Dagens..

Eftersom jag inte direkt har nått kul att berätta idag, förutom att jag har ätit en massa tårta (min låtsasbrosha fyller år) så tänkte jag bjuda på en "dagens outfit"
 Here it is:

Leggings ~ H&M
Shorts ~ Only
Tunika ~ Indiska (Mammas)
Skärp ~ H&M
Kofta ~ gina tricot
Schal ~ H&M
Örhängen ~ H&M


Nu måste jag springa till bussen (för min cykel är tyvär helt paj, pga "den rasande muren") Jag ska iväg och träffa lite kompisar och bara "hänga utomhus", bara för att det går nu när det är sommar ;)

See ya ! ♥

RAS

Ush, det hände något riktigt läskigt nyss!! Vi har i 2 månaders tid hållt på och bygga om våran framsida.. typ lagt mur och massa.. och idag hände det värsta som kunde ha hänt:
Jag kom hem från att ha suttit barnvakt i 2 timmar. Min 6-åriga brosha och hans kompis (våran granne) var ute och lekte i regnet (på våran framsida). Jag parkerar min cykel (den gula på bilden) och står och pratar med min brosha lite om att han behöver sätta på sig regnkläder m.m. Så går jag in och börjar göra lunch till mig och min brosha. Helt plötsligt så hör jag någonting konstigt, som lät som nån form av krash. Så går jag ut och ser att hela muren har rasat, där den var som högst, precis där min brosha och hans kompis lekte, och där jag själv stod för 5 minuter sen. Jag får PANIK och börjar skrika efter min brosha. Men där hade vi jävligt tur, dom hade precis gått därifrån till grannen och lekt. Men typ 3 cyklar ligger begravda under all sten, vi får se om min och dom andra som syns på bilden fortfarande funkar. Så himla jobbigt, nu måste vi börja om med allt, och såklart göra det bättre den här gången.
Men man får se på det hela positivt, inga människor kom till skada iaf (även fast det var jävligt nära). Ibland har man så himla tur! Hade vi stått där lite längre så hade båda jag, min brosha och min granne legat begravd under en massa jord och en massa sten nu.


Yes såhär ser det nu ut på min framsida. Muren var flera meter hög.

Live every day as if it was your last, säger jag bara!

Nu ska jag gå upp och hjälpa min mamma lite.. hon är lite ledsen som ni kanske förstår.. Det är ju inte gratis direkt.
Puss.

Spöregn

Hej hej! Jag vet, mitt bloggande de senaste dagarna har gått åt skogen.. :P Men jag har haft en massa att göra!! Och nu ska jag iväg och sitta barnvakt så tyvärr så blir det inget mega-inlägg nu heller.. Jag hade planer på att gå på stan idag också och shoppa lite men det spöregnar ute så vi får se hur det blir med det.. Men det ska bli varmare den här veckan så det gör mig glad iallafall!!

Igår så var jag och tjejerna hemma hos nishat och kollade på fotboll och åt god curry mat som hennes mamma hade lagat!! Det var mysigt och det var skitbra att spanien vann tycker jag!! :D Dom var jätte duktiga!!

Jag har tyvär ingen fin dagens outfit att bjuda på eller nått, men det är bara för att jag känner mig så himla ful nu för tiden.. Ni vet, man har sånna där perioder ibland. Det är därför jag måste ut och shoppa! Och köpa lite nya fina kläder !! Heheh jag och michelle har planerat en massa, jag kan skriva om det senare. Saker som kanske kan vara värda att tänka på när man är ute på stan och spenderar pengar. Vi tar det sen ;) För nu måste jag dra! Men jag lovar att blogga senare idag för jag ska bara sitta barnvakt i 2 timmar!! :)

Puss !!

Frågor

Eftersom jag har så extremt dålig fantasi idag så tänkte jag att jag kunde fylla i en liten lista med frågor som jag hittade på en sida..så kanske ni alla får reda på någonting som ni inte visste om mig. Heheh.. eller inte.. aja jag har tråkigt iaf.

HAR DU POJKVÄN?
Nej

VEM SPOTTADE DU I ANSIKTET SENAST?
Jag tror inte jag har gjort det nån gång..

HUR TIDIGT STIGER DU UPP?

Nu på sommaren är det väldigt olika, ibland 9 ibland 2

VEM ÄLSKAR DU MEST?
Min familj och mina vänner

VILKA HATAR  DU?
Vet inte.. Terrorister ..? (stavning?)

VEM/VILKA VET MEST OM DIG?
Min kära syster tror jag nog.

VART TRIVS DU BÄST?
På semester i något coolt land!

SENASTE INKÖP?
Stimorol Senses tropical twist tuggumin (As-goda! Pröva!)

VEM RINGDE DU SENAST?
Michelle

VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU?
Svart T-shirt, turkos-vit schal och jeans

VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL?
Jag vet inte än.. nått kul hoppas jag!

ÄR DU SERIÖS?
Ibland, ibland inte ;P

TYCKER DU OM ATT SOVA ENSAM?
Ja men det är såklart trevligare med någon bredvid ;)

VILKEN TJEJ GILLAR DU BÄST I DIN KLASS?
Det är fler än 1 som jag gillar bäst :D (You know who you are !)

VILKEN KILLE GILLAR DU BÄST I DIN KLASS?
hmm.. ingen ? :P haha

HUR MÅNGA SYSKON HAR DU?

3 helsyskon, 1 halv och 2 låtsas...

VILKEN FÄRG HAR DU PÅ HÅRET?
Blondt :) (blondes have more fun ;D)

VAD HAR DU FÖR FÄRG PÅ ÖGONEN?
Jag vet faktiskt inte, när jag frågar folk så säger alla olika.. En blandning av blå,grönt,grått och gult.

FAVORITFÄRG?
Rosa!

ÄR DU UPPVÄXT I STAN ELLER PÅ LANDET?
Jag är uppväxt på många ställen, har flyttat runt ganska mycket. Men stan antar jag..

HAR DU UTLÄNDSKA FÖRÄLDRAR?

Utländska och utländska.. båda är födda och uppväxta i sverige men mamma är dansk och pappa är finsk & kroat

TYCKER DU OM DIN PAPPA?
Ja

GILLAR DU ATT LAGA MAT?
Yes, jag är bäst på det ;D

HUR MÅNGA PAR SKOR HAR DU?

15 eller mer

VAD HAR DU PÅ MACKAN?
Allt möjligt!

VAD ÄR DITT BÄSTA GODIS?
Choklad och Sura saker (inte för sura dock)

HAR DU NÅGON KOMPIS SOM SNARKAR?
Inte vad jag har märkt

VEM SOV DU ÖVER HOS SENAST?
Madde

BRUKAR DU BLI FULL?
Ibland :P

BÄSTA GLASSEN?
Ben&Jerry's och Baskin Robbins

VAR HAR DU ONT?
I min käke (för mycket tuggumi)

VEM ÄR BÄST JUST NU?
Min vovve :D

ANVÄNDER DU HÅRSPRAY?
Yes

SKOSTORLEK?
40 .. Jag vet , clownfötter..

VILKA BOR DU MED?
Min mamma, hennes pojkvän, hans barn och mina 2 bröder

VAD HAR DU I DITT FÖNSTER?

En lampa och massa tidningar

ÄR DU ROMANTISK?
absolut ;P

HUR MÅNGA KUDDAR HAR DU I SÄNGEN?
4

HUR MÅNGA CONVERSE ALLSTARSKOR ÄGER DU?
Inga..?

NÄR SKA DU GÅ OCH LÄGGA DIG IKVÄLL?
Vet inte.. tidigare än igår kväll hoppas jag!

Pusshej leverpastej!


Lördag

Hey cuties :) Jag har faktiskt ingenting intressant att skriva om idag.. men men.. jag tänkte att jag kunde "check in" ändå ;). Igår satt jag och läste igenom gamla inlägg.. och då kom jag verkligen på hur bra det är att ha en blogg! Man kan lixom "go back in time" på ett sätt och läsa vad man gjorde m.m för tex. exakt 2 mån sen.. Jag tycker det är så himla bra för då kommer man ihåg dom små detaljerna som man annars inte tänker på, även de små minnena är roliga att komma ihåg, men det är även dom som man lättast glömmer bort, och då är det ju bra att ha en blogg.. Så har man på ett sätt allt dokumenterat :P Hahah jag är lite flummig och trött idag, som ni kanske märker.. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ikväll ska jag träffa Michelle.. och Jennyfer tror jag :) Men jag vet inte vad vi ska göra än. Nått kul hoppas jag!! <3


Åh jag önskar att mitt hår kunde ha volym och ligga sådär perfekt!!


Puss!

sommarnatt



Hej! Jag kom nyss hem, från att ha umgåtts med några kompisar och sen en liten promenad eller vad man ska kalla det i sommarnatten. Det kom även en liten sommarregnskur. Men det gjorde inget. "Regndansen", haha :P (lite internt)

Jag fotade dagens outfit idag men jag kom på att jag hade glömt att lägga upp den.. så jag gör det nu! :) Jag var ju bara hemma och segade så jag hade inget speciellt på mig, men så såg jag ut iallafall. Fast man ser ju inte så bra heller, men men.. jag orkade inte beskära bilden.. Så det fick bli sådär.

Lös T-shirt från Bershka Man (Pappas gamla), Jeansshorts från Only, Halsband från H&M

Godnatt !

Miranda Kerr


Finns det nån vackrare människa?

Hej hej. Jag har inte gjort mycket idag. Vaknat och ätit min favorit varma koppen soppa till lunch och inte mycket mer. Segat helt enkelt! Jag har faktiskt inga större planer för dagen men ikväll blir det nån form av grillning/fest ... Eller nej jag vet inte säkert än. Men jag ska iaf träffa tjejerna och vi ska hitta på något kul!

Nu ska jag duscha och fräsha till mig lite , jag känner mig (och ser ut) som ett troll :P Hahah.
Puss !

Elizabeth and James

click for zoomclick for zoom
Två jättesöta klänningar från Mary-kate och Ashleys kollektion Elizabeth and James! :)

/paula

Britney all cleaned up..?


Jag såg den här bilden på Britney, och kunde nästan inte tro att det var hon. Man är ju så van och se henne helt skabbig med smutsigt hår, skabbig hy och visa iaf någon privat kroppsdel, vilket hon inte gör här:  Hon börjar alltså fräsha till sig! Vilket jag tycker är väldigt bra! Tänk annars när hennes barn växer upp och typ söker på sin mamma på google och får se de där hemska bilderna på henne hur hon var i hennes värsta dagar (för något år sedan) .. Ush , jag skulle inte vilja se min mamma så, och speciellt inte veta att hon misskötte att ta hand om en när man var liten.. Vi får hoppas att hon fortsätter såhär då!!

Dancinginthemoonlight

Godkväll ;) Ikväll har jag varit med några kompisar, inte gjort så mycket alls faktiskt. Vi började kolla på Spanien-Ryssland matchen, men vi tröttnade snabbt så vi gick ut och gjorde lite annat. Det har varit så skönt väder idag, hoppas att det håller i sig! Verkligen! För jag är riktigt WHITE just nu! Jag vill bli brun ju, och det går ju inte riktigt när solen inte är framme.. :/ 

 Annars har jag inte så mycket att berätta just nu.. Jag är JÄTTE mätt för att ja har ätit massa onyttigt idag.. helt onödigt, men gott !! När jag var på stan så åt jag, Johanna och Nishat en massa kakor och vit choklad. Skit Gott ! , Sen så åt jag chips när vi kollade på fotbollen också- och nu håller min mage på att sprängas. Jag ska sluta överäta!! Fr. o.m. nu ska jag bara äta när jag är riktigt hungrig.. eller ja, jag ska försöka iaf! Jag saknar att dansa!! I höst ska jag dansa riktigt mycket! I loovee it <3


Jag kommer faktist inte ihåg vart den här bilden kommer ifrån.. Jag sparade den någon gång på min dator för att den var så fin! Dans <3


Epilator

Just det. Jag prövade min Epilator idag på benen. Jag kom på att jag lovade att berätta om resultatet:

Smärta: Det gjorde faktiskt ganska ont. Och ibland väldigt ont! Men det var bara att bita ihop och köra!
Hur effektivt: Det var väldigt effektivt! Det tog faktiskt bort allt hår, efter man hade kört den ca 2-3 gånger på samma ställe. Mina ben är nu helt hårfria!
Smidigt: Jag tycker att det var lätt och väldigt smidigt. Om man gör det typ dagen innan man ska "visa benen" så hinner rodnaden som uppstår lägga sig. Perfekt!
Tid: Det beror helt på vart man tar bort hår och hur noga man är. Jag "epilerade" mina ben (ej låren) och det tog kanske 30-40 min att få bort allt (jag tog inte tid, men det kändes som så länge.. kanske kortare).
Resultat: Benen blev lite röd-prickiga och det blev lite rodnad, men det har redan lagt sig (jag gjorde det imorse). Och benen blev väldigt lena och hårfria! Definitely worth the pain & the money. Det positiva är ju att man pluggar in den i väggen, så man behöver ju inte direkt köpa batterier eller nått. Plus att det är 3 års garanti på den! I like it!

/ Paula

ICEBERG

Mischa Barton for Iceberg   ~

"Ingen är perfekt", but this woman comes pretty damn close!,


krimskrams

hej :) jag kom precis hem från stan ! Jag hann inte kolla så mycket för jag åkte in ganska sent, men lite småsaker fick följa med hem! Eller "krimskrams" som min mamma kallar det :P Nämligen en jättefin schal och 2 halsband. :) jag har inte hunnit fota det än eftersom jag precis kom innanför dörren men jag visar er snart !! :)  Jag måste verkligen städa mitt rum nu! Det är fullt med kläder och skor och locktångar och allt möljigt på hela golvet!!
Ikväll så blir det troligtvis fotbollskväll hos min kompis Joel.. Vi får se, om jag hinner städa och allt!

Puss ;)



Dagens Köp och även dagens outift. Haha det ser ut som att jag gör något form av "Yo" tecken.. hahah min humor :P
De två halsbanden som jag håller i är de två som är nya, likadana jag vet men jag kunde inte bstämma mig om jag skulle köpa det svarta eller det vita.. så det fick bli båda ;D Det andra halsbandet är gammalt, från Ur&Penn.
Schalen är ny också, visst är den fin! :D Jag och johanna blev typ kära i den ! Vi köpte en var! ;)
Linnet (egentligen en klänning.. fast från början ett linne men jag köpte det i XL så det blev en klänning, vad krångligt det blev...:P) Hur som helst så är det från H&M och Jeansen är mina älskade nya jeans från Killah.
Allt det nya, altså schalen och de två halsbanden är från H&M! My favorite ;D

Nu måste jag städa! Puss!

Bloggkoll!

Eftersom bloggvärlden är så enormt stor nuförtiden så antar jag att ni inte bara läser min blogg varje dag, utan även många andra. Så skaffa bloggkoll så blir det enklare att hålla koll på alla!

Puss på er! ♥

I'm in a good mood
















Random bild som togs igår när jag fotade dagens outfit. Tyckte det blev så härligt med trädet i bakgrunden!

Goodmornin' ! :) Jag har precis ätit frukost: Jordgubbar och iskaffe! <3 Det var väldigt gott det! Idag ska jag in till stan och shoppa :D Eller jag ska försöka iaf.. Jag behöver lite nya sommar tröjor/tunikor. Så vi ska se om jag hittar nått fint! :) Det är ju dessutom rea också!! Grrreeat !! I love shopping! . Fast vem gör inte det !? ;) Solen skiner idag, fast det är dock lite moln påväg ser jag.. Men det är ju skönt att det inte regnar iallafall!

Fast innan jag åker till stan måste jag duscha m.m. plus att jag ska pröva att epilera mina ben med min nya epilator!! I'll tell you about it later, om det gör ont m.m.

Puss!♥

Nattpromenad kl. 23.40-02.00

Hej! Jag kom nyss inanför dörren, har varit ute på en härlig sommarnatts-promenad med Nishat och Markus. Det var lite kallt ute, men det är mys ändå! Jag älskar verkligen sommarnätterna. Sommarnätterna, Jordgubbarna och Friheten är det bästa med sommarlovet!! Sen är det ju såklart ett stort plus om det är soligt ute också.. men men :P Jag älskar att ta promenader mitt i natten på sommaren.. Man känner sig på nått sätt lite "trotsig" tycker jag :P.. Hahah, det jag menar är är att alla andra ligger ju typ och sover och det är ingen ute, och så går man själv där mitt i sommarnatten när det är mer eller mindre ljust ute... Man känner sig så fri på något sätt, som att man kan göra vad man vill!!
Haha det hela lät lite flummigt nu när jag läste igenom det själv, men förhoppningsvis så fattar ni nog lite hur jag tänker. ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, eftersom det är mitt i natten ;) men hoppas ni alla sover gott just nu! Hoppas att jag har lättare att somna inatt!!

Puss!

There is a Treehouse in my backyard

Hej hej! Nu är jag tillbaka från stan. Mamma och jag köpte jordgubbar på vägen hem! Helt ärligt så tror jag nog att jordgubbar är det godaste som finns!! Det slår fan allt ! Enligt mig då ;) Jag har också typ kollat datorn efter virus/skadliga program, defragmenterat den m.m. och nu går den faktiskt lite snabbare :D Och så har jag även rensat bort en massa program och skit.

Nu sitter jag och väntar på michelle, som är på väg hit! Mys mys :)

Såhär såg jag ut idag:



Linne - H&M Fashion Against Aids Man , Jeans - Killah,  Halsband - Pilgrim (tror jag?) , Solglasögon - Aldo

Och i bakgrunden ser ni min broshas vackra treehouse :) hehe

See ya <3

Reggae Music

Godmorgon! Jag vaknade nyss och sitter nu och äter frukost. Ush jag kunde inte sova inatt, jag somnade tillslut vid 4 någon gång och då var det ju ljust ute igen. Så i'm pretty tired! Jag drömde sjuka drömmar om att jag pepp-talkade jason mraz och att jag hade en lillebror som var en hund, ja inte så sammanhängande jag vet.. Men men..  Jag håller på att ladda ned massa reggae musik och laddar inför URF, Uppsala Reggae Festival.(Som jag btw också drömde om) Även fast det är långt dit så är det aldrig fel att lyssna på härlig reggae! ;) Den är den 7-9 Augusti, och i can't wait. Man har så sjukt kul de där tre dagarna så det finns inte!! Tips till er som är sugna på en festival i sommar! Det är så härliga människor där och så bra stämning, typ "One Love"- stämning så även fast du inte är världens största reggae-fan så kommer du definitivt have a good time!

Jag är så arg, min dator är så sjukt seg så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. jag får helt enkelt rensa lite. Typ ta bort onödiga program och sånt som bara tar plats.. För nu är den så seg så jag typ får vänta i en kvart varje gång jag ska in på en ny hemsida. Jag blir gaalen!

Dagens planer: Stan en snabbis med Mamma igen, för att fixa samma sak som vi gjorde i måndags. För er som undrar så är det lägg jag ska fixa. Jag vet, jag vet lite sent, mobbat att jag inte har det än .. men jag har bara aldrig tagit tag i det :P. hehe. Sen runt klockan 5 någon gång så ska michelle komma hit :) Fun fun, vi ska typ titta på någon film.. Antingen No country for old men eller Elizabethtown. Nån som har sett dom? Vilken är bäst? Guu vad jag tittar på film hela tiden :P haha. Men det är fint väder idag! Det är ju trevligt! Så jag ska inte sitta framför datorn hela dagen! 
Sen om jag har tid så tror jag att jag ska testa min epilator idag, but i'm scared :P Jag tror att det kommer att göra skit ont! Nån som har testat? Gör det skit ont :P ? Haha i'm pathetic !




Drew Barrymore och Cameron Diaz på festival, Pete Doherty och Kate Moss på festival. I'm telling you; Festivaler is the shit! ;D

Puss !

Sluta klaga!

Ibland undrar jag om folk klagar bara för att ha nått att säga. Jag har hört hur mycket folk som helst säga : Oh nej, nu har det varit midsommar, nu blir det bara mörkare igen. Vafan det är sommar, ljust om nätterna och de flesta av oss (,oss som går i skolan dåra) har sommarlov. Vad fan finns det att klaga på. Visst , vädret är ju inte direkt strålande just nu, men just det där med "oh no, nu blir det bara mörkare och mörkare" orkar jag verklugen inte höra mer. Njut av det ni har idag, och sucka inte för framtiden! Visst, vintern kommer.. men not anytime soon! Så njut av sommaren people!! :D

Jag skippade filmtittandet för ikväll och jag har istället suttit och läst nya tidningen CHIC som bara kostade 10 kr ! :) (Premiärpris) Jag tyckte faktiskt att den var helt okej! :) Den ska ju handla om "shoppingtips" både dyrt och billigt och det gjorde den. Den innehöll massa insperation! :) I like !


Jag hittade en bild på typ snyggaste frisyren ever! Jag önskar att jag hade sådär vågigt vackert hår! Haha så nu ska jag gå och lägga mig med en inbakad fläta och hope for a miracle: altså att jag vaknar sådär vacker imorgon! ;)

Godnatt!♥

Ohyestheskyispink

 Någonting som jag väldigt gärna vill just nu är att åka någonstans. Åka bort, far far away, till varmare platser. Ligga på nån glest befolkad strand i solnedgången med en god syrlig drink i handen.. Dra på mig något lätt, fixa till håret och sen party the night away. Komma hem när solen är uppe igen och åter igen lägga sig på stranden. Få sjuka bikini-sträck efter brännan och lyssna på bra musik..




Någonting annat som jag gärna vill är att lära mig att surfa! Vågsurfa dåra. Det ska jag göra, någon gång här i livet!

Jag måste bort! Jag skiter egentligen i vart, men jag måste bort! Vill någon följa med?

Nya Jeans!!

Heej! :) Idag efter jag hade suttit barnvakt så åkte jag på stan en snabbis med michelle. Och guess what!? Jag köpte jeans! Yaay ! Jag köpte ett par jeans från Killah! Typ mitt favorit jeans märke, dom passar min roompa bäst ;D haha

Yes, ni får självklart se dom! :) Men jag måste bara säga att det var väldigt svårt att ta kort på dom när jag hade dom på mig :P .. men men


Yess :) så ser dom ut! Fina va !? Jag är väldigt nöjd. De kostade 799kr ! Och btw så är dom inte så ljusa som dom ser ut på den andra bilden.

Jag pratade även med min Pappa idag! Det var kul, jag har inte pratat med han på 100 år känns det som. För er som inte känner mig/nya läsare så måste jag ju berätta att min pappa bor i Dubai, det är därför jag pratar med han så sällan. Men som det ser ut nu, så är han tvungen att flytta till Bahrain pga. hans jobb.. Väldigt tråkigt tycker jag! Jag älskar ju Dubai!.. Men men .. Inget jag kan göra åt saken, och faktiskt inte han heller så.. det blir så iallafall..  Jag kommer att sakna mina resor till Dubai! Typ Världens bästa shopping! :( Men det är ju inte därför jag åler dit varje lov, utan det är ju såklart för att träffa min Pappa! Ändå, lite synd!

Nu ska jag nog gå och titta på en film, haha det börjar ju bli rutin nu, att kolla på en film varje kväll! (Igår såg jag 2.. hann bara med 2st i mitt "film-maraton" :P så jag får vell fortsätta ikväll) Igår såg jag 27 dresses och The last Kiss. Båda var väldigt bra, men jag tror nog att the last kiss var bättre. Anledningen till det är att 27 dresses som är en "romantisk comedi" känns som att den liknade alla andra "romantiska komedier" för mycket.. Men den var ändå mysig! The last kiss var nog bättre för att den var lite mer seriös och inte lika förutsägbar. :) Men förutsägbara, flummiga filmer är oftast roliga dom med.. men aja, ni fattar nog vad jag menar.

♥♥♥

Tisdag!

Först vill jag bara säga: Welcome back sis! ;) Haha även fast du inte hör av dig så märker jag direkt att du är tillbaka, pga. dina miljarder kommentarer :D Don't get me wrong, jag älskar kommentarer ;) Good to have you back!
(Min syrra har varit bortrest över midsommar, och hon är nog min bloggs biggest fan :P Eller iaf roligaste läsaren, pga. kommentarerna! :P )
 Hahah förlåt, jag var tvungen ;)
Min syster = Andrea

Just nu sitter jag och äter Varma koppen tomatsoppa, yes i love it, till lunch. Jag hinner bara blogga snabbt för att jag ska iväg och sitta barnvakt i typ 2 timmar. Det där de där barnen som jag var hos förut.. Jag ska hämta dom på dagis och passa dom tills deras Mamma kommer hem. Vad gör man inte för pengar... Hehe.

Jag är på mycket bättre humör idag! Dels för att it's a new day ;) och dels för att jag upptäckte idag att jag har gått ner i vikt! :D Jag vet, i'm obsessed, men vi alla vet (eller ja, alla vi som inte är naturligt skinny)  att om man känner sig tjock och ful så blir man jätte glad bara man går ner några kilo! :) Jag säger inte att jag är tjock, men jag säger att jag känner mig tjockare än vad jag var förut. Big difference. Det beror helt enkelt på vad man jämför med, men jag ska lära er en sak: Man ska bara jämföra med sig själv; hur smal eller tjock man har varit.. för om man jämför med andra, som har helt olika kroppsformer, så blir det oftast fel. Vissa har stora bröst och liten rumpa, vissa har precis tvärt om . Vissa har stora lår och smal överkropp, och vissa har smala lår och större överkropp. Så jämför inte med era kompisar, jämför med er själva, eller jämför inte överhuvudtaget. Var nöjda med er själva! (Ska jag säga..) Men ni fattar nog vad jag menar! Försök att inte misstolka det hela..

Aja nu ska jag sluta predika och gå och göra mig i ordning.. haha .

See ya later aligator! ;)
Puss !

Film-Maraton

Hej hej.Jag håller just nu på att ladda ned den nya versionen av Msn, hur många nya versioner ska dom komma med egentligen?? Aja.. Efter en inte så trevlig dag så har jag planerat att jag ska se en massa filmer ikväll för att bli lite gladare! :) Film-Maraton var ordet. Yaay


Som sagt, film maraton.. :) Men jag vet inte om jag orkar se alla ikväll. :P

Aja . Puss på er <3

everything's made to be broken

My idea of a "perfect afternoon"


Cosmo, Tuggumi, musik i öronen på hösta volym, och en gosig hund to cheer you up.

I hate this

Fixa Frisyren!

Bad hair day? Här är ett knep som alltid funkar för mig!


 



Gör en inbakad fläta med din lugg. Sätt i lite spännen så det håller = Snyggt och enkelt ! Det bästa är att det funkar både på stranden och på fest! Awesome! ;D

Haha ;)


Monday

Hey cuties! :)

Nu har jag varit med mamma på stan och gjort lite grejer.. det blev ingen jeans-shopping idag men det får bli någon annan dag i veckan! För om vädret ska fortsätta såhär så behöver jag verkligen nya jeans!

Jag orkade inte tänka imorse när jag skulle iväg så det blev ingen höjdar-outfit. Men men såhär såg jag ut:

Schal och t-shirt - H&M
Jeans - Diesel
Väska - Balenciaga

Eftersom jag var med mamma på stan så fick jag henne att köpa lite typ "nödvändiga" saker till mig, som jag inte orkar lägga mina egna pengar på: En epilator och en ny face-wash (utan mineralolja i!)

Jag har inte prövat en epilator förut, men jag berättar hur det funkar sen när jag har prövat, om resultatet blir bra osv! :)

Nu har jag bestämt mig för att jag ska sortera mina bilder på datorn.. lägga in dom i mappar osv. Jag har typ miljarder bilder, så det behövs verkligen!

Pusshej !

Dagens planer.

Godmorgon! Jag vaknade nyss, och ska försöka hinna med lite frukost innan jag åker på stan. Jag ska åka in med mamma för vi har lite ärenden som vi måste göra.. Sen så ska jag nog träffa johanna.. Om jag hinner.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men det blir nog en lugn kväll, eftersom alla mina kompisar jobbar m.m. Men men ..

Jag har inte så mycket mer att berätta så jag kan lägga in en bild istället! :)

Julia och jag på Midsommar


Pusshej !

Patrick Dempsey: ögongodis

Hejsvejs! :) Jag kom precis hem från Bion. Vi såg som sagt Brudens bäste man, eller "Maid of honour" som den egentligen heter. Den var jätte mysig och definitivt sevärd!! :) Och Patrick Dempsey är ju med, så man smälter också; Always a good thing! ;D

Jag ska försöka komma i säng snart så jag orkar upp i morgon bitti. Jag ska upp kl. 06.30 och springa med mamma min! Det behöver jag verkligen, efter denna fetto helg! Och jag som skulle vara nyttig! Jag lovar ! Det börjar imorrn !!
If i don't do this, i can't live with myself!

Imorgon så ska jag också in till stan och shoppa lite! Nya jeans står högst upp på listan!! Jag hittar aldrig jeans som jag trivs med, jag tröttnar alltid på dom efter en vecka och tycker att jag ser fet ut i dom, eller att dom sitter konstigt eller ja.. jag klagar alltid helt enkelt! Så jag ska försöka hitta ett par riktig snygga jeans som sitter som smort ! ;D Hahah.. Sen vill jag även köpa lite annat också.. nya kläder helt enkelt ! Jag är så trött på min garderob..

Nu är det dags för att gå och tvätta av sminket, borsta tänderna och sen hoppa i säng!

Puss på er <3

Ute på sjön

Hej hej! Anledningen till att jag inte har bloggat nått idag är för att så fort jag vaknade så åkte jag, min brorsha och min mormor ut till våran båt och träffade mamma och co. Vi åt lunch på båten och hade det mysigt. Ända tills det blev pissväder igen. Nu är jag hemma och kvällens planer är bio med Madde, Johanna och Sasha! Vi ska nog se "Brudens Bäste Man" där McDreamy från Greys är med ! :) Den är nog mysig, hoppas jag ! :)

Detta hade jag på mig ute på sjön:


Shorts - Only
Oversize skjorta - Pappas gamla, från Boss
Armband - Spanien och Tunisien
Bikini (under) - Victoria's Secret

Yes där fick ni se lite av mitt stökiga rum också! hehe

Nu måste jag gå och duscha och göra mig iordning för biokväll med tjejerna! :)

PUSS

What happens in Vegas

Kvällens planer:

Räckor med aioli, What happens in Vegas, mys framför tvn, glass m.m. Det blir myspys för min del! :) Så himla skönt att känna att man inte behöver stressa och göra något speciellt varje kväll! Det är så skönt att vara lat och stanna inne! Det är så skönt med sommarlov! ♥



Japp, den filmen blir det! Jag har hört att den är bra!

Puss på er ! Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag! Eller kanske mysigare till och med ;)


Blommblommblommigt!

Detta är vad jag har på mig idag! :) Nothing special, förutom min älskade blommiga schal!


Jeans från Diesel ,T-shirt - H&M, Blommig Schal - H&M

Mitt hår har blivit så himla långt! :O. I like it that way! :D

Nu ska jag gå och göra middag till mig själv.. vi får se vad det blir. Jag är sugen på tacopaj! Hehe tjockis :P

Puss!

Midsommar!

Hej! Lite ändrade planer.. Jag och Jennyfer bestämde oss för att skita i den där grejen, för vi båda är så sega nu efter midsommar och allt! Hehe.. jaa vi är lata! Men det får man vara ibland!!

Så nu kan jag sammanfatta min midsommar lite kort:

Det började med att tjejerna kom hem till mig, och vi (jag :P) bakade vit choklad-cheesecake!! (Yummy!) Sen gjorde vi oss i ordning och sminkade oss och allt. Vid 4 tiden eller nått så gick vi till en killkompis, som bor jätte nära mig. När vi kom dit så grillade vi, lyssnade på härlig musik m.m. Det var ca 13 personer där: typ mina närmaste kill och tjejkompisar. :) Det var mysigt ! Vi åt god mat, badade i hans pool, hoppade studsmatta och ja..umgicks helt enkelt!

1 2 3 4
5 6 7 8 9 
10 11

1. My girls och jag, fixade och klara! 2.Promenad hem till Joel 3. Siham och Michelle på studsmattan 4.Grillning på gång! 5. Jag och Julia vid Poolen 6. Simon och Rickard chillar i solen 7. Siham jag och Michelle 8. Nishat och Jennyfer by the pool. 9. Julia skrattar, jag posar 10. Markus, Julia, Jennyfer och Siham 11. En ganska suddig bild på när tjejerna badar.

Jag hade på mig: Gul klänning från MQ, Bälte från H&M, Leggings från H&M och Skor från Neu look (Dubai) som inte syns på någon av bilderna kom jag på. Hehe
Anledningen till att jag inte hade bara ben (som hade varit 10 gånger snyggare) var för att jag har fått skumma utslag på mitt ena ben som inte ser så roligt ut.. Så då täckte jag det med ett par leggings! :)

:) Det var det ! En lyckad Midsommar!!

Jag är ensam hemma ikväll (som jag btw ALDRIG är), så jag ska nog bara ta det lungt och njuta av att ingen i min stora familj är hemma! Hahah njuta av tystnaden! ;D

Puss !

Ska iväg >>

Hej igen. Jag kom på att jag hinner inte lägga upp midsommar bilderna nu. Jag ska på den där sminkning/fotograferings grejen (vi bokade om den till idag). Så jag lägger upp lite Midsommarbilder ikväll istället ! :)

Puss!

Nya kjolen!

Hey cuties! :) Sorry for the bad update, men det har vart Midsommar ju! Då kan man inte sitta inne vid datorn, man ska vara ute i det fina vädret!! Och det hoppas jag att ni också har varit. :)

Jag kom på att jag hade lovat er en "dagens outfit" från i förrgår. Well here it is:


Haha, massa hår i vägen :P
Långt linne - Gina tricot
Shorts - Gamla, från nått skumt märke..
Halsband (som knappt syns för mitt hår är i vägen) - For love 21 (i Dubai)
Jeansjacka - Mammas Gamla

Sen måste jag också visa min fina kjol som kom igår! :D


 Sött mönster!!
Den var lite mindre än vad jag trodde men den passar ändå! :) Somrig och fin!
Den kommer som sagt från chicy.se

Sen måste jag visa en sak som jag såg när jag tog upp en tidning och började bläddra i på bussen:

Madde var med i tidningen!


Dom hade frågat henne : Vad kan du inte vara utan på Midsommar.

Gullig! :)

Nu ska jag börja skicka runt midsommarbilder, till alla som var med, och sen ska jag även lägga upp några här också!! :D

Juste ! Jag måste visa er världens sötaste skor!!

Visst är dom underbara!! Dom kommer ifrån ZARA, men dom är ganska dyra :( I WANT !


/Paula

Update från Michelles place!

Hej hej !
Barnvaktsgrejen gick bra. Efter det så åkte jag till michelle, istället för att hon kom till mig. Vi har bakat en cheesecake (som hennes mamma ska ha till imorgon, midsommar) Och sen har vi flummat och dansat lite ;) Eller ja, mest michelle då :P . hahah
Vi hade planer på att promenera från michelle till mig . (Det är ganska långt!! Skulle kanske ta 1 ½ timme) För vi tänkte typ: Det är sommar :D Vi kan göra vad vi vill. Men vi ändrade planerna, som ni nog förstår. Och nu ska vi ta bussen hem till mig istället. :)

Imorgon så ska jag och Jennyfer på den där sminkning/fotograferings grejen. Det var tydligen inte som jag trodde .. Man fick köpa bilderna sen om man ville.. Jag tror inte att jag kommer att vilja det men OM jag gör det så kan jag såklart visa er! :) Men vi ska kanske försöka boka om den, eftersom det är midsommar och allt.

Planerna för midsommarkvällen är grilling och bada i pool m.m hos en killkompis. Det ska bli jättemysigt! Jag var där förra året också och då hade vi jättekul!! Så vi får hoppas att det blir så i år igen då! ;D Jag ska såklart ha med mig kameran, så ni får se lite bilder sen. :) Kul kul.

Jag ska försöka komma ihåg att lägga upp dagens outfit sen! :) För nu måste vi gå till bussen.

Puss !! :)

Barnvakt

hej hej! Kom nyss hem ifrån Madde, men snart ska jag iväg igen. Jag ska nämligen träffa några barn som jag ska sitta barnvakt åt lite i sommar! Lite drygt , men it's worth the money :D hehe. Surt att Sverige förlorade igår. Vem kunde ha gissat att Ryssland var bra lixom? :O Aja.. det är inte som att jag bryr mig om fotboll egentligen så det gör inte mig så mycket ;P
Efter jag har träffat barnen så ska jag hem och så kommer Michelle hit :) Kul att träffa henne! Känns som vi inte har träffats på hundra år. Hahah fast det var förra veckan :P men men.. ni fattar. Hon sommarjobbar just nu , så jag antar att hon har fullt upp, det är därför vi inte hinner ses så mycket.

Jag hittade btw en jeansjacka igår. Mammas gamla typ. Den såg inte riktigt ut så som jag hade tänkt mig, men den kanske funkar ändå. Jag kan visa er den sen ! :)


Haha , såhär heter gatan madde bor på. xD Jag som har sämst humor tycker att det är skit kuL!! xD

Nu måste jag skynda mig. Så jag inte kommer sent!
Puss hej !

Fotboll.


Hejsvejs. Ikväll blir det fotbollskväll med tjejerna igen. Vi kanske ska till en pub på landet (där min kompis Madde bor) och kolla. Lantisarna blir tydligen galna när det är sverige-matcher så det lär ju bli en skön stämning! Sen kanske jag sover hos Madde..Vi får se ! :)

Idag har jag inte haft mycket för mig...det blir ju lätt så när det är pissväder ute. När ska våra Sunny Days komma!? :( Det är ju exakt som det var förra året i år igen: Soligt och vackert väder ända fram till avslutningen, sen så slår det om och blir pissväder när det väl är sommarlov. Kunde det inte ha blivit tvärt om istället?? Aja .. man kan ha kul ändå i guess.. men inte lika :P




Så soligt var det i våras. Vart är solen nu :( !?

Puss

Jeansjacka

Jag kommer ihåg att för några månader sen när folk sa att dom ville ha en jeansjacka, eller att dom tyckte det var snyggt och så, så tänkte jag Va? Jeans jacka ! Fan vad fult ! Men it's actually starting to grown on me, och jag skulle själv till och med kunna tänka mig en! Jag ska rota lite hemma och titta om jag hittar nån gammal, men annars så klickade jag runt lite på internet, och man kan få ganska snygga för ca 300:- eller mindre! Jag diggar iaf jeansjackor just nu!




Kolla in den här söta bloggerskans jeansjacka! I love it!
Bild: http://lisaplace.devote.se


Vi får se hur det blir.. men man kan säkert få en snygg second hand ! :)

Puss

Morning Run ! :)

Goodmorning! :)
Just nu är jag väldigt nöjd med mig själv, och jag ska berätta varför: Jag var ute och sprang 5 km imorse!! Jag följde med mamma (för hon brukar springa varje, eller varannan morgon) Och jag orkade springa i princip hela tiden, jag gick typ 1 gång när mitt knä gjorde ont, men inte länge! Duktigt va. Sen när jag kom hem och efter jag hade strechat och så ( Jag har btw blivit SJUKT o-vig bara för att jag inte dansar nu på sommaren :( ) så dog jag i min säng och sov ända tills nu! :) Ändå skönt att ha det gjort lixom, nu behöver jag inte få ångest över att jag inte motionerar under dagen :D Great!


Så vig ska jag bli! :) Jag behöver bara börja strecha lite igen! Hahah (jag var tvungen, bilder var så rolig!)

Puss ! ♥


Kjolen blir min!

Yay! Jag håller just nu på att beställa kjolen som jag bloggade om för några dagar sen! :) Happy happy!  Sen så måste jag köpa nya jeans också.. fast egentligen behöver jag nytt av det mesta :P men men , jag tar en sak i taget!

Ungefär såhär ser den ut, and i love it!
Jag tänkte köpa en liknande klänning också, men turns out att den bara finns i en storlek och mina boobies var tyvär lite för stora för den. :'( BLÄÄ !! Men jag kan beställa den när jag har blivit smal sen istället ;) mohahaha
Puss!

(Btw jag vet att jag har bloggat onödigt många gånger idag xD, så är det när man är rastlös!)

War at home


Av nån anledning så passar den där benämningen ganska bra just nu. Hmm i wonder why..
JAG BLIR GALEN !

Perfektion


Tänk att se så perfekt ut! Kan man bli snyggare.
Haha jag har en riktig såndär "utseendefixeringsdag" idag :P

Btw, vet ni vad jag ska göra på fredag :D Jag och min kompis ska bli sminkade och fotograferade :) Jag vet inte riktigt detaljerna men jag antar att det är nån sån där Model for a Day -grej. Heheh. Hur som helst, det ska bli kul .. Och om ni har riktigt tur, så kanske ni kan få se nån av bilderna. Men jag vet att jag inte kommer bli nöjd, för det är jag aldrig när jag ser mig själv på bild, så vi får se hur det blir! Men en kul grej i allafall !

Nu ska jag gå och hämta min lillebror på fotbollsskola! :)
See ya ;D

Mys-Oufit

Eftersom jag inte har något intressant att blogga om idag så kan jag ju iallafall visa er "dagens outfit" (haha it cracks me up xD )


Mys-vara hemma outfit :) 
 T-shirt - H&M
Knytkofta - Vero Moda
Shorts - H&M
(köpte shortsen för längesen though, så de finns nog inte kvar)

Have a myspys day! :)
Puss !

Chris Brown, Snygg!??

Många av mina kompisar tjatar jämt om hur snygg chris brown är. Jag undrar bara en sak: Vart är den där människan snygg?


Vad kan man possibly see in him. Visst han är duktig på det han gör, men han är fan inte snygg!!
Eller, vad tycker du ?

Lindsay



Jag diggar hennes tunika väldigt mycket ! :)

Och väldigt mycket; Paris klänning!


Just thought i'd let you know ;D
puss

Tidig Morgon!

Av någon anledning så är jag uppe riktigt tidigt! Har knappt kunnat sova någonting inatt. Jag tror att jag ska lägga mig i min säng med en kopp kaffe och kolla på film! :) Sounds good! Jag tror att jag ska titta på Match Point. Och sen Greenn Street Hooligans efter. Vi får se. Men först så ska jag gå upp och göra kaffe :)

Puss!

GGG

The Gossip Girl Girls


Varför måste dom vara så smala och snygga!?
(kolla blake livelys lår!! <3)

I'm getting there ;)
Hahah nu ska jag försöka komma i säng före 1 iallafall.
Godnatt ♥

Outfit!?

Wafa tyckte att jag borde lägga upp dagens outfit idag, för att hon tyckte att jag var fin :) Så hon tog kort på mig, men jag glömde att be henne skicka kortet. Så då knäpte jag ett eget kort på mig själv.
Tänkte pröva något nytt! Här är då dagens klädsel, eller outfit eller vad ni nu vill kalla det :



Schal: H&M
T-shirt: H&M
Skärp: H&M
Shorts: Only
Strumpbyxor: De är Jennyfers, så jag vet ej :P
Klocka: Ur&Penn

Ja, jag gillar H&M för er som undrar! :)
Hehe

Aja .. vet inte riktigt vad jag tycker om det här med outfits, men jag kan ju pröva.. Vad tycker ni?

Puss

Större header

Hej cuties :)
Denna vackra (regniga rättare sagt) kväll har jag varit med Wafa! Jag hjälpte henne med hennes bloggdesign lite. Hon blev väldigt nöjd ! :) Sen kollade vi på halva step up 2 the streets också. Dom är så jävla GRYMMA på att dansa. Så duktig ska jag bli en vacker dag! :)
Nu har hon åkt hem. Då började jag pilla lite på min egna bloggdesign, och jag bestämde mig för att göra headern större! Jag gillar det.. tror jag. Vad tycker ni? :)

Jag ska även, som lovat, visa hur många av mina ansiktsprodukter som innehöll mineral olja (se inlägget nedan)


Alla mina ansiktsprodukter (den vit-gula krämen längst bak är dock ingen ansiktsprodukt). Allt ifrån face-scrubs, ansiktsvatten till olika krämer. Alla dom som det är en lapp på, innehäll mineralolja av någon form. Min rouge innehöll det :( :( (jag köpte den nyss.. så jag kommer troligtvis fortsätta använda den, det viktigaste för mig är att inte rengöringsmedlena innehåller det)
Produkterna till höger är alla ifrån apoteket, och det var bara dom som inte innehöll mineralolja (den gröngula tuben som är till vänster, som det står propyless på är dock också ifrån apoteket.. så lita inte helt och hållet på dom!)  Min facial wash, A-creme, Differin (Acne kräm), och ansiktsvatten. Dessa produkter kommer jag fortsätta att använda! Resten hamnar längst bak i badrumsskåpet och får nog aldrig komma ut igen! (Förutom rougen då)

Aja, jag har inga planer på att gå och lägga mig än så nått till blogginlägg blir det vell ikväll ;D

Men tell me what you think om den nya headern! Vill gärna höra eran åsikt!

Puss!


SE UPP!! Vet du egentligen vad du utsätter din hud för?

Jag vet , det blir mycket att läsa. Men jag ger er ett råd: LÄS DET !

Här om dagen, när jag var på stan med min syster, så sa jag till henne att jag behövde köpa en ny ansikts-rengöring. Då sa hon till mig: Köp en utan mineral olja i. Jag ba: vad är det. Så berättade hon lite om det och jag blev livrädd. Så jag var tvungen att googla det.

Mineralolja: Mineralolja har på senare år blivit mycket omdebatterat. Motståndarna menar att mineralolja framställs - liksom asfalt och bensin - från råolja, och innehåller ingenting som är bra för huden, varken vitaminer eller mineraler. Tvärtom lägger oljan sig som en hinna på huden, stänger till porerna och förhindrar utsöndringen av slaggprodukter. Visserligen ger den till en början en mjukhetskänsla men efter en tids användning förstörs hudens naturliga förmåga att andas och återfetta sig själv. Förespråkarna hävdar å andra sidan att mineraloljan utvinns ur helt naturlig råolja som i sin renaste form inte alls är farlig. Och just för att den inte tillför huden någonting är den också helt riskfri att använda. Fördelen med mineralolja är att den inte kan härskna och att den är väldigt billig. -
Källa : http://www.sund.nu/docs/artikel.asp?td=20070511&tem=0&art=211

Avhandlingen undersökte även om kosmetiska produkter, som ofta innehåller mineraloljor kan öka risken för reumatoid artrit. Detta stöds inte av resultaten när det gäller normal användning av kosmetika hos människor, däremot gav kosmetiska produkter ledinflammation i djurförsök på råttor.  -Karolinska Institutet

Mineraloljor, vaselin och paraffin, utvinns ur råolja liksom bensin mm. De stör hudens naturliga funktioner och skapar beroende genom att täppa till porerna. De hindrar huden att ta upp vitaminer. De är miljöfarliga både vid framställning och nedbrytning.

Nu till det viktiga. KOLLA DINA HUDVÅRDSPRODUKTER !!!! :

Det finns flera olika namn på ämnen som tas från mineralolja:
Paraffinum Liquidum, Ozokerit (kan ingå i t.ex. maskara), Polyisobutene (kan ingå i t.ex. lipgloss), Mineral Oil, Petrolatum, , Vaselin, Paraffin, Mineralolja, Petroleum.

Jag hittade även fakta om andra ämnen som man ska undevika:

Skippa de produkter som innehåller:

Portäppande ämnen som:
*Mineral oil
*Petrolatum
*Petroleum
*Paraffin
*Paraffinum liquidum
*Isopropyl palmitate
*Octyl palmitate
*Myristate
*Cinnamates
*Salicylates
*PABA
*Lanolin
*Carbomers
*Microcrystalline wax

Naturliga ämnen som kan vara portäppande:
*Sheasmör
*Kakaosmör
*Kokossmör
*Kokosolja

Uttorkande ämnen som:
*Sodium lauryl sulfate
*Sodium laureth sulfate
*Sodium cocoate
*Sodium tallowate
*Alcohol denat / SD (följt av ett nummer)
*Benzyl alcohol
*Isopropyl alcohol
*Methanol
*Ethanol
*Ethyl alcohol
*Silicone (ämnen som slutar med: "cone", tex dimethicone, cyclomethicone)

Jag kollade alla mina ansiktsprodukter. Jag försökte även kolla mitt smink men det var inte många produkter som hade innehållsförteckning..
Här är resultatet:
7 av 11 hade mineralolja i sig!! Endast 4 stycken (alla 4 från apoteket) klarade sig!
Jag ska visa i bilder i nästa inlägg vilka av mina produkter som innehöll mineral olja, och vilka som inte gjorde det.

En hemsida som har produkter utan "farliga" ämnen för huden. Och även en mass fakta. Läs här: http://www.pureskin.se/ravaror_inte.php?osCsid=03c7051bc6a4399937d2fc2cc3b161a6

Jag (som har haft stora hudproblem: Acne i ca 2 år) ska iallfall tänka mig för innan jag köper någon hudprodukt. Jag tror jag ska börja köpa ansiktsprodukter från pureskin.se. Dom verkade ha bra produkter. :) Jag kan ju testa iallfall!

Hoppas ni också fick ett wake up call, precis som jag ! Hoppas att jag kunde hjälpa till!
Puss


Halvårs-jubileum

Jag kom på nyss att jag har haft den här bloggen i ett halvår nu! Det måste firas!.. på nått sätt.. jag får komma på något :P Men jag har dock inte bara bloggat i ett halvår. Jag har varit bloggerska (älskar det ordet xD) i lite mer än 2 år nu! Om man bortser från en paus på 2 månader (När jag slutade med min gamla blogg och började med den här). Så vi säger två år istället. (Började i Mars 2006) :) Kul kul.. Jag trivs ju så bra så jag har inga planer på att sluta. 3 år here i come ! ;D

Morgonen började med en grapefruit ;) ... och kaffe (jag vet jag är sämst, jag som skulle hålla mig ifrån det). Sen så har jag även tvättat min hund.. Även fast han var nytvättad för några dagar sen. Anledningen är det regniga vädret. Bara han har varit ute en gång så blir han ju as skitig! Har man en vit hund så har man. Men det är jag glad för, för då ser man ju ialafall när han är smutsig! Till skillnad från om man har en svart hund, då syns det ju inte lika mycket.



Där har ni en bild på min lilla lurvboll! :) Han börjar bli värsta gammal! Han fyller 8 år i år, altså 56 hundår! Hahah en gammal gubbe helt enkelt. Haha det är dääärför han är så tjurig hela tiden... Nerå jag skoja :)

Jag måste komma på något kul att blogga om idag altså, eftersom jag kom på att jag har haft bloggen i ett halvår.. Vi får se! :)
Puss
/Paula

Söndagskväll

Godkväll :) Det blev Mona Lisa Smile till slut. Så vid 20.45 så cyklade jag till coop nära här vid mig och köpa lite sötsaker till filmen. (Och såklart, precis när jag gick utanför dörren så började det spöregna på mig.. typiskt, men det stoppade inte mig) När klockan var 21.00 så var jag nergosad i min soffa med gott godis: Hemmamys med andra ord! Det är as skönt att vara ensam ibland och mysa, tex. genom att titta på film och så. Lite alone time. Det behövs ibland!
Filmen var jättebra, och jag har för mig att jag har sett den förut men jag kom inte alls ihåg vad som hände, och jag kände inte igen så mycket, så jag tror att jag bara har sett halva eller nått...

Jag måste lägga mig hyfsat tidigt idag för jag ska upp imorgon klockan 06.30 och så ska jag och mamma sticka ut och springa. I need it! Det känns som jag har blivit fet som en kötbulle den här första sommarlovsveckan, jag har verkligen inte rört på mig någonting! Sen har jag bestämt att jag ska börja med mitt godis-förbud igen. Sist höll det i 2 veckor, vi får se hur det går den här gången. Så de godiset som jag åt idag var det sista på länge. Nu har det officialy started again.
-Inget godis
-Inga bakverk (kakor,kladdkaka,bakelser,tårtor..ni fattar)
-Inga chips, popcorn,nötter eller andra "snacks"
-Ingen läsk
-Ingen "snabbmat" tex. Hamburgare, pizza m.m. (Sushi är dock tillåtet ;d)

Imorgon börjar det! Nu ska jag börja vara nyttig igen! Loose some weight! :) Jag ska även gå och söka jobb imorgon! Vart får ni veta om jag får det! :)

 Goodbye n' Goodnight ! ♥
Fast innan jag går och lägger mig så ska jag försöka sortera lite inlägg in i kategorier. Det blir ju lättare att hitta allt då! :)
xoxo


Filmsugen?

Igår kl 00.00-02.35 så gick coach carter på 4an. Den är bra ! Jag satt såklart uppe mitt i natten och kollade på den :P

Jag älskar att det alltid går massa filmer nu på sommarkvällarna! Har man inget att göra, så är det ju bara att sätta sig och kolla på film! Man slipper till och med gå och hyra en! :) Det jobbiga är bara att det går många bra samtidigt. Och jag brukar ha väldigt svårt att välja! :P

Ikväll går Mona Lisa Smile och The Princess Diaries 2. Jag tror att jag ska se Mona Lisa Smile men jag är fortfarande inte säker... Är det någon som har sett princess diaries? Är den bra? Hjälp mig, vilken ska jag se? Vilken är bäst?
Aja, för er som är film-sugna så går Mona Lisa Smile3an kl. 21.00 och The Princess Diaries på TV4 + såklart samma tid; 21.00 :(

                           

Have a nice movie-night!
(Och om ni ska göra nått ännu roligare så have a nice night you too!)

Puss!

Söta kjolar!



Jag är verkligen ingen kjol-tjej, gillar mer klänningar eller shorts. Men de här tjolarna var ju skiit söta!! Kan inte motstå! 159kr bara ! :D

Morning's heere

"Morning's Here
The Morning is Here
Sunshine is Here
The Sky is Clear"


 

(nån sång som är med i ett avsnitt av friends, och när jag är morgonpigg och glad på morgonen så tänker jag alltid på den sången :P)


hej hej ! Just nu sitter jag här och äter frukost! All-bran med mjölk. Yummie!! (My favorite) Jag kom på att eftersom jag vaknade så sent så kan jag äta en rejäl frukost och sen så kan jag vänta med att äta till middagen ;) Så jag har ätit en grapefruit också, yummie det med :) ! Mamma har köpt hem massa goda nyttiga grejer, som all-bran och massa frukt och sånt, så jag planerar på att leva på det nu framöver ;D Men jag älskar nyttig mat så det är lungt ! hehe . Inget kaffe blev det imorse, för jag har kommit på att kaffe kan vara en av anledningarna att jag har magproblem. För jag överkonsumerar det verkligen ! Men men .. Jag tänker inte vara heelt utan det :P Jag ska bara låta magen vila lite :)

Idag har jag faktiskt inga planer. Men det är skönt som fan. Att bara chilla och känna att man inte har någon som ställer krav på en, man har ingenstans man ska vara, att känna att man är helt fri helt enkelt! Det hör sommaren till ! Långa slappa lat-dagar. :) I like it !

Igår hade jag och mina girls fotbollskväll, och den här gången var vi faktiskt lite mer inne i fotbollen. Spanien-Sverige var det som spelade. Och spanien vann med 2-1. Skit irreterande ! För det var David Villa som sköt in bollen i mål typ 2 minuter innan matchen var slut !



Där är han. Hahah Atti och Johanna (mina kompisar) är typ kära i han. Asså han ser ju bra ut men såå snygg är han inte... Lite för sliskig för min smak :P haha Henke Larsson däremot ! Han är en riktig snygging ;)
Haha sen när har jag börjat bry mig om fotboll ? :P

Aja.. nu tror jag att jag ska gå och äta lite mer all-bran :P
haha
Puss !

Regn regn regn..piffa upp det med en smoothie !

Ush. Jag är arg. Är det såhär vädret ska bli hela sommaren? Det har typ regnat konstant i 3 dagar nu! I don't digg it! Så därför sitter jag inne och surar istället. Hahah. Man kan ju dra ner persiennerna och låtsas att det är fint väder ute xD Haha! Och så kan man göra en god sommarsmoothie och dagdrömma om att man sitter på en strand vid medelhavet. :P Jag har för bra fantasi jag.. Men här är iaf ett gott och nyttigt smoothie recept som jag gjorde här om dan!

Ett paket frusna hallon
2 dl vaniljyoghurt
½ dl funlight
(eller mer om man vill ha den sötare, jag hade svartvinbärs-smak, men det funkar ju med vilken saft som helst)
1-2 dl vatten
(beroende på hur rinnig man vill ha den)
jag ville ha min lite mer syrlig så jag hälde i lite limejuice (på flaska, går lika bra att squeeza i lite saft från en lime/citron)
Mixa i en matberedare! :)
KLART!


Jag hade lite kokosflingor på för att det skulle se lite fint och exotiskt ut ;)
Enjoy!

Ikväll blir det fotbollskväll igen med några koompisar :) Vi ska nog äta pizza och skrika högt när sverige vinner !! :D Hahah jag är laddad !  :) Have a nice saturday night!



Nu måste jag gå och klä på mig och så, sen ska jag iväg.

Puss !

Paula fixar ;)

Nu ska jag visa det som jag har köpt idag och så ska jag visa hur jag "stylade om" eller "fixade till" ,eller vad man nu ska kalla det, mina 2 klänningar som jag typ aldrig har använt. Men nu har jag kommit på hur snygga dom är om man som sagt fixar till dem lite ;)

Först det som jag köpte idag ! :


 Cute mönster, visst!? :)

♦ Brunt Midjeskärp från H&M 129:-
♦ Blommig schal från H&M 79.50:-
♦ Jeans shorts från Only 129:-
♦ Grå knyt-kofta från VeroModa 99:- (rea <3)
♦ Svart knyt-kofta från VeroModa 99:-
♦ Svart bas t-shirt från H&M 69.50:- (under gråa koftan)

Jag är väldigt nöjd med mina köp och allting var typ asbilligt! I like! :D

Nu ska ni få se mina "klänning-makeovers" :P haha





(Resultatet på båda ser ju ungefär likadant ut. Det är dels för att jag älskar tub-topp klänningar och dels för att jag älskar mitt nya skärp, så jag måste ju använda det ;D Och jag tycker att det passar asbra till en tubtoppklänning)  ;)

Pimp my dress ! :P (succe som ett tv program ? :P HAHA, det skulle nog bli ungefär lika populärt som pimp my ride: altså inte populärt alls xD)

I am happy :D. För jag gillade verkligen inte nån av klänningarna innan men nu så älskar jag båda helt plötsligt!  
Jag tror jag ska ha den gula på midsommar! :) Yaay !

Nu måste jag sova.. tror jag .. haha jag kanske bloggar nått mer innan jag går och sover.. vi får se :)

Puss på er <3


Midsommardröm

Såhär vill jag se ut på midsommar... Det kommer jag dock inte göra. Den kostar nämligen 1299 :- från Cia.Martíma.
www.nelly.com


I love it though! I wish i was rich ! ;D (Vem gör inte det :P)

Fredag den 13:e

Hej hej !! Just nu ligger min hund darrandes i mitt knä, för det började nyss åska ute. Vilket också innebär att jag inte kan blogga så länge, för mitt hus ligger rätt högt upp och åskan slår alltid ner här ! Så då får jag inte vara på datorn! Och eftersom det är fredag den 13:e idag så måste man ju vara extra försiktig ;D ... Inte för att jag tror på sånt.. men man vet aldrig!

Idag är det  som sagt fredag, men det känns verkligen inte som det eftersom det är sommarlov. :) Men men . Skönt ändå! :)
För mig blir det nog hemmakväll ikväll men det är skönt det med ! Jag har varit ute de senaste kvällarna, och istället för att ha kul så har jag bara blivit förkyld och irreterad vid slutet av kvällarna.. så det är därför jag tänker stanna inne idag!
(Var tvungen att stänga av datorn pga. åskan)

Senare:

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Jag vaknade hos michelle imorse kl.6.30. Hon skulle upp och jobba, så då åkte jag hem och fortsatte att sova :P . Jag sov till typ 13.30 . Det var onödigt, men skönt som fan att få sova ut! Då så gick jag ut med min hund, tog en sväng förbi min mormor, och sen var jag hemma vid halv 4 igen.
Efter ett tag så kom min mamma och min syster hem och vi satt och pratade lite, sen följde jag med syster min till stan för lite shoopping :) Sånt mår jag bra av !
Jag köpte :
♥ Ett par jeans shorts
♥ 2 koftor (2 st likadana fast olika färger)
♥ En jättefin blommig schal
♥ Ett brunt midjeskärp
♥ En svart t-shirt

I like :) Jag vill egentligen köpa en klänning, (som jag kunde ha bl.a. på midsommar, men så blev det inte ;) hehe. Men jag kom på att jag har ganska många klänningar som jag inte använder. Så jag tog fram dom och kom på att man kunde "pimpa" dom lite. Jag kan visa allt sen !! :)

Ikväll har jag varit med Madde och vi kollade på någon skum film som gick på TV. Den hette America's Sweethearts, och det var konstigt, för det var jätte många "kända" kändisar med i den som tex Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones m.m och då tänker man ju (iaf jag) automatiskt "eftersom det är bra skådisar med så är det säkert en bra film".. Men det var den inte. I didn't like it iaf.



Aja. Jag uppdaterar senare och visar vad jag har köpt idag m.m. :) (egentligen borde jag gå och lägga mig, men det vill jag inte ;D )

Puss!

Sommarfräsha

Längesen jag körde ett celeb-update :)


Kate hudson är sommarfin!


Penn Badgely och Blake Lively är avslappnat snygga , i soho.


Brad Pitt är typ den hetaste pappan ever!


Christina performing again ,in vegas. :)


Jag älskar Cameron Diaz sommriga klänning!

Hosted by ImageHost.org
Nicoles somriga outfit är också fin! (KOLLA SKORNA <3)

Hosted by ImageHost.org
Åh jag älskar hennes tunika !

See ya !

Sömnlös natt?

Godmorgon!
Inatt for some reason, så vaknade jag flera gånger och typ trodde att det var dag och att jag hade sovit länge... Typ runt kl. 4 så vaknade jag och trodde att klockan var runt 9..? Och sen vaknade jag igen 6.23 och trodde ännu en gång att klockan var minst 10 . Men det var den ju inte. Så kunde jag inte somna om. Så jag var uppe tidigt imorse. Whats wrong with me? Jag som brukar vara expert på att sova, speciellt på att sova bort hela dagarna. Aja . Trevligt att jag inte gjorde det idag då?
Jag gick och la mig ca 23.45 igår. Våra "fest" planer vart väldigt misslyckade. Det var pissigt och kallt väder så till slut fick jag nog och åkte hem. Och det gjorde jag rätt i ! För annars hade jag blivit ännu mer förkyld än vad jag blev igår.

Igår var ju jag, min mamma och min syster på körskolan. I 4 TIMMAR !! Det var väldigt tråkigt med ganska intressant också. :) Det ska bli kul att börja övningsköra! HAHA jag kan tänka mig att det kommer gå åt helvette men ändå ;)
 


Haha ! xD



Nu ska jag faktiskt gå och tvätta min vovve, eftersom jag inte hann med det igår !

Puss!


Måndags

Här är lite bilder från i måndags :) Enjoy


Cykling till Lyssnarängen


som sagt, vi invigde sommaren. att ligga mitt på vägen, mitt i natten, när det fortfarande är ljust ute, och det inte finns några bilar: Är en aldeles speciell, galen, somrig känsla!! Pröva!


På dagen satt vi och chillade i stadsparken.

Senare satt vi och chillade på gräset i graneberg! :) :


Slut!

Puss!


UPDATE: Bilderna syndes tydligen inte för er andra. Jag försökte fixa det. Syns dom nu ?
puss

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon. Jag vet, lite sent att säga godmorgon, kl är lixom 1. Men jag vaknade nyss så det är morgon för mig! :) Det är ju sommarlov ! :D
Jag sitter här och dricker mitt morgonkaffe :) Finns det något bättre? I love it. Jag är på väldigt bra humör idag, även fast det regnar ute. Och så fryser jag till och med lite, det var längesen man gjorde. Så jag sitter med täcket virat runt mig :)


Okej, riktigt så ser inte mitt kaffe ut, men det var en cool bild, det måste ni erkänna ;D

Idag ska jag som sagt på nån övningskörnings-grej. Mitt mål är att övningsköra mycket i sommar ! Och sen på vintern också, så kan jag förhoppningsvis ta körkort sen när jag blir 18 i februari. Inte såå långt kvar! :D Värsta kul !! yaay!
Sen ska jag även försöka hinna med att tvätta min hund idag. Han är ganska smutsig. Haha. Efter övningskörningsgrejen ska jag nog träffa tjejerna på stan och så blir det nog någon form av fest ikväll. Nu har nämligen alla vi fått sommarlov (Vi går i olika skolor, slutar olika dagar) så det ska vi fira ! :)


Nu måste jag göra mig iordning lite! :)
Have a nice day cuties!

Grabbkväll med tjejorna



Hej hej ! ;)
Ikväll har jag varit med tjejerna. Vi har kollat på fotboll - Sverige Grekland. Fast vi satt mest och stirrade på snyggingarna; Henrik Larsson bl.a.!! (I bakgrunden på bilden) 2-0 till sverige! Härligt !! Vi satt som riktiga grabbar och var ganska insatta i spelet! :) Haha duktigt ;P
Vi åt en massa onyttiga saker till matchen och nu känner jag mig helt proppad.. aja jag får börja banta imorrn helt enkelt ! :P Hahah .

Imorgon ska jag på övningskörnings kurs eller nått sånt där. Det kommer nog vara riktigt tråkigt, men jag ska ha kul imorgon kväll så det jämnar vell ut sig !(Vet dock inte helt säkert vad jag ska göra än)

Vet ni!! Jag har fått ett litet sommarjobb. En av min mammas kunder (Hon är frisör) ringde och frågade mig om jag eventuellt ville sitta barnvakt åt hennes barn i sommar !! Plus att vattna deras trädgård när dom skulle resa bort i Juli (Om det blir för lite regn) :) Yes ! Lite extra-knäck i allafall !!! Plus att jag ska passa min lillebror (6år) nu, dom första veckorna av sommarlovet och det kommer jag nog också få lite för !! :D PLUS att jag kommer att få pengar för mina betyg. (eftersom dom blev rätt bra !) Allt det här betyder bara en sak : SHOOOPPIIINGGG !!! :D åååh då kan jag köpa en massa fina sommarkläder. Som ni nog alla vet att jag är galen i vid det här laget. hihih

Jag fick MVG i Geografi, Samhällskunskap, Svenska och Engelska. VG i Matte, Historia och musik. G i spanska , och sen i Naturkunskap och Idrott vet jag inte vad jag har fått än, men det får jag veta när de skickar hem betygen!! :)
Hur som helst så får jag förhoppningsvis en liten slant för betygen! :) I worked hard for them!
Jag har förbättrat mig som FAN sen i 9an! Kul kul !!!

Nu ska jag nog gå och lägga mig.

Pusspuss !

URF 2008


Seal Paul och Richie Spice kommer på reggaefestivalen !!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Jag är så jävla glad !!!!!!!!!!!! :D

WOHOO!!

Sommarlov!

Äntligen Soooomaarrloov ! Finns det något härligare??

Just nu är min kära michelle påväg hit! Vi ska ju bo hos varandra nu i sommar .. haha några veckor hos mig några veckor hos henne ! :D Det är ju sommarlov, man kan göra vad man vill ! I'm lovin' it !! <3

Igår var det skolavslutning. Alla var jättefina! :) Efter avslutningen så åkte jag hem och bytte om, sen åkte jag in till stan igen och träffade madde, johanna, rodi, dana m.fl. och senare träffade vi madde (sjöberg) också! Vi satt och kollade och hejade på när några fyrispojkar spelade fotboll mot varandra i stadsparken,och njöt av sommarvädret!! Sen gick vi och köpte lite kaffe och planerade lite inför kvällen.
Kvällen spederades i graneberg (lyssnarängen) men massa fyrisfolk. (Men vi kände typ ingen av dem). Jag, johanna och madde hade köpt marchmallows (som vi skulle grilla) och även massa annat gott. Senare kom det fler folk dit, bl.a. madde (sjöberg) :) det var mysigt!!
Det blev en trevlig kväll med mycket skratt och mycket sång! Hihih! Vi invigde sommaren helt enkelt !!

Bilder från stockholm, skolavslutningen (morgonen) och skolavslutningskvällen!!

Stockholm



Skolavslutningen

< mina roliga mentorer! xD kommer att sakna dom !

Kvällen

Vi inviger sommaren med en skååål !


1 J&M mitt i en het diskussion
2 folk
3 "coola gänget"
4 Madde mygg-proofade rodi xD
5 dana mygg-proofade sig själv (till vänster)
6 jag (wtf) och rodi
7 i slutet var det bara dem här kvar
8 och jag såklart. vi fick för oss att vi skulle ha ansiktsmålning i ansiktet. passar ju till EM och allt! ;)
9 madde med hennes snygga ansiktsmålning
10 resten med deras ansiktsmålning.

Som sagt. En kväll med allsång, ansiktsmålning, bad, myggor och glädje. = SOMMAR !

Puss !


Dubai Can Dance Competition



Dubai hade ett tv-program nyligen som liknade so you think you can dance, fast det hette Dubai Can Dance. Min pappas fru Sarah, var med i programmet. Hon och hennes danspartner blev finalister och guess what: Dom vann! :D

Artikel från eyeofdubai.com :

Sarah and Nicos prove Dubai Can Dance
After eight long weeks and endless hours of practice, blood, sweat and many tears along the way, Friday May 23 saw the seven Dubai Can Dance finalists make history with the Emirate's first ever reality dance competition.
 
More than 500 guests attended the glittering gala evening at Dubai's Jumeirah Ballroom at the Crowne Plaza Hotel to see the seven amateur couples battle it out on the dancefloor. Winners on the night were Sarah Siddique and her dance partner Nicos Hadjos who wowed judges and the audience with their deft footwork over two sections - the waltz and the cha-cha.

Asked how she felt when she won, Sarah Siddique said: "It feels great because there were a lot of talented couples and it was a close call as to who was going to win. Nicos is extremely ecstatic - he always wanted to practice, practice and practice and pushed very hard to win.
 
Of her performance she added: "I was a bit nervous before going on - it was kind of like an out of body experience, I have no memory of the performance. But I just wanted to go out there and enjoy myself, which I did."

Värsta kul ! I'm so happy for her ! Jag kan inte fatta att hon vann! :D Haha hon får lära mig !
Här är lite mer bilder :







:) Här är en bild på mig, sarah och andrea också!



Kul kul ! Snart tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån SKOLAVSLUTNINGEN som var igår !! :D:D yaay

Puss !

Cool Mamma

Hosted by ImageHost.org

Nicole är ju lätt en "cool mom".
(haha gillade bilden)

MKA - Influence

img149/4781/olsensxns8.jpg
Dom har allt fräshat till sig lite, eller vad tycker ni? Det var ju ett tag som dom (spec. mk) typ såg ut som "glamourösa uteliggare". Men nu tycker jag dom ser söta och oskyldiga ut igen ! Här promotar dom deras nya bok "Influence" som innehåller intervjuer av olika skådisar typ... det var nått sånt. Och dom typ berättar att även fast de har haft det svårt så har de tagit sig igenom det m.m...
[image]

Kan säkert vara en kul bok att läsa!

Puss!

Perfection

Paparazzi World

Jennifer Lopez fever

Hej hej ! Idag har jag varit ute med båten hela dagen med min familj. Jag har faktiskt fått lite färg! Det passar ju bra till avslutningen och allt (imorgon :D) Jag missade audition, men det gör inte så mycket.. Next time. Då kanske jag är bättre också=större chans att komma med ! :D
Resten av dagen idag så ska jag bara vara hemma, ta en långt bad och kanske kolla på nån av de mysiga filmerna som går ! Det är nämligen Maid in Manhattan (aka kärleken checkar in) ikväll kl. 21.00 på 3an, och så är det Shall we dance på tv4plus kl. 21.05. Hahah gillar dom J-lo på nått sett eller vad är grejen lixom? :) Jag klagar inte.. jag tror att jag ska se shall we dance, för maid in manhattan har jag redan sett så många gånger. (Jag har ifs sett båda, men shall we dance är mysigare.. tror jag. Det var längesen)



Haha jag undrar varför hon alltid spelar in filmer med gråhåriga män :P (se ovan) Lite kul ! :) okej inte alltid men i domhär två iaf !

Nu ska jag som sagt gå och ta ett långt bad !! Have a nice evening!

Puss !

Klänningar i massor i sommar!

Det är någonting jag måste ha i sommar : Klänningar !! (Speciellt blommiga & söta)
Jag har fastnat på asos ! Jag kan inte slita mig ! Dom har så mycket fint !!
:
ASOS Floral Mini Prom DressReko For ASOS Naval Button Stripe DressFrench Connection Embroidered Off-Shoulder Smock DressASOS Shirred Waist Cut-Work DressASOS Premium Lurex Embroidered SundressChilli Couture Pleat Pinafore DressASOS Border Print Shirred SundressTFNC Halter Ditsy Floral DressASOS Mixed Trim Chiffon Dress

Okej nu ska jag sluta tråka ut er. Men if you like what you see : ta en titt på asos.com !!
(jag ÄÄÄÄlskar den sista !! Den påminner nästan lite om indian printed dress från kate moss- topshop !! I waant !)

Nu ska jag sova ! puss

Danskarna är roliga dom



Ikväll har jag varit hemma, ätit gott och övat min danska ;) Släkten är ju här, men dom åker hem imorrn ( vet ej vilken tid dock) Hahah dom försöker få med mig till danmark över sommaren för dom tycker att jag behöver en pojkvän och ett sommarjobb (haha sånna är dom) :P Men jag tror nog att jag klarar mig ;)
Jag är glad över att jag har danskt påbrå, för danskar är så sköna och roliga. Svenskar är ju mer kända för att vara tråkiga, haha och det stämmer verkligen enligt mig. Danskarna är skönare än svenskarna ! ;D

Imorgon ska vi nog ut med båten igen, och jag tror att andrea ska med (eller jag hoppas det iaf). Hon var här ett tag idag och det var mysigt! Men det är bra om vi åker ut med båten för då kan jag försöka få lite färg till skolavslutningen på måndag!! :) I can't belive att det bara är en dag kvar som man klassas som en 1a på fyrisskolan!! Yaay !

Nu ska jag nog gå och sova ..
Hare bra <3
Godnatt

Lätt sommarens plagg !

Idag är det lika fint väder som igår, men jag sitter inomhus ! :O Anledningen: Jag vilar min hud (eftersom jag brände mig igår) och så stannade jag hemma, medans de andra åkte in till stan: skönt att vara ensam hemma !

Nånting som jag diggar väldigt mycket just nu är shortsdress/hängsle-shorts!! I like very much ! Och jag funderar på att köpa ett par.. om ekonomin räcker till..
Här är några fina från asos !
ASOS Cross Over Back Braces ShortMiss Sixty Denim Hotpant PlaysuitKillah Belted Button Front PlaysuitPepe Denim Button Front PlaysuitPepe Charm Playsuit With BracesDiesel Corset Style Cross Back PlaysuitFiretrap Pleat Button Halter JumpsuitWeSC Popcorn Print Short Playsuit

Visst är det fetingcoolt ? Hahah i like it ! Jag ska se till och skaffa mig en ! (Visst är den ljusblåa underbar!) :)
(men den kostar £60 = ca 700 kr.. :/ )

Aja . nu ska jag drömma vidare :)

See ya !

Nostalgi

Ååh!! Jag satt precis och läste massa gamla blogginlägg (jag har kvar min gamla blogg som jag hade för ca 2 år sen, men den är lösenordsskyddad så det är tyvär inget som ni får läsa). Iaf.. jag satt och läste massa gamla inlägg från sommaren 2006 ! Myyys ! Jag blir så nostalgisk när jag läser sånt för det är så mycket små detaljer och sånt som man inte kommer ihåg. Så blir man påmind, och ja.. det är mysigt helt enkelt!! Det är faktiskt en fördel med att skriva blogg; man kan titta tillbaka på sitt liv för några år sedan och få hjälp med att minnas saker som man inte vill glömma m.m. I like it, och det är en av anledningarna till att jag skriver blogg fortfarande! Men också för att jag tycker att det är kul såklart!! :D

Just nu så hör jag musik komma från någonstans i sunnersta; probably en fest. And it kills me att jag inte är ute och festar just nu : JAG ÄR FETING FESTSUGEN! Men jag måste som sagt stanna hemma för att min släkt är här. Men NÄSTA vecka, ojojoj då ska det festas rejält!! Man måste ju inviga sommarlovet ;D Hihi! Yaay !

SOMMAR ! <3333



Puss !

Min Sommar <3

Hejhej! Sommaren är MIN årstid. Det är allti då jag mår som bäst, då jag har som roligast, det är då livet leker helt enkelt!! På måndag får jag officially sommarlov och jag längtar längtar LÄNGTAR ! Jag kan inte fatta att jag snart har gått ut 1an på gymnasiet. Tiden går så snabbT !!
Eftersom jag inte har några roliga bilder att bjuda på (eftersom jag inte bloggar från min dator) så tänkte jag att jag skulle hitta på något annat kuligt.. :

Vad ska du göra i sommar: Förutom en båttur på 10 dagar till Stockholms skärgård så ska jag inte resa någonstans. Vilket kan vara både tråkigt och roligt. Men jag ska vell vara hemma och umgås med mina älskade vänner! :) Festa, sola, bada & busa på sommarnätterna! Jag ska ha en riktigt rolig hemma-sommar helt enkelt!!

Sommarens plagg: Jeans shorts och blommigt står nog högst upp på listan för mig! Men även bikinisar i massor!
Alltid i väskan: Kamera, vattenflaska, solkräm och ett paraply : Alltid redo ! ;)
Sommar för dig: Sommarnätterna knäcker allt !
Restips i sommar: Bara att campa med kompisarna i några dagar kan vara hur kul som helst: och billigt!! ;D Perfekt!
Vad läser du helst:  Girlie Magazines. :)
Bästa Sommartipset: Njut av sommaren så länge den varar! Sov inte bort heela dagarna (bara halva;D) Ät massa jordgubbar och njut av de ljusa sommarnätterna!!
Det absolut bästa med sommaren: Man känner sig så fri ! Anything can happen !! It's magical!



Have a nice Summer ! I know i will ! <3

Båttur

Hallå hallå.
Idag har det vart typ 30 grader ute = varmt som fan med andra ord. Jag och min familj + mina danska släktingar har varit ute med våran nya båt! Jag låg och solade för det mesta men ett dopp blev det iallafall! :) Trevligt trevligt..
Jag har bränt mig och fått solexem som vanligt´.. men men det går över: och då blir det brunt :)

Jag känner verkligen att sommarlovet bara kommer närmare och närmare and i can't wait ! Det kommer att bli såå kul i sommar !! Även fast jag inte ska åka någonstans!!! Fast en resa till spanien skulle ju inte direkt skada.. Men men .. Jag får njuta av solen här hemma istället !!

På söndag (8 juni) så är det audition på DC till en street-grupp... Jag funderar på att gå.. Eller jag ska nog gå dit i vilket fall som helst men jag vet inte om jag ska audition än.. Vi får se :)

Nu måste jag gå och duscha, sen blir det hemmakväll ikväll igen och vara social med "danskarna"...(lite boring)

Pusshej !

My danish relatives are in town

Hej hej.
Jag är ju halv dansk, för er som inte visste det.. Och de kommande dagarna är några av mina danska släktingar och hälsar på.. Så det blir inte mycket dator tid för mig.. Och efter dom har åkt så är det skolavslutning, men sen så är det SOMMARLOOOV ! Men jag lovar att försöka blogga både oftare och om mer intressanta saker då! Det är bara så hektiskt just nu, som ni kanske förstår!!

Så eftersom "danskarna" är här, och eftersom jag är så snäll, så har jag lånat ut mitt rum. Så jag sitter nu i Malins (låtsassyster) rum och bloggar :) trevligt trevligt...

Imorse så planerade jag att gå upp tidigt, sticka ut och springa ett tag, och försöka vara nyttig hela dagen. Haha men det är när jag planerar sånt som det blir precis tvärt om!! Jag gick inte upp tidigt , så jag kom aldrig ut och sprang, och jag har ätit som en gris idag .. :P Haha.. äsh man måste få vara lat och fet ibland :p

Imorrn ska vi nog ut med våran nyköpta båt för första gången :) kul kul

. Jag har inga bilder. ingenting på den här datorn .. så roligare än såhär blir det inte for now ..

Puss

My last official day i 1an !

Hej . Jag ångrade mig, jag orkar inte med en massa catching up bloggande...
Men bilder kommer :)

Idag har jag varit i skolan: Min sista official dag i 1a ring ! :D För imorgon ska jag nämligen till stockholm (skansen) med klassen , jag är ledig tors, fre och sen har vi avslutning på måndag!  YAAAY ! :)

Jag ska bara ladda ner photoshop, sen kmr bilder  !

(Förlåt för ett till tråkigt inlägg :P , men det kommer !!)

Haha jag måste bara visa er en rolig bild !

(kortet funkade visst inte :( )

HAHA ! Jag skulle inte banga !!


Puss!

Freedoom!!

HEJ ! :D Jag är så himla glad just nu! Och jag ska berätta varför.
Kommer ni ihåg att jag sa att jag hade mycket att göra i skolan nu, veckorna på slutet. (Anledningen till min lilla "bloggpaus") NU är nämligen allt klart! Alla uppgifter är inlämnade, alla prov är gjorda, betygen är mer eller mindre satta. Vi har ingen till dag i skolan (förutom avslutningen på måndag!) I'M SO HAPPY! Sommarlov here i come !
 
Så nu lovar jag er; inga fler bloggpauser eller liknande, i'm back and i'm back for good :D

Jag ska lägga upp lite sommarbilder och så snart hade jag tänkt, och även berätta lite mer vad jag har gjort senaste tiden! :)

Puss !

Har jag dött?

Hej hej ! Jag vet att jag inte har bloggat på länge, i've been really busy! Min syster frågade om jag hade dött :P Vilket jag inte har.. Jag har bara haft massa för mig, och inte framför datorn, utan i det fina vädret utomhus !

Men trust me, i'm back !

RSS 2.0