Yesterday

Vi satt och åt en massa gott igår och pratade och skrattade hela natten. Det blev verkligen en myskväll. Och eftersom hälften av oss är sjuka (inte så konstigt efter Gotland) så blev det ingen utgång som var planerat från början. Men vi var glada ändå!

Typ den enda bilden som togs igår. Fett läskig! Det roliga är att vi precis hade suttit och berättat massa läskiga historier också, så den passar in!

Ikväll ska vi göra schteek mat och ha schteek middag här hemma hos mig haha. Nej men eftersom vi bara åt en massa godis och skit igår så bestämde vi oss för att faktiskt laga en middag idag. Blir nog grillad kyckling! My specialty. Mums!

Så nu ska jag gå och duscha, haha, och sen ska jag träffa Michelle på affären och handla mat!

See ya!


Mini reunion.



Ikväll köör vi.. Elleerr? Det vankas lite mini Visby reunion hos mig med ett gäng sköna tjejer. Trevliigt. Där fick ni lite bilder från Visby på köpet. Grreaat :)


Jag är kär i han i H&M Katalogen.



Asså I am in love! Marry me! Have my babies! Kaaaan man vara såhär snygg?? Är det någon som vet vad denna modell heter? Jag dör lite seriöst! Nu måste jag sätta mig och googla fram det!


Goodmorning


Jag och Andrea pratade typ i flera timmar igår. Så jag kom i säng ganska sent! Det blir ju så, med tidskillnaden!
Idag är det piissväder igen! Jag fryyser! Drack mitt varma morgonkaffe nyss, det värmde lite. Jag kan inte ens tänka mig att det har varit typ mer än dubbelt så mycket kallare här. Jag ser såå inte fram till vintern. Jag Ska inte vara kvar en vinter till här. Jag ska bara inte ! Inte i år iaf. Jag vägrar!


I am naked and I am vulnerable.



My best friend, my sister, the one who always gets it!


Ibland, eller ganska alltid, saknar jag dig så att det gör ont!
♥♥


Wunderbar!


Guuud vad jag vill ha den här klänningen. Tröstshoppa ja tack! 1450 kr. Ska jag? Nej det ska jag inte, men underbar är den. Helt underbar!
Klänning från http://linnn.co.uk.
Modell: Jennifer Åkerman, din idol Andrea, haha (..not. för er som inte fattade ironin.)


My night.

Linnea kom över och vi har ätit glass, ätit middag; räkor & aioli♥, druckit té, pratat Visby och Cabanas, och pratat massa annat som vi hade på hjärtat. Mys!


Vi är fan bra vi!


Dare to jump.



You cannot always wait for the perfect time, sometimes you have to dare to jump.
If you don't dare to take the risk of losing, then how do you expect to win?


It's a big part of me.

Satt nyss och läste lite gamla inlägg och åååh vad kul det var! Så jävla värt att jag började blogga typ första året av gymnasiet! Jag, som många av er vet, har sjukt dåligt minne(fråga min syster, som kommer ihåg ALLT från vår barndom, och jag typ inget), så att ha alla minnen nedskrivna är underbart!!

Läste från år 2008. När jag gick i 2an. Dansen, plugg och typ vad man skulle göra på helgen var mina enda bekymmer! Fan vad jag saknar dansen!! Jag hade glömt hur mycket jag dansade! Typ varannan dag eller varje ju! Vart jag än hamnar i mitt liv ska jag alltid försöka fortsätta med dansen! Det är en av de bästa sakerna jag vet, och det känns lite som att jag glömt den delen av mig någonstans.. Det är en stor del av mig och det är inget jag får glömma bort! Vågar dock inte anmäla mig till några höstkurser i Uppsala nu, för jag vet inte om jag är kvar här i höst.. Probably, och hopefully not. Men som sagt, vart jag än hamnar..♥!


Random dansbilder från tiden med Crew 018/Streetschool, och sista bilden är planshen för mitt projektarbete som handlade om Dans, som ni ser.


Grandma!

Kvällen har spenderats hos Mormor. Hon lagade middag åt mig, vi drack té, spelade kort och pratade om livet! Jag älskar min mormor!! Vet inte vad jag skulle göra utan henne!


Sen är hon riktigt snygg också!! Don't you agree!? Om jag är hälften så snygg som henne när jag är 75 så är jag MER än NÖJD!


Sommarens ring-shopping.

Jag har glömt bort hur man sover typ. Så jävla överskattat. Jag vilar bara ögonen, sover aldrig! Hehe (lite internt! fyfan vad mycket intern skämt vi har från Gotland!)

Men jag har på riktigt legat och typ feberhallucinerat hela natten. Vaknade hela tiden av att jag inbillade mig helt sjuka saker, sen drömde jag att jag vaknade flera gånger också och att det var massa konstiga saker som hände i mitt rum. Så jävla läskigt. Sen kändes det typ som att jag fick kramp i hela kroppen.. Aa jag vettefan.. Och Nej jag har inte rökt på eller liknande (haha det låter ju typ som det!) Ni som känner mig vet att jag inte gör sånt!

Har iaf inte kunnat sova ordentligt sen jag kom hem. Jag kom ju hem natten från söndag till måndag, duschade, gick och lade mig och det känns som att jag inte vart normal sen dess. Eller sen vi åkte haha. Har fått en mega förkylning (som jag först trodde var nötallergi?) och ska fortsätta att göra ingenting och Rehab-a! För det behövs!!! Vet inte ens vad jag babblar om. Detta inlägget var menat för att jag skulle visa mina nya ringar. Men så börjar jag yra om massa annat. Aaaanyways..

Här är sommarens ringinköp. Från Portugal och från Gotland. ÄLSKAR alla! Speciellt dom guldiga som jag köpte sista dagen på Gotland! Och jag vet, jag har världens snyggaste händer/naglar/fingrar!... ellerrr..


Alla guldiga är från gotland.Den längst upp på pekfingret med en sten på, och den längst ner på långfingret är också från Gotland. Marknaden på torget i Visby rekommenderas!! Dom andra två på långfingret med stenar på är från Portugal. Marknaden i Tavira rekommenderas också! Jag är dock ledsen, för jag köpte en till as snygg silver ring på marknaden i Tavira, men den var för stor så jag tappade den en utekväll :(.
Jag gillar bara att köpa ringar från marknader! Det är bara då man hittar fina tycker jag. Plus att alla andra fina, som man hittar i affärer/på internet går alla runt med sen. Och sånt hatar jag.

Btw finns det bilder från Visby på Facebook nu, för er som har mig där. Sen får vi se om jag orkar lägga upp bilder här med.. Känns som att bloggen fick sin dos av bilder från Portugal. Den blir vell överbelastad om den får ännu fler. Hehe nerå.


Jag är...

...Hemma!
...Förkyld!
...Trött!
...Helt borta efter en spårad resa!
...Riktigt nöjd över att jag åkte med!
...Riktigt nöjd med folket som följde med!
...Riktigt nöjd med resan!
...Redan taggad till Visby 2011!


Men just nu vill jag bara fortsätta sova! Vilket jag ska!


Back on Monday!

Om SEX timmar åker vi! EEEH SOOOV PAULA!! Godnatt, och ha det bra tills på Måndag utan mig. Sen är jag back on track ! Men nu ska jag festa, njuta och ha det bra tills dess! Och ta en massa kort, jag lovar!

Gotland, Visby, stockholmsveckan here i come!



Puss på er!


Crazy!



Vi tre, plus måånga fler sköningar på Gotland! Oj oj, det blir farligt!!


Daydream



Jag vill ta körkort och åka på roadtrip med snygga pojkar, rufsigt hår och peacemärken! Men tyvär, inget körkort, inte ens i närheten. Inga snygga pojkar heller för den delen. Vart gömmer ni er? Haha!
phs from wildfox


Hjälp, det är ju imorgon!

Goooodmorning! IMORGON åker jag till Gotland! Hjälp!? Jag har inte packat eller någonting!!  Så jag har massa saker att göra idag! Jag måste ner på stan och hämta mina skor som jag har klackat om. Jag måste packa. Sen ska jag träna med mamma klockan halv 6. Och sen massa andra småsaker.

Det är ju, som ni kanske vet, Stockholmsveckan i Visby den här veckan, och vi ska dit Imorgon som sagt, och åker hem på Söndag. Vi är ett stoort gäng på typ 55 pers (sist jag hörde.. vi kan ha blivit fler) som åker. Det är jätte bra arrangerat och det som ingår i priset är buss och färja dit, frukost varje morgon, dj varje kväll på innergården där vi bor, och sen är vi uppskrivna på listan på Gutekällaren varje kväll plus en kväll med fritt inträde. Jag hoppas det blir roligt! För jag är så himla otaggad på Sverige just nu, sen Portugal har jag bara velat åka utomlands hela tiden. Men det här blir ju semester det med. Och jag har aldrig varit på Gotland så det blir nog kul. Plus att Stockholmsveckan ska vara craaazzyy.


Mommy time.

Nu är jag hemma från en as mysig dag/kväll på stan! Jag träffade Michelle, vi gick runt lite, åt glass och pratade en massa. Sen kom Mamma, Michelle åkte hem och så hade vi girls night out. As mysigt! Vi åt middag på Magnussons sen gick vi runt lite och till slut blev det dessert på Riverside.
Jag åt falafelsallad på Magnussons! AS god! Och Riversides creme brulé var det veeerkligen inge fel på heller! Grymt! Lite vitt vin till det och kvällen var peerfect! Haha. 
Det är så mysigt nu när killarna är hos pappa, för nu är det lixom bara jag och mamma. Vi kan äta sushi eller räkor varje dag om vi vill (som det annars skulle bli stora protester för), vi kan skita i att laga mat om vi vill, vi kan leva på typ quinoa sallader och bönor, för ingen annan är här för att klaga! Såå skönt! Plus att vi kan gå ut och äta och inte känna något som helst ansvar. Förutom för hunden typ, men det löser ju sig ganska lätt.
Lite mommy-Paula time behövs ibland känner jag !



Nerd.



Nu blir det stan som sagt. Ska träffa Michelle, klacka om mina skor (som jag gick sönder i Cabanas), gå och försöka fixa min mobil.. Och lite andra ärenden. Juste, ni som smsar mig osv, jag kan inte svara och jag kan inte ringa från min mobil. Det har hänt nått skumt med mitt Comviq Kompis Abonnemang, så jag kan inte nå folk, men dom kan nå mig. Fattar ingenting. Går inte att smsa, vilket ändå ska vara gratis. Nått är ju fel, så det ska jag försöka ta tag i. Men så ni vet jag får era sms , kan bara inte svara!

Senare ikväll ska jag och Mamma gå ut och äta. Kanske Lars och Linnea också. Mysigt ! Jag och Linnea har viktiga saker att prata igenom. Haha.

PUSS♥


Flowergirl



Som ni kanske vet by now så fotar jag väldigt ofta blommor. Det är lixom någonting som alltid är fint och som alltid blir fint på kort. Heh, kreativ fotograf.. not. Men blommor är fiina and I like it! Såhär ser jag ut idag btw. Fråga inte vad jag håller på med. Rulla runt i gräset och ta kort på mig själv lixom. Men sånt gör jag när jag är uttråkad. Och jag älskar att vara ute i min trädgård och fota. I'm a Nerd.. Nu vet ni det! :) Nu ska jag sluta babbla och åka på stan!

Puss!


Helg

Helgen har bjudit på utgång och en massa mys, bl.a. taco mys igår med Michelle och Nishat på min baksida!!

I lördags var vi ute. Började med mojitos och vin på magnussons sen drog vi till Saluhallen, mitt "käära" jobb. Haha. Där var det inte så mycket drag som vi hoppats på så efter en mojito där med (inget slår saluhallens mojitos!) så blev det birger och rave på högtalarna som vanligt. Haha. Men det hela slutade i vatten (champagne?) krig så jag och en dygnsur Nishat tog nattbussen hem till mig. HAHA och jag var så sjukt hungrig för jag hade inte ätit middag, och vi hann inte fyllekäka på stan, så jag ställde mig i köket mitt i natten och stekte hamburgare, och skärde grönsaker osv. för att få min älskade mat som jag hade tjatat om hela kvällen! Haha vääärt!

Sen igår så gjorde jag och Nishat iinget vettigt på hela dagen. Satt på min altan och pratade om livet typ. Sen vid 6 någon gång så joinade Michelle och vi lagade tacos och hade det jätte mysigt!

Nu ska jag tvinga upp nishat ur sängen sen ska vi på stan och träffa Michelle, sen förhoppningsvis och bada!!


PUSS!


Tamila Purvis



Aah mazing! Styling, Jewellry, everything!
Editorials-Tamila Purvis


Michelle

Är det ens mänskligt att vara såhär snygg!? Jag tror inte det! A-freakin-mazing!



Stackars er för att inte ni har en sån snygg kompis. Haha!


Ny kategori!



Jag orkar inte gå tillbaka i arkiven och lägga in alla resor jag gjort i kategorin, men dom senaste är med, och resorna i framtiden kommer också hamna här. Så om ni tex. bara vill kolla på Portugal bilder, eller Dubai osv. klicka er in på den nya kategorin. "Resor!"


Last day in Cabanas, Portugal :(

Här kommer bilderna (bildBOMBEN) från sjunde och sista dagen i Cabanas  Jag kan inte fatta att detta var för en vecka sen! Förra fredagen alltså. Jag vill tillbaka så jävla gärna!! Men vi alla har lovat varandra att vi SKA tillbaka dit!

Sista dagen gick jag och Linnea upp tidigt och packade och gjorde oss i ordning för stranden! Vi hade ju bråttom, för vi var ju tvugna att hinna med så mycket som möjligt våran sista dag!! Så vi väckte Rasmus, åt en snabb frukost och drog ner till hamnen, och sen tog vi Aqua Taxi över till stranden! Vi solade, badade, spelade beachtennis, spanade efter snyggingar ;P, gick på låånga beachpromenader tills det inte fanns en enda människa omkring oss, tjatade om att vi inte ville åka hem och vilken bra vecka vi hade haft!
Runt tre tiden så gick vi från stranden och åkte in till Tavira för lite last minute shopping med mamma. Men marknaderna som vi hade varit på innan var inte öppna på dagen, så vi åkte tillbaka till Cabanas och köpte oss varsin klänning där istället. Sen promenerade vi hem i den STEKHETA värmen och släängde oss i poolen, for the last time. :(
På kvällen gick vi ut och åt på Pedros, en restaurang som hade typ bäst rykte i hela Cabanas. Vi fick den sjukaste servitören jag någonsin träffat i hela mitt liv. Det går inte att beskriva. Han var galen! Hög, full, psyko eller bara allmänt spårad i don't know, men han var riktigt rolig iaf!
Efter maten så gick vi 3 till Quasimodo. Sen fortsatte kvällen precis som den skulle! Dans (på borden haha), caipirinhas, prat, göteborgare och portugiser, strandpromenader, stjärnhimmel osv osv. Rasmus gick hem tidigare, men jag och Linnea var fast bestämda vid att stanna ute hela natten! Det var ju den sista natten! Sen följde killarna oss hem vid 5 någon gång, och så gick vi och la oss, sov en och en halv timme, sen åkte vi till flygplatsen. Snip snap slut så var sagan slut :( . Hahah.

Stranden




Sista kvällen


Women in black ;)

En halvt misslyckad bild med Cabanas skylten. Gillar den ändå!


Påväg mot hamnen :) Yay!



@Pedros

Den spårade servitören!


Mammas och Lars skaldjursgryta, som var Awesome!



Everyone.

@Quasimodo

Göteborgarna.


Linnea dansandes uppe på bordet på Quasimodo var den sista bilden som togs den kvällen.


Bye bye Portugal.. för den här gången!

Snacka om att jag har vart duktig på att visa bilder och berätta om Portugal nu! Men jag har typ miljarder fler bilder, och en massa som jag väljer att inte berätta, men nu har ni iaf fått en inblick! :)


Portugal, Day six, Part 2.

När vi var tillbaka i lägenheten efter vår roadtrip så gick jag, Rasmus, Theo och Linnea ut på en promenad medan dom andra lagade mat. Sen gick vi hem, åt god mat på balkongen (räkooor♥) och sen gick jag, Linnea och Rasmus ner till hamnen, like every night! Vi dansade på quasimodo, hängde met göteborgarna och gitarrspelande portugiser! :)


Promenad.

Theo var överlycklig för att han fick låna min andra kamera och ta lite kort med. Haha cutie :)


Birdies!


En cool brunn med stjärnor på.



Fiskebåtar nere vid hamnen.


Det var fina svalor överallt!


Underneath all the fighting så vet jag att dom älskar varandra :) Naaaw.


Påväg ner till hamnen (och påväg ut med soporna, haha)

På quasimodo!

Haha. syskonkärlek :P


Gitarrspelande portugiser!! I Liiike. Haha


Linnea och våran irländska kompis dansandes på quasimodo får avsluta kvällen!


PORTUGAL, Day six, part 1.

Den sjätte dagen, den näst sista alltså, så hyrde vi bilar och åkte på roadtrip. Först upp i bergen för att leta efter ett ställe där man kunde bada, där det skulle finnas vattenfall och fruktträd osv. Vi körde runt i några timmar men hittade det inte.. Sen var dom som bodde uppe i bergen inte så bra på engelska heller, så det gick inte riktigt att fråga om vägen. Sen när vi äntligen tror att vi kommit fram så är det en stig uppåt. Jag skämtar om att vi skulle hitta en pool där mitt i ingenstans i hettan, ni vet typ som i tecknade filmer när dom är i öknen och ser i syne. Och det är PRECIS det vi gör! Det var typ det konstigaste jag vart med om! En pool, mitt i iiingenstans uppe i bergen. Inga skyltar dit eller någonting. Så jävla wierd!! Så vi satte oss där, åt lite lunch, gav upp om att hitta vattenfallen och fortsatte våran roadtrip mot Spanien. I spanien åkte vi till en strand och badade och solade, och åt lite snacks på en restaurang, och sen åkte vi tillbaka igen, för alla började bli ganska trötta. Vi dunkade musik på högsta volym och hade öppna fönster hela vägen hem. Så jävla kul!

Ready for roadtrip!!!


Vindruvsodlingar, Apelsinodlingar, Citronodlingar osv. överallt!!


Bekymrade kartläsare som inte hittar vart vi ska..


Vi hittade dock en liten sjö, men den var allt annat än vad vi fått beskrivet.. så vi letade vidare.


En bensinmack uppe i bergen där han som jobbade blev överlyckling av några cent dricks!


En Kyrkogård.




Haha någon form av glädjedans eller nått.. don't ask..


Den mystiska poolen in the middle of nowhere!



España! Här under är bron där man åker från Portugal till Spanien. Portugal till vänster och Spanien till höger!

Stranden i spanien slog Inte stränderna i Portugal!

Haha jag och Linnea hade lite photoshoot på stranden!


Påväg mot Portugal igen!

Tillbaka till Portugal igen!

Anledningen till att jag gjorde en part 1 och part 2 (som kommer) på sjätte dagen är för att det togs Riktigt mycket bilder den här dagen. Så det skulle typ bli för mycket om jag la upp alla i ett inlägg!


Some days..


Jag vaknade upp imorse med riktigt mycket huvudvärk. Låg kvar i sängen as länge i hopp om att det skulle gå över men nej.. Gick upp, drack treo, drack kaffe.. inget hjälper. Jag tänkte åka och bada idag, och gå på stan senare idag men nu vet jag inte om jag orkar! Vill typ bara sova tills huvudvärken går över! Men men.

♥ 


Cabanas day 5.

Femte dagen i portugal.
Frukost som vanligt på balkongen, sen vart det poolen hela dagen. Vi älskade verkligen poolområdet för att det var så fint och fräsht, så vi hängde där ganska mycket! Mot kvällen gjorde vi oss i ordning och gick ner till en restaurang vid hamnen och åt middag. Efter middagen gick vi runt och kollade lite i affärerna vid hamnen, och sen så gick jag, Rasse och Linnea till ett ställe som hette Polakos (tror jag) och tog oss varsin drink(okej, rasse drack öl), och resten gick hem. Dom på polakos kunde verkligen inte göra drinkar. Jag bad om en mojito och fick någon gul vätska upphällt i ett litet glas med några isbitar i. Jag ba wtf!? "This is not a mojito", men han i baren envisades med att det var det, så till slut orkade jag inte längre, men frågade om jag i allafall kunde få lite lime! Så skär han upp en citronklyfta och lägger på glaset. Ännu mer wtf! Men men, vi drack och var glada ändå. Dom hade bra musik iaf! Efter ett tag tröttnade vi och ville gå vidare, så vi gick till quasimodo. Som var tomt på folk typ. Då kom vi på att vi hade hört nått om nått beachparty, så lite spontant sådär så hoppade vi i en aquataxi till stranden och hoppades på det bästa. På beachpartyt var det live band, en stank av marijuana och nästan bara portugiser. Vi drack caipirinhas och träffade några göteborgare som vi blev kompisar med och satt och snackade med hela kvällen. Sen åkte vi hem rätt tidigt för att vi skulle på road trip tidigt dagen efter!


På väg till poolen!

Grannens apelsinträd!



Redo för ännu en night out!

Hela gänget.


Älskade cabanas hamnen!

En bekymrad Paula med soleksem i hårbotten! Jag rekommenderar solhatt starkt!!


Rasmus var överlycklig att slippa all fisk och få lite "riktig" mat - mixed grill.

På polakos.


På väg ut till stranden!

Utsikt över hamnen, från stranden.


Göteborgarna, Rasmus och Linnea på stranden.


Två glada tjejer påväg hem!


Yay!



Biokväll med tjejerna. Hörs sen!


See you in a month.



These two åker till Dubai imorgon, och är borta i en månad! Det kommer bli skönt, men också väldigt tomt! Bara jag och Mamma i huset.. Det har inte hänt sen....? Det har bara aldrig hänt helt enkelt!

Jag börjar ångra lite att jag inte följer med. Fast ifs, vi har ca 25 grader här varje dag; Dubai har dubblet så mycket just nu. Så det lär ju knappt gå att vara ute.. Men still. Jag orkar inte ruttna bort här hemma längre. Snart åker jag till Gotland dock, det blir kul! Men sen då? Min fina plan som jag hade går ju åt helvette. Jag måste ha ett nytt jobb NU, så att jag kan åka till Australien i höst.. Men det är nästan så jag börjar tänka i andra banor nu.. Men som sagt, jag SKA till Australien.. vägen dit håller jag dock på att bygga om just nu.. hmm.. we'll see.


Jag har ingen att leka med.

Har legat på en guppande brygga hela dagen och guess what, Det guppar fortfarande!! I huvudet alltså. Så jävla läskigt! Känns som att jag har blivit knäpp! Hoppas det går över snart.

Förövrigt så är det underbart väder och jag vill hitta på något kul ute i sommarnatten, men har inget att hitta på det med. Ibland är det jävligt synd att alla kompisar inte bor nära! Nu förstår jag varför Theo blir uttråkad dessa sommardagar, alla hans kompisar är ju bortresta!



ph: wildfox


Day four, Cabanas, Portugal.

Fjärde dagen chillade vi vid poolen hela dagen. Jag och Linnea blev kompis med en av dom andra som jobbade på Old Barrel, som hette Bruno och var jätte snäll och gav oss en massa tips osv. Sen skämtade vi om att jag
 skulle komma och jobba som servitris hos dom. Why not lixom? Haha. På kvällen åt vi hemma, en massa goda och färska skaldjur. Räkor och krabba! YUM!! Det var dom godaste räkorna jag ätit i hela mitt liv, jag skojar inte! Sen gick vi alla ner till Old Barrel där jag och Linnea blev bjudna på goda shots av Bruno! Sen drack vi drinkar också, sen bar det av ner till hamnen. Detta var första kvällen på Quasimodo. Stället i byn där det var mest liv på kvällarna. Vi satte oss där, sen hamnade vi (såklart) på dansgolvet och dansade och dansade. Träffade sköna irländare och jag och Linnea blev omringade av portugiser som vi dissade gång på gång. Haha. Men kul var det! Kvällen slutade dock mindre roligt då "Mr. Spinky" tappade en glasflaska på golvet och Linnea fick glas i fötterna. Men då var det ju tur att vi hade en biffig Rasmus med oss, som bar henne halvvägs hem. Haha.


Ready for le pool.


På kvällen. Rasse skötte grillen.

Våran underbart stora balkong!



Maaat!♥


Old Barrel

Pina Colada!

Quasimodo

Linnea skeptisk till Rasses öl haha.

Våra irländska kompisar! (haha förlåt linnea!)


AMAZE

PhotobucketPhotobucket

Önskar att jag var lika händig och kunde koka ihop en par nya skor bara sådär.
christeric


Models off duty.


hotness, from altamira.


BILDBOMD Nr 3.

Yes, här kommer dag 3 i portugal. Nu snackar vi verkligen bildbomb! Men det är ju bättre att ta för många bilder än för få :) ...eller?

Vi gick upp tidigt, för vi skulle åka till stranden i Tavira. Efter att ha fått lite tips från lite olika portugiser så kom vi fram till att vi skulle dra till Tavira Island och bada över dagen. Så vi tog taxi in till Tavira, sen färja över till Tavira Island. Det var stek hett, och riktigt höga vågor! Jag och Linnea hittade några surfare som vi satt och spanade på medans vi solade, hehe. (Killar som surfar är så jävla hett!!) Sen blev det lunch på någon restaurang vid stranden, och sen efter några timmar blev vi så trötta av värmen så vi åkte hem igen. Sen gick vi och handlade, lagade middag hemma och satte och myste på balkongen. Sen kom vi på att det var måndag, vilket innebar kareoke på en bar i närheten. (Tips som vi hade fått av kvinnan vi hyrde av). Så det var inge snack om saken. Jag, Linnea och Rasse drog till The Jolly Sailor, där det blev drinkar och sång (för min och Linneas del iaf) och roliga irländare som sjöng "Iiinstruumeeentaaall". Hahah klockrent!

Tavira Island

Fotograferna in action!


Som sagt, snygg-mamma!!


Haha. En av aaallaa sovbilder jag tog på Rasmus under resan. That guy can Sleep!!! På planet. I taxin. Vid poolen. På stranden. På eftermiddagarna. Ja alltid helt enkelt!


Theo söker skugga på väg till lunchen.

Lunch! Grillad Makrill var en hit! Yuuum!!


Gubbarna som skötte färjorna.


Musslor krabbor och tidvatten.


Rasmus, Linnea och Theo under en stor vindruvsväxt med massa bänkar under, som var typ mitt vid en rondell.
Jag, nöjd med mina smyckesfynd från dagen innan i Tavira!

Cheapest beer in cabanas + Karaoke on Mondays. Oh she shouldn't have said that, Vi hade ju inget val lixom!


Efter att ha frågat en icke-engelsktalande portugis om vägen, som mest såg ut som ett frågetecken, och efter att ha blivit ignorerad av några andra vi frågade (?), så hittade vi rätt iaf!

Haha dreamteam!
Blev inga bilder när vi sjöng, men det kanske var lika bra ;)

Btw, om ni undrar varför kvaliten på bilderna ändras så mycket, så är det för att det är bilder från två olika kameror. En systemkamera och en kompaktkamera.


Varma kvällar!

Har badat i princip hela dagen. Sen åkte vi hem till mig och grillade och gjorde middag. Paulas special kyckling ;). Snart kommer michelle och dom också, och vi ska fortsätta att njuta av att man kan sitta ute även på kvällen utan att behöva koftor och filtar! Varmt även på kvällarna alltså!! Love it! Så vi ska hänga ute på min altan och mysa. 


Dock slår det inte detta balkonghäng!!


Bada bada bada.

Det blir bad idag med. Det GÅR ju inte att vara inne i denna bastu till hus! Nishat ringde nyss så vi ska dra ner till nån random brygga och ligga och sola och bada hela dagen!

Mer bilder från Portugal kommer som sagt upp, och det kommer ett album på facebook så småningom också, för er som har mig där. Men som sagt, you gotta have some patience with me ! Men jag kan bjuda på en grym bild, från tjedje dagen på stranden, så länge!



Riktigt höga vågor som vi hoppade i !


Summernights and freedom.

Random photography från nyss. Detta är ett av mina otroligt vackra fynd jag gjorde i Cabanas. Svart underbar klänning i ett material som är bland det skönaste som finns! För småpengar dessutom! Sånt strosar jag runt i, osminkad och rufsig dessutom, dessa dagar och gör ingenting.

Sommarnätter är det absolut bästa med svensk sommar. Jag känner att jag måste börja intala mig själv att Sverige också kan vara bra. Annars blir jag ju deprimerad snart. Men jag har kommit på idag hur fri jag är. Jag kan göra vad fan jag vill. Åka och jobba i Portugal om jag så skulle vilja. Hoppa på ett plan och flytta till pappa i Dubai och jobba till Australien om jag hade lust. Åka och bo i en bungalow i thailand eller dra på roadtrip och komma tillbaka om ett år om det var det jag ville. Jag kan göra vad jag vill. Det är nog bara den här perioden i livet man är såhär fri! Så det är bara att passa på. Jag ska bara bestämma vad, sen ska jag göra det! Men resa är ett faktum!




Day 2.

Här kommer bilder osv. från andra dagen i Portugal!

Andra dagen så gick vi upp rätt tidigt och gick ner till poolen. Solade, badade, spanade på den söta (fast väldigt spinkiga) bartendern (Som jobbade på Old Barrel) som också var där. Han var dock sjukt osocial (eller bara blyg) och tråkig så vi sket i han efter ett tag. Haha.. Han fick sedan namnet "Mr. Spinky". Senare på kvällen åkte vi taxi in till Tavira och gick runt på marknader och åt på restaurang där. Sjukt fin och charmig stad!! Efter vi kommit hem från Tavira ville vi inte gå hem och sova så jag och Rasmus och Linnea gick ner till Old Barrel där det blev veckans första caipirinhas och öl. Sen gick vi vidare ner till hamnen, men det var inte så mycket drag den kvällen tyckte vi, så vi stannade inte så länge. Så det blev skratt och prat på balkongen hela natten ist.


Våran granne, som odlade allt från apelsiner och pumpor till fikon och en massa vackra blommor. Dessutom hade han en massa påfåglar och hundar och katter som husdjur, och påfåglarna lät som in i helvettes mycket. Vi trodde det var katter som lät först, för det lät som att dom jamade.


Nils i poolen.


Livet leker och vi schteker. ;)

Redo för Tavira.

I väntan på Taxi.


Beautiful Tavira.


Old Barrel. En öl och Rasse är lycklig haha.


Blev inte så många fler bilder från den kvällen.


Värmebölja!

Det är så hiimla varmt ute så jag orkar tyvärr inte sitta inne och gå igenom alla tusentals bilder idag! Mitt rum är typ en bastu, eftersom att solen ligger på hela morgonen. Sen så tar det jävligt långt tid att gå igenom alla, och redigera också eftersom att vi tog mer än 1600 bilder där nere. Så ha lite förståelse ;).. Men day 2 är snart på G :)

Jag sov jävligt länge idag. Känns inte som jag sovit ut sen jag kom hem, så det var skönt. Mamma och dom har cyklat ner och badat och jag funderar på att dra dit nu för det finns ju typ inget val i den här värmen. Sen måste ju brännan hålla i sig också ;D
Jag saknar att bara kunna springa ner till poolen och hoppa i. Eller promenera ner till aquataxin och åka över tills stranden, och gå långa strandpromenader och bada i de underbara vågorna !! Jag saknar Cabanas, som ni snart får skavsår i öronen av att höra mig säga, men tyvärr, det är typ det enda som cirkulerar i mitt huvud!




Cabanas, Portugal Dag 1.

Som sagt, jag tar det dag för dag för det finns så mycket att berätta och så hiiimla mycket bilder. Så om ni inte vill ha ett milslångt inlägg så blir det nog bäst såhär! Bildbomb+berättande for day 1 kommer här då!

Day one:
Vi landade i portugal på morgonen, (vi tog flyget från sverige vid 5 någon gång) så vi hade hela resten av dagen som första dag. När vi hade kommit in till hotellet så bytte några av oss om och gick ner till poolen, resten sov siesta. Pool området var as fräsht och det var knappt nått folk där alls! Awesome! Så vi låg och solade och badade ett tag. Sen gick vi upp till lägenheten igen och vilade lite, eftersom vi alla var trötta från att ha gått upp vid 3 och tagit taxi till flygplatsen. Jag låg på balkongen lite och lyssnade på musik och läste. Sen åt vi lite snacks och hängde på balkongen innan vi gjorde oss i ordning och gick ner till hamnen för att äta middag. Efter vi ätit på en restaurang (jag åt as god grillad lax!) så gick vi runt i lite affärer och sen upp till lägenhetsområdet igen, där vi satte oss på The Old Barrel (en bar i lägenhetsområdet där vi bodde) och tog oss veckans första drink. Sen blev det dans hela natten för mig och Linnea. Vi träffade även två portugiser som vi satt och snackade med ett tag, som berättade lite om byn och om Tavira, och nattlivet osv. Varav en av dom var knarklangare och tyckte att han var asball för att allt han gjorde var att röka på, festa, dricka och langa, och för att han inte brydde sig om att det var dåligt.. Vi var dock inte så imponerade.. Haha. Dessutom var hans kompis mycket trevligare!


I väntan på nyckeln till lägenheten när vi precis kommit fram. Pool området och poolen. Theo fick bli foto offer som vanligt, hehe.. men även Nils.



Balkonghäng.


Lite utsikt från våran mega balkong!

Tjejerna redo för stan. Mycket posande blev det, haha.

Har man snygg mamma så har man!


Strandpromenaden, hamnen och middag. Sen mojitos och dans som sagt.



Cabanas <3


Bilder hittade på facebook.
♥♥


*Drömmer mig bort*

Jag vill inte vaaraa i Uppsala!!! Jag vill tillbaka NU! Har kollat igenom bilderna, ska bara redigera dom sen kommer dom upp. Jag tror det får bli dag för dag, för det fins så jääääävla många!! Men just nu ska jag ut och sola på gräsmatan och blunda och låtsas att jag ligger på stranden i Cabanas igen!




One of the best, ever!

Jag vet inte ens vart jag ska börja. En av de skönaste, bästa, underbaraste semesterveckorna i mitt liv! Jag skojar inte. Jag hade veerkligen inte sånna här förväntningar på den här resan. Jag tänkte mer typ: lite sol och bad: fan vad nice. Men det har vart såå mycket mer än så. Vi har hunnit med så mycket, gjort så mycket roligt och haft riktigt kul tillsammans. Ingen av oss ville (typ någonsin) åka hem och jag kan bara säga att detta är den första av många resor dit!

Vi alla blev helt kära i stället. Vi trodde ju att vi skulle till Tavira, för det var det hon som vi hyrde lägenhet av hade sagt till oss, men vi hamnade i en ännu mindre fiskeby precis utanför Tavira som heter Cabanas. Och det är vi i efterhand glada för! Cabanas är som sagt en liten fiskeby där "alla känner alla". Inte mycket turister, inga svenskar iaf, dom som väl är där och turistar är irländare och engelsmän. Dom har ett "centrum" eller vad man ska kalla det, som är nere vid hamnen på den långa strandpromenaden, med en massa barer och små affärer. Sen kan man åka aquataxi ut till den milslånga stranden (som går enda till spanien!), som är som ett sandrev utanför staden.

Som sagt, jag vet inte hur jag ska förklara med ord och bilder hur härligt vi hade det, och berätta om allt. Vi gjorde verkligen hur mycket som helst!

Solade och badade, roadtrip till spanien och upp i bergen, åt gudomligt god seafood, dansade nätterna långa, drack en massa caipirinhas och mojitos, sjöng karaoke, träffade en massa trevliga portugiser, blev uttittade av varenda uteservering vi gick förbi (iaf jag och Linnea!), hängde och dansade på quasimodo, blev betuttade,  gick långa strandpromenader där det inte var en enda människa, fotade en massa, promenerade fram och tillbaka till hamnen mitt i natten, träffade göteborgare som vi hängde med, umgicks med familjen, hittade en pool uppe i bergen in the middle of nowhere, hängde på stängda restauranger och fick gratisdrinkar, gick på marknader och handlade fina smycken, solade topless ensamma på stranden, impuls shoppade, sjöng i badrummet tills lillebrorshorna ville döda oss, hängde på vår stora balkong/terass, spelade kort, överkonsumerade chips och choklad, pratade dialekter, blev lärd portugisiska, spanade på snygga surfare på stranden, fick glas i fötterna, efterfestade på gatorna med gitarrspelande portugiser, låg på stranden mitt i natten och kollade på stjärnorna, fick solexem, dansade på borden, svor åt jamande påfåglar till grannar..literally,  hängde vid poolen, åt på restauranger, gick runt i sönderslitna klackar, blev förföljd av gatuhundar, kollade på lägenhet, åkte in till tavira, fick en jävla massa egoboost, såg hoppande fiskar, dunkade musik och bilrace-ade, träffade roliga irländare, drack pina colada och sex on the beach, lyssnade på bra musik, var på beachparty där det var live band och pårökta portugiser, åkte båt, spelade beachtennis, planerade våra kommande resor till cabanas, och hade det riktigt jävla underbart hela tiden. Jag vet inte hur jag ens ska börja föklara allting så ni får nöja er med detta och en massa bilder så har ni iaf ett humm om hur jag har haft det :)




Ready for Tavira, Portugal.


Packat och klart. Det bär av till flygplatsen om sisådär 4 timmar. Alltså måste jag gå upp om typ 3. Funderar på om det verkligen är värt att gå och lägga sig? Äh lika bra. För planet går inte föränn runt 6, och palla vända på dygnet ännu mer. Typ att jag somnar på flyget, och så blir det de ända jag sovit sen igår typ. Nej några timmar nu får det nog bli.

Blir nog inget bloggande när jag är där, så vi hörs om en vecka !! :) Hoppas ni också får det varmt och skönt här hemma :) När jag kommer hem lovar jag er en hel hög, eller flera högar, bilder!! I'll do my best att fånga Portugals charm med hjälp av min älskade kamera ♥
PUSSHEJ!

ph: wildfox..såklart


Today

Dagens planer:

Springtur [x]
Jobbmöte [ ]
Träffa Michelle på stan [ ]
Leta reda på min bikini [ ]
Packa det sista inför portugal imorrn!! [ ]

Todays:

Beige top - bershka
Halsband - indiska
Shorts - h&m
Skärp - mulberry


Cruise

Har halvpackat, ätit mörk choklad och inte gjort någonting. Imorgon ska jag upp riktigt tidigt på en springtur sen ska jag in till stan och träffa Michelle. SOM btw tog körkort idag!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS IGEN BABE !!!! Nu ska vi ut och cruisa ;)




Kvällssol


Fan vad lat jag har vart idag. Har inte orkat med någonting. Men det är okej när det är dåligt väder! Fast vi fick lite kvällssol iaf :). Nu tänkte jag faktiskt packa, och sen duscha och smörja in mig med bus och göra lite andra sånna där nödvändigheter som behövs innan man ska åka ut och resa. Som btw är det bästa jag vet.. Resa alltså.. Har jag nämnt det? ;)

ph by me, a few minutes ago.


McCharming.


He's gonna break alot of hearts this boy. Tjejerna kommer ju att springa efter honom! Mitt lilla charmtroll.


Sis!

Skypade nyss i 1 ½ timme med systra mi. Planer inför hösten och sen en massa Paula och Andrea-babbel. :) Nice to hear her voice! Saknar henne!! Men jag älskar verkligen skype, för det känns ju som att man är i samma rum och bara sitter och pratar. As bra ju, om man, som jag, har familjemedlemmar som bor lite här och var i världen. Haha.
Photobucket

Planen var ju att börja packa, vilket jag icke har gjort än. Sen måste jag städa köket också och städa i mitt eget rum så jag hittar en av mina bikinitoppar som jag tappat bort. Jag hade den ju typ igår? Jag orkar inte med mig själv ibland!


Beach ready!

Gissa vad som ploppade ner i brevlådan igår? Jo detta. Min nya bikini! I like ! Perfect fit, och den blir as fin till solbrun hud. Den var lite rödare än vad jag trodde men det gjorde absolut ingenting. I love it!



Detta köpte jag också igår. Lite fina halsband och en skön vardags/strand klänning. Blir finfint på stranden!


Shrimpy

Igår var jag och fikade med några klasskompisar. Johanna, Lisa och Jocke :) Det var as mysigt att träffa dom, för jag saknar verkligen klassen! Jocke hade precis kommit hem från Thailand så vi fick finfina armband av honom :) Gulligt! Sen kom tania förbi också, och när resten skulle hem så gick jag och Tania runt på H&M och letade efter shorts till mig (som jag kom på igår att jag inte har NÅGRA !) Så köpte jag två par shorts och sen skulle Tania hem också. Men jag fortsatte min shoppingrunda. Jag kände att det var lite småsaker jag behövde köpa innan portugal..

Sen åkte jag hem och skulle göra middag till mig själv. Mamma och Theo åkte till kolmården igår, och dom stannar till fredag så jag och Rasmus är ensamma i några dagar. Men jag ville inte äta själv så jag bjöd över Michelle på lite räk/plock-middag. Vi åt räkor, kräftstjärtar, olika såser, majskolv och lax m.m (Jag <3 räkor!), och halvtittade på So you think you can dance. Myspys!


Foood :)

Idag tänkte jag börja packa lite inför portugal. Sen vill jag sticka ut i spåret och springa också, men jag hatar att springa själv, speciellt i skogen. Och idag har jag ingen som jag kan tvinga med mig.. Kanske Rasmus.. haha. Plus att det är bajsväder. Fast det kan ifs vara ganska skönt att springa i regn. We will see helt enkelt.


RSS 2.0