisar till tjejerna, som pluggar på samma skola som dom. Det var en kväll i sann "college-anda" med beer pong och röda muggar. Det slutade med att Hayat stod och lagade linssoppa mitt i natten åt alla. Haha bra kväll! 
 
Idag har jag vart rätt trött (är fortfarande jetlaged!), men pallrade mig ut på en powerwalk i alla fall. 
Gick ner till marinan här i Marina Del Ray. Där var det fint, och fullt med lyxbåtar. 
Sen mot Venice Canals, vilket är typ det finaste stället ever. Så himla drömmigt med söta små hus, rosenbuskar och bouganvillor, små båtar och broar. 
Hittade drömhuset! Ja tack!! 
Sen gick jag till Venice Boulevard och köpte en kaffe.
Gick ner till stranden och drack mitt kaffe, innan jag började gå tillbaka igen. 
Jag vill också ha citronträd i trädgården!
 
Idag bokade jag busbiljett till San Jose på fredag, som ligger lite under San Fransisco, där jag ska hälsa på en kompis som jag träffade i Mexiko som bor där! Det ska bli kul!!
 

L.A!



Det blir bara dåliga mobil-bilder idag tyvärr. En bild från när planet var påväg att landa i LA och en bild från just nu, nedanför balkongen! Jag bor hos fina Hayat, Rima och Inez när jag är här i L.A. Dom bor så himla fräsht och bjöd mig på svensk tacos middag ikväll! Jättegott efter ett dygn med äcklig flygplansmat (Flygbolag är ofta extremt dåliga på vegetarisk mat om ni undrade. Man får typ lite makaroner. Kul.). Nu börjar jetlagen kicka in och jag är astrött. Mn jag kommer säkert vakna någon knäpp tid som 3 på natten eller nått ändå! :( 

Puss!!! 

The beauty of the unknown

Har bestämt att jag måste bli bättre på det här med bloggandet. En gång i månaden lixom.. Det går ju inte. 
Anledningen till att jag har bloggat mindre och mindre är för att jag känner att jag inte riktigt har nått att skriva på samma sätt längre. Vilket är knäppt, för när jag satt hemma i Sverige och tyckte jag hade ett tråkigt liv så bloggade jag ungefär tio gånger mer än vad jag gör nu. Så jag ska bättra mig. Det kanske blir tråkiga inlägg som "idag har jag gjort det här, sen det där, sen det och det. Slut", men jag antar att det är bättre än inget! 
 
Just nu sitter jag på ett plan från Paris till LA iaf. 11 timmars flyg. Börjar få lite ont i rumpan av allt sittande nu, men det är bara ca två och en halv timme kvar nu, så det är lugnt! 
 
Även fast Dubai var tråkigt i perioder, när pappa och dom var på jobbet och jag inte jobbade och så, så tror jag det var precis vad jag behövde. Förutom att jag fick hänga lite med pappa, Rasmus och Adam, och jobba lite på Rasses jobb och så (tjäna+spara pengar), så var jag megaless på Dubai nu i slutet. Men, my point is, att jag tror jag behövde det för att uppskatta resandet igen. Nu känns allting så himla spännande igen lixom. Det där okända, oplanerade, spontana livet som jag blivit så himla van vid, känns jätte spännande igen! Och det är ju tack vare att jag fick den här en och en halv månaden hemma hos pappa att hinna bli uttråkad på och börja längta tillbaka (som jag ifs gjorde efter första dagen, men ändå.). Nu väntar några dagar i LA! Det blir nog kul! Resten får vi se hur det blir. Allt är väldigt löst och oplanerat. And that's the beauty of it! 
<3

Charles de gaulle, Paris

Tjabba! Ligger på en bänk på Paris flygplats och försöker vila lite. Hoppar på ett plan till LA om typ 4 timmar. Jag är himla trött, men också himla himla taggad på livet! Fan vad bra det är alltså! 
<3 
 
 

Cali-Van-CR

Då var lite flygbiljetter och sånt bokat. Bestämde mig att jag var tvungen att hälsa på finaste kompisarna i Vancouver i Kanada innan jag åker vidare, så det blir en vecka där i December innan det blir Costa Rica igen! SÅ himla glad är jag!!! <3 

Höst

Jag kom på idag att det är ju snart höst i Sverige! Jag är verkligen en så himla sommarperson, men det är ändå någonting med hösten som jag inte kan hjälpa att älska! Nu har ju jag inte riktigt haft några årstider i år, förutom lite vinter innan jag åkte i början på Januari, och lite regnsäson, men det räknas ju inte. Jag åkte ju på vintern, och det har varit så himla konstigt för mig att förstå när ni där hemma instagrammar och facebookar att våren har kommit, att sommaren är ovanligt varm i år, och nu att sommaren går mot sitt slut och så vidare. För mig känns det ju som att det borde vara vinter hemma fortfarande för det var så jag lämnade det. Men självklart så är det ju inte så. Vintern och så har jag missat förut, men jag tror det här var min första hela sommar som jag missat i Sverige. När vi bodde i Dubai så var vi alltid i Sverige på sommarloven. Och när jag bodde i Australien så var jag ju borta hela vinterhalvåret men kom hem perfekt till Valborg.
Trots att jag haft fint väder och så också, så ser ni ut att ha haft en himla bra sommar hemma och det är nästan så att jag önskar att jag hade fått sitta ute en enda dag med grön sommarlukt runtomkring mig i solskenet med en skål färska svenska jordgubbar och njutit, helst med min fina familj. Men så blev det inte. Nästa sommar kanske. 
 
Hur som helst så är hösten påväg nu. Och hösten är himla fin den med. Med eldiga löv, och fina höstskor och en massa mys. Min höst kommer vara minst sagt intressant. Om exakt två veckor idag hoppar jag på ett plan till Los Angeles. Därifrån kommer jag åka uppåt mot norra Kalifornien där jag nog kommer spendera min höst. Allting är lite sådär oplanerat och fint som det ska vara men det kommer bli så himla kul att vara på resande fot igen. För jag är ganska mätt på Dubai nu om man säger så. Ganska väldigt. Dubai är allting som jag inte är. Fina dyra kläder, lyxiga bilar, flashiga nattklubbar med folk uppklädda till tänderna, pengar pengar pengar och status, som jag verkligen inte kunde bry mig mindre om. Men det har vart fint att få träffa familjen lite. Men det ska bli skönt att åka snart! Höst i Kalifornien, och i vinter blir den ännu mer surf och bra saker! Jag älskar mitt liv! 

RSS 2.0