Dramaturgisk Analys

Hello! Har kommit hem från jobbet, och nu tänkte jag titta på en film, eftersom vi ska göra en "dramaturgisk" analys som ska in imorrn på svenskan. För er som inte förstår krångliga ord: Jag ska analysera filmen helt enkelt.


Jag tänkte att jag lika gärna kan ta en film som jag vill se, så det blev "The Time Traveler's Wife" som jag velat se länge nu. Och som Andrea tjatat på mig i hundra år om att jag ska läsa boken till. Som jag ska också! Men jag börjar med filmen, där Rachel McAdams är med också! My favorite! :)

Så nu blir det movietime för min del ! :) Lite chai te på det också= perfect!
Pusshej!


Wednesday

Hello. Hade bara en entimmes lektion idag, och nu sitter jag här hemma igen och trycker i mig lite nudlar. Ska snart åka till jobbet. Jag är så sjukt trött, så jag ska knarka lite kaffe innan jag åker också ! :) Och ja, jag har träningsverk idag, haha.



Nu ska jag ta en powernap. Lateerz!


Not myself tonight single!

 

Christina's highly anticipated new album, Bionic, will be her 4th studio album and is set to hit stores on June 8th.

The first single off  is the fiercely energetic "
Not Myself Tonight" produced by Polow Da Don!



YEEEESSS! Finallyy!!!


Lovin it!


Ibland är ju livet bara för underbart!♥


Uppsalas Best Dance Crews

Jävligt lyckat blev det ikväll! Och jag är jävligt nöjd! Har sprungit runt stressad som en jag vet inte vad hela dagen, men till slut blev ju allting braa ! :D

Jag var på grand vid kvart i 5 idag. Började fixa med stolar från källaren och ställa dom på rad framför scenen, med hjälp av mina kära dansflickor! 
Sen blev det dags för genrep vid halv 6, dock lite försenat så vid tio i sex kanske :). Då körde alla igenom sitt, och våra två nummer var helt kaos kort sagt. Placeringar var fel, alla var inte med osv osv. Jag var jätte stressad när alla inte var på plats när dom skulle m.m. Men sen klockan 19.00 så släpptes det in folk och alla var på plats bakom scenen! Det kom jätte mycket folk!! Mer än 100 pers! Så jävla kul!!! Föreställningen drog igång, med oss som start nummer (där det gick mycket bättre än på genrepet) och sen flöt det på. Dansgrupp efter dansgrupp körde sitt med en liten "presentation" innan av snälla Lena som jobbar på Grand, och hjälpte mig. Sen i slutet så kom alla dansare upp på scen och tackade och jag svamlade i mikrofonen lite oförberett sådär. Haha. Nej men jag tackade typ alla för att dom kom m.m..

SÅ LYCKAT! Hon som skulle fota hade dock glömt kameran :/ .. Så inga bilder har jag. Men jag ska kolla om det var någon som fotade.. Så om jag får tag i några kort så visar jag er såklart! :)


Bild från en annan show vi gjort..

Det var så kul att dansa igen! I miss it! Och jag saknar våran dansgrupp! Så det var sjukt kul att träna och uppträda med dom igen!! För er som inte visste det så dansar jag inte den här terminen.. Har för mycket att göra med skolan, med jobbet med ALLT! Så jag känner inte att jag hinner just nu. Men som sagt, jag SAKNAR DET!

Jag fick väldigt bra respons från alla runt omkring också. Både dansarna och publiken sa flera gånger att det var bra gjort av mig! Anette (min gamla danstränare) sa att hon va så stolt! :D Yaay!

Nu ska jag gå och duscha och sova! Otränad som jag är (som märktes på konditionen väldigt mycket under showen, heh) så kommer jag vakna med världens träningsverk imorn! Haha!

Puss!

Imorgon smäller det!

Nu är det mesta klart för imorgon! Och jag måste sova för jag känner mig som en zombie! Men imorgon blir det skola, sen ska jag till Grand klockan 17.00. Genrepet börjar klockan 17.30. Sen börjar showen 19.00!
KOM OCH KOLLA !

Dansgrupperna som ska uppträda är :
Crew 018 (Vi)
Några tjejer som går dans-elit på celsius skolan.
Rebound
Blackout
Congenital Skills
Footprintz
Unique Street Squad

Det kommer bli GRYMT! Och jag är stolt över mig själv som har annordnat det hela! Det har tagit lite jobb, men det har varit riktigt kul! Bästa idén till projektarbete ever!


Sleepy


Nej, jag har ingen aning om varför jag fortfarande är vaken. Nu blir det sängen och morgondagen bjuder som sagt på projektarbets-work.
Resten av veckan blir det plugg plugg och jobb jobb. Woho.. Men på tisdag är min dansföreställning! Som JAG annordnat ! Hoppas ni alla kommer och tittar!! (Ni som bor i Uppsala iaf!)


Vote for me!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Rösta på min egen designade bikini!!! Help me win pretty please :D :D :D! Gör ni det så lovar jag och svär att jag bloggar roligare och oftare ! ;D haha.


Lat dag

Tjabba. Idag fyller min kusin 18! Så vi har varit i Bromma och firat honom! Det var mysigt!.. Woho, det blir utgångar i Stockholm med honom framöver! :) 


Annars är jag rätt trött idag, och fryser som fan! Vill att det ska bli VARMT NU !
Har ingenting mer planerat idag, men jag är sjukt biosugen. Får nog bli nått sånt.. Jag vill se Remember me och Alice i Underlandet jätte gärna!! Annars så ska jag krypa ner under täcket med te och kolla på serier. Man måste få ha lite lat dagar ibland!

Serier I like. Some of them Love!

Imorgon är jag ledig. Men jag har träning med tjejerna inbokat, inför tisdagen, och sen måste jag köpa nya jeans också. Jag har nämligen märkt att mina favorit jeans är borta.. Weird.. Kanske glömde dom i Dubai! Och sen känns det som typ alla jeans jag har har haft sina bästa dagar. Så lite nytt behövs!

See ya !♥


Saturday


Aloha! Jag och Madde har segat hela morgonen; så jävla skönt! Gårdagen var rolig! Lin fyllde år, så först var vi på ågatan för lite förfest, sen drog vi alla till Saluhallen. Det var as kul, som vanligt! :) Jag spenderade dock mesta delen av kvällen med att sitta och snacka med gamla vänner från högstadiet. Det var väldigt kul att se dom! Valsätra boysen som vi alltid hängde med förut :) Haha.

Idag har jag inget planerat, annat än att jobba. Jag börjar jobba om en timme och en kvart, så jag ska ta bussen snart. Något annat intressant har jag inte riktigt att bjuda på just nu. Och jag, som är ovan att ha en liten kamera, glömmer hela tiden att ta bilder, så inga bilder från igår heller tyvärr.


Jag, en annan gång på saluhallen. Jag är den vita övertaggade saken i mitten som står och viftar med händerna, haha.

See ya! Ha en trevlig lördag! :)


Part-ey


So you know blir det troligtvis ingen uppdatering imorrn. Det är skola, sen jobb, sen födelsedagsfirande och krogen! Så trevlig fredag people!! Bjuder på två party bilder från dubai. Jag och Andrea, sippin' champange in the VIP, och Andrea och Michelle sippin' Vodka Cranberry på ställe nummer tre den kvällen! Haha!

Puss!


Slut på Galgar

Planen var att alla mina kläder nu skulle hänga inne i min nya "graderob".. Men galgarna tog slut efter bara typ en fjärdedel av kläderna. Så jag måste köpa mycket fler galgar och troligtvis en till klädstång! Sen en ny spegel också,och hänga upp krokar.. men sen är det Klart!

Så här ser det ut nu :)



Som sagt, det är inte klart än. Men ni får en ide av hur det kommer att se ut i allafall!
I love it!


Våffeldagen!


Hello! Idag är det våffeldagen, och jag har lovat Theo att göra våfflor åt honom! Yum :) Känns som att det var hundra år sen man åt det!

Annars har det vart en rätt vanlig dag i skolan.. Hade flera timmars hål på mitten av dagen men det gjorde inte så mycket. Jag, Johanna Calle och Jesper underhöll oss själva rätt bra tycker jag!
Sen träffade jag Selma idag också, typ första gången sen innan sportlovet!! Så satt hon och berättade lite om hennes och Paulinas Kuwait resa.. Som verkar ha varit.. Crazy.. I'm not sure crazy-good or crazy-bad. Haha. Det var ganska underhållande att lyssna på i alla fall!

Men som sagt, nu är det våffeldags!
See ya


loveliness

Foto:
Caramel. Lovely! Denna kommer jag lätt vara på jakt efter nästa gång jag är i Dubai, for sure!
Foto:

Foto:
stockholmstreetstyle, fashiontoast,
Amazing!


Cause I know the heart of life is good

Imorgon spelar min man på staple center i LA ! Någon som känner sig manad att bjuda mig på en biljett dit?
I WANT TO GO!

So incredibly talented. Genius!
Stor kärlek till ALL hans musik! Det är vad jag lyssnar på varje morgon. Perfect start of every day!
Sitter i skolan just nu, med Johanna och Calle, och John Mayer ! ;)


Sneak Peak

Här får ni en liten sneak peak på ett av mina pågående projekt här hemma!



Jag längtar tills allt blir klart!
Nu ska jag hoppa bums i säng!


Wednesday

Hello! Dagen har spenderats på landsarkivet (vi ska släktforska på historian)
 och sen vart det dans med my girls klockan 14.30 till 17.00! Det gick bra, vi satte placeringar osv. det är bara en av koreografierna kvar som är lite oklar. Men det sätter vi på nästa träning!

Kvällen har spenderats med att fixa i mitt rum (möblerat om) och i min nya "Walk in closet" i rummet bredvid mitt rum! Om det blir som jag tänkt mig så kommer det bli riktigt snyggt! Jag och mamma måste bara åka och handla en jävla massa galgar, och klädstångar! Men sen så! Idag fick vi iaf in en garderob, en byrå och en skohylla! :)
Någon gång i framtiden så hoppas jag på en sån här fin och välfylld walk in closet:
Olivia Palermo, Nichole Richie.


Men nu måste jag fortsätta mitt städande :) !

Pusshej!♥


Not Myself tonight

Not Myself Tonight by Christina Aguilera

New single cover & name revealed ! Not myself tonight - Christina Aguilera. 
 I CAN'T WAIT !!!!!!! Looks awesome!


Countdown till mer big Christina news!


Mama, I love you.

Nu blir det popcorn, vin och desperate housewives med mamma!


I love my mami! Hon är den starkaste, mest drivande och positiva människa jag känner! Hon klarar allt!


Beiget


Want asap! Både billigt och fint till våren! Kan det bli bättre?


Todays


Halsband - topshop, Ring - forever, stort flätat silvrigt armband - aldo accessories, mindre flätat svart/silvrigt armband - indiska, klocka - ur & penn, silver kedje armband - karama, nitarmband - don't remember, snakeskin leggings - forever 21, svart stor långarmad tröja-dressman.


It's a beautiful life...

.. ja inte för mig då, utan för min bloggande syster i Sydney, Australien:



"Jag njuter av livet. Just nu kanns valet att aka hit sa himla ratt. Jag trivs bra med Mia. Vi ater god vallagad mat nar vi orkar, men ibland blir det bara pistaschnotter eller glass till lunch. Skolan ar intressant for det mesta och jag har borjat fa lite trevliga aussievanner.
Nar jag ar ledig aker jag till stranden, och pa helgerna dricker vi vin I nagons lagenhet, grillar pa stranden och dansar pa olika klubbar" -
Ur Andreas blogg.

Syster min! I miss her! Och HUR underbart är inte hennes liv just nu! Som jag sa till henne, det finns ingenting jag längtar efter mer i hela världen nu än den dagen jag åker ner till henne!! Mer än studenten! Jag lovar!


thejacket.


Here it is. Min älskade vårjacka. En grå-beige snygging för 499 spänn. Totally worth it. Jag älskar den!


HÅR!


Bilder från två svenska bloggar (for a change) rikauteliggare och loweo.
That is it! I am never cutting my hair off again!! Never ever ever! Självklart kommer jag att toppa det någon gång ibland (väldigt sällan that is) men aldrig med ska jag få för mig att jag passa bättre i kort hår! Jag gjorde det i slutet av 8an, och jag gjorde det i vintras. That is it. Att jag inte lärde mig första gången!
 Jag vill ha långt hår NU!
Om jag inte var så lat så skulle jag fixa extensions. Men det känns inte riktigt som att det är mig grej. Clips i sånna fall, och jag skulle aldrig orka hålla dom fräsha, och hålla på att "clippa" på dom och av dom hela tiden! Plus att jag tycker att blonda extensions sällan är snyggt. Det brukar se lite trashigt ut!
Flickorna ovan har båda två amazing hår. Speciellt Martina (till vänster)!


Furious

Okej nu är jag ARG! PÅ RIKTIGT! VANSINNIGT ARG till och med ! Jag vaknade imorse, efter att ha sovit som en stock i typ 9 timmar (det behövdes!!). Jag kollar upp mot fönstret.. hmm , genom persiennerna ser det molnigt ut, fan.
*drar upp persiennerna* Känner hur ilskan kommer...
/(%WR"E/&)&¤/""/!"#¤%&?(=#? YBD#=(/T#(&%"=&"#"%"&#/@"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*drar ner persinnerna igen*
JÄVLA SNÖ! Det är det ända jag har att säga. JÄVLA JÄVLA SKIT PISS FAAAAAAN SNÖÖÖÖÖÖ!


Vilket jävla elände!
Det är snart APRIL för fan!

BLÄ!


Ni kan kalla mig Duktig!

Det blev ingen dans idag, för det var för många som inte kunde, utan det blir imorgon och på onsdag istället bara. Nästan lite skönt! Känns som att jag fick tid att andas lite! Filosofin gick helt okej imorse, med tanke på hur mycket (lite) jag hade pluggat. Sen har jag dessutom skrivit ut och satt upp flygblad i hela skolan idag, pratat med Grand, ringt den där dansläraren jag skulle ringa, kontaktat fotograf till showen och fixat konferencier!! Ja jag har hunnit med mycket! Kunde bocka av några grejer på min to do list iaf! :)

- Ringa danstränare till en av grupperna
- Skriva ut reklamblad och sätta upp i skolan/dela ut till andra skolor
- Boka Projektmöte med handledare (till onsdag)
- Boka Danssalen till Mån, Tis, Ons

Plus att jag har skrivit en engelska bok recension som var till fredag, yup jag skrev klart den I TID, och den blev as bra! Fan vad jag vart duktig när jag tänker efter ! Det var nog solens återkomst som gav mig energi! :D

Och imorgon bitti ska jag åka in tidigare till skolan och skriva min loggbok och skicka in. Sen skola, och sen dansträning! Nu tänkte jag sätta igång med att städa mitt rum lite, När jag ändå är igång ;)


Från höstens föreställning med DC. Jag står där i mitten, fast ändå lite till höger, längst fram med silverleggings.. (Med mitt långa hår ♥). Det här var i slutet, efter dom som sitter längst fram hade haft en liten Michael Jackson tribute. Vi står alla och dansar till Man in the Mirror.
Stämning!♥ 


Sunny weather

Ni trodde jag bara snackade va? Nope , här är jag 06.22 pigg som en lärka (not). Jag gick som sagt upp och pluggade klockan 06.00. Solen är framme idag igen och det GILLAS! Gör livet lite lättare :)



Have a nice day!♥


I NEED SLEEEP!



Fyfan jag är så trött att det typ rinner ur ögonen på mig om jag har dom öppna. Och jag är inte ens klar med hälften av filosofin än. Det är så JÄVLA mycket!
Aja, om jag inte sover nu så kommer jag se ut som ovan på provet imorgon, och min hjärna kommer inte funka.
Får vell gå upp klockan 6.00 och börja plugga igen...

GODNATT!


S T R E S S A D !

No time for play! Time for work and school! That's the deal right now! Jag är jätte stressad över projektarbetet (eftersom föreställningen är nästa vecka), över mitt prov imorn (som jag inte hunnit plugga till ÄN), och över allt annat plugg som måste göras ASAP, och över att jag har för lite tid till ALLT detta! Så det blir inget intressant bloggande idag, och möjligtvis inte de närmaste 2-3 dagarna heller. Eftersom jag har skola. Efter skolan blir det dansträning med min dansgrupp mån, tis, ons. Efter träningarna blir det hem och plugga GÄRNET. Så om ni undrar varför jag verkar frånvarande så är det därför!!

Just wanted to let you know! Det var vell det jag hade och säga och att jag hatar JÄVLA BAJS SNÖN!!!!!!!!!

Pusshej!



To do list!

Projektarbete.
- Ringa danstränare till en av grupperna
- Skriva ut reklamblad och sätta upp i skolan/dela ut till andra skolor
- Boka Projektmöte med handledare (till onsdag)
- Skicka in loggbok
- Boka Danssalen till Mån, Tis, Ons ev. nästa mån.
- Fixa vår dans musik
- Försöka få tag i en av grupperna som inte hört av sig
- Fixa uppvisnings schema.

Plugg.
- Skriva klart och skicka in min Sam uppsats
- -II- Historia Uppgiften
- Läsa ut 2 Svenska böcker och skriva bok analyser
- Plugga till Sam provet.
m.m.

Allmänt.
- Kolla upp Körkorts-intensiv kurs. När? Pris? Var?
- Ringa ev. sommarjobb-anställningschef.
- Städa och möblera om mitt rum.
- Fixa mina garderober, rensa kläder och fixa min "walk in closet."

Åh herregud. PANIK! Kan den här våren bara gå fort som fan så att allt är över snart!


No Instruments Needed

Den här killen är så jävla grym! Han beatboxar/sjunger musik till hela låten. Plus att han sjunger vocals också. Sen klipper han ihop det och det blir grymt!
Check it out!
Michael Jackson & Kings of leon!



Big time goosebumps!



What a beautiful version!
Älska James Morrison!


Bye bye cutie



Idag flyttar det närmaste jag kommit till en lillasyster ut. Lite sorgligt sådär. Vems Iphone ska jag nu sno och spela spel på? Vem ska jag nu trakassera när jag inte orkar plugga? Vem ska jag nu hänga med och kolla på filmer och serier med? Vem ska nu låna mina kläder och väskor, och pröva mina skor hundra gånger om? ;)
Detta är mitt sätt att säga I'll miss you step sis! This is not goodbye, but it's "the end of an era!" (Nån har kollat lite för mycket på friends ;D)


Melonilicous


Jag har kommit på att Melon är så jävla VÄRT som bakis mat. Eller du behöver inte nödvändigtvis vara bakis, men bara som mat efter en utekväll. Både vatten melon, honungsmelon osv. Det har hög vattenhalt, alltså vätska, vilket vi alla vet att man behöver efter en kväll där man druckit alkohol. Sen innehåller det även vitaminer & mineraler och är både GOTT och HÄLSOSAMT! Plus, att om du skulle ha någon form av sötsug, men inte vill smälla i dig massa godis, så är det perfekt!! Melonernas fruktsocker ger snabb energi och tillfredsställer sötsuget! Det är även väldigt nyttigt för dig! Vattenmelon har ett lågt GI - värde och innehåller lykopen, en antioxidant som minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar och cancer! (Ja jag googlade lite ;D)

Om ni undrar så åt jag honungsmelon nyss, och det var så jag kom på det! Det släckte min törst direkt!!


Event


Då var facebook gruppen för projektarbetet uppe!! Bjöd in alla jag kände, förutom de som typ inte bor i Sverige, och nu hoppas jag att många kommer! Men ÄNNU mer hoppas jag på att inte flera dansgrupper backar ur! SÅ JÄVLA DÅLIG STIL ATT JAG SPYR PÅ VISSA! Visst, dom som verkligen inte kan det datumet förstår jag! Men sånna som har lovat mig att ställa upp, sen flera månader tillbaka, som backar ur nu för att dom typ inte orkar, och kommer på någon lame ursäkt; Det är DOM jag spyr på! Oh Well.. Det blir nog bra till slut!

Igår var det riktigt mycket folk och Riktigt stressigt på jobbet, så jag var helt SLUT efter kvällen! Men trots det så följde jag med Michelle, Sevgi och Felicia ut! Vi gick till BJ och jag hade faktiskt kul, även fast jag var så trött! Men jag somnade DIREKT när jag gick och la mig hos Michelle sen!

Vi vaknade rätt tidigt, hon skulle till jobbet, och jag skulle hem och jobba med projektarbetet/plugga filosofi. På vägen hem köpte jag min PARFYM , som jag pga. presentkort och rabbatkuppong bara fick betala 56 kronor för. VÄRT! I love it !

Nu ska jag som sagt plugga, och sen klockan 17.00 börjar jag jobba igen!
Have a nice day!



Jag skojade bara. OVÄRT som fan , eftersom jag hade köpt hudlotionen istället för parfymen! Ibland är jag lite föör blond känner jag! Nu måste jag ju åka och byta den också. Hur ska jag få tid med det? xD

BCBG Mendel


Sea of shoes


Woah!! Som sagt, i love wedges !

Sitter just nu i skolan och jobbar med projektarbetet (Once again: JAG BLIR GALEN PÅ ALLA DESSA DANSARE!!!)/pluggar filosofi. Båda går sådär.. Fyfan. Men jag har helgen på mig att plugga också!! Vilket jag MÅSTE göra ! Det blir lite mer effektivt när man har en massa annat att göra. Då vet man att på den lilla lediga tiden man har så finns det inget annat val än att plugga, för annars hinner man inte ! Så det är the deal i helgen. Så kul är mitt liv ;)

Efter skolan så ska jag jobba, och sen så blir det ännu mer jobb med projektarbetet! Fan vad jag är trött på det nu! Blää.

See ya later !♥


I love Wedges


LeFlassh
What a perfect outfit. I love it! And I WANT/NEED/ADORE the topshop wedges! Om någon känner sig för en spontan & impulsiv- jag tycker om dig- present till mig så är THOSE THE ONES! Men även dessa och dessa skulle sitta fint om foten just nu. Bara det blir vår snart! Jag tror jag ska skippa skolan imorgon och gå och hälla ut kokande vatten på uppsalas alla gator istället. Då får vi nog lite vår iaf! Vem är på!?
Sen älskar jag spetsbustiern också!!


My Day

Hello ! Dagen har som sagt bestått av skola och jobb nu på kvällen. Kom hem för nån timme sen och har tills nu jobbat lite smått med projektarbetet! Gud vad jag hatar folk som inte hör av sig/är sega på att höra av sig!!!! (Håller på att boka dansgrupper) Förstår dom inte att det är VIKTIGT för mig att veta exakt vilka som kan osv. så att jag kan göra klart all reklam osv. och skicka ut? Things need to happen FAST people!!! Det är bara en vecka och typ 5 dagar kvar!!!

Något annat intressant som har hänt idag var att jag blev intervjuad om min stil av tidningen WORD. Jag var ganska tråkig, och sa ingenting intressant om mig själv riktigt :P. Typ beskriv din stil med 3 ord, jag ba: "ööööh ganska bekvämt? eller ibland inte.. eller jag vet inte , fan vad svårt. öööm jag tycker om att klä mig snyggt?? och ööö ... uuum..." så sa han medvetet , jag ba Sure! Hahah. Bekvämt,Snyggt och Medvetet tror jag han fick mitt velande till. Wtf är det lixom?? Haha. Sen skulle dom ta kort på mig också.. fyfan. Ja , förvänta er ingen vacker Paula som är med i tidningen.

Word. En tidning som vad jag förstått tillverkas av gymnasieelever m.fl. i Uppsala. :)

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande men most likely kommer jag att hoppa i säng rätt snart. I am TIRED!

Pusshej!

Acoustic

Jag är inte ett shlager/melodifestival-fan på något sätt! Inget Måns Zelmerlöw-fan heller för den delen . Men SMÄLTER ni typ inte när ni se/hör det här!? Typ tjugo gånger bättre än shlager versionen!!!




stockholmstreetstyle

Image and video hosting by TinyPic

Love it!


Wednesday night


Jag älskar den här bilden! Man blir typ lycklig!! Och inte för att dom slänger pengar omkring sig utan för att dom ser så glada ut! Men okej, körkort, en cool bil, varmt väder = då skulle jag också vara så glad!

Okej , jag är officially världens värsta rum-städare. Städar i typ 5 minuter, sen blir jag bored och gör någonting annat. Jag tror jag måste börja muta lillebroshan att göra det!

Skola imorgon, och jag kommer aldrig lyckas vakna. Så nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig. Sen kommer jag aldrig kunna somna, men jag får göra mitt bästa!

Imorgon blir det skola, plugg och jobb! :) Så kanske inte så mycket bloggande, men you'll live! ;)


The one where Ross and Rachel, You Know..

Idag mår jag bättre! Så imorrn, när jag har skola igen, mår jag nog ännu bättre :) Perfekt.
Det är nog tack vare these guys: 
Gud vad friends ger mig flashbacks! När jag bodde i Dubai så var jag och Andrea obsessed med friends och kunde varenda replik utantill (Pappa hade alla säsonger på dvd). Men nu var det så länge sen jag såg det, så jag VET inte ens alltid vad som händer i varje avsnitt! Haha. De gamla avsnitten var det riktigt längesen jag såg! Och dom är ju nästan bäst! När Ross och Rachel är tillsammans och allt ! Ååh :) Ni friends nördar vet vad jag pratar om iaf!

Nu ska jag fortsätta städa. Blää.
Lateerz


GG


Okej då. Gossip Girl och te utan honung funkar vell.


Still sick


Jag nyser fortfarande. Jag fryser, speciellt om fötterna, och måste säga att jag nu förstår mig på vad Michelle tjatat om, en vetekudde hade inte suttit fel här. Istället är hela jag inlindad i en filt (som inte värmer speciellt mycket). Jag har nu sett 2012, och fyfan vad den var under förväntan. Hur kan folk ens ha börjat fundera över på riktigt om världen ska gå under då eller inte (Som många faktiskt gjorde efter de sett den)..Please! Har även sätt This is it med Michael Jackson (Inte hela dock, för dvdn gick sönder). Den var däremot över förväntan! Riktigt härlig. Jag älskar konserter! Och det fick mig att tänka på min nästa Christina konsert! (Cause there will be a next one). Jag längtar. Somnat, vaknat, ätit god kyckling, hjälpt Theo med läxorna och pratat med min pappa i telefon är också saker jag gjort idag. Jag är så trött på att vara sjuk nu! Jag vill ut i det fina vädret! Och sen har vi ingen honung hemma heller. Och vi har bara sånt té hemma som kräver honung för att det ska bli gott (alltså inte grönt té, peppermint eller kamomill). Jävla i-landsproblem!


What a Show!

Paris Fashion Week, Viktor & Rolf, Fall 2010 rtw collection.
These guys sure know how to put on a show. 



Riktigt cool visning och riktigt cool kollektion också, där my personal favorites är här ovan. Thumbs up!
(Länken till visningen hittar ni längst upp.)


DUBAI 24 Februari 2010

Dubai Day 3.

Dagen började med stranden! Där var vi väl i några timmar. Sen åkte vi till Dubai Mall, och jag kärade ner mig i ett par skor på Aldo (som vanligt). Vi stannade dock inte på Dubai Mall så länge, för vi var tvugna att åka hem och get ready. På kvällen gick vi ut med Sarah och hennes kompisar. På en klubb som hette C-Bar..? Kvällens roligaste händelse var iaf när jag och Sarah hade letat efter Michelle och Andrea i hundra år, både överallt inne på klubben, utanför klubben, och till och med nere på parkeringen. Jag ba ahapp ofta dom sticker utan att säga till mig. Blev lite halvsur och tänkte skit i dom då, nu går jag och dansar. Sen efter ett tag så kollar jag upp mot DJ-båset. Och vilka står inte där uppe om inte Michelle och Andrea och DANSAR LOSS! Haha det var så kul!!! Från att ha trott att dom typ hade tagit en taxi hem för att de hade tråkigt till att se dom båda stå uppe vid dj båset lite halvfulla och shake-a loss var typ den roligaste kontrasten ever xD. Kvällen slutade med en lite halv tråkig efterfest (Förutom en av Sarahs kompisar som var riktigt rolig underhållning att bara sitta och lyssna på. "OH HONEY THAAAANYOU"). Vi kom vell hem runt 4-5 någon gång och allt som allt så var det en kul kväll!


Underbart väder!! Lugnet före stormen? För dagarna därpå var det både sandstorm, thunderstorm och regn.


Kvällen: 
 
Innan vi gick ut, på pappas baksida.


Michelle och Sarah på C-bar.


DJn och DJ båset. Ser ni Andreas hår i hörnet. Ja här stod jag också där uppe och dansade med dom.

Kommer fler bilder. När jag orkar !


Sjukdag

Har kommit på att det faktiskt är ganska passande att jag är sjuk nu, när jag inte har skola på 3 dagar, än om det hade vart förra eller nästa vecka, då jag har skola. Självklart så är jag ju inte glad över det, men jag missar ju inget viktigt!

Idag blev typ ingenting som planerat. Eller jo, det där med att ligga i sängen och vila och kolla på friends. Sen somnade jag. Sov ett tag. Vaknade lite för sent. Sen har jag inte gjort nått vettigt. Typ bara snytit mig och nysit en hel del för er som undrar. Imorgon VILL jag gå på stan! Men jag får se hur jag mår. Lika bra att vila när jag kan. Så jag frisknar till alltså.

Jag fick ett trevligt samtal idag. Nu är jag GLAD! Jag fick ett trevligt samtal förra veckan också. Som också gjorde mig GLAD! Berättar inget än, men som sagt: jag är GLAD ! Allting löser sig alltid! Det tar sin lilla tid, men det löser sig till slut!

Tänkte lägga upp lite dubai bilder. Måste bara sätta mig och kolla igenom dom/redigera dom först. Orka.


Spring


Random photography som får mig att längta efter våren och solen! Snart försvinner snön, och det blir torrt på gatorna. Snart kan man hänga undan vinterjackan helt. Snart kan man ha fina höga skor på sig utan att ramla/halka tio gånger när man är påväg till/från bussen. Snart kan man sitta och äta frukost i solskenet på balkongen. Snart är solen helt uppe när du vaknar varje morgon. Snart kommer blommor och fågelkvitter fram. Snart kan man sitta på uteserveringar och njuta av våren. Jag älskar vår!


Måndag.

Aloha. Vaknade nyss, och förkylningen är fortfarande kvar. Bummer! Jag hade velat gå på stan idag men jag vet inte om jag orkar. Men det är så fint väder så det känns så dumt att slösa bort dagen på att ligga inne och snora.. Jag blir alltid sjuk vid fel tillfällen! Oh Well.

Jag ska nog lägga mig i sängen igen, dricka ännu mer kaffe och te och kolla på friends. Senare idag ska jag nog plugga lite filosofi och försöka skriva klart och skicka in min loggbok till projektarbetet.

Jag blev faktiskt klar med postern till Föreställningen igår. Men jag tror inte den är klar än. Jag måste veta exakt vilka grupper som ska vara med och så, så jag kan skriva det på. Och även exakt vilken tid det blir, vilket jag får reda på på nästa möte jag har med Grand. Men det här är iaf min first draft.



Vad tycks? Den blev inte lika "flashig" som jag ville, men jag orkade inte sitta och photoshopa i hundra år!

Nu: Friends+kaffe+snytpapper+sängen= Ja tack!


MirrKerr



Ibland orkar man ju bara inte! Snygga människa!


Projektarbete

Hello. Ikväll har jag ätit väldigt god middag hos min kära mormor. Yummy! Kom hem för ett tag sen, och nu håller jag på att fixa med projektarbetet lite! :) Det är snart dags, och tills dess är det mycket att göra! För er som inte visste det, så ska jag fixa en dansföreställning för typ Uppsalas bästa dansgrupper på Grand den 30 Mars. Och jag håller just nu på med att boka klart alla grupper och så . Vill ju få med så många som möjligt. Sen måste jag även göra ett event på Facebook där jag bjuder in typ alla jag känner, och sen måste jag ha ett till möte med Grand innan. Sen träna med min egen (gamla) dansgrupp också, då vi själva ska ställa upp med ett nummer. Ja, mycket som ska hinnas med som sagt. Och snart är det bara 2 veckor kvar. Oh well. Det kommer nog gå bra!
Men just nu ska jag försöka mig på att göra en "event poster" som jag kan göra reklam med!!

See ya ♥

Soldag

Hello. Har precis vaknat. Mer förkyld idag än igår. Ush ush. Men jag drog upp persiennerna, kände solen i mitt ansikte, gick upp, åt lite pannkakor till frukost, och drack gott Kaffe. Då kändes det lite bättre.. Iaf psykiskt ;)

Idag ska jag verkligen ta tag i mitt rum. Det är så mycket kaos, och så stökigt som det nog aldrig varit förr! Nästan så jag vill ta för och efter bilder och visa er, för det kommer att bli så stor skillnad. Men tyvärr så skäms jag faktiskt lite över mitt bombnedslag, men efter bilder kan ni få se. Jag ska nämligen möblera om mitt rum. Så det kommer bli fin fint! Så när allt är klart kan ni få se! Sen ska jag även rensa garderoben. Och..packa upp från Dubai. Nej jag har inte gjort det än..THERE I said it.


En nyklippt vovve kom in och hoppade upp i min säng och väckte mig imorse. (Med kortare hår än detta!) Haha. Han är så söt, men han ser ut som en blandning mellan en valp och en råtta när han är nyklippt med så kort hår! Men believe me, det är nödvändigt! Ni med vita hundar vet vad jag pratar om. Nu när det är så mycket slask och sånt, så blir han helt svart på undersidan när han vart ute och gått, om han har långt hår. Och man pallar ju inte riktigt tvätta honom efter varje promenad..

Jag tänkte även framkalla lite kort idag, som jag tänkte "smycka" min vägg med. Det blir nog fint! Frågan är bara vilka jag ska framkalla. Jag har en "Foto" kategori i Mina Bilder med MILJARDER bilder i. Så vi får se. Men i'm thinking lite vårbilder, lite dubai bilder, lite kompis bilder osv.
Men jag ska även vila och dricka en MASSA te. Eftersom jag gärna vill tillfriskna.
Jag tror jag börjar med det sistnämnda. 90210, Gossip Girl och Melrose Place har ju äntligen kommit!
Lateerz


Sydney vs. Uppsala

 Kul, att medans syster hänger  
här. Bondi , Sydney.
Så är jag kvar

här. Uppsala. Fast med lite blåare himmel och solsken just nu. Som får det att kännas bättre.
Men still! Avundsjuk som en Apa är vad jag är. (Wtf, apa?) Men som sagt sis, vi SES I HÖST! ♥♥


Det löser sig, det gör det alltid.

Hello! Solen skiner och jag vaknade för ett tag sen. Jag börjar känna mig lite småförkyld men det gör ingenting för jag är glaad ändå :) ! Nu väntar en "långhelg". Ledig måndag! Även Onsdagen är jag ledig, och på tisdag blir det bara halvdag i skolan! Nice ! Det betyder alltså mer tid för allt plugg som behöver göras. Men men. Det är fortfarande nice!!

Även fast det snöade igår morse så känns det som att våren är på G, och det gillas! Köpte en as snygg beige/grå vårjacka igår! Nu har jag två nya vår jackor, den army-gröna från forever 21 (köpt i Dubai), och den nya från Vero Moda! As bra! Jag hatar att gå runt i samma jacka hela tiden. Det blir ju lätt så på vintern.. Man kör med den varmaste jackan man har hela tiden. Det blir så enformigt! Så FINALLY kommer våren/sommaren där man kan byta jackor, skor osv. osv. hela tiden! Vi går mot ljusare & varmare tider helt enkelt! And I'm Lovin' it!!


Denna vårbild är ganska gammal, tagen av mig. Och det är först NU som jag märker spindeln som hänger från kvisten! Ja, det syns självklart bättre när bilden är större, och inte lika ihoptryckt och halvbrusig. Men hur som helst, coolt!


Hotness



♥ 


Pretty Couple


Oscars. At the Vanity Fair After Party. Source: Just Jared
Lätt snyggaste paret! Han är lite för "pretty boy" för min smak, men han är ju fortfarande snygg! Med "prettyboy" menar jag att han typ ser ut som en hundvalp, och inte riktigt är HET. Men ja, de är väldigt snygga ihop!


Extravagant freshness



Favorit parfymen att the moment! Snart är den min!


Student 2010

Sorry for the absence. Det har vart massa plugg. Har så mycket nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till riktigt. Sen hjälper det ju inte heller at jag ligger efter med grejer!! Men men, nu tar vi en dag i taget! Jag SKA bli av med den här skiten!

Något som gör saken lättare är att jag hämtade min STUDENTMÖSSA IDAG! Fyfan vad det kändes bra! Även fast vi har jävligt mycket kvar att göra så börjar det se ljusare ut! Våren är på väg , förhoppningsvis blir det varmt snart också. Och snart tar vi fan STUDENTEN!!!!!! Jag längtar så sjuuuuuuuuuuuuukt mycket!!!!!!!



Något som får mig att längta ännu mer är att jag får sms av Andrea, när jag sitter i skolan och skriver uppsats, där det står att hon förfestar och ska ut och festa i Australien med heta killar, och hon saknar mig (De är ju 10 timmar fram i tiden). Och säger "Du måste komma hit, du STOR skulle trivas" - Ja det tror jag med och JAG KOMMER! I don't care what it takes!!

Men som sagt , en massa plugg tills dess! Och det är vad jag kommer göra nu!
Lateerz!


Wanna save lives?


Skicka AKUT CHILE till 72 900 till de Jordbävningsdrabbade i Chile! Du skänker 100 kronor och du räddar liv!


I just did!


White, Black & Gold



That jacket is Amazing! Boots too ofcourse!

♥♥♥


Dubai day 2.

Här kommer mer Dubai bilder (På Johannas order ;D) Day 2! 23 Februari. Min födelsedag! :) Enjoy!



Palmer . Jag tvingar Michelle att vara min modell. Michelle and the skyline. Min fina bukett rosor som jag fick av pappa. Jag och pappsen skrattar vid middagen. Sarah, Jag, Michelle och Andy efter middagen. Min delicious reeses cups tårta från Cold Stone! ♥

Nu ska jag plugga. Laterz!


Lift me up




Yup. That's the life I want. Who knows what tomorrow brings/havet/solglasögon och en snygging.
Nu ska jag gå och lägga mig och drömma!
Dreams do come true sometimes you know!


Splash

Åh, satt nyss och kollade igenom alla Dubai bilder ! I miss it !! Straaaanden♥
Ser ni det fina hjärtat?? :)
Har så himla många bilden! Mer än tusen! Men jag är för lat för att redigera bilder, så ni får se lite bilder då och då, när jag har ork. Om ni ens vill se några ;P .

Nu blir det SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR. Haha yes! Så jävla underhållande! Jag undrar verkligen hur dom nya kommer att vara!
Puss!


Powernap

En halvtimmes powernap..

..Så jävla underskattat!

Nu ska jag fortsätta med mitt uppsattshelvette. Men jag har faktiskt skrivit 4st A4 idag! Det är mycket för att vara mig!! Så nu ska jag fortsätta så jag inte kommer av mig!
Puss


Time to shine

Inatt hölls ju The Oscars. The 82nd Annual Academy Awards! Jag stannade som sagt inte uppe och kollade (stannade uppe och skrev min uppsats till 3 istället..hej påsar under ögonen!), men jag ska lätt kolla på galan på datorn! Speciellt red carpet delen! Här är några av the best dressed enligt mig. Jävligt många snygga klänningar i år!

Snyggast var nog Demi Moore i sin Atelier Versace klänning. Men Miley Cyrus (som jag annars typ hatar) var också as snygg i en custom made fin klänning från Jenny Packham. Jag älskar korsett/bustier-delen upptill och sen det mjukare materialet nedtill! Zoe Kravitz klänning med sammet upptill var typ lika snyggt! Och jag äälskade Rachel McAdams wow-klänning från Elie Saab.
Sen kommer Diane Krugers chiffon klänning från Chanel Haute Couture, as snygg! Anna Kendrick var fin i nude/ljusrosa klänning från Elie Saab. Skorna var även väldigt heta! Och Penelope Cruz är en hot mama som vanligt i sin Donna Karan Couture.


CARMEX IT UP



Random Blogglista

Ålder: 19
Va vill du jobba med när du blir äldre om du får välja precis vad som helst? Med någonting jag älskar; Mode, Foto, Sång, Dans osv.
Ifall du skulle få döpa om dig, vad skulle du då vilja heta? Jag gillar Paula faktiskt, så jag skulle nöja mig med det.
Varför bloggar du? Dels för att jag tycker det är sjukt kul att ha sitt liv "uppskrivet". Det är hur kul som helst att gå tillbaka några år senare och läsa om sig själv. Dels för att jag vill dela med mig av saker som inspirerar mig, mina foton och ja, lite av mitt liv. Men mest för att jag tycker att det är underhållande och kul. Jag bloggar mest för min egen skull. Att sträva efter så många läsare som möjligt, i dagens "bloggsamhälle" tycker jag är ganska patetiskt.
Favoritbloggar? Jag har för många, men absoluta favoriten just nu är Christina Dietze's blogg.
Har du nån dold talang? Hmm.. Jag är bra på att härma folk! Or so i've been told.
Finns det något som folk inte vet om dig? Ja det finns det vell om alla. Men något jag kan dela med mig av..hmm typ att jag har fotfobi.. Inte själva synen av fötter då, utan jag klarar inte av när folk nuddar mig med sina fötter.
Favoritlåt: Idag, Sunday Kind of love. Imorgon, who knows?
Favoritartist:   Christina Aguilera
Favoritfilm:   The Holiday, Parent Trap, Avatar, The Notebook osv. osv.
Favoritskådis:   Rachel McAdams, Kate Walsh, Johnny Depp, Denzel Washington.. Kommer inte på fler men jag har säkert missat någon.
Favoritklädsel: Vad som helst, bara jag känner mig snygg i det.
Favoritgodis: Choklad!
Hur mycket shoppar du för i månaden? Väldigt olika!
Vad använder du för skor: Det beror ju på vad man har för kläder. Och vad det är för väder.
Vad är din favorittrend i vår? Ljusa och Nude färger!
Dyraste plagget respektive billigaste? Dyrast: Ett par stövlar jag har. Billigast: Vet inte något billigt linne eller nått.
När upptäckte du ditt intresse för mode? Upptäckte och upptäckte. Det växte vell fram med åren.
Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt! Jag har faktiskt planer på storstäda snart! Garderoben ska rensas. Jag ska möblera om. Jag ska städa hyllor. Sen kan jag visa bilder!  
Är det nåt du absolut inte äter: Jag har svårt för griskött. Inte för att jag låtsas vara muslim, eller för att jag tycker det är äckligt eller liknande. Det är smaken som jag inte gillar. Men om typ fläskfilé är väl kryddat och det inte bara smakar "gris" så går det bra.
Om du fick bo vart som helst i världen, vart skulle det vara? Just nu, i Sydney med Andrea. Weather she wants it or not ;). Men New York eller California skulle jag inte heller tacka Nej till. Eller Jag skulle nog inte tacka Nej till något soligt land eller någon cool storstad! Jag skulle bort från Uppsala iaf.


Academy Awards


Inatt direkt från LA på Kanal 9. Någon som orkar sitta uppe? Jag vill verkligen, men det är skärpning på G nu. Inga försovningar. Inga Sena ankomster. Inte missa skolan över huvud taget. Och jag vet själv att om jag är uppe till halv 3 och ser galan så kommer jag Inte att komma upp imorgonbitti! Jag säger iaf HEJA AVATAR!


Instant



source harperandharley

So True.


SUN



Denim sunflower by JeremySze.
Source: jeremysze@flickr

Musik+Bild inlägg är något jag har upptäckt att jag gillar väldigt mycket! Det blir ju en helt annan stämning i bloggen då! Don't you agree? Plus att ni får en inblick i min musiksmak! Den är väldigt blandad kan jag berätta för er. Allt ifrån ja, etta james och frank sinatra till five for fighting till pussycatdolls till ofcourse christina aguilera. Ingen bestämd genre direkt!
♥ 


GOWHITE



Oh my. Älskar båda klänningarna! Go White!!
Folk har börjat snacka studentklänning. För mig känns det för långt bort. 3 månader kvar. 3 mördarmånader. Pluggpluggplugg. Men snackar vi studentklänning så ska jag vara helt ärlig och säga att jag inte bryr mig så mycket. En kortare version av ashleys klänning och ett guldigt halsband och ett par killer heels. Simpelt och snyggt. Har aldrig varit så mycket för glitter och glamour klänningar. Min balklänning i nian var i ett matt peach tyg, medans alla andra gick runt med spets och siden. What can I say, i like it simple..
Det enda som spelar roll är att skorna är snygga. ;)


PressPlay



Detta kallar jag good photography. Jag älskar den här bilden! Den både fascinerar mig och ger mig idéer på bilder med min nya kamera. The underwater one that is. Självklart så kommer jag ju inte come across en elefant villig att posa för mig anytime soon. Men jag blir väldigt inspirerad.


Beauty


source: signes blogg.

Det gör ont i mig när jag ser denna bild. Jag är kär i denna väst. Jag stog i omklädningsrummet i dubai, på topshop, och åmade mig länge. Är den värd så mycket pengar, för en sån liten väst, med tanke på min lilla plånbok? Till slut blev jag både övertygad att den inte var det/och så kom jag på det själv.
Men nu i efterhand vet jag inte riktigt om jag tog rätt beslut. Den är ju så himlans vacker!♥

Jag hatar topshop. Dom har för fina saker. Dom är för dyra. Och dom leker att dom är ett "affordable" märke fast dom inte är det! Fy på dom!

God natt!

Notting Hill



Åh Notting Hill på 3an! Jag hade glömt hur jävla bra, och romantisk den var! ♥
Have a good night. Själv knarkar jag treo (sprängande huvudvärk) och som sagt, kollar på Notting Hill!


The Queen

Sitter och försöker lista ut min favoritlåt med Christina Aguilera. För jag kom på att jag inte har någon sådan. Älskar faktiskt de flesta av hennes låtar! Men jag tänkte, det måste ju finnas NÅN som är lite överlägsen.. Men jag har kommit fram till att det är för svårt. Jag har dock försökt narrow it down lite. Here they are:

Infatuation
- Har verkligen gillat den här from the start. Beskriver hennes första kärlek och förälskelse.
Soar - Älskar texten på denna låt!! Både texten och låten är underbar! "Find a path that is your own.."
Walk Away - Även denna låt har en grym text som man kan känna igen sig i. Den känns så real och vulnerable på något sätt.
Get Mine, Get yours - Musiken och texten; En rolig och bra låt!
Pero Me Acuerdo De Tí - Har ingen aning om vad hon sjunger om för att jag kan inte spanska men det är en väldigt fin låt. Och hennes röst är grym som vanligt!
I'm OK - En fin, bra och hemsk, låt om hennes barndom.
Candyman - Alltid rolig att lyssna på. Och se live! Jag kommer ihåg hennes dansare especially dansa till den här låten. Riktigt duktiga.
Dirrty - Denna låt blir jag ALLTID taggad av. Jag kan sitta ner på en fest och ha as tråkigt och vara på väg att gå hem.. Men om någon sätter på denna låt så står jag på dansgolvet på en sekund ! Love it! Och videon är också riktigt het!
Impossible - Hon och Alicia Keys tillsammans! Good combo! Jag kommer ihåg när stripped precis hade kommit, så gick jag och Andrea och sjöng på den här hela tiden!
Can't hold us down - Allt jag har att säga är GIRL POWER!
Come on over baby - Denna låt fick mig att upptäcka Christina Aguilera när jag va liten. Det var typ den första jag hörde med henne. Den fanns på min "Hits for Kids" skiva eller liknande. Och jag älskade den. And i've loved her ever since.
Thank You (Dedication to Fans..) - En fin låt om hennes tacksamhet mot hennes fans.
Sen älskar jag hennes version av At Last av Etta James. Hennes röst i den låt är riktigt grym..


Christina och Etta James

Nej ush det här var för svårt. För jag kommer bara på fler och fler låtar hela tiden! Aja, jag kan berätta varför hon är bäst istället. Eller varför jag tycker det. Först och främst : Hennes RÖST! Behöver jag ens säga mer? Hennes röst slår allas. Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion; Visst dom är alla duktiga och skickliga sångeskor, men Christinas röst är en klass för sig. Top klassen that is. Kraften hon har i hennes röst, hur hon använder den, hennes höga noter, hennes "sound" helt enkelt. There is something about it som skiljer henne från alla andra!
Sen hennes texter! Det finns vissa texter där hon blottar sig själv helt. Vilket, enligt mig är väldigt beundransvärt! Som exempelvis i Oh Mother och I'm OK. Sen beskriver hon även känslor väldigt bra, och är väldigt stark. Och det visas i hennes texter väldigt mycket. Sen hur hon sjunger med sån inlevelse, hur man typ känner att hon menar varenda ord....
Okej, jag kan babbla på om henne hur länge som helst. Så jag ska sluta nu. Om ni ens orkat läsa det här. Hur som helst. Christina is the Queen, och jag tyckte ni behövde förstå det lite. Haha.. Och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till hennes nya album! Nya låtar, ett helt nytt sound, men samma Christina. ♥


Ljusare tider

Svart är oftast den färg jag bär mest. Svart funkar alltid. Svarta skor. Svarta jeans. Svart väska. Svart klänning. Ja det mesta - Svart. Jag tröttnar inte.. Eller? Jag kom nyss på att typ inga av mina nya inhandlade plagg är svarta. Vad har hänt?? Jag tror min hjärna har ställt in sig på vår! Allt i blommigt, beiget, ljust jeans tyg och ljusa färger tilltalar mig.. Jag vill köpa en ny garderob innehållande typ endast dessa färger! Aah vår mode. There is something about it!

Några av de inköp jag gjorde i Dubai. Ser ni? Vart är alla mörka färger lixom? I like it i alla fall! Sen kan vädret och solen gärna också få matcha mina nya kläder! Ljusare tider tack!!♥


På Andreas request så tänkte jag berätta vad det är för plagg på bilden.
Beige Mocka vest - Bershka
Jeans Kavaj - Bershka
Blommig top - New Look
Beige top med ficka - Bershka
Skor - Aldo

Beige nit väst
Shortsdress i jeanstyg
Halsband med fjädrar 
Beige/Brun/Gråa byxor
Army färgad tröhja med axeldetaljer   - Allt detta från Forever


McqueenChanelYSL



Love at first sight när jag såg denna bild! Wow! Amazing accessories !! Älskar färgen på McQueen scarfen och ringarna blandat med de mörka jeansen och (den ascoola!) jackan! This girl knows her stuff!
Source:Sthlmstreetstyle


Michael Kors F2010RTW


Michael Kors Fall 2010 rtw
New York Fashion Week 17 Feb.

Jag äälskade hela den här kollektionen! De beigea tonerna , pälsarna, halsdukarna, kavajerna, paljetterna, det gråa, det stickade. Allt! Hot hot hot!


Dubai Day 1.


Måndag den 22 Februari.
Dagen bestod av shopping på Dubai Mall hela dagen och lebanese food på Reem på kvällen! (My favorite food in the whole wide world!)


Snabbkaffe


5 reasons to love snabbkaffe.
1.
Det går ju så SNABBT att göra. Mycket snabbare än att koka vanligt kaffe. Om man inte har en kaffemaskin då.
2. Det är varmare än vanligt kaffe (Jag har svårt för té och kaffe om det inte är rykande hett! När jag typ klunkar i mig mitt kaffe och tycker att det håller på att kallna, så sitter andra och bränner tungan på det.)
3. Det är lätt som en plätt att göra as gott iskaffe på.
4. Det går hur bra som helst att packa med sig lite snabbkaffe och en termos och sedan bara fylla på med varmvatten i skolan: Gratis kaffe! Sen lipar man åt dom stackarna som går och köper det varje dag/flera ggr om dagen för en femma eller en tia eller vad det nu kostar.
5. Det är ju så HIMLA gott också!

Big low ♥


The book of Eli



Juste jag har glömt att berätta! Vi såg denna film på bio i Dubai med pappa. Och den var riktigt jävla bra! Y'all need to see it i'm telling you! En riktig "Ahaaaa"- film om jag skulle förklara det på Michelle språk. Men ja, skit bra film! Jag vet dock inte när den kommer på Bio i Sverige.. Men when it does, GO SEE IT!


Olympus Stylus Tough 6010


Förresten, did I mention att jag fick denna av Pappa min i födelsedagspresent!! Ja, I know, jag och mina kameror. Haha. Men I love it already och den är perfekt storlek, färg och allt. Perfekt för roliga utekvällar. Perfekt för vanliga dagar då jag inte orkar släpa med mig systemkameran. Perfekt för en massa grejer. Och did I mention att den är Waterproof ! That's right! Love it!


Första testbilderna under vatten. På stranden i Dubai. Vattnet var inte lika klart denna dag eftersom det hade vart storm. Det är därför bilden inte är så klar. Plus att jag är en bit bort. Sen så glömde jag snorkeln och cyklopet VARENDA JÄVLA DAG, så det blev inga snorkel bilder på fina fiskar och koraller. Men men, next time! :)


Hehe, guess I did mention it. ♥

Beachfun.



Lite bilder från en vanlig flumdag på stranden. Detta var näst sista dagen.


Find a path that is your own.

Dagen skulle ha bestått av uppsats skrivande. Hände detta? Gissa en gång... Istället så har jag vart hos Mamma och slingat håret. Hjälpt Theo med hans Lego Batman spel. Prövat lite av mina nya kläder. Försökt komma igång med att packa upp. Läst lite ur min svenska/tråk bok. Laddat in bilder på datorn från Dubai. Börjat göra en ny header, sen ångrat mig. Lyssnat sönder Christina Aguileras alla skivor, som vanligt. Längtat som sjutton till nya skivan. Kan det bara bli April already? Ja, som ni ser så har jag sysselsatt mig med allt annat än vad jag borde. Som vanligt.


Den tänkta headern. Men jag ångrade mig av den anledningen att bilderna man laddar upp i stort format blir så brusiga! Någon som vet hur man fixar detta?? Det är så sjukt irreterande! Den enda utvägen är nog att byta bloggplattform. Det är nog dags snart. Fan vad jag tjatat om det länge nu!

Bilder är btw tagen på stranden i Dubai av Moi. Samma dag som det var sandstorm. Det syns inte riktigt! Men sånt både kommer snabbt och försvinner snabbt i Dubai.

Nu ska jag gå och äta middag! Pusshej!


It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep.


Längtar jag tillbaka redan?? Pretty much! Den här låten lyssnade vi på/sjöng hela tiden där nere. Det roliga är att bandets album cover har Burj Al Arab på sig! What a coincidence! Låten tar mig tillbaka till när vi sitter i Sarahs bil påväg till Dubai Mall. Eller när Michelle går runt och sjunger den (med a brittish accent) på stranden. Love it.


Ärdettaenslagligt?


Vogue Australia, Rosie Tupper
Fy bubblan vad snygg. Jag är osäker på att det är lagligt att vara så här vacker! Jag diggar blusen starkt också! Det mesta jag inhandlat i Dubai är i ljusa/våriga/beiga färger. Love it. Längtar till våren!


Amazing!


Jag ryser (och gjorde under hela låten!). Jag får tårar i ögonen. I'm speechless. My goodness vad fint det här var!
Ett gäng grymma artister jobbar tillsammans for such a good cause. Det kan ju inte bli annat än grymt!
Titta på videon och njut av den vackra musiken, de vackra rösterna!


Jealous!


Sydney
Asså jag dör. Medans jag sitter här, vaknar vid 6/halv 7 imorgon och går till skolan i snön. Samma gamla Uppsala bussar. Samma gamla Fyrisskola. Samma jävla kyla. Medans jag gör sånt bajs så är min syster i Sydney och lever jävla livet!! She is out in the World! Träffar nya människor. Upplever nya saker. Ser nya platser.
I'm so jealous!! Men min tid kommer. Min tid kommer!


Cornflakes land

Jag har nu sovit lite och nu är jag inte lika bitter känner jag. Jag trodde jag hade sovit till halv fyra och tänkte "Shit, jag skulle ju plugga!" Sen så insåg jag att klockan fortfarande var på Dubai tid. Så klockan var bara 12.30.

Idag ska jag som sagt försöka plugga.. Men jag känner mig själv; jag kommer ha svårt för att komma igång! Men I will try my best. När jag kommer till skolan så ska jag hämta min studentmössa. Inte långt kvar nu, och jag räknar ner !!!

Som sagt, bilder från resan kommer. Vi har Jävligt många, och riktigt många fina bilder, så det kommer ta ett tag att go through! Frågan är om jag ska lägga upp lite dag för dag bilder, eller lite olika bilder då och då eller bara några stycken fina. What do you think?

Nu ska jag gå upp och söka lunch i ett tomt kök. Vi har typ Ingenting hemma!! Får leva på cornflakes typ. För av någon anledning, så är det typ det enda ätbara vi har. Tre paket också!! Vem äter ens Corn flakes längre??





Update.

Och så var vi hemma igen. Det känns....inte så kul! Att komma hem från ett varmt och härligt Dubai till ett snötäckt Sverige! :( Skolan, vädret, vardagen.. allt.. Ush. Men jag är ändå glad att vi fick den här semestern! Den behövdes verkligen!! Men som ni förstår så är det inte så roligt att komma hem från den.

- Jag är inte så brun för er som undrar. Det var storm några dagar, och sen så hängde vi inte på stranden varje dag.
- Jag och Michelle shopped til' we dropped sista dagen! Michelle kom hem med 6 par nya heels!
- Jag har inte pluggat ett skit där nere vilket jag borde ha gjort.. Förutom att läsa min boring Svenska bok.
- Andrea är nu i Australien. Read her blog here. Resan hade gått bra osv.
- Jag har shoppat en massa. Allt från klänningar till byxor till skärp till tröjor osv. Visar om jag orkar.
- Bilder kommer!!

Nu somnar jag snart. Har flygit hela natten så det blir ingen skola för mig idag. Men imorgon börjas det igen.
See ya !


RSS 2.0