FT

Fashiontoast. Har typ en miljard sparade bilder på henne på datorn. Så var några.


Wine Knit

Denna stickade tröja i vinrött vill jag ha just nu. Enda sen jag såg Michelle förra veckan i hennes vinröda tröja så insåg jag att det är en sån himla fin färg, som känns lite bortglömd! Är dock lite orolig över hur denna kommer sitta, så jag ska tänka lite på saken. Men himla fin är den iaf!! Vem vet, jag kanske hittar någon liknande i Stockholm imorgon.


Stockholm

Imorgon ska jag och Michelle till Stockholm igen. Dels för att man borde åka dit oftare men också för att hon har ett viktigt möte och jag följer med som stöd. Det blir förmodligen lite shopping också. :)
Här är några bilder från förra veckan då vi var där.
Vi åt en tidig middag på NK. Här är menyn. Jag tog salladen med varmrökt lax och exotisk melonsalsa (Hur god som helst!) och Michelle tog den under med kalkon.

Ni ser ju!! Dog lite!

Fina Michelle!

Roaccutan

Hallå. Var en sväng på apoteket idag för att hämta ut min medicin (äntligen). Var hos doktorn i början på Augusti lixom, och det är först nu jag kan hämta ut den bara för det är så mycket krångel för att det är en sån stark medicin så det behövs extra licenser och grejer. Så när jag äntligen tog mig till apoteket, med min extra licens, med mitt recept och min legitimation så säger apotekaren att han först måste faxa in licensen till nått ställe som ska godkänna den, och sen ska dom höra av sig så får jag komma och hämta den. Alltså jag orkar inte. Hur svårt ska det behöva vara?? Två doktorsbesök, bokning av telefontid med doktorn, en telefontid tre veckor senare, utskrivet recept, extra licens som medtages till apoteket, licensen skickas in och godkänns och först DÅ kan jag få den här jävla medicinen. Nu undrar jag verkligen om den typ kommer att döda mig.. Nejdå, men jävligt starkt för kroppen är det. Vilket går emot mina hippie-principer. Höhö. Nu tänker vi positivt. Uttryck á la Andrea: Second time's the charm?

Inflyttningsfest

I lördags var jag bjuden på inflyttningsfest hos Desirée och Daniel, och deras tredje rumskompis. Det var en massa folk redan när jag kom och det fylldes bara på mer och mer. Vi pratade, drack vin och hade det trevligt. Jag var mest med mina fina tjejer och vi dansade (och flummade) en massa! Dom andra som vi inte kände tyckte nog att vi var lite konstiga men det gjorde inget. Sen började folk röra sig mot Spessito och andra uteställen, men jag och några andra var så trötta. Så jag följde med dom till Mcdonalds sen åkte jag hem. Bra kväll!

Det blev inte många bilder, och ännu färre av dom blev bra, men där har ni några i allafall!


Ocean

Hello. Nu ska jag cykla till jobbet. Så länge kan ni ju titta på Earthlings vettja!


Åh havet! ♥

Christina Aguilera ft. Cee Lo Green

http://www.dirtylaces.com/wp-content/uploads/2011/05/Cee-Lo-Green-Christina-Aguilera2-e1306206131513.jpg

Jag hade ingen aning om att dom hade gjort nått tillsammans. Good stuff! Båda har ju väldigt unika röster och jag tycker dom passar bra ihop!


Red

Så himla fint!! Vill ha nu!!

Från Asos.


Monday

Det gick bra på jobbet idag. Jag jobbade med Izabella och en ny snäll tjej som hette Lisa. Det var trevligt, och allt gick jättesnabbt. Skönt!

Jag har precis klickat hem en fin fin höstjacka! Så innan tisdag nästa vecka ska den ha kommit! Åh jag hoppas den är fin i verkligheten också och sitter bra! Ni får se den då, om den inte är svinful såklart. Fast det har jag svårt att tänka mig!

Nu ska jag kolla på nån film. Såg en mysig (lite halvtöntig) film här om dagen. Something Borrowed med bl.a. Kate Hudson. Lite feel-good film sådär. Jag älskar filmer som slutar lyckligt! Hur förutsägbart det än är så blir man alltid lika glad!!


On my mind


Jag vill ha en lägenhet i Soho och ha ett tak där man kan ligga och kolla på stjärnorna!
Eller i Californien!
Jag orkar inte jobba idag
Jag vill ha varm myshöst, inte regnhöst!
Måste gå till doktorn och kolla upp min mage. Igår låg jag och grät och vred och vände på mig på grund av onda kramper.
Imorgon börjar 6 månaders helvette. Försöker vara positiv om det, men det är svårt. Jävla elände.
Fyfan vad jag ska åka på fetaste resan när det är över!
Give me my life back.
Idag är jag lite bitter.

Strong enough

paris bed sheets sleep le love hair french
Source: lelove

Sista sommardagen, bär, bowling och rödvin.

Igår fyllde ju Theo som sagt år. Här hemma på eftermiddagen så låtsades vi att det var sommar en sista gång, så vi satt utomhus i solen och åt bär och annat somrigt. Theo hade fått välja fika så förutom bär så hade han valt en färdigköpt toblerone glasstårta. Han var ungefär så nöjd som han ser ut helt enkelt.

Ludde, som verkligen är en gammal gubbe these days (sad face!) var också såklart med och njöt av sista sommardagen. Han är 1 år äldre än Theo och blir alltså 77 hundår i år. En liten farfar är vad han är! ♥

På kvällen åkte vi in till stan. Mamma hade bokat in bowling och middag på bowlaget. Vi bowlade (jag var förvånansvärt duktig!) , skrattade, tävlade osv. Det var kul! Man borde bowla oftare! Sen drack vi rödvin och åt god mat. Det bjöds på svamptoast till förrätt och de andra åt kyckling och potatis och nån god sås till varmrätt och mitt vegetariska alternativ var två stora halloumibitar istället för kyckling. Det var gott, men blev ganska för mycket så jag orkade bara äta upp nästan hälften, eftersom halloumi är så mäktigt!

Sen åkte dom andra hem och åt dessert, men jag åkte vidare till Desirée och Daniels inflyttningsfest. Mer om det en annan gång!


Spooky

Hallå! Har haft en bra helg hitills. I fredags vart det fredagsmys med Sanna. Igår vankades det födelsedagsfirande, bowling och inflyttningsfest. Bra kväll! Bilder kommer så småningom!

Haha, hittade en flummig bild när jag och Theo lekte med kameran för några veckor sen.
Spooky. Haha.
Men ja, update och bilder kommer. Är inte så bloggsugen just nu bara.

Theo 10 år!

Idag fyller mitt charmtroll till lillebror 10 år! Grattis min älskling!!


Earthlings

Folk frågar, skämtar, driver om, tittar ned på, skrattar åt, tycker jag är knäpp och undrar varför jag är vegetarian, och varför jag tjatar om att man ska använda ekologiska produkter, äta ekologiska produkter osv.
Här har ni svaret en gång för alla! När ni har en timme över, snälla ta er tid att titta på denna dokumentär. Det är nog den viktigaste dokumentären ni kommer att se i era liv, och det är viktigt att så många som möjligt ser den här. Snälla, snälla var inte dumma och blunda för problemet. "Ser inget, hör inget, vet inget" börjar bli väldigt tröttsamt, och det är nog den mest korkade kommentaren som finns.
Om ni vill blunda för problemet bara för att ni ska må bättre, bara för att ni ska få eran hamburgare och njuta av den ifred, bara för att ni ska ha ett bättre samvete så är ni precis lika hemska, dumma och korkade som dom i filmen!
SE DOKUMENTÄREN HÄR!
http://ellen.warnerbros.com/images/blog/1210/08-earthlings-portrait.jpg
http://www.earthlings.com/

Det är inte hjärntvättning. Det är inte propaganda. Det är inga teorier. Det är ren fakta. Ren almänbildning.
Så länge man Vet vad det handlar om, så är man fri att göra valet själv.
Men att inte vilja veta, är det mest korkade valet man kan göra!


Stockholm with bestie!

Hade en heldag i Stockholm igår med Michelle. As mysigt! Följde med henne på en casting, sen gick vi runt lite i affärer och tillslut blev det middag på ett cafe på NK. Jag åt sallad med varmrökt lax och melonsalsa! Det var asgott! Slänger upp nån bild när jag kommer hem! Just nu är sitter jag på bussen hem från Michelle. Är så himla trött, så jag sover nog vidare när jag kommer hem. Känns lite konstigt att åka buss så tidigt, med alla skolbarn (åker ju aldrig buss när jag ska jobba eftersom det ligger så nära). Puss!

Central Park and surrounds.


Det här var fjärde dagen i New York. Vi spenderade mer eller mindre en hel dag i Central Park. En liten avkopplingsdag bland all stadshets och shoppinghets. Det var så himla skönt, och det var den första dagen med helt strålande väder som vi haft. Vi promenerade runt i den enorma parken, fotade en massa, åt lunch vid The Boathouse, låg på gräset och åt glass, såg The Metropolitan Museum of Art, där dom spelar in Gossip Girl flera gånger (när Blair och hennes kompisar äter lunch på trapporna), tittade på när några spelade basket, och när några spelade baseball, gick runt och pratade m.m. Det kändes ungefär en film, och det är en himla fin park! När vi hittade ut ur parken igen (jag var en levande karta, jag är genuint stolt över mitt lokalsinne!) så gick vi och åt Sushi på en restaurang som låg vid Broadway (en lång gata som går igenom Manhattan). Efter det köpte vi med oss en Starbuckskaffe och satte oss på upplysta Times Square och pratade och njöt. Av staden, av utsikten, av livet!


NY pics.

Hello! Jag har redigerat New York bilder hela dagen! Att det tar en hel dag, och att jag fortfarande inte är klar! Det är många bilder med andra ord. Det kommer upp fler bilder så småningom, men hitills har jag bara hunnit lägga upp lite fler på facebook, så ni som har mig där, check it out!
Nu ska jag till jobbet! Puss!

Mila Kunis

Jag såg nyss Friends with Benefits med Mila Kunis och Justin Timberlake. Båda är så himla snygga i filmen och nu vill jag helst se ut som Mila Kunis på momangen. Så himla fin kropp och så himla vacker! Filmen var bra, ganska förutsägbar som de flesta romantiska komedierna men bra!


Acne Fall 2011 favorites

Collage by me.

Deras höstkollektion i år var helt amazing tycker jag. Färgerna, mixade material, det metalliska osv. Älskar det! Här har ni mina favoriter. Okej, när förväntar man sig något annat av Acne? Tycker dom brukar vara på topp! Dock så blev jag lite besviken på deras Vår 2012 kollektion.. men men.


Elizabeth Olsen

ELIZABET LIZZIE OLSEN VANITY FAIR MARTHA MARCY MAY MARLENE
Source
Så himla snygg!


Bajau

Jag facineras av Bajaufolket! De lever ett hårt liv på havet runt Philipinerna och Malaysia. De lever på fiske, och flera har numera bosatt sig på hus som står på pålar i vattnet, och har stenkoll på havet och tidvattnet och allting som har med det att göra.
 Läs mer här.





Här är en liten video om deras liv.

 Photo sources: Google. Video: James Morgan Photography

Jag och Michelle såg en dokumentär om detta på tv i söndags, och jag har inte slutat tänka på det. Nån gång i livet så ska jag åka dit, och fota! De är nog det sista dom tänker på men herregud vad vackert dom bor!

Wildfox Fall 2011


Collage by me.

Älskar Wildfox's photoshoots! Plus att man alltid får en massa inspiration! Love!
Förövrigt så är jag mega trött. Har kommit hem från jobbet. Pratat med Michelle i telefon. Tvångsgosat med min hund. Och nu funderar jag starkt på att somna utan att borsta tänderna för jag inte orkar ta mig till badrummet. Hoppas ni mår bra!
Over and out!
Och oroa er inte, jag ska borsta tänderna.

Hår hår hår hår hår!

Jag har blivit så sjukt fixerad av hår på senaste tiden att jag inte riktigt vet vad som flugit i mig. Eller besatt snarare. Ni kan fråga mina vänner (speciellt dom med fint hår) vad jag pratar om heela tiden! "Vad fint hååår du haaar. Åååh jättefint. Jag vill också ha!" Haha det är fan komiskt nu när jag tänker efter!

När jag och Andrea satt och skypade och båda satt och borstade håret samtidigt och diskuterade vad vi skulle göra med vårat hår och "titta visst ser det glansigt ut" så insåg jag att nu har det fan gått för långt. Haha! Vet inte riktigt vart denna besatthet har kommit ifrån, men det beror nog på det här med att jag har insett att det är så sjukt vackert med hår som är friskt, glansigt, välskött och långt. Och att jag vill ha det så himla gärna!

För några år sedan så borstade jag aldrig håret, klippte mig aldrig, slingade det och blekte det hela tiden och gjorde ungefär allt som är dåligt för håret. Detta får jag sota för nu när jag sitter och sköter om det och sköter om det men det bara slits av för att håret är så "dött" i topparna. Sönderslitet och sönderblekt. Det har noll liv i sig.

Men nu har jag som sagt var börjat sköta om det lite bättre, så vi kan ju hoppas på att jag fått lite längre hår och bättre kvalité om ca ett år? Ingen mer blekning blir det. Det sliter så sjukt mycket på håret!

Typ såhär vill jag ha. Tycker det är assnyggt!


Source.

Haha det kommer typ klia i fingrarna på mamma för att hon kommer vilja fixa utväxten så gärna. Som det redan gör.. "Kom igen då.. lite slingor kan vi vell göra... ska du ha sådär?" Frisörer alltså..


Michelle

Idag har jag varit med min fina Michelle! Hon kom hem från Grekland i fredags och vi har inte kunnat ses i helgen förän nu. Vi gjorde mega god lunch och sen satt vi mest och pratade om allt man missat på en vecka, och skrattade en massa! Mys!



Såhär snygg är hon, min bästis, för er som inte visste det!
Puss♥

Coffee in the sun

Har myst på stan med Maria idag. Först vart det sko och halsduk jakt, lunch på unico och sen kaffe och lite godis i eftermiddagssolen. Så träffade vi på några roliga prickar som var lite glada i hatten redan på eftermiddagen och en pratglad 92-åring som stannade för att prata på väg hem från sjukhuset, där hon var för att hon hade tuppat av för okänd anledning för 9onde gången. Men annars mådde hon prima. Hon delade med sig av sin visdom och berättade att hon tyckte att det borde finnas fler dansbanor i Uppsala, och att om man hade ont i örat så skulle man hälla brännvin i det. Sen cyklade hon vidare. Bara sådär! Trevlig eftermiddag!


Girls night

Gårkvällen var rolig! Vi började hos Desirée, nästan hela gänget var samlat! Desirée har precis flyttat hemifrån, och in i en stor fin lägenhet nära stan med hennes pojkvän. Lägenheten var jättefin! Och det var verkligen bra läge! Vi började där med lite vin och lekar. Sen bar det av till bj. Vi tröttnade ganska snabbt dock så det slutade med att jag, Maria och Sara satt på Mcdonalds och umgicks istället. Haha, men det var vi nöjda med. Nu är jag påväg till stan för att träffa Maria :-)(bloggar från mobilen). Mys! Det är jättebra väder också! Yay! Puss

No one's gonna love you more than I do


Åh, kärlek!

Godnatt

Mår: Ganska bra
Vill: Resa. Nu!
Ska: Resa. Måste!
Har: precis jobbat
Är: Trött!
Drömmer om: Mycket! För mycket. Bl.a. Att skita i allt och åka och surfa i några månader och skaffa en het surf pojkvän. Och att bo i en fin och rolig stad, plugga nått som känns bra och må bra. Och att jobba med det jag älskar och bara njuta av vardagen och älska livet.
Längtar till: jag träffar Andrea igen
Fasar inför: Plugga teorin inför körkortet. Orkar inteee
Idag: Har jag kännt mig on top of my game.
Imorgon: Ska jag träffa fina tjejer och dricka vino.
Igår: Missade jag min telefontid med doktorn som jag väntat på i två veckor. Classic Paula. Bravo.
Nu: Gör mina fötter ont, av okänd anledning.
Vill se: Nya Harry Potter! Men Michelle ser ju aldrig klart filmerna (hint hint)
Vill göra: surfa!
Glad över: Att jag har himla fina människor runt omkring mig.
Arg på: Moder jord som ba gör en massa naturkatastrofer hela tiden.
Rädd för: Att någonting hemskt ska hända någon jag tycker om. Det är min största rädsla ever.
Nyfiken på: att upptäcka nya platser och länder.
Lycka: Är att älska livet och må bra och känna sig nöjd med tillvaron.
Sorg: Har jag aldrig riktigt upplevt på riktigt, och vill aldrig aldrig aldrig uppleva.
Älskar: Min mamma. Henne kan man alltid lita på, och hon är himla fin och gör ungefär allt för mig.
Hatar: Kyla, slaskväder och grått tråk väder.
Äter: inte kött eller kyckling.
Sover: Ibland för lite ibland för mycket.
Dricker: för mycket kaffe!
Dansar: till det mesta
Lever: Japp, still going strong!


You haven't seen the best of me

Idag har jag varit full med energi! Jag har kännt mig på topp! Jag har tränat, vart kreativ, jobbat, städat här hemma m.m. Jag vet inte riktigt vad som flugit i mig, men det kan gärna få fortsätta! Jag har suttit och skrivit lite texter, som jag älskar att göra men aldrig gör. Jag har sjungit en massa, som jag älskar att göra (och alltid gör). När jag kom hem från jobbet så var jag så uppe i varv så jag städade badrummet bara för jag var rastlös typ. I don't know what's going on but I like it!




I dare you to let me be the one and only

Jag började dagen med lite träning på crosstrainern. Med bra hög musik så är det ju typ inte ens jobbigt! Awesome! Nu har jag precis ätit lunch! 2 kokta ägg, gröna bönor, avokado och lite gurka. Mummsss! Jag jobbar ikväll, som jag inte är ett dugg sugen på. Det är en middag på ungefär 10 pers och jag jobbar själv.. Aja, det är jobb iaf.
Har lyssnat sönder Adele's 21 hela morgonen också. Så himla bra! Tröttnar aldrig!

Vet att det blivit mycket musik klipp nu. Men jag delar bara med mig av sånt jag tycker om helt enkelt. Om det blir lite enformigt ibland så får det bli det.


Varför bor man inte i California bara?

En spelning med Red Hot Chili Peppers på ett tak i Venice Beach, CA.. Bara sådär ba. Ehm jaha.... när går flyget typ? #takemetocali

Life can change in an instant

Ibland brukar dumma tankar ta plats i mitt huvud. Sånna som man tänker att man inte får tänka på, för då kanske det händer. Men ibland måste man faktiskt fundera lite på hur snabbt livet kan förändras. Och hur du kanske inte hann säga det du ville säga, eller vara den du ville vara, eller visa dom du tycker om att du faktiskt tycker om dom. För sånt är så himla himla hemskt. Tänk att livet kan faktiskt förändras föralltid, på bara några sekunder. Och så känner man att man ångrar saker när det är försent. Fy! Det är nog en av mina största rädslor här i livet.

Vad jag vill komma fram till är att man ska ta hand om varandra, och visa människor i sin omgivning att man tycker om dom. Man ska leva varje dag som om det var den sista och känna att varje kväll när man går och lägger sig, så ångrar man ingenting. För dagen efter kan det vara försent att ångra sig. Livet är så himla läskigt ibland!

Idag har jag skypat med min fina syster, och varit med en av mina finaste vänner. Och dom vet nog att jag tycker om dom, jätte mega mycket!
♥♥♥

Favorit...

…klädesplagg: Just nu är det en svart kofta som jag fyndade på rean för 30:- som jag mer eller mindre slänger på mig över allting! Och mina högmidjade jeans!
…skor: Mina nyaste tillskott till familjen. JC skor över huvudtaget! Åh!
…väska genom tiderna: Balenciaga motorcycle bag. SÅ snygg och passar till allt!
…dryck: Vatten! Vissa dricker för lite vatten, jag skulle nästan säga att jag dricker för mycket. Jag klarar mig knappt i en timme utan vatten. Måste alltid ha en vattenflaska i väskan, eller ett vattenglas bredvid mig!  
…drink: Mojitos!

ph: by me
…stad: Svårt.. Om jag bara får välja städer som jag varit i så ligger nog New York, Sydney och Dubai på delad första plats. Dom är favoriter alla tre fast på olika sätt!
…artist: Behöver jag ens säga detta? Christina Aguilera ofcourse!
…musik: Soulig och Jazzig musik är nog min favorit typ av musik, fast jag lyssnar på ganska blandad musik! Mitt username på Spotify är "paaulaa", så är ni nyfikna är det bara att söka på mig och bläddra igenom lite av det jag lyssnar på! Fast jag lyssnar inte alltid på musik på spotify men där har ni lite av sånt jag gillar!

ph: google
...sångröst: Förutom Christina, så Haley Reinhart, Amy Winehouse, Adele, Etta James, m.fl. Souliga power röster typ!
…stilicon: Alla möjliga. Allt från Olivia Palermo, Sienna Miller, Ashley Olsen, Lauren Conrad osv. till massa olika människor på lookbook och olika bloggar osv.

google
…parfym: "Shower Fresh" från Clean och "Eau Mega" från Viktor & Rolf är mina standard parfymer. "Shower Fresh" använder jag mer vardagligt och "Eau Mega" använder jag när jag vill lukta extra gott!
…magasin: Har ingen absolut favorit, men de flesta modemagasin skulle jag nog säga. Det är bara dom jag läser.
…serie: Grey's Anatomy, Private Practice, Vampire Diaries, Gossip Girl, Vampire Diaries, 90210! Fast mest Greys!
…blogg: Andrea kommer mobba mig nu, men Niotillfem!!

Hon skriver underbart. Fotograferar underbart. Och varje inlägg känns genomtänkt och fint ihopsatt. Hon bor i New York, har en snygg pojkvän, köper fina saker som skor och väskor och har ett roligt och händelserikt liv (verkar det som). När hon inte jobbar på sin reklambyrå i NY så åker hon till hennes familjs hus på franska rivieran, eller till LA, San Francisco, Stockholm eller går på tjusiga middagar och maskeradfester med hennes vänner. Ungefär livet man vill ha alltså.
…person: Jag har många favoritpersoner! Mest mina finaste vänner och min mamma, syster och fina familj och så! Sånna som bryr sig om en och tycker om en när man egentligen inte ens vet varför ibland, dom bara gör det!♥


Oouuch

Den här dumma dumma huvudvärken släpper aldrig. Jag har legat hemma och vilat och försökt typ vila bort den på nått sätt hela dagen, men ingenting funkar. Så jag har mina misstankar om att det är migrän. Fast jag hoppas verkligen att det inte är det (både mamma och Andrea har det lite då och då), för det verkar så himla jobbigt!! Eller någon form av spänningshuvudvärk. I don't know.. Hur som helst så kan den gärna få gå över nu!!


google


Perfection


MKA



Stormy weather

Heeello. Planen var att gå upp 9 imorse (inte sova bort hela dagen) men jag låg och snoozade och kom inte upp förän 11 då Theo kom in och väckte mig. Bra där Paula. Men jag känner mig som sagt inte helt frisk, så jag kanske behövde det. Jag har fortfarande en skum huvudvärk och ont i halsen..

Idag är det typ storm ute. Det blåser och regnar som bara den! Det är tydligen någon form av orkan som hete Katia längre ner i landet. Jag ska nog åka en sväng till Maria och kramas lite. ♥ Sånt behövs ibland. Man ska ta hand om varandra! You never know what tomorrow brings!
Pusss!


Ps. Jag oooorkar inte att Kenza har köpt likadana skor som mig. JC Everest alltså. Nu kommer ju typ alllaaa köpa dom.. KUL! .............................................


True Talent vs. Idol

Jag har kännt mig lite sådär idag. Haft en huvudvärk som inte släppt sen igår, haft ont i halsen m.m. Jag hopppas hoppas hoppas att jag inte håller på att bli sjuk! Orkar Inte med det!

Har precis ätit en sjukt god wrap med aubergine, zucchini, bifftomat, avokado, persilja och vitlökssås och lite valnötter. As gott! Dock tror jag att jag är lite små allergisk mot valnötter, för det känns som det svullnar upp lite längst bak i min gom varje gång jag äter det. Faast det är så gott så jag äter det ändå. Tänk om jag skulle bli allergisk på riktigt (har nötallergiker i familjen så det skulle inte vara konstigt) , då är det ju lika bra att vräka i sig nu, while i still can! Haha..

Nu tänkte jag bänka mig framför True Talent i en halvtimme, sen Idol. Har kommit fram till att True Talent känns som ett B-program. Coacherna är typ översnälla istället för att ge lite konstruktiv kritik, ljudet på livesändningarna sög, man hörde ju knappt rösterna och det är ett The Voice rip off så att det bara skriker om det. Så ja, jag väljer idol hellre!
 

True Talent.


Idol 2011
Fast, jag tycker Alexander Bard är för trångsynt och tjurig! Men Pelle Lidell gillar jag! 


Ny kategori!


Nu inviger jag musik-kategorin med Lady Gaga's Yoü and I. Hennes bästa låt by far! Freaky video dock.. inte för att det förvånar mig.


Asking him to love her.


Myser framför Notting Hill som går på 3an. Bara för några dagar sedan sa jag till mamma att jag var as sugen på att se Notting Hill. Och nu går den på tv! Hur fint som helst!


And it goes like this


Awesome!


Don't you remember

Hallå. Jobbade mitt första frukost/städ pass på länge idag, och det känns. Jag är helt död!! Men jag lyssnade på Adele och Beyonce's senaste album, som jag precis lagt in på mobilen, när jag städade. Så då blev det roligare!

Fina låten!
Älskar hennes album, 21!!


It don't mean a thing.


I found a dream, that I could speak to


Hej hej här är jag. (Sitter vid mammas dator). Jag gjorde nyss något kul, men läskigt! Vad det var berättar jag någon annan gång! Har inte tid att blogga mer.
Pusshej


Think of me in the depths of you despair


Dom är så himla himla söta! Och duktiga! Jag satt och kollade på det här klippet i soffan, så kommer mamma och säger:
Mamma: "Gud vad gulligt!"
Jag: "Ja hon är så himla söt, och duktig!!!"
Mamma: "Sådär var du när du var liten! Du kunde sjunga vad som helst, och ba sjöng hela tiden.."
Jag: "Varför FILMADE ni inte!?"
Fatta kul det hade varit att ha, och titta på nu när man är äldre!!


Hair therapy.

Hallå! Idag har jag klippt mig. Igen.. Det är så himla drygt för det enda jag vill är att ha ett långt friskt hår, men det BLIR ju aldrig långt för att jag har så dålig kvalité på mitt hår så det slits av hela tiden. Så det typ fastnar på en viss längd. Nu har jag bestämt mig att om jag toppar mig ytterst lite, varannan månad, så kanske det blir friskt och långt till slut. Men den här tiden in between suger. Men jag får se det som en form av hårterapi.
Men det känns bara som jag får kortare och kortare hår, så varannan månad kanske är för ofta. Fast nja, det är ungefär tiden det tar för det att bli slitet, och klipper jag det inte då så slits det ju typ av. Så längre blir det inte hur som helst. Vad ska jag göööraaaaa... Aja, sålänge får jag nöja mig med min typ utväxta page.

http://3.bp.blogspot.com/-IQ_7NBdaz00/Tidf6Jy3dOI/AAAAAAAAByA/lqipk2y7RcA/s640/tumblr_lnc2gkvp371qg7r47o1_500.jpg
Typ såhär är mitt hår nu. Blondt nere och mörkt uppe, och kort. Visst det kan vell vara fint, men I want my long hair back!
Ta detta som en lesson: Få aldrig för er att klippa av håret till axlara, om ni har jättelångt hår. Man ångrar sig alltid!

Förövrigt så har jag träffat Sara och myst lite idag på stan. Vi tog en fika på Espresso House i St Per gallerian där det var TJOCKT med folk (mest småtjejer) som ville titta på Kenza och Andreas, eller söka till Modelljakten som höll hus där idag.

Mys lunch!

Hallå! Dagen har spenderats inomhus. Det spöregnade hela morgonen. Sen kom fina Sanna någon gång vid lunch. Vi gjorde frittata och åt, och satt och pratade en massa. Mys! Ibland måste man verkligen ventilera och prata ut! Jätte skönt!


Den var godare än vad den ser ut att vara! Vi hade aubergine, zucchini, soltorkade tomater, lök och tomater i.
As gott!

Lookbook faves

Lina Tesch

Anastasia K.

Morven SW


Monday

Hello! Igår hängde jag med Michelle och Vickie hemma hos Michelle. Vi lagade mat (eller okej, jag var inte så delaktig på den fronten), vi åt mat, vi satt och pratade, flummade oss och skrattade så tårarna sprutade. Sjukt roligt! Och lite knäppt. Haha.

Imorse vaknade jag av att min mamma ringer till Michelles mobil och säger att hon ska väcka mig för att jag ska gå till tandläkaren. Oh Shit! Jag hade helt glömt bort det. Hur som helst, 40 minuter senare så var jag på plats hos tandläkaren. Jag vårdar mina tänder bra apparently! Inga hål, Yes! Sen slipade hon även ner en av mina framtänder så att dom blev jämnare. Vilket jag tänkt på länge att jag vill göra så det var ju bra!

Efter tandläkaren var jag hemma en snabbis, sen åkte jag ner på stan igen och då blev det kaffe och häng med Sara vid bryggan. Vi pratade livet och en massa mer. As mysigt!

Fina fina Sara!

Nu på kvällen har jag tittat på Idol med mamma och Theo och njutit av att vara ledig! Imorn blir det jobb igen!


Cam Gigandet


Mitt liv var som en film inatt. Det var bränder, explosioner och jag var tillsammans med Cam Gigandet. Väldigt dramatiskt var det. När jag vaknade fattade jag ingenting för allt kändes så verkligt. Haha, sånt är så knäppt.

4


Jag kollade på "Year of 4" här om dagen, som är som en dokumentär som dokumenterar året då Beyonce gjorde sitt fjärde solo album. "4". Den var bra, och man fick en rolig inblick av hennes liv.
Sen har jag suttit och lyssnat på albumet lite också nu, och det finns några jätte mysiga låtar! En av mina favoriter är den hon uppträdde med på VMA's (suprise), för den påminner om uppträdandet som var riktigt bra, och gulligt i slutet när hon avslöjar att hon och Jay Z väntar barn! Mys. 
♥ 


Kräftis!



Det vart en väldigt lyckad kväll igår. Vi åt kräftor. Vi åt paj. Vi snappsade. Vi skålade. Vi sjöng. Det hölls tal stup i kvarten, som vart aningen misslyckade för det babblades för mycket, fast på ett roligt sätt. Det dansades. Det skrattades osv. Bra kväll!
Det slutade med en utgång, och jag fick en miljard kommentarer i stil med "Är du i Sverige!?" "Har du kommit hem nu!?". Haha, jag log och nickade typ. Jag har ju inte vart ute så mycket alls sen jag kom hem, och inte hängt på stan, på uteställen osv. så mycket heller, så det är ju inte så konstigt att folk som man halvkänner trott att jag fortfarande var bortrest. Jag tyckte mest det var roligt. Det var en kul utekväll faktiskt, jag och Susanna dansade järnet och hade as kul! Men förövrigt så är jag less på Uppsalas uteliv som bara den. Känner att jag gjort mitt i Uppsala ungefär. Så nu kan folk få tro att jag åker bort igen. Hehe.


Kräftskiva hos Anna!

Hallå! Sitter redo för kräftskiva och väntar på att klockan ska bli sju. Hehe, typiskt mig att ta fel på tiden, jag var inställd på halv sex. Men jag älskar att ha mycket tid på mig så det gör inget! Ska till Anna, som förut hade kräftskiva varje år, men nu har det inte blivit av på nått år. Men i år är det dags igen! Det ska bli kul!

Kräftskiva hos Anna 2008(Låångt hååår <3)

 

Kräftskiva hos Anna 2009 (där jag tittar ner eller bort från alla bilder så det här var de enda jag hittade med mig på)

Puss! ♥

From the depth of the pacific to the height of everest



Jag hämtade paket idag och i låg dessa! Dom är underbara och jag kommer ta hand om dom och älska dom som om dom var mina egna barn. Haha. Skor gör en lycklig!


Ooooooouuuccchh

Inatt vaknade jag med världens jävla mensvärk. Hade så himla ont, låg och vred och vände på mig och visste inte vad jag skulle ta mig till. Så tog jag en magnesium tablett (som är bra mot kramper och får musklerna att slappna av) och sen en värktablett, och till sluut somnade jag om igen. Men när jag vaknade imorse så var det tillbaka och nu verkar ingenting hjälpa. Värmekudde - check, Ipren - check, Magnesium - check. Har någon några fler tips?? I'm dying here! Och jag ska jobba ikväll! Hur ska det gå lixom??


Komigeen dåå ipreen. Help me out here!


RSS 2.0