Year 2009

Mitt 2009 i bilder.
(Och typ historiens längsta inlägg?)

Januari


Vi hälsade 2009 välkommet! Slottsbacken den 1 Januari.


Andrea åkte till New York, och jag grät floder. (Inte riktigt.. men nästan ;D)


Jennifer var first up och fyllde 18. Detta var den 16 Januari.



Dagen efter, den 17 Januari, hade Sasha sin 18års fest, temat var "klänning och kavaj" eller nått sånt..

Jennyfer och Emil hade sin 18års fest. Haha taggade? Det var runt den 25e (?) Januari.

Februari



Sen kom februari. Det var kallt ute och jag upptäckte chai te!♥


Som sagt, det var kallt ute.. Här passade jag Theo en dag och jag följde med han och kollade (och fotade) när han åkte skridskor. 17 Februari.


Sen var det min tur att fylla 18! Här är min älskade chokladtårta som jag bakade till mig själv! 23 Februari!

Det firade jag och mina kära vänner med en mysig middag!

Mars


Sen fyllde Julia 17, och hon och jag hade ett gemensamt "35-årskalas" 17+18=35. Haha. En vild fest hemma hos Julia helt enkelt, som slutade med allt från krossade rutor och slagsmål, till pannkakor och vaxande av ben mitt i natten!


17 Mars. Crew 018 på Smålands nation!

April


Sen det April, och solen tittade äntligen fram! Johanna och Madde sitter och solar utomhus på en bänk utanför skolan, 3 April.




Sen var det påsklov och dags för den årliga Alperna resan. Val D'isère med the men of the family. Vi åkte 4e April och kom hem den 11 April.


Valborgsfrukost hemma hos mig sista April! Det var det bästa på hela dagen, Måste göras om!!!

Maj



Uppsala Dansfestival 9 Maj och vi uppträdde. Dansade Hype och allt gick bra! A fun day :)


17 Maj var det DC-vårföreställning på UKK. Vi dansade 2 nummer, en av Adena och en av Anette. Bilden är från Adenas nummer på dagsshowen. Vi skulle vara nån form av spioner..



19 Maj kom Andrea hem från NY och dagen därpå blev det homecoming party/middag och utgång !


Flera utgångar med sis :)  22 Maj. (snygg pose? ;P)


Madde fyllde 18 den 26 Maj! Det firades med middag på hennes fina terass på Ollonstigen xD


30 Maj konfirmerade Malin sig! Cutie :)

Juni


Det var sommar, och jag blev beroende av Twilight-serien!


5e Juni. Studenten för alla 90:or! Jag, Andrea, hennes New York kompisar som var och hälsade på och några glada studenter var ute och festade! Haha här står jag och dansar med en av Andreas NY kompisar på Orange!


Det blev sommarlov och mitt "älskade" jobb som jordgubbsförsäljare började ! Jag, Julia, Mathilda, Madde, Andrea och Sofia jobbade för samma gubbe. Utanför IKEA i uppsala, I Upplands Väsby, Rastplatserna mellan Uppsala och Stockholm med Mc Donalds och 7eleven: "Stora Wäsby", Norr Mälarstrand i Stockholm. Ja jag stod på lite olika ställen. Började jobba vid 10 och kom hem runt 22 varje kväll. Efter några veckor var jag så JÄVLA sliten och TRÖTT på det där jobbet. Men jag fortsatte att kämpa..


Jag fick ledigt nån dag runt midsommar och firade midsommar i Öregrund med Madeleine. Sen så fort jag fick en ledig dag så passade jag på att slappa och njuta i solen. Åka båt bed systrarna Sjöberg tex. (Jag längst fram)

Juli





Mitt slitande was worth it för den 6e Juni åkte jag Jennyfer och Tove till Aiya Napa!! Vi festade,vi träffade massa nya roliga människor, vi solade, vi badade och hade det allmänt Bäst i en vecka! Sen hann jag med att få svininfluensan också, men det kände jag av först på vägen hem så det gjorde inte så mycket! :)
(Skulle kunna lägga upp hur mycket bilder som helst därifrån, men nu handlar det här inlägget om hela 2009 inte bara Aiya Napa ;P)


Haha. Sen låg jag som sagt sjuk i Svininfluensan veckan efter. Men det var det värt :)


30 Juli. "Aiya Napa Mini Reunion". Två av killarna vi träffade i Aiya Napa kom och hälsade på. Vi partade hos Tove :) (Har inga bilder från den kvällen men här är dagen efter) CG och Madde!



6-7-8e Augusti: Reggaefestivalen!


14 Augusti slingade jag mitt hår och blev väldigt missnöjd! Jag stannade inne i flera dagar och surade över att mitt hår var "grått"!


Gröna Lund med La Familia 16 Augusti!


Kräftskiva hos Nishat den 21 Augusti!


Började 3an den 24 Augusti, och den 30 Augusti anordnade DC Michael Jackson Tribute på stan. (Filmen blev dock ganska misslyckad enligt mig, hade vart coolare längre ifrån) Jag längst till vänster i början. Kunde dock inte vara med på andra dansen som min grupp gjorde.

September


Vardagen började igen. Jag började träna på Nautilus (som en galning!), jag började Övningsköra lite, men däremellan så fanns det plats för ännu en kräftskiva ;). Kräftskiva hos Anna 4e September!


Kulturnatten den 12 September! Uppträde med Street School på dagen, och var ute på framfickan på kvällen :)


Ännu mer party! Här var det dags för höstparty på Bj den 23 September! Började hos Katja med dessa glada tjejer och sedan vidare till Bj!

Oktober/November

Som sagt, jag tränade som en galning och pluggande även en massa. Sen fick jag min belöning den 22 Oktober: DUBAI! 12 dagar!

Yup, nån vecka away from reality behövdes! Åkte dit under höstlovet, 22 Oktober som sagt, och kom hem den 2 November! Sen var det tillbaka till vardagen..


19års-middag hos Sevgi den 6e november!


Michelle 18 år 12 November! Vilket var en torsdag.. Det blev utgång på torsdagen på stockholms nation, och birthday middag på fredagen!

December


Dansjobb i Tierp den 2 December. Vårt första betalda dansjobb!! (Där vi fick pengarna iaf! :D)


Julbak/tjejkväll hos Paulina den 6 december!



13 December. DC-föreställning på Uppsala Konsert och Kongress!


Skolavslutning den 21 December! Jag gjorde typ det läskigaste (och Roligaste!!!!!) jag gjort. Sjöng inför hela min skola i domkyrkan. Ca 1400 elever! (Bild snodd från serri. If you have more hun, så får du gärna skicka dom till mig :D!)


Julafton! (Sexig bild, i know xD)

And that's about it! Iaf det jag har bilder av. Mitt 2009 har vart ett riktigt bra år! Har gjort mycket nya grejer, och bara haft allmänt kul! Hope 2010 knäcker det dock! Mycket kommer hända! Jag fyller 19 år! Jag och Michelle åker till Dubai! Jag tar STUDENTEN!!!!!!!!! Jag får förhoppningsvis ett jobb så att jag finally kan leva ut min dröm och ha råd att flytta ifrån Sverige for a while!! Ja, mycket förväntningar, så komigen nu 2010! Show us what ya got!!


Onsdag

Hello! Idag har jag vart på stan, igen.. Men bara en snabbis för att lämna pengar för middag/dricka till Nishat for new years, och för att hämta upp mina skor.. Annars har jag hängt med Madde igår och idag :) Hon har äntligen kommit hem från Åre! :D

Imorgon är det nyår!! Jag håller på med ett inlägg med "Mitt 2009 i bilder" men det tog hundra år, så jag är inte klar än.. Men kommer förmodligen upp senare ikväll :)

See ya!

Fitforfight

Var på stan i typ 3 timmar, sen orkade jag inte mer. Jag har fått nån skum smärta i mina knän.. Kände det igår med när jag var ute och gick.. Wierd..
Jag gjorde iaf det jag behövde på stan; lämnade in mina boots för klackning.. tänkte ha dom på nyår och jag kan ju inte går runt med förstörda klackar. Ush det är det värsta jag vet, när dom behöver klackas om och dom låter sådär typ "trashigt" som jag brukar kalla det. Haha, det låter typ som man går runt med ihåliga plast skor eller nått. Sen köpte strumpbyxor till nyår, och köpte Mineral Veil från i.d. och lösögonfransar :). Känner nu att jag är fit for fight inför nyår, sen skulle det ju hjälpa om man hade lite klara planer också..haha.. Men det löser sig :)



Hittade en massa fina armband på indiska. Och även lite annat fint på rean, men jag kom på att i don't really have money to spend. Det lilla som jag har kvar denna månad behöver jag till nyårsafton! Och sen nästa månads pengar lär jag ju spara till jag åker till dubai i februari. För då måste jag ha pengar att shoppa LOSS som vanligt ;)
Åh jag längtar!


Run this town

Goodmornin'. I'm very tired today.. Vilket kan bero på att jag gick en långpromenad mitt i natten igår med miss Anna Selander. Mycket trevligt ! :) Men Kallt som fan!! När jag kom in så var mina ben helt illröda av kylan!  

 
Idag ska jag på stan och byta lite saker från Julafton, köpa i.d smink, kolla mellandagsrean osv :) Jag har typ tänkt åka och checka rean i flera dagar nu men det har inte blivit av. Så today's the day! haha.

See ya!♥


I did it!

Gissa vad jag har gjort idag!? Klippt mig! Jag klippte det kort! Jag hade velat länge nog nu tyckte jag så nu var det dags! Jag ångrar mig inte iaf... än :P .. För tillfället är jag mest chokad.. Mitt HÅR är borta haha. Men men..

Here it is:

Haha jag vet, sexig pose xD.. Or not men palla vara seriös :P

What'd you think?


3daystogo


Snart smäller det guys! 2010! I gotta feeling. That 2010's gonna be a good year!


The Bodyguard


The bodyguard nu på 5an! Such a good movie!! :)


Mr. and Mrs. Smith


Oh he is one of the sexiest men alive.

Kollade nyss på Mr. and Mrs. Smith. Hade bara sett den en gång för jätte länge sen!! It's good! Visst, man kan inte deny att Pitt och Jolie has chemistry, men jag var alltid on the "Team Aniston" side.. Dom var så bra ihop!!


Gold Coast


Bangar Inte!


Flashforward


Tips på en riktigt bra serie! Flashforward!! Fastnade efter första avsnittet!!


Good evening


Långt blondt hår.. Hmm.. Mitt ska ju åka av om 2 dagar.. Men i'm beginning to have second thoughts. Jag hatar min beslutsångest! Kan nån bara TELL ME WHAT TO DO!!

Nu ska jag iväg på "finmiddag".
See ya !


Avatar



Filmen levde verkligen upp till förväntningarna!! Den var as cool och riktigt bra! Man var som inne i en drömvärld under dom 161 minuterna. Som någon sa till mig "Det var inte bara en film, det var en upplevelse" - I kind of agree!!
Jag såg den i 3D. Har aldrig gjort det förut. Jag tyckte man blev lite torr i ögonen.. Fick lite ont i dem.. Men annars var det väldigt coolt!

Mitt tips är:
Gå och se den!!! - Bäst på bio!!!


wisdombywang

"anyone can get dressed up and glamorous but it is how people dress in their days off that are the most intriguing"




- alexander wang

I'm off!



Nu ska jag iväg och gå på bio!
Gtg! Hope it's good!


A very Merry Christmas

En julafton med familj, släkt, julgodis, juklappar, kalle anka, julmiddag, myspromenad, pulkaåkande, sånger, spel och lekar och mycket love & laughter! Plus att det var en riktigt Vit jul!! Min Jul har vart väldigt bra! One of the best! Kussarna kom hit vid Kalle Anka igår och sov över tills idag. Att släkten är samlad och umgås på julen är nog det bästa!


(När man laddar upp det så försämras bildkvalitén som vanligt.. sorry)

Det blir ingen utgång för mig i kväll, som för typ resten av Sveriges ungdomar. Jag mår fortfarande inte bra.. Vaknade imorse helt täppt i näsan och ont i halsen, och det sista jag vill är att göra det värre genom att gå ut och härja :P haha. Så jag och sis ska gå på Avatar ikväll istället! Gud vad jag ser fram emot den filmen!!!

God Jul på er ! (Glömde ju lixom er igår) Och hoppas att ni också hade en bra Julafton!! 
♥ 


Christmas shopping

Nu ska jag till stan och fixa med de sista julklapparna! :) Ska träffa michelle, som ska köpa miljarder saker till hennes resa! Hon åker ju snaart!! Känner att min förkylning inte har gått över än.. Men men, julklappar måste handlas ändå. Så nu ska jag ut i kylan!


Puss!


Lista från Michelle

Sorryy.. I was really bored!

Hur gammal är du om fem år?
23
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Ingen, vaknade för en timme sen..
Hur lång är du?
170
Vilken är den senaste filmen du sett?
The Holiday med Michelle och Nishat..
Vem ringde du senast?
Michelle
Vem ringde dig senast?
Michelle
Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Kan jag ringa haha" - Från Michelle xD
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa!!! Brukar smsa med folk, tills jag får nog och ringer upp dom istället!
Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda.
När såg du senast din mamma?
Igårkväll..
Vilken ögonfärg har du?
Bra fråga .. Någon form av grön-blå-gul-grå.. haha
När vaknade du i dag?
Första gången vid 9 av att jag hade allt smink och alla kläder på mig fortfarande (euw!) Haha. Så då gick jag upp och tvättade av mig allt, borstade tänderna och sen gick jag och la mig igen och sov till ungefär en timme sen.
Vilken är din favoritjulsång?
The Christmas Song & Have yourself a merry little christmas - Både två i Christina Aguilera version.
Vilken är din favoritplats?
I don't know.. En solig dag vid en fin strand är aldrig fel !!
Vilken plats föredrar du minst?
Public toilets !
Var tror du att du befinner dig om tio år?
Bor i något varmare land med en hot husband! :)
Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörkret.
Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Michelle! "Heeeeej duuuuuu!" xD (lite internt)
Hur stor är din säng?
120 säng tror jag.
Hur många kuddar har du i sängen?
3
Hur många landskap har du bott i?
Uppland och Södermaland.
Vilka städer har du bott i?
Uppsala, Stockholm, Dubai.
Är du social?
Ja oftast..
Vilken är din favoritglass?
Min egen mix från Cold stone creamery!!
Vilken är din favoritefterrätt?
Allt från kakor till frukt, beror på tillfället!!
Tycker du om kinamat?
Nej not really. Förstår inte riktigt varför alla obsessar över kina buffé.. Det är Äckligt!
Tycker du om kaffe?
Japp
Vad dricker du till frukost?
Kaffe eller Te, Eller kaffe och te (Kaffe för att piggna till, te om jag har ont i halsen eller nått), plus vatten.
Sover du på någon särskild sida?
Nej, inte vad jag vet.
Kan du spela poker?
Kan och kan, jag låtsas att jag kan för att vara cool, sen förlorar jag alltid xD
Tycker du om att mysa/kela?
Jaa det är myysigt :)
Är du en beroendemänniska?
Nej not really. Är inte beroende av nått vad jag vet.
Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej..
Vill du ha barn?
Ja, someday :)
Kan du några andra språk än svenska?
Ja, engelska, danska. Sen lite smått andra språk också, ex franska och spanska.
Har du någonsin åkt ambulans?
Nej. Let's hope att jag slipper det.
Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet!!!!!
Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och SKOR ! Och resor ifs, men jag brukar inte ha råd med dem ;P
Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Favorit program som går på TV överhuvudtaget? Då skulle jag kunna sitta och rabbla program efter program.. Men favoritprogram som jag faktiskt kollar på på TVn och inte på datorn så är det tyå So you think you can dance.
Kan du rulla med tungan?
Ja.
Vem är den roligaste människan du känner?
I don't know, jag känner många roliga!
Vad har du för ringsignal?
Wait a minute - Pussycatdolls. Vet inte varför riktigt...
Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Ett rött nagellack
Vad har du under sängen?
Hemlisar såklart!
Kan du byta olja på bilen?
Nej..
Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Okej om jag hade körkort ens..
Vilken var den senaste boken du läste?
Jorden runt på 80 dagar tror jag..
Läser du dagstidningen?
Ibland..
Prenumererar du på någon veckotidning?
Nope.
Dansar du i bilen?
Alltid!
Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Ingen aning, lyssnar inte på radio..
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Jag satt och kluddrade ner massa fyrkantsmönster på ett papper medans jag pratade med Michelle.
När var du i kyrkan senast?
Igår på julavslutningen!
Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Karin!
Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Över en natt endast.
Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Mamma, när hon köpte halstabletter åt mig. Då blev jag glaaad :D
Vad lyssnar du på just nu?
Christina Aguilera ;P haha ovanligt..
Har du varit med i tidningen?
Yes.
Vad är det konstigaste du ätit?
En snigel. Levande och allt. haha don't ask.
Vad är det för färg på din tandborste?
Piink!
Hur imponerar man på dig?
I don't know.. by being interesting!
Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Tror inte jag brukar ringa någon då..
Är du fåfäng?

To be honest; Ja ganska..
Ångrar du någonting du gjort?
Säkert men inget jag kommer ihåg, så det var säkert inget viktigt.
Vilket är ditt drömjobb?
Doing something I love !
Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Ja RESA till coola ställen! (Mer än vad jag gjort)
Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Hund. Katt. Undulat. Papegoja. Kakaduva. Sköldpadda. Kyckling/höna. Marsvin. Hamster. Fiskar. Kaniner. Tror det var allt. (Vi köpte typ ett djur i veckan i Dubai haha.. not really men nästan)
Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Att jag brukar rapa ganska ofta hahah. Fressshh i know..(Tror jag har problem med min magmyning..)
Att min favoritmat är sallad i olika former!
Att jag förhoppningsvis (om allting går som planerat) flyttar utomlands nästa höst.
Svär du ofta?
Nej inte så jätteofta, men ibland..
Sverige när det är som bäst?
En varm solig sommardag!
Kan du åka slalom?
Japp :D
Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Min.. hals (uteslutningsmetoden)
Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Mina lår!
Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Marylin Monroe och the Beatles (haha, klart det finns folk som gjort bra intressanta saker, men inte vad jag kommer på)
Saknar du något?
Att ha peppermint tea hemma!!
Vad är det knasigaste du gjort?
Jag gör mycket knasigt jag så det är lite svårt att komma på en sak bara :P
Vem är din förebild?
Gissa en gång ;)
Vad ska du göra nu?
Bajsa på mig vad annars?


can'tgetenough


Blackblackblack!


Merry Christmas to you!

I did it! Jag sjöng i domkyrkan framför typ 1500 pers! Jag har typ aldrig sjungit framför folk förut, så yes i was a bit nervous. Men mest för min röst eftersom min förkylning fortfarande inte gått över!! Men det gick rätt bra ändå :) Framförallt så var det så JÄVLA KUL, i wanna do it again!! Really, it's what i Love to do!

Efter julavslutningen så åkte jag typ direkt hem, för att mamma skulle tillbaka till jobbet (ja, hon envisades med att komma och kolla. Hon, Andrea, mormor, Malin och våran barndomskompis Paulina.. haha pinsamt) så då kunde jag få skjuts. Så jag hann typ inte önska någon God Jul osv.. Lite tråkigt. Men jag har fått massa söta sms nu efter av mina älskade kompisar som sa att jag var duktig :) Då blev jag gllaaad :D

Nu ska jag ner på stan och träffa Andrea och köpa julklappar!! Har inte köpt en enda än så det måste göras!! Tänkte göra det i helgen men jag har ju vart sjuk, och inte velat göra det värre. Så då sket jag i det! Men nu måste det göras!!


Haha där är jag, när vi övade. Blev inte så bra kort men men :)
Åh det var kul! Jag vill göra det igen!!
Jag hade panik på morgonen och visste inte vad jag skulle ha på mig, så jag körde på nått helt vanligt till slut!

Nu måste jag springa till bussen :)
Puss!


Singing..

.. Yup that's what i'm doing tomorrow(för er som inte redan hade listat ut det) Det är det jag inte har berättat för er. Ville inte att alla skulle gå runt och ha massa förväntningar.. It was better this way. Men nu är det imorgon, och jag är FORTFARANDE inte frisk! I have a runny nose, a sore throat och jag nyser hela tiden. Men jag har bestämt mig för att köra ändå imorgon. 2 alvedon och massa te på morgonen så går det nog. Visst, klart det skulle låta bättre om jag inte var sjuk, men what to do. Som sagt, jag förstår inte hur man kan ha så otur!

Det är i domkyrkan imorgon, på min skolas julavslutning. Hela skolan kommer vara där, vilket är typ över 1500 pers. Jag var riktigt nervös, men i'm not really anymore.. Jag har vant mig vid tanken. Plus att nu är jag mer orolig över om min röst kommer att "funka" imorgon! För att sjunga solo med en ofungerande röst är ju inte riktigt en bra ide. Så nu får ni HÅLLA TUMMARNA FÖR MIG!!



Nu måste jag sova! Och när jag vaknar imorgon SKA jag må bättre! Jag SKA!
Wish me luck :)
Godnatt!


Sunday

Har inte uppdaterat nått för att jag inte haft nått att uppdatera om. Nothing is new. Jag är fortfarande förkyld och it sucks big time! Men vad fan ska jag göra? Jag har gjort allt som går att göra! Jag har ätit "förkylningshämmande" naturläkemedel hela veckan. Jag har badat i te och soppa. Jag har ätit alla sorts halstabletter, allt från bafucin till vicks till fishermans friend. Ja, jag har gjort ALLT! Jag har inte lika ont i halsen längre, vilket är bra, men jag känner dock att förkylningen har kommit lite mer. Ni vet när man känner att man behöver nysa hela tiden. Och snyta sig och allt vad det är. Jävla skit! Men jag ska inte låta den här skiten stoppa mig..


Always gets me in a better mood!


Otur!

WHYYYYYYY!? Jag förstår inte hur man kan ha sån jävla otur som jag!! Jag har inte varit sjuk på HELA terminen. (Vilket är ett mirakel för att vara mig!). Och NU kommer det!! NU av alla gånger!!!!!!!!!

Igår var jag hos min sångpedagog efter skolan. Det gick bra, förutom att min hals gjorde jävligt ont! Men det ville jag inte säga till henne för då skulle hon ha skällt på mig för att jag kom dit när jag var sjuk.. Men vafaan. Så en halvtimmes sånglektion resulterade i ännu ondare i halsen. Och det blir bara värre och värre!! Ända sedan igår så har jag druckit te heela tiden. Men it won't go away! Vad ska jag göööraa?!?!? Panik!

Så både idag och imorgon så ska jag ta det så lungt som humanly possible. Jag ska leva på te, soppa och halstabletter och inte prata! För att tappa rösten just nu vore en mardröm, och det känns som att det är dit jag är påväg! Jag har fan aldrig haft så otur! USH!!!!


Sen att det var typ -18° igår hjälpte ju inte direkt heller!

Nu ska jag dricka min typ femtioelfte kopp te för idag!
Have a nice weekend!


black



Lista

He he. Vet att det är tråkigt att läsa, men live with it :P..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"För det första måste karaktärerna vara" - Ur den levande litteraturen, min Svenska bok :P
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min älskade kamera.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Jag satt och pratade med mamma och mobbade henne över att hon kollade på Bonde söker fru!- Who does that?
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
23:49? .. Nej 23:47, fan vad grym jag är!
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tangentbordet ;)
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag var påväg från bussen hem till moi.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Min mail..
8. Vad har du på dig?
Svarta och röda spets underkläder och inget mer... HAHA kidding (men det är ju typ så dom vill att man ska svara xD) Jag har en stor långarmad svart tröja i XXL och raggsockor på mig! Nothing sexy about it, sorry.
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Vet inte.. Men här om dagen drömde jag att jag snodde mammas bil och skulle pröva köra den, och av någon anledning så satt jag på passargerarsidan och körde. Vilket inte gick så bra som ni nog förstår. Jag krashade den och den började brinna .. Haha betyder detta att jag inte borde ta körkort? :P
10. När skrattade du senast?
När jag och mamma och Andrea stod i köket och nån (jag?) sa något roligt..
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En stor Marylin Monroe tavla, lite foton och en kalender.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
JA! Idag såg jag någon som drack ÖL när dom körde BIL!? På Förmiddagen i might add! What's wrong with ppl?
13. Vilken var den senaste film du såg?
Nån julfilm som jag somnade till :P.. Kommer inte ihåg vilken..
14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En lägenhet, skor, kläder, resor och sen bara leva gott ;)
15. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är typ motsatsen till en samhällsvetare och har ingen aning om varför jag går juridik och kriminalteknik egentligen. Jag är en estet att heart; Gillar att sjunga, dansa, spela teater, rita, fota och allt sånt där flummigt.
16. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Göra så att man kunde flyga! ;)
17. Tycker du om att dansa?
Love it! Men det vet ni redan..
18. George Bush?
Är en person som de flesta hatar, men ska jag vara ärlig så har jag inte så jätte stor koll på honom. Vet mest att han är dum i huvudet..
19-20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Inte en aning.. Inget vanligt namn som Anna eller Erik utan probably något coolt och ovanligt!
21. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Någonting jag nånsin kommer överväga? Det är något jag SKA göra i framtiden!!
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Jag tror inte på sånt ..

Godnatt!♥


Those were the (skinny) days!


Detta var när jag gick i 8an (de två sista) - 9an (översta). God damn i was skinny! Vad fan har hänt nu lixom? Euw! Yeah yeah i get it "kroppen förändras när man blir äldre" (hatar när folk säger så), men what if I want to look like a 15 year old hela mitt liv? Haha. Fråga inte om den sista bilden xD Jag och sis hade någon form av wannabe-photoshoot i snön tydligen !! HAHAH. Och ja, jag var brunhårig. Eller ja, snarare råttfärgat. Det där är typ min riktiga hårfärg. I allafall det som är längst upp. Aja , things change, men god damn I used to be hotter! Jag förstår nu varför jag hade ett självförtroende förut!


Isvindar!

Hello! Idag var jag bara i skolan en liten stund.. Jag hade bara ett "möte", kan vi kalla det.. Vilket gick bra :). Jag var även och sökte jobb imorse.. SÅ NU HÅLLER VI TUMMARNA!!! För jag är riktigt TRÖTT på att inte ha ett jobb!! Jag börjar (heh "börjar") känna att det är omöjligt att leva på studiebidraget när man är 18 år!! Man SKA ha ett jobb by now!! Så får jag inte det här så är det typ det ända jag ska göra på jullovet: SÖKA JOBB!! Men hopefully så får jag detta!!!

Jag måste ägna hela min kväll åt att skriva en engelska c uppgift som ska in imorgon! Problemet är bara att jag inte riktigt vet exakt vad uppgiften är.. Bravo! Men det ska jag allt ta reda på! :)


(Bild från förra året)
Idag var det riktigt jävla kallt ute! Det blåste iskalla vindar och det var säkert många minusgrader! Skulle försöka skriva ett sms när jag var påväg till bussen; min hand typ frös fast i mobilen. ;P Inte riktigt men nästan!!

Nu ska jag äta middag! Är as hungrig! Har bara ätit frukost idag!
Pusshej!

On top of the world


I can't believe it. Om en vecka så åker Michelle och Lisa till Tanzania för att bestiga Afrikas högsta berg! Mount Kilimanjaro! Det är deras projektarbete, och jag var också med i gruppen innan.. Men var tvungen att hoppa av eftersom jag inte kunde finansiera resan själv, som jag trodde att jag skulle kunna.. Det hade vart sjukt coolt att ha gjort though! Men men. I wish them aaalll the luck, och jag hoppas det går bra för dom!


Dröm dig bort!

Jag vet. Jag har sagt att jag gillar snön och vintern i år.. Men ibland kan man inte hjälpa att ändå drömma sig bort till varmare platser! Speciellt när ens rum är typ 20 gånger kallare än resten av huset! Som jag har berättat förut så är det något fel på uppvärmningen av mitt rum. Även fast elementet är brännande varmt så blir aldrig riktigt rummet varmt, nu på vintern. På sommaren är det tvärt om. Då är det kokhett och går inte att få svalt! Men men, jag får krypa ner under täcket och plugga då! Buddhism prov imorgon!


Shoes for Xmas!

.. Gå och lägga sig tidigt var det ja.. Så blev det också, men jag somnade inte föränn 1! Varför? Jo för pratglada Michelle höll mig vaken i 3 timmar i telefon! Haha lyckat! Jag hela tiden "Michelle, jag måste sova nu!" Hon "I know, jag med! Aja.. bla bla blabla".. "Men nu mååste jag sova Michelle!" .. men sova fick jag inte. Haha. Vi pratade om våran Dubai resa bland annat! Looking FORWARD to it!

Aja, eftersom jag inte somnade när jag hade planerat att jag skulle, så vart jag väldigt trött idag!! Men både mina lektioner (Historia C och Svenska B) bestod av att lyssna på redovisningar, så jag behövde ju bara sitta där och lyssna. Inte så jobbigt, även fast man är trött..

Jag har kommit på att det är fan bara en vecka kvar tills jag måste vara KLAR med my christmas shopping!! Och jag har inte ens börjat!! :O .. Braa däär! Men men, just nu känns det inte som att jag har "tid med sånt".. Det får vell bli i helgen eller nått!! Sen får jag ju önska mig saker också! :) Det är ju alltid kul!


SHOES är någonting jag EJ tackar nej till i jul. Eller, we all know by now att skor tackar jag aldrig nej till!!


Tisdag

Efter min onda huvudvärk hela dagen så har jag försökt vila typ hela kvällen! Jag hoppas att jag mår bra imorgon! Det Måste jag. Viktiga saker händer inom den närmaste veckan, och störst är det i början på nästa vecka!! Och detta kräver att jag MÅSTE vara frisk! Annars går det inte! Jag vill fortfarande inte berätta för alla. De närmaste (och några fler) vet, och så kommer det att vara tills nästa vecka. Det känns bäst så :)

Det är fortfarande en MASSA snö ute, och för första gången på många år tycker jag faktiskt om det! Jag Hatade snö förut, men i år känns det bara mysigt av någon anledning! Haha det kan ju ha att göra med att jag faktiskt lärt mig att klä på mig varma kläder så jag slipper gå runt och frysa ihjäl! Idag frös jag ingenting! Men jag har insett att man ska fan upskatta snön! Det är SÅ mycket bättre än slask, eller regn hela dagarna! Plus att det ger en himla mysig julkänsla också! Hoppas det stannar kvar till nästa vecka då! :D För det var vell några år sen vi hade en riktigt vit jul här i Uppsala?


Nu ska jag gå och ta ett varmt bad och sen gå och lägga mig tidigt! Eftersom jag inte riktigt är på topp så mår jag säkert bättre av mycket sömn!.. Lets hope so!

Godnatt!♥


evil twin



Både modellen och stylingen: Grymt!


SNOOOW!

Jag hade rätt igår! Redan idag skulle det bli massa snö! Och det BLEV DET! Big time!! När jag drog upp persiennerna imorse så var det ett riktigt Winter Wonderland utanför!


(bilden lånad från google)

Mitt halsonda är lite bättre idag! Men jag har en jävlig huvudverk som jag haft enda sen imorse! :( Aja..

See ya!


Godnatt!

Nu sitter jag här i min stora DC tröja och ska snart krypa ner under täcket och kolla på film tills jag deckar! Haha det var lite roligt när vi fick dom här tröjorna. De låg i en kartong, så skulle jag, Emma och Johanna ta en varsin. Direkt började vi kolla efter de största i L eller XL. Så säger en av dom som jobbar på DC "Det finns ju mindre storlekar, tjejstorlekar!" Anette: "Men dom vill ju haa stora fattar du vell." Den andra "Juste!! Jag glömmer att ni är streetare!" (Han menade att vi hela tiden ska va så himla "gangsta" med stora kläder, medans alla cheer och disco-tjejer alltid springer runt i så tighta kläder som möjligt) Haha okej det var inte lika roligt när man berättade det.. You had to be there helt enkelt :P..

Jag hoppas mitt halsonda är borta imorgon! Jag har gjort ALLT för att försöka få bort det idag. Druckit X antal koppar kamomill te med honung. Gurglat varmtvatten med både cayennepeppar i och med salt i!! (I know, låter galet, men jag läste olika "huskurer" och det skulle tydligen hjälpa). Knaprat halstabletter hela dagen, druckit massa vatten, druckit citronvatten och försökt använda min röst så lite som möjligt hela dagen. Har alltså inte gått runt och gapat och skrikit och sjungit som vanligt :P haha. Så nu hoppas vi på det bästa!

Om någon har något annat tips mot halsont och förkylning så får ni GÄRNA berätta!!
Nu: Movietime! Det blir nog en julfilm! :) Jag fick sån julkänsla idag när det snöade!
(From what i've heard så ska det bli mycket snö nu i veckan! Redan imorgon t.o.m!)




Hjälte-galan

Har suttit och kollat på hjälte-galan med mami det mesta av kvällen! Fan vilken mysig gala! Mamma storbölade genom hela galan i soffan bredvid mig, medan jag inte fäller en enda tår, som vanligt (Känner mig som Cameron Diaz i the holiday, jag Kan typ inte gråta..I'm made of stone! :O ) Många fina männsikor som de gav priser till! Riktiga hjältar!! Det gör en glad att se att det finns sånna människor tycker jag! Samtidigt som det inspirerar en till att vara en bättre människa!


En hjälte för mig kan dock vara massa mer saker. Inte bara någon som har gjort något fint för någon annan, utan även någon som inspirerar en. En förebild. En familje medlem. En fin kompis. Någon man ser upp till. Ja, jag tror att alla har sin egen definition av vad en hjälte är. Finns det någon som är en hjälte i era ögon?

I 1an så skulle vi hålla tal om hjältar. Vem som var ens hjälte. Ni kan ju gissa en gång vem jag höll talet om. (Och jaa, jag är medveten om att jag är ett mobbat "groupie" fan.) Ett inlägg från den tiden finns till och med kvar. Ni kan läsa det HÄR. Det var runt då som jag startade den här bloggen. Hade bloggat innan med, men sen hade jag skitit i det nått halvår. Sen började jag igen med en ny blogg, den här alltså.
Jag märker verkligen när jag läser gamla inlägg hur jag har utvecklats, och förändrats som person, bara under gymnasietiden. Visst, jag är ju samma människa men i vissa inlägg känns det bara som "jag var så liten" när jag skrev det. Om ni förstår vad jag menar..


NO!

Jag tror jag håller på att bli sjuk! Det är fan ett mirakel att jag inte har varit sjuk på hela hösten (med mitt dåliga immunförsvar!) Men det FÅR inte komma nu! Jag kan vara sjuk på jullovet whatever, men INTE NU! Har haft ont i halsen hela dagen, så därför skippade jag lucian imorse. :( Om man sjunger när man har ont i halsen så förstör man sina stämband förstår ni! :P Och att hosta mycket och harkla sig för mycket kan också göra skada. Haha så det ska jag inte göra! Ska försöka vara så tyst som möjligt, och dricka ASMYCKET te och äta massa C-vitamin osv. Så att min hals mår bra snabbt igen! Jag har inte tid för detta just nu! Seriöst, jääävligt dålig timing. I'll tell you about it later!

Här är en bild från igår. I know, våra costumes är skitfula men vi skulle vara Aliens/Rymdiga så that's why! ;P


Jag längst ut till höger. Detta var under steppingen. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta kort att man är en grupp som ofta gör saker i kanon, och ofta står på led eller liknande. :) Det är rätt coolt faktiskt!
Här är ett exempel. Koreografin är gjort av Anette och en till:

Pretty cool :)

Nu ska jag gå och dricka te ! Haha.


DCföreställning@UKK

Hello! Idag har jag varit på Musikens hus heela dagen! Dansuppvisningen var nämligen idag, och jag jobbade där sen 09.00 imorse, tills nu när showen slutade, någon gång vid 21.00! GISSA om jag är trött! Mina ben orkar typ inte bära mig längre! Sen klockan 9 imorse har jag sprungit runt i musikens hus och hållt reda på dansare, släppt in dansare i deras loger, suttit i ett teknik rum (med tusen knappar och sladdar) och ropat ut i högtalarna vilka som ska in på scen, släppt in rätt grupp vid rätt tid på scen osv. OCH dansat på genrep och 2 föreställningar! Som sagt... I'm so tired now! Men det var Jävligt kul, som vanligt!!

Min syster knäppte lite kort när vi dansade, men dom satt rätt långt ifrån och korten vart lite suddiga och så. Men jag kan lägga upp några sen ändå, även fast dom inte vart så bra.. Förhoppningsvis tog DC också kort, som dom förhoppningsvis lägger upp på hemsidan. I sånna fall kanske ni kan få se lite bättre kort!!.. Men inte nu iaf, för nu ska jag soovvaaa!

Godnatt!♥

Bokat, betalt och klart!



Guess what!? Jag och Michelle har precis bokat resa till Dubai på sportlovet! 10 dagar i Dubai över sportlovet, och lite till. PLUS över min födelsedag!! Can't imagine spending it a better way!! Det ska bli så jävla kul, och jag ska (som vanligt) shoppa ihjäl mig :D !! I'm so happy! Har aldrig åkt dit med bara en kompis, så i'm really looking forward to it! Michelle har vart i Dubai förut though, när vi gick i 8an eller 9an typ. Hon och Nishat var där och hälsade på Michelles släkting som bor i Abu Dhabi (Huvudstaden). Då kom dom och sov hos mig där och vi shoppade och gjorde massa annat tillsammans :). Men this time it's different. Inga syskon med. Her and me rockin the town! Haha spåra ;P. Anyways, det ska bli kul!!

Nu ska jag ta hand om den hallucinerande febriga Madde som ligger i min säng! xD haha.
See ya !


Idag

Todays plans.

  • Städa
  • Fixa handskar till våra uppvisningskläder (Ska spraya en massa vita handskar gröna.. Vi ska vara lite "alien-ish")
  • Göra vårat jobbschema till Uppvisningen
  • Plugga (Om jag nu hinner det)
  • Rep klockan 15.00-16.00 på DC
  • Handla julklappar (Om jag orkar)

Yes. Lots to do. Städa har jag faktiskt redan gjort! Duktigt va! Klockan är inte ens 12 än! ;)

Nu Måste jag göra jobbchemat, för det måste vara klart innan jag åker till dansen! Annars dödar nog Anette mig :O ! Haha.

Pusshej!♥


Friday



It's definately colder outside today! Ingen frost, men jag kände iaf att jag behövde min tjocka jacka! (Bilderna är från förra veckan) Ikväll blir det ingen utgång, som planerat. Utan jag kommer nog stanna hemma, och göra massa som behövs inför dansen imorn. Sen har jag också fått nån skum magverk som inte verkar vilja släppa. Har haft ont i magen ända sen igår :(. Inte kul! Så då passar det nog bra att vara hemma och vila lite!!

See ya!♥

sägeringethöringetseringet



Godnatt!


My day

Min dag har mest bestått av dans. Idag satte vi stepping-introt till vårat långa nummer, och övade resten av koreografierna också. Jag gillar inte locking (det är lätt den fulaste dansstilen inom street), och jag skulle verkligen mycket hellre vara med på housen (alla i gruppen är inte med i alla delar av nummret), men idag, för första gången, så kändes lockingen faktiskt bra! Jag har struggled ganska mycket med den koreografin eftersom jag aldrig dansat locking innan, och har verkligen ingen "locking-känsla". Innan streetschool, eller "Crew 018"(namnet som btw ska bytas!) så har jag ju typ bara dansat street/hiphop, och till och med en termin av crumping. Och i alla dom stilarna ska man oftast "tänka neråt" om ni förstår vad jag menar. Böjda knän, och se lite allmänt "gangstah" ut. Medans i locking är det tvärt om. Man ska vara glad och "tänka uppåt" i de flesta rörelserna. Haha svårt och förklara för icke-dansare, men hur som helst så förstår ni att det blir en svår övergång. Men idag satte jag det rätt bra faktiskt :)


Bilden är från när vi var på väg till dansfestivalen i somras för att uppträda! :)


Frozen life


Lite bilder som jag lovade. Min dator ville nämligen inte sammarbeta igår.


motion


4thandbleeker


Fullt upp!

Hej! I know, jag har vart tråkig på sistone, men mina dagar nuförtiden består av en massa annat! Skolan. Lucia. Plugg. Being there for a friend, som har det svårt, when she needs me. Och en MASSA dans! Jag har träningar nästan varje dag denna vecka, och det är allt från kläder till finslipningar på koreografierna till jobbschema till föreställningen som ska fixas!(Min dansgrupp jobbar bakom kulisserna på föreställningen). Och det sistnämnda är det jag som måste fixa. Så ja, som sagt, jag har lite annat för mig! Så att lägga ner my heart in my blog right now står inte riktigt på schemat. Men i'll check in whenever I have time! :)
Sen har jag även blivit beroende av Melrose Place! It's really good och man fastnar direkt! Igår när jag egentligen borde ha sovit så satt jag där och kollade. Ett avsnitt till bara.. Okej bara ett till nu. Haha you know how it is!

Imorgon har jag religionprov på Buddhismen och borde verkligen get off my ass och ta fram böckerna. Men just nu Orkar jag inte! Får hårdplugga hela dagen imorgon istället. :) Efter skolan har jag dans från typ när jag slutar till klockan 19.00. Sen är det en massa mer plugg som behöver göras. Fan, det är mycket nu sista veckorna!

Det jag inte gillar är dock att det har blivit jävla skit slask väder igen. När det är vinter så kan det lika gärna vara vinter! Jag hatar när det bara är plusgrader och regn! Det är lixom för varmt för att ha dunjackan, men den är ändå den enda jag använder för att det tål regn bäst och har en luva. Så jag får gå runt och svettas istället. Greeat.. Vad hände med den fina frosten som kom för någon vecka sen?? That reminds me! I have pics som ni kan få se.. later!
Hehe. Jävla vad massa tråkigt babbel det blev... Men som sagt, i'll post some pics later!

Melrose Place 2009


Började precis kolla på nya Melrose Place.. Verkar faktiskt ganska bra! :)


DidierCohen


Igår satt jag och Michelle och kollade lite på bilder på min dator. Och så dreglade vi lite över denna heting. För er som inte vet vem det är så kan jag berätta att det är det min blivande man, vid namn Didier Cohen!! ;)
1 word: YUUUMMMM!!!

Tierp


Här är en bild från när vi dansade i Tierp, som jag snodde från UNT. (Jag i mitten där bakom). Haha jag vet, snyggaste posen. And I know, dräkterna knäcker ju allt. Men det är det enda plagget vi har som alla har likadana. Dom är från förra DC föreställningen i musikens hus, när vi skulle vara forskare. That's why. Men jag tror det är idag vi ska ses och köpa in nya kläder till årets föreställning, så förhoppningsvis slipper vi dom där dräkterna sen! ;)
(Tryck på UNT för att komma till artikeln!)

Now i'm off to school!


Persuaded


Har varit med Michelle hela dagen. Först introducerade jag jalla-sallad för henne på stan (nya favoriten!), sen har vi vart hemma hos mig och planerat en massa! Sen så övertygade hon mig om att klippa av mitt hår också. Som ni vet så har jag varit Väldigt fram och tillbaka! Så den 28e december är jag inbokad hos mamma och då åker det av! I'm scaaared! Jag hoppas det blir bra! Nu blir det kamomillté och film!


Summer

Här om dagen satt jag och tjejerna och snackade om partysemestrar. Och det fick mig att komma på: Fyfan vad jag saknar Aiya Napa! Skönaste partyresan ever. Tro mig, jag hade fördomar om Aiya Napa, och visst, det kanske inte var världens mest "classy" ställe, men FYFAN vad kul vi hade!

Utekvällarna, värmen, barbarafamiljen!, förfestandet och efterfestandet på hotellet, de nattliga poolrundorna, bakis dagar vid poolbaren, nissi beach, alla galna nätter, alla galna fyllor, alla galna fylletatueringar, ja till och med hets nojandet över att vi hade fått SWINEFLU saknar jag! Hahah ! Nej men seriously, det var första partyresan jag gjorde och efter denna kan jag lova att det blir måånga fler!


Det gjorde vi bra!


mkashashmk



ash mk.


HELG!

Hello. Har haft 0% blogglust senaste dagarna. Hoppas det inte gjorde för mycket. hehe. Igår var det friiday! :D Hade en as mysig kväll! Efter skolan så hade jag tid hos min sångpedagog klockan kvart över sex. Var där och sjöng i en halvtimme, som gick bra, och var as roligt som vanligt!
Sen gick jag, Selma och Johanna och åt Jalla-sallad (okej, Johanna åt kebabtallrik. Shocker ;P) Efter maten åkte vi och handlade och sen hem till Paulina för lite tjejkväll/julbak. Vi var 6 tjejer, och vi hade det as mysigt! Lyssnade på en massa julmusik (I was the DJ ;D), gjorde knäck och bakade lussebullar. Sen satt vi och tryckte i oss massa lussebullar och drack julmust och satt och pratade massa skit till typ halv 3. Väärt! Även fast vi var partysugna på vägen dit (PARTYBILEN!) så blev det ändå en lyckad kväll utan party ;)
Bilder kanske kommer, jag vet att Paulina tog lite kort, så om hon vill vara snäll och skicka dom? ;)

Kvällens planer är ännu inte klara. Sitter och väntar på Madde just nu.. och sen kanske det blir utgång. We will see. Michelle och dom kanske hade fixat gratis inträde så det tackar man inte nej till..?

Pusshej!

I'm hopeless

Goodmorning.

Tydligen blev det inget SACO-mässa för lilla Paula idag. Dum som jag är så försov jag mig!! Jag vaknade 08.43 av att Selma ringde mig, och bussarna gick 08.45! Braaaaa dääääär! Ibland orkar jag verkligen inte med mig själv!! Som Johanna sa, jag är hopplös!

Så vad ska jag sysselsätta mig med idag då? Jag kanske kan plugga lite ? Haha, we'll see.. Det är as fint väder ute! Asså inte fint as in soligt, utan kallt och dimmigt, men med massa frost, så det blir fint! Allt är typ vitt! Funderar på att gå ut och fota lite.. Jag känner inte för att ligga under täcket hela dagen iaf, så nått ska jag allt hitta på!



Men nu ska jag äta frukost!
See ya!

Tierp

Aloha! Dansen i Tierp gick bra, förutom att jag gjorde lite fel en gång :(.. Men men sånt händer. Annars gick det bara bra! Påvägen dit missade cok hälften av oss tåget, men det löste sig! En mysig night with my favorite dance girls! ♥

Nu är jag riktigt jävla trött och imorgon blir det SACO-mässa med resten av alla 3or i Stockholm någonstans?! Det blir nog trevligt.. Har hört att man får gratis pennor och gratis godis! Varför skulle jag annars gå lixom? Hahah.

Godnatt!♥


Tomorrow

Godkväll. (haha) Imorn blir det inte mycket bloggande tyvärr. Skola från 08.30 till 11.20. Sen blir det lucia "träning" klockan 12. Efter det är over with så drar jag nog till danssalen och övar tills mina dance girls kommer :). Vi ska ju till Tierp imorgon på vårat första "riktiga" dansjobb, alltså betaljobb, så vi kommer att vara i danssalen i min skola och träna tills vi ska ta tåget :). Fast dom slutar ju mycket senare än jag så dom kommer vell inte föränn typ halv tre. Så stannar vi där tills fyra ungefär, och sen går vi och tar tåget!



Vi ska vara i Tierp klockan 17.00, och där kommer någon och hämtar oss och kör oss till modevisningen. Sen har vi någon timme att öva och så, sen drar det igång klockan 19.00. Jag antar att det håller på ett tag och sen ska jag åka både tåg och buss hem så jag antar att jag kommer hem rätt sent. Men det ska bli sjukt kul! Det blir en ny house koreografi och en gammal koreografi! Synd att inte hela gruppen fick följa med bara! Vi är bara 5 som fick åka, och vi är 13 stycken i gruppen. Men men, dom behövde bara 5 dansare så..

Anyway, nu ska jag sova! Måste ju vara pigg imorrn! Plus att jag inte får försova mig eller komma sent imorgon för jag har Historia C och min historia lärare är en Bitch! Jag skojar inte! Har inte träffat en sån sträng/bitchig/kall lärare på flera år!!!

Goodnight!♥

freezing


Hello! Jag fryser ihjääl! Idag var ju lätt första "vinterkyla-dagen"!! Det var verkligen iiis kallt när jag gick till bussen imorse! Och så missade jag den också, så jag fick stå där en kvart extra och vänta ! Literally freezing my ass off! Typ frost och allt!

Dagen har spenderats i skolan.. Nothing special.. Förutom att det var Lucia möte idag! Jag och Johanna var ju med förra året, och då hade vi as kul, vi var tomtenissar! :D  Så vi kommer nog vara med i år igen. Och så försöker vi få med oss flera! :) Så vi gick runt över hela skolan och satte upp lappar till Lucia träning imorgon. Så då kommer det hopefully lite fler. Så det verkligen blir ett lucciatåg och inte bara två random elever och en lärare som står och sjunger (som det var för några år sedan.. it sucked). Egentligen så gillar jag inte att vara med och sjunga lucia låtar och sånt, dels för att låtarna är tråkiga, och man måste sjunga så ljust.. Men man slipper lite lektioner och om det är många med blir det en rolig grej :) haha så why not ?

Efter skolan så åkte Selma och jag hem till mig och jag lagade mat! :) Nu ska jag kolla klart på the Holiday som jag kollade på igår, men hann aldrig se klart! LÄTT min favorit jul-film! Every year baby! (Visst, handlingen kretsar inte runt just att det är jul, men jag såg den första gången på julen, och jag förknippar den med julen, så för mig blir det en jul-film!:D)

See ya♥


RSS 2.0