it's official

Den 22 Oktober bär det av! Dubai! It's been a year (!), and i miss it alot! Så jävla härligt (på ett sätt) att ha en pappa som bor i ett soligt och varmt land! Och i en stad som är så jävla härlig på så många sätt! The city has it all! Shopping (inte bara lite shopping, utan världens största shopping mall bland annat!) , Sol, Stränder, Öken (for quadbiking), Skidåkning (om man nu skulle bli sugen på det ;P inomhus dåra).. M.m. I love it!
Pappa har dock flyttat från hans (awesome) apartment i JBR, Jumeirah Beach Recidence. Där var det både pool och strand precis utanför. En lång "walk" med caféer, restauranger och affärer och ja, bara allmänt bäst! Men nu har han flyttat till ett annat hus. Som tydligen är jättestort, så det är ju iaf skönt :) ...Men JBR rocked!
 
JBR
The Walk

JBR view from the beach.

Men jag klagar inte, Dubai som Dubai, det är bäst ändå!
Nu börjar nedräkningen ;)


SATC Mys


Så ser min söndagskväll ut. Sex and the City boxen med Malin! Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Nautilus, och efter det ska jag träffa johanna och fika. Sen börjar jag skolan 13.20. :)
Puss!


sandej






























Det ända jag vill göra idag är att dricka iskaffe och stay in. Jag är på ett riktigt stay-at-home-doing-nothing humör och ser inte fram emot ännu en skolvecka. För jag vet att förr eller senare kommer jag att vara buried in responsibilities och en massa plugg. Vem vet, det här är kanske den sista måste-fria söndagen på god knows how long!?
(blogg.se krånglar som fan också, så det blir nog en bloggfri söndag..)

Have a nice Sunday. ♥


Adam 'DJ AM' Goldstein dead

Läste nyss om att Adam Goldstein, Nicole Richies gamla fiancé (även Mandy Moores ex), hittades död i hans lägenhet! Probably because of drugs.. Läs artikeln här: http://www.mtv.com/news/articles/1619854/20090828/dj_am.jhtml
Det känns som att det är så många kändisar som dött de senaste åren.. Och inte pga. att dom vart gamla utan av andra anledningar (drugs oftast) . Typ Anna Nicole Smith, Heath Ledger, Michael Jackson osv.. Ush..
Kids: Don't do drugs! :P

Puss

MJ Tribute i Uppsala

Här är Michael Jackson hyllningen (på hans födelsedag) som Uppsala Dans Center hade anordnat igår!

 (Det krånglar med att ladda upp videon, så kolla här istället! -> http://www.youtube.com/watch?v=mbcXYPimZuw)

Crew 018 (my crew ;D) inledde det hela och sen rullade allting bara på. Dom gjorde även en till dans (dansen i slutet på videon) som jag inte kunde vara med på för att jag missat träningar osv. på grund av att jag vart sjuk m.m. Men jag kunde ändå lite av den för att den liknar våran gamla Hype dans rätt mycket.. Men men, tråkigt! :(.
Det är jag på videon längst till vänster (som ser lite lost ut) med vit t-shirt och utsläppt hår. Jag tycker den som filmade filmade jätte dåligt! Han borde ha filmat längre ifrån, då hade det sett mycket coolare ut!
Men se på videon och enjoy! :)
Puss!


en dansk helg



Hello ! I helgen har det varit stor släkt träff! Kusinerna var här och bodde hemma hos oss, och sen så kom även hela danska släkten hit! (Nästan hela). I fredags så åt vi middag med alla och umgicks, och igår var det kräftskiva m.m. Trevligt trevligt :)

På lördagen var jag och min kusin alice även på ett Michael Jackson tribute som anordnades av Uppsala DC. Crew 018, Balance, Unique Street Squad och även fler uppträdde och dansade till Michael Jackson låtar, plus ett gemensamt nummer till Thriller, som vem som helst fick vara med på. Det kom ganska många faktiskt, men färre dansare än vad jag trodde och ganska många barn..


Av nån anledning så vill inte hela inlägget publiceras så jag skriver klart i ett nytt inlägg!


Fashionlistcausei'mbored

Vad heter du?
Paula Simons ;)

Vart bor du?
Uppsala

När är du född?
23 februari 1991

Gillar du mode?
Ja! Klarar dock inte av när något blir "modernt" och alla går runt med samma sak på sig. Vet inte om det bara är en uppsalagrej.. Sånna plagg (ni vet sånna som man stör sig på, som görs i massproduktion) kan dock funka om man bär upp dom på ett eget och annorlunda sätt!
Beskriv din stil med 3 ord?
Ingen aning. Jag tror att jag har annorlunda stilar i mitt huvud och i mina kläder. Men att jag strävar efter att efterlikna den i mitt huvud.. (det kanske ifs är ganska självklart).. Men 3 ord, hmm.. Enkel, Chic, och Cool? Nej men ush det där var svårt...

Är du en modeslav?
Nja.. Om det är någonting jag tycker är snyggt så visst, men det är inte så att jag går och köper en enfärgad outfit från topp till tå bara för att det tycks vara mode.

Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M och F21 funkar alltid!
Shoppar du second hand?
Nej inte så ofta.. Mindre än jag skulle vilja.

Vilken är din favoritdesigner?
Oj oj.. Off the top of my head: Alexander Wang, Balmain och ja Bebe ;) .. Men jag har säkert glömt nån awesome :P
Vad är din favorit i höst?
Det mesta som nämndes här.. Svart, mycket smycken och höga boots ♥. Och detaljer som dragkedjor, nitar och mixade material.

Hur mycket shoppar du för i månaden?
Det är vääldigt olika!

Dyraste plagget respektive billigaste?
Dyraste: ett par skinnstövlar jag har (tror jag). billigaste.. vet inte.. har ett par shorts som kostade typ 24 kr! :)

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Förhoppningsvis mer! :D

Brukar du tröstshoppa?
Jag brukar inte vara så ledsen så det behövs oftast inte ;D .. Men ja, man blir alltid gladare av att shoppa!
Högklackat eller lågklackat?
Högklackat är det bästa jag vet! Men lågklackat är ofta smidigare. Beror på vad man ska göra.
Vilken är din drömväska?
A real balenciaga!
Vilket blir ditt nästa köp?
En större väska som jag får plats med både skolgrejer, träningsgrejer och allt annat skit i. Gärna svart med dragkedjor i skinn! Nån som har sett nån?
Favoritblogg?
Kan tyvärr inte bestämma mig för bara en.. inte ens två! .. LeFlassh, Fashion Toast och absolutelyoblivious, för deras grymma stilar. Några svenska favoriter är rikauteliggare, lisaplace och loweo..

Vilka är dina stilikoner?
MK & Ashley can pull anything off.. Nicole Richie har även varit en favorit.. Men just nu vet jag inte.. Inspireras av så mycket/så många olika.

När upptäckte du ditt intresse för mode?
Upptäckte och upptäckte, det är vell nått som växt fram bara..

Vad vill du jobba med i framtiden?
Something fashion skulle jag inte tacka nej till iaf! Men det finns så mycket olika saker som jag vill, och jag ändrar mig hela tiden.. Jag vet vad jag inte vill iaf, och det är att ha ett för "vanligt" jobb, eller ett average svennejobb.
Favoritplagg just nu?
Ja inget av det som hänger i min garderob iaf, är sjukt trött på allting!
Favoritaccessoarer?
Mitt silverarmand och mitt nitarmband! Och Andys guldiga halsband! ;)




madness


bebes beauties.
Om ni inte visste att jag älskade skor, så vet ni det nu. Och den dagen jag äntligen får ett jobb och tjänar mig en liten extraslant kommer det bli farligt kan jag berätta för er..





Måste även tillägga att bebe är bra på det mesta! Kommer du ihåg när vi gick in i affären och dregglade sis? 
Check out their fall 2009 lookbook! Amazing.

.. thats all folks ♥

i need to do some shopping


Internet butiker gör mig galen! Jag behöver en ny höstgarderob!
Svart, mönstrat, paljetter, skinn, stickat, volanger, lightpink meets black, gold meets silver, denim, zippers, bracelets, rings, chain necklaces, high heels & booots !
I need !

DC

Det var as mysigt att vara på dansen och träffa alla igen! I miss it, and it kills me att jag inte kommer kunns dansa med dom i år. Men vi får se, möjligtvis så går det att lösa.. Det var hur som helst audition och jag var med i juryn och tog ut några nya dansare till the crew ;) . Några som var riktigt duktiga! :)

Nu ska jag tvinga ut Andy på promenad med mig och Ludde. :) Sen ska jag försöka sova tidigt idag, för även fast jag var skit trött igår så låg jag vaken i flera timmar och kanske fick 5 timmars sömn? Så jag hoppas jag somnar snabbt och sover som en sten idag! Haha..


I miss it <3

Puss!

wednesday


Slutade 11.20 idag :D I like! Idag ska jag till DC first time this week.. Det blev inget öppet hus band, för jag har haft så mycket annat för mig plus att jag ändå inte kan dansa tors, fre, lör, sön för då måste jag umgås med tjocka släkten som kommer ! Men idag ska jag till Crew 018 audition.. Träffa alla igen :) Fuun!


sleep tight

Jag är mega trött och jag börjar för första gången på detta skolår 08.30 imorrn! Så jag har inget annat att säga än...
































Godnatt!♥

första dagen i 3an avklarad

Hello! Idag började jag 3an, och det känns faktiskt helt okej! Jag började 13.20 och hade bara 2 lektioner. Religionskunskap A och Engelska C. Egentligen skulle jag inte ha engelska C nu men det löser sig. :) Michelle går i samma engelska C grupp, så då vill jag ju stanna :D. Imorse åkte jag ner till stan vid 10 och träffade Jennyfer och Nishat. Vi köpte anteckningsblock till mig, och iskaffe och sen gick vi och satte oss i solen på bryggan! Härlig start på dagen :) Sen bar det av till skolan. Det har börjar så SJUKT mycket tjejer på Fyris nu (eftersom att dom har flyttat alla frisör och stylist linjer från linné m.m.) och i can't say that i like it.. Plus att det typ är ööverbefolkat ! Det är AS mycket människor överallt, och man undrar verkligen vart alla gamla fyrismänniskor har tagit vägen för det känns som det typ mest är nya människor som man aldrig sett förut!.. Aja, men det blir nog bra! Jag har ju världens skönaste schema just nu, så jag ska inte klaga! :D Imorgon börjar jag 13.10, och så har jag bara 2 lektioner. Så det blir en skön dag imorn med! :) Sovmorgoon


Det är öppet hus på DC i veckan, och jag ska försöka dansa så mycket jag hinner!! Det blir tyvär ingen dans för mig den här terminen, för jag känner att jag har så mycket att göra, Plus att jag måste skaffa mig ett jobb, så då blir det ännu mer. Men om jag saknar den för mycket (som jag troligtvis kommer) så ska jag definitivt fortsätta med dansen i vår. Vi kan se det som en paus bara! :) Cause we all know it's what i love to do! Men ibland måste man prioritera bort vissa saker mot viktigare saker, hur tråkigt det än är... Men självklart ska jag dansa på öppet hus ändå! 50 spänn fö hela veckan och man får gå på hur många kurser man vill! Vääärt !

PUSS!

falling stars

Hello. Jag har precis vart på en lång kvällspromenad med sis, runt halva sunnersta. As mysigt! Jag älskar att gå på promenader på kvällarna! Självklart fick vovven också följa med :) Han gick till och med löst lite! (som ALDRIG skulle gå om det var folk och bilar ute! Men han har lärt sig lyssna bättre iaf! ).. Vi gick och pratade massa och det var ett perfekt avslut på mitt sommarlov! Yup, tomorrow's my first day of school! Spännande....?

När vi kom hem så la vi oss på gräsmattan ett tag i hopp om att se lite stjärnfall. Det var inte ett moln på himmlen och man såg alla stjärnor jätteklart! Det blev tyvär inga stjärnfall men jag älskar att ligga och kolla på stjärnorna ändå! Det är så jävla vackert och man blir typ på bra humör tycker jag! :) As mysigt !!


Shooting20star.jpg image by 1Ladybird

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova !
Godnatt!♥

lazy bitch



olsensanonymous.
av nån anledning så älskar jag denna bild!

Nu ska jag äta, är ganska hungrig, har bara ätit 2 mackor idag. Sen ska jag ta mitt lazy ass ner till salongen och städa!
See ya ♥

Last day of summer

Idag har jag massa saker som måste hinnas med! Jag ska: Åka ner på stan och träffa michelle och nishat, köpa DC öppet hus band?, köpa nautilus kort (yes, antingen idag eller imorn :D), köpa anteckningsböcker och skolgrejer, Städa salongen åt mamma (det får jag göra ikväll) och fixa lite andra småsaker.. Jag har även nyss vart och solat med Rasmus.. haha busigt, men jag kände mig så himla blek imorse så jag höll på att spy på mig själv.. Och då tänkte jag att såhär blek vill jag inte vara när skolan börjar, vilket är imorrn (Jag kan inte fatta att sommarlovet är slut!).. Så jag försökte sola ute lite, men det kom massa moln hela tiden och det var kallt, så då cyklade jag till salongen och hjälpte solen på traven lite ;)



Nu ska jag hoppa in i duschen ..
Lateeerz ♥

FT jewellry


fashiontoast, who else?

paulaheartshoes


älska dom i mitten!

black is the new paula



H&M har verkligen lärt sig! (eller dom har vell alltid kunnat.. men) I år är dom like never before! Plagg to die for!

Kräftskiva

Yes, igår slängde jag och tjejerna ihop en kräftskiva! Jag kom till nishat vid 4-5 tiden och så bakade vi paj, dukade och fixade. Vid 7 hade nästan alla kommit och vi drack bål och satt och åt och pratade heela kvällen under filtar på nishats baksida!  Trrrevligt! :)


2 av de 3 värdinnorna ;)




jag gillar att retas med jennyfer :P

lite suddig men men.. här är the two retards som jag spenderat de 2 senaste dagarna med. vart uppe hela natten och analyserat och diskuterat med, och flummat och skrattat som vi gör bäst :D hahah..

Schema period 1



Om dom inte har gjort fel på hemsidan, så ser mitt schema ut mer eller mindre såhär! Ganska nice! Visst, fredagarna är inte dom bästa, men att jag har nästan lika många lektioner på hela veckan som jag har på fredagen är väldigt nice! Woho! Jag börjar faktiskt bli lite taggad.. (Did I just say that!? :O)

See ya ♥

Thursday

Woah.. It's been a long day! Rättegången tog typ 4½ timme, det tog en jävla tid med andra ord. Och det var iskallt, jag satt och frös som fan i rättssalen. Men det var väldigt intressant! Mer än så kommer jag inte att berätta här..

Imorgon är jag ju ledig :)! Kanske ska och simma med Johanna Banana på dagen och sen blir det kräftskiva på kvällen! :D Kul kul.. Sen blir det kräftskiva nästa helg också när alla danskar kommer. Haha jag kommer fan BLI en kräfta! xD

Nu ska jag linda in mig i en filt och göra té och vänta på michelle som kommer hit! Jag fryser fortfarande pga. att jag har suttit still i ett iskallt rum i princip hela dagen! Ush!



Pusshej♥

I'm Up!

Yup, Today is the day! Good luck alla som börjar skolan idag! :) Själv har jag precis stigit upp ur sängen, och har skitont i halsen som vanligt.. Kommer min kropp ever återställa sig? Aja.. Ringde nyss sjukanmälan och anmälde min frånvaro för idag. Det kommer att bli en spännande dag, och jag hoppas allt går som vi vill att det ska! Det borde det göra!
Men först: Frukost!!


Åh vad sugen jag blev på smoothie! Måste kolla om vi har bär hemma! :),

Have a nice day!♥

200809


I know. Spårad brud.. Men ganska cool bild ändå! Cool jacka också i might add!

Och så har dagen kommit. Imorgon börjar skolan. Jag har dock andra planer.. Höhö. Busig som jag är så ska jag inte gå till skolan första dagen.. Men i have my reasons.. Det börjar på R och slutar på ättegång. Inte min. Mer får ni inte veta! Puss !

BILDBOMB! De fruktade partybilderna..

Craziness! Idag fick jag tove's aiya napa bilder. Altså de flesta fest/kväll/natt bilderna. Här kommer lite blandade bilder, både flygplats&strand bilder och även lite galna partybilder. Men dom galnaste håller jag för mig själv! ;)


(HAHA har aldrig sett mig själv se så överdrivet glad ut ! xD Vilka tjockis-smiley-kinder!.. Och nej jag håller inte en cigg i handen, det är hotellnyckeln! haha)

(Jennyfer ♥ alla fläktar i hela aiya napa!)

(hah, don't ask... craziness som sagt!)

våra fellow uppsala bor kom ju, som sagt. och här, ännu ett bevis: Jennyfer är kär i fläktar!

Partycrew (iaf en liten del av oss)
castle club . nit power!

Sista kvällen. Middag med barbara-"familjen"

Sliten som fan sista dagen vid poolen, och med lite swineflu på det : Woho! Typ första gången jag fick i mig en hel sallad! Värmen och svininfluensan tog bort aptiten rejält där nere!


Wednesday

Goodmornin'! What's up? Jag vaknade faktiskt ganska tidigt idag för jag måste hinna med en massa saker idag! Dagens planer ser ut något såhär:
♥Åka till stan och träffa michelle och co..
♥Köpa anteckningsblock m.m till skolan
♥Träffa tove och byta Aiya Napa bilder
♥Födelsedagsmiddag hos mormor. Grattis mormor! <3
Sen är det även lite andra grejer som är på gång, men det lämnar jag utanför bloggen. Jag är fortfarande i chocktillstånd!

 

See ya ;)

SSS




nike feat. paula simons



Hur coolt skulle inte det här vara!? My own custom made nikees! Då skulle jag vara ute på en springtur varje daaag ! :D haha (noot) Men erkänn fint! I want! 1820 kronor varsegod..
I don't think so..

Godnatt♥

speechless

Ibland undrar jag hur vissa människor tänker. Man vill bara komma in i deras hjärnor för en dag för att förså sig på människan i fråga. Vissa människor chockar mig! that's all i have to say!


it's a shoe-dream come true!

Guess what!? Idag ska jag köpa mina skooor :D I'm soo happy!! Yes, shoes are my obsession!


 


Oh  my! .. Detta är mitt mål ! ;) haha ...(not kidding!)


lovesexmagic



Även fast filmen inte var en höjdare igår (eller ja, iaf inte slutet) så var iaf Ashton Kutcher det! Jag sa till Madde precis innan vi såg filmen, "Nej Ashton Kutcher är inte så snygg.. visst han ser ju bra ut, men nej, inte så Wow"  Men filmen fick mig att se han med nya ögon! ;) Typ i mitten av filmen hade jag ändrat mig "Madde han är så jäävla sexig!" Haha.. Så vi satt där och dreglade genom filmen :P.. Men han va så himla badboy , det kanske var det som gjorde det ;)

Nu blir det breakfast, sen senare idag ska jag träffa Wafa som fiinallyy är hemma från Libanon! :D Yay !

it's a business doing pleasure



Var som sagt på bio med my girls ikväll! :) Vi såg spread, eller "LA gigolo" som svenskarna så fint har döpt om den till (varför kan man ju undra!) Den var ganska bra, tills slutet kom! Det var slutet som förstörde hela filmen! Den kunde lixom vart bra, om den hade haft ett fint slut men nej, det slutade med att en padda blev matad med en mus. LITERALLY! Wtf?

Aja, nu ska jag gå och terrorisera Andy lite och sen ska jag nog gå och lägga mig. Har sjukt ont i magen och jag måste ju ändå börja vända tillbaka dygnet lite när skolan börjar snart!

See ya !♥

classmates

Hello there :) Idag har jag vart på stan hela dagen. Träffade en massa klasskompisar imorse och åt lunch med dom! Det var as mysigt! Jag gillar min klass jag! Sen gick jag, Madde och Johanna runt på stan ett tag tills det började spöregna.. Då lessnade jag, eftersom jag bara hade shorts och t-shirt på mig. Det går ju fan inte att klä sig efter väder i Sverige! Det växlar ju hela tiden! Det var strålande sol när jag åkte iaf!

Grönan var as kul igår!! Jag åkte en massa grejer som jag inte åkt förut :D Bl.a. den nya Insane! Det var precis som namnet: Insaaane ;) hahah. Men det var as mysigt att hang out with all my siblings (som typ Aldrig händer annars) och ja, a fun day helt enkelt! Jag har lite bilder, men jag har inte laddat in dom i datorn än, så dom kommer sen ! :)


Denna färgen är målet med mitt hår just nu! För mamma vägrar att slinga det igen (hon säger att det kommer ramla av då:P) Så jag har fått en inpackning som jag ska göra några gånger, som kommer ge håret "en varmare ton".. Hope it works! :)

Men nu ska jag iväg och städa på mamis jobb, och sen blir det biio :D !
Pusshej!

bergochdalbanorismything


 Yup, imorn blir det gröna lund ! I'm excited!! Det bär av tidigt imorgon med hela familjen. Mysigt! Vi har inte gjort något allihopa tillsammans på hela sommaren, så det ska bli kul! Lite syskon-time! Och när jag var yngre så åkte jag ingenting, så det var först för några år sen som jag började våga åka allt, så det kanske är därför jag tycker det är så kul? Haha jag har fortfarande inte tröttnat!

Bilden är från förra året när jag var på grönan och såg Gentleman. (men då hade vi inget åkband, vi var bara där för konserten)

See ya !♥

allgoodthingscometoanend

Så fort jag vaknade idag så bar det av till salongen med mamma. Vi gjorde ett försök att få till mitt hår så nu är jag lite gladare igen.. Men jag ska försöka tjata till mig att hon kan fixa det en sista gång innan skolan börjar :) Men det är definitivt bättre!

Idag tänkte jag åka och bada och sola, men once Again så skiftar vädret hela tiden. Det var as soligt imorse när jag cyklade till mammas jobb, helt blå himmel.. Men nu ser det ut som den är påväg mot det gråa hållet igen.. Inge kul! Men det är vell bara att inse: Sommaren är över! För även fast det var soligt imorse så var det riktigt kallt i luften! :( Bummer.. Jag hoppas det blir bra väder imorgon iaf, för då ska jag till Grönan! Yaay ! Har typ inte vart där på 3 år eller nått så jag längtar som ett litet barn! Haha ..


I don't want the summer to end !!


balmain

Balmain Strapless jersey jumpsuitBalmain Quilted leather skirt
balmain-netaporter
you can't help but love it.

blondes have more fun

I said no dark, and i meant it. Jag älskar att vara blond (kanske inte fullt så vitblond som jag har vart den senaste månaden ,på grund av solen för det mesta) men iaf blond! It's my thing! Varje gång jag ser bilder på mig med lite mörkare hår så kommer jag på att jag faktiskt passar bäst att vara blond. Visst, jag får mina crazy tankar ibland att jag ska färga håret mörkbrunt, men lugn, jag ska inte köra en blondinbella! (För ni måste ju erkänna att hon passar bättre som blond!) Så imorgon ska jag och mamma försöka "repair" mitt hår. Det blir nog inte lika blond som det var, men jag ska se till att det blir blondt iaf! Och ingen annan form av "blondt" som mörkblondt, grått eller råttfärgat !
 

Jag vill ha typ lite olika guldiga toner. Typ som ashley! Jag har lagt upp den här bilden förut and i'm doing it again: Hennes hår är helt enkelt perfection!

Jag har smällt i mig massa räkor och kräftor till middag, suttit och pratat läänge på altanen trots kylan som nu kommer på kvällarna (älska IKEA filtarna!) Så nu ska jag gå och duscha och sen krypa ner i sängen och försöka få en god natts sömn! Till skillnad från min sömn på typ 3-4 timmar inatt. Så kanske jag både mår bättre imorgon och blir på lite bättre humör!

Pusshej! Hoppas ni har en roligare fredag än mig! ♥

what time is it?


Vem har sagt att man bara ska ha en klocka?

miss wasson


pics: thefashionspot (i know they're everywhere..)
but yup, she's got it.

Lobstah'

Fan vad jag är glad just nu att jag inte ligger och sover på min baksida (i hopp om att få lite färg) som jag gjorde tidigare idag! För då hade jag vaknat av att ha blivit dyblöt av spöregnet som kom nyss. Haha, det hade ifs varit lite kul.. Hade nog skrattat.. :P .. Vart kom det ifrån lixom? Sist jag tittade ut var det ju soligt..? Sveriges väder asså..!

Ikväll ska jag äta kräftor! :D Kräftpremiären var ju förra veckan, och jag ÄLSKAR verkligen kräftor, så jag har längtat som fan! Om ca 2 veckor kommer hela danska släkten hit till Uppsala (först gången typ, det är alltid vi som åker dit.. just för att dom är så många) och då ska det bjudas på en riktig Kräftskiva! That's right, för er som inte visste det så är jag halv dansk! Även finsk och kroat, men det är en annan historia.. Hur som helst så ska det bli kul att se alla bönder äta kräftor! Haha ja, dom är inga stads-danskar som bor i köpenhamn.. De bor på Jylland och har bondgård och allt! ;) Lite charmigt sådär! Det var bäst när man var liten att åka till släkten i danmark och bygga kojor av höbalar, hoppa i höet, och gå in och kolla på små griskultingar, titta på deras höns, hundar, katter osv! Som sagt, riktiga bönder!

Haha när jag eller min brosha bränner oss av solen, när vi är på semester så brukar vi kalla varandra lobsters! Jag kommer inte ihåg hur eller när vi kom på det, men det hade med att göra att vi är halvdanska och danskar blir röda som lobsters när dom är i solen..



Yup, thats us. Red Lobsters, halv danska och nu ska jag äta kräftor! Tack och hej!  haha... ♥

these sleepless nights

Jag låg och inte kunde sova inatt igen.. Så medans jag låg där och försökte sova så flög tusen tankar genom mitt huvud. Det roligaste var att de flesta tankarna handlade om skooor och hur jag ska få ihop pengar till att KÖPA MINA STÖVLAR! Hahaha i'm addicted! Så jag har kommit fram till (under min långa sömnlösa natt) att jag MÅSTE ha dom som finns på din sko! Så nu har jag lagt upp en liten ekonomisk plan och jag hoppas att det funkar! Måste man så måste man!



Här är en annan bild på dom!.. Jag kan inte bara undvika dom ju! Dom är för balla!
449:- kostar dom, och dom Ska bli mina! Jag kom fram till (inatt :P) att dom är ju smartare att köpa nu än H&M skorna eftersom att dom är lite mer höstvänliga! :) Men skulle jag på någotvis tjäna lite extra pengar så slår jag Lätt till på H&M skorna också! Som sagt, a girl can never have too many shoes!

Så eftersom jag knappt sovit nått inatt så vaknade jag av en svullen hals, svidande ögon och ja, jag var en zombie helt enkelt. Så jag sörplade i mig lite té och sen bar det av till salongen där mamma skulle fixa mitt hår. Det ledde till a big misunderstanding, tårar, bråk och nu sitter jag här och ser ut som ett troll med ett hår som ser ut som bajs. Jag är jätte ledsen, för seriously, jag kan inte gå Ut såhär! KUL när skolan börjar nästa vecka! Men vi ska till salongen imorn igen och färga om det. Jag hoppas över allt annat att det löser sig! Som vanligt så skäller jag ut och put the blame on mamma, men seriöst, jag vet ju att hon inte gör mitt hår fult med vilja. Vi måste bara kommunicera bättre nästa gång! (om hon ens får röra mitt hår igen.. hehe ;P) Men ibland tycker jag att hon vill lite för mycket med mitt hår. Testa nya saker, nya färger, och det slutar ofta med att jag blir övertalad. Så det är vell mitt fel i guess.. Jag måste berätta för henne hur Jag vill ha det och ingen annan..
Men nu ska jag gå och tycka synd om mig själv lite..

Have a nice day!

shoes shoes shoes

Idag har jag varit och hämtat ut paket i gottsunda. Kost tillskott, som är bra för min hy! Typ vitamin B5 eller nått tror jag det är.. Sist jag åt det blev det mycket bättre. :) (You interested? Go here --> Clearly Gone ) Så det ska jag börja ta nu igen, tre gånger om dagen, och hoppas på det bästa! Cause i'm sick of my skin problems now! Funkar det inte så har jag ändå tid hos acne kliniken om typ 1½ månad.. Så det löser sig vell förhoppningsvis!

Efter gottsunda så var jag hemma en snabbis och sen blev det stan med Julle.. Jag prövade paljett tightsen (förra inlägget), och dom var as balla. Men de fanns inte i min storlek (och det såg mongo ut när dom var för stora) så tyvär :( Men istället så köpte jag ett par leggings med nitar på :D , och dom var as coola! Skorna fanns dock inte i affären här i uppsala, så ska jag köpa dom så blir det på internet.. Sen har jag även blivit kär i ett par andra skor idag också. Ett par stövlar från din sko. As grymma! Liknar ett par från topshop, som dock är mycket snyggare, men dom här var också riktigt snygga!

Här är dom från H&M (som jag starkt funderar på att beställa hem.. (Mamma kommer dock döda mig, hon tycker att jag har för mycket skor.. Men då försöker jag förklara för henne att man KAN inte få för mycket skor!)


Och här har vi dom från din sko! (som är lite mer höstvänliga! so thats good.. men dom är även dyrare.. :/)


I WANT BOTH!
If i was a rich girl, nananananananananananananananaaaa.. a ni fattar.

Men nya höst stövlar ska det bli, så vi får se helt enkelt! :) Hur som helst så var det mysigt att träffa julle, it's been freakin aages ! Vi fikade och did some catching up! Me liike! Det började dock spöregna, och jag i mina gladiator sandaler och shorts började frysa som fan! Me don't like! När jag redan är förkyld lixom .. Men jag hade som tur var mitt Marc Jacobs paraply som jag fått av michelle! :D Yaay..

H&M B&W news


 

Some awesomeness från H&Ms höst nyheter! Jag säger bara en sak: Jag ska ha dom där skorna!
Älskar också första bilden, med paljett tightsen och skjortan! Eller vafan, jag älskar alla bilderna. Som sagt, awesomeness!

Nu bär det av in till stan för en runda och även lite fika med Julia och Sofia ! Länge sen! I miss them alot!!

SYTYC Dance dance dance...



Jag blev överlycklig nyss när jag såg att det var so you think you can dance ikväll!! :D Haha. Om jag är hemma så ska jag Lätt kolla på det! Jag är jävligt sugen på att åka och träffa några kompisar, som ska ut ikväll.. Men i know i shouldn't åka och festa.. för mitt eget bästa! Efter reggae festivalen var jag helt död, och det har resulterat i att jag blivit sjuk igen.. Så maybe jag borde chilla med partandet ett tag. Men det är Tråkigt!!! Jag HATAR att min kropp är så svag! Men just det, jag skulle ju sluta klaga så mycket ! Jag får börja se på saker mer positivt: WOHO DET ÄR SO YOU THINK YOU CAN DANCE IKVÄLL, KAN DET BLI BÄTTRE! YES JAG SKA SITTA BÄNKAD FRAMFÖR TVN, WOOH I LOVE MY LIIIIIFE ! (better ? :p haha)


Sore throat

Jag vaknade vid ett idag av att Malin kom in i mitt rum. (jag hade ju lovat henne massa kläder, eftersom jag rensade ur garderoben igår).. Jag hade verkligen sovit läänge. Jag antar att min kropp behövde det! Men inte mår jag bättre för det :( .. Min hals är helt svullen och det gör ont som f*n när jag sväljer! Så det blir vell en "ta det lungt"-dag idag med. Fyfan vad trååkigt ! Jag vill gå ut idag! Det är onsdag, jag vill ut och gööra nått !! Aja.. så går det när man åker till aiya napa och får svininfluensan.. eller nått :P ..

Jag som hade planer på att ligga och sola idag, blev lite dissapointed när det är så mycket moln. Visst, men blir brun ändå, men det känns inte lika värt att ligga och sola då.. Då börjar man ju bara frysa :P ..

Äh, nu ska jag sluta klaga och gå upp och göra té till mig själv och hoppas på att det lindrar mitt halsont ! :)


Bild från URF, snodd från Facebook.
Malin, Jag och Madde!
(här ser ni att mitt hår är lite föör blondt just nu! Jag har typ alltid varit emot den här färgen, typ nästan platina blond! I look like a freakin bimbo! Men jag skyller på min Mamma hehe (som slingar mitt hår) och framförallt på Solen! För jag lovar, såhär ljust skulle jag aldrig färga det medvetet!)


Dubai october 2009


Yaay! Feels like ages sen jag var där sist. (Ett år snart, vilket är länge för mig eftersom jag brukar vara där fler gånger per år!) Men på höstlovet bär det av igen! Jag saknar Adam!! Har inte träffat lillplutten sen förra året! Pappa träffade jag ju på påsklovet, när vi var i alperna, så det är inte såå länge sen.

Detta betyder bara en sak! : SHOOPPPIIIIIINGGGG :D !!! Oj oj oj vad jag ska köpa skor !!! Haha ! Ska börja spara mina pengar nu fan! ;)

Nu känner jag att jag har bloggat några gånger för mycket idag! Haha.. Men så blir det när man måste sitta hemma och "ta det lungt".. Ush..

Puss!

New moon

Klicka för stor bild

Åh kan den bara komma ut snart !! Jag orkar inte vänta tills November !! Visst, jag vet vad som händer i den, men jag vill se det på fiilm.. Får vell nöja mig med att läsa böckerna en gång till :P.. Nu börjar jag överdriva känner jag, haha. Men jag skulle inte banga! ... Ehm twilight nööööörd!

mymomisthebest

Mamma kom hem nyss, efter att ha jobbat hela dagen. Jag säger att jag mår dåligt och har ont i halsen och är täppt i näsan osv. Så tjatar jag lite på henne, så åkte hon och köpte glass åt mig ! :D Då blev jag glaaa igen ! Världens snällaste mami! ♥

Sen hade hon pratat med en läkare också, som hade sagt att det inte är så konstigt att jag är extra mottaglig mot bakterier osv. nu när jag precis haft svininfluensan. Så sa han att jag måste ta det lungt framöver, så att det kan gå över helt. (boooring!) Men men, jag är ju fan extra mottaglig utan att ha haft svininfluensan, med världens sämsta immunförsvar, så nu är jag vell dubbelt så mottaglig eller nått.. Eftersom jag, som ni märker, är sjuk HELA TIDEN!

Så nu när jag har ätit min glass (Magnum temptation mmmmm! ) så känns det lite bättre i halsen faktikst! Men jag är TRÖTT på att ta det lungt! Jag vill ut och göööra nått ! Det är fyfan min sista vecka av sommarlovet!! Men i guess att det är bra att jag vilar nu, så jag inte blir sjuk igen när skolan börjar!


Sommarens godaste glass! Jag lovar!


Puss!


cleaningoutmycloset


Jävlar vad tid det tar att rensa garderoben!! nu har jag "paus" och jag har inte ens kommit igenom hälften! Och sen att det är typ 100 grader i mitt rum hjälper inte! Mitt rum har ju temperatur problem! På vintern är det verkligen iskallt, och jag får gå runt med typ dubbla mjukisbyxor och koftor på mig. Sen på sommaren är det alltid kokhett, så jag får typ gå runt i underkläder för annars dör jag av värmeslag!
Det värsta var här om dagen när jag och Madde hade kommit hem från URF. Hon skulle duscha, och medans så somnade jag i sängen. Så vaknar jag på morgonen av att ingen av oss har dragit ner persiennerna, och solen går upp rakt utanför mitt fönster, och steker på till kanske klockan 12 (då är den rakt över huset istället). GISSA om vi var helt blöta när vi vaknade av att solen steekte på oss i mitt redan kokheta rum! Inte nice!

Aja, back to my wardrobe cleaning. För tillfället ligger typ alla klädesplagg jag äger på golvet.. Woho.. Ush jag ångrar att jag började ! Det här kommer ju ta hela dagen!

See ya !

Max Liron Bratman


Jag säger bara en sak: Aaaw!!
Fan vad söt Christinas son är! Det trodde jag inte, men han är ju helt adoreable!!
Jag längtar sååå mycket tills Christinas nya album kommer!! Hon har announced att det ska komma senast i September, men förra året när jag såg henne så sa hon ju att det skulle vara klart i sommar.. Så jag får hoppas på att det inte skjuts upp ytterliggare ! Jag vill ju ha lite ny Christina music att lyssna på! Och jag hoppas SÅ MYCKET att hon inte bara gör en tour i USA den här gången (som hon gjorde med back to basics). Jag hoppas att hon har en tour här i Europa också, och förhoppningsvis i Sverige!! Hon var ju här 2003 på hennes Stripped-tour, så jag håller tummarna för att hon kommer igen nu! Det är ju dags nu kan man tycka! För seeing her live is one of the best things in the world kan jag lova!!


jävlaskit

Jag sov jättedåligt i natt. Kändes som att jag inte sov någonting.. Jag kanske somnade vid halv 5 och vaknade igen klockan 6. Sen klockan 8 och kunde inte somna om. Sen slumrade jag till lite och vaknade igen 9.30 och då kunde jag verkligen inte somna så då gav jag upp. Så med mega ont i huvudet och ont i halsen gick jag upp och drack en massa té och åt frukost. Fy fan vad jag hatar sånna nätter. När man är trött men man Kan bara inte somna!! Så nu mår jag piss och det känns som att jag är sjuk igen..(som vanligt typ). Ush!

Sen tänkte jag precis gå ut med vovven också och så börjar det regna! Inte nog med det, det börja åska också. Och min hund är livrädd för åska, han sitter och skakar och gnäller i tvättstugan just nu (där låter det vell minst eller nått eftersom det inte finns nått fönster).. Så han skulle nog vägra att gå ut just nu ändå.. Typiskt. Jag känner verkligen att det inte är min dag idag!

Men idag ska jag i alla fall göra lite nytta! Jag ska städa min garderob!!!! :O ! Ni som känner mig vet att jag har typ världens stökigaste garderob. Jag kanske rensar ut lite också, eftersom att den är så överfull (det ligger alltid kläder precis under för att det alltid ramlar ut en massa).. Haha mamma kommer jubla när hon kommer hem, hon tjatar på mig typ varje dag att jag ska rensa/städa min garderob..
Om hon fixar en walk in closet till mig så kanske jag håller bättre ordning ;) Haha.. Man kan ju alltid drömma!

Klicka för att stänga bilden

I Love!!!

Haha wish me luck :)

blondeandblack



Ibland är jag jävligt trött på att vara blond! (Speciellt nu när jag är typ ultra-blond för att mitt hår har solblekts.. Men don't worry det ska mörkas ner en ton eller två) Men när jag ser sånna här bilder blir jag väldigt inspirerad till att fortsätta vara blond! Jag tycker att det är så himla snyggt när man bryter av det blonda mot mörkare färger. Svarta kläder och blondt hår blir lixom aldrig fel! I know, jag har skrivit om det förut.. men i love it helt enkelt! Så snyggt!

summer



Vad är det, ca 10 dagar kvar tills sommarlovet är slut. Slut på sommarkläder, och soliga slappa dagar? :( I don't want to go back to school!!

bara ett år till nästa gång

Igår, när jag finally kom in till slut, var också en grym dag på festivalen! Orkar inte gå in på detaljer men det slutade med att jag och Madde kom hem vid 5-6 tiden efter en långpromenad hem. Såg massa artister, dansade loss i tältet, åt festival-mat, drack red stripe osv. I love it!

Nu är jag väldigt sliten! Mina ben gör ont igen ( ni vet, swineflu verken..) Men jag har hört att det kan sitta kvar i kroppen ett tag tills man är helt frisk så det är nog ingen fara. 
Vi vaknade typ klockan 2 idag. Gick upp, åt tacos till frukost och sen har vi bara segat hela dagen. Och det ska jag fortsätta med ! Nu ska jag göra en nachotallrik och dö i soffan.. Haha. Det blir movienight! :)


Have a nice night!

deeper, rasta should be deeper...

Gryyym dag på festivalen igår! Det fick mig verkligen att ångra att jag inte köpte 3dagars band.. Men men gjort är gjort, och idag SKA jag komma in på ett eller annat sätt!

bild lånad från UNT

Jag har inga bilder från festivalen, eftersom jag inte hade med mig kamera. Eller jo, några få på mobilen bara.. Malin var med igår på festivalen också, det var mysigt! Och så var ju typ alla man kände där också! :D Trevligt trevligt!

Nu ska jag göra mig i ordning för URF dag 3 ! Can't believe it's the last daay! :(

Puss!

nu kööööööör viiii



URF dag 1 idag. Har som sagt inte biljett till idag, men på nått sätt kommer jag nog end up där inne ändå ;).. Vi får se.
Sen så har timbuktu gratis konsert här i Uppsala idag också, så den svänger vi också förbi!!

Gårdagen var rolig, med mycket blandande händelser. Ena stunden minglade vi på framfickan, andra stunden stog jag och Madde och dansade till reggae på Orange bland en massa reggaemänniskor, och sen helt plötsligt satt vi gapskrattande i en taxi. Som sagt , blandade händelser! Men det var kul!! :)

Puss!

reggae warm up@framfickan it is


lite random outfit bilder sådär :P .. hade lust ;)

Nu ska jag springa till bussen !
Puss!

URF getting closer


En riktigt härlig bild som jag hittade på UNTs hemsida.
Uppsala Reggae Festival.
Musik. Kultur. Dans. Olika Stilar. Olika Människor. Olika Åldrar. Glädje. One Love.
URF 2009 NU KÖR VI!

kalla mig efter..

.. men I had no idea att nichole ritche was pregnant again! jeez where have i been for 9 months? Hon ser verkligen höggravid ut, i wonder när hon ska föda..?

Det är så komiskt, för förut kunde jag verkligen allt om alla kändisar, vad allas barn hette, vad alla gick på för dieter, vilka alla var tillsammans med, vart dom gick ut och festade osv.. Jag var en riktig kändisjunkie med andra ord.
Nu för tiden har jag dock ingen aning om vad nån av dom håller på med.. Vilket kan ha att göra med att jag har slutat prenumerera på tidningar, och för att jag har bytt ut mina favorit-kändis-bloggar mot mode/kläder/foto-bloggar istället. Men still, jag trodde inte att jag var såhär efter!
Men congrats till dom i guess! :)


gettoknowmebetter

10 FAVORITER
färg: rosa! (dock inte på kläder!)
mat: sallad i alla former ♥
band: för tillfället, slightly stoopid
film: vet inte.. the notebook ligger högt upp iaf! sen massa dansfilmer!
bok: twilight serien som jag inte kunnat slita mig ifrån hela sommaren.. älskar lite "onaturliga" böcker..
sport: dans! (om det nu ses som en sport)
årstid: sommar!!
veckodag: fredag eller lördag!
glassmak: allt med vanilj och kola är alltid gott!
tid på dygnet: beror på vad man har för sig, men morgonen är alltid mysig. fast kvällarna brukar oftast slå mornarna!
- 8 FÖR TILLFÄLLET:
humör: pretty bored..
smak: lite chokladig av min glass som jag åt för en stund sen :)
kläder: oversized tee och mjukisshorts
bakgrund: utsikt från hotellet i aiya napa
nagellack: genomskinligt (mina naglar måste vila! dom har blivit gula från alla olika nagellacksfärger)
tid: 13.54
omgivning: mitt stökiga rum
irritationsobjekt: Andrea som har aggroutbrott för tillfället..
- 5 HAR DU NÅGONSIN?
dejtat någon av dina bästa vänner: nej..?
brutit mot lagen: ja.. haha. gått mot rött har vell alla ;)
blivit arresterad: nej.
badat naken: oh ja !
varit med på TV: japp.
kysst någon du inte känner: ehm.. ja.
- 3 PERSONER
du kan berätta allt för: Andrea
du tycker om: Ja jag tycker vell om alla i min omgivning. Annars skulle de inte vara i min omgivning!! Man ska inte slösa tid på personer som man inte tycker om!
du inte gillar: jag låter bli att nämna namn..
- 2 VAL
kaffe eller te: både och?
vår eller höst: Vår!

listan snodd från ellen

jag nyser och jag har ont i halsen och påsar under ögonen. det här ser inte bra ut. det får bli kamomill te, honung och sängen! jag SKA vara pigg ikväll!


eller kanske blir det favoriten, chai té..

Puss!

MINKPINK summer 09/10


beautiful line. beautiful people.
skateboard. badräkt. tights. fransar. leenden. slitna jeans. nitar.
skor. skjorta. mönster. hatt. blommor. kedjor. rufsigt hår. cyklar. havet. solen.

it doesn't get any better than this!


Reggae Warm Up!

I know i know, dålig uppdatering.. Men här får ni en liten update!
I Söndags jobbade jag, och sen firade vi bror min på kvällen som fyllde 16 år! Damn, han är inte så liten längre! Eller, han kommer alltid vara 10 år i mina ögon men han är till och med längre och starkare och större än mig nu! Haha i remember those days när jag kunde slå ner han om jag inte fick som jag ville. Hehe, det var tider det.

Måndagen spenderades med michelle, som jag inte träffat på hundra år. Jag fick se alla hennes L.A och Hawaii bilder!! Det såg helt underbart ut! (Obviously!) Sen åt vi jordgubbar och drack te och pratade igenom livet hela kvällen. Haha..

Igår så var jag ute och åt med mamma på Svenssons och sen fikade vi på Cafe linné! Det var jätte mysigt. Tjejkväll med bara Mamma och jag !
Sen tror jag att jag håller på att bli förkyld IGEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! Ni vet by now hur ofta jag blir sjuk och hur arg jag blir på mitt piss immunförsvar varje gång för att jag är sjuk så ofta, så det lilla agressionsutbrottet behöver jag inte skriva ner.. Men jag har typ ont i halsen och nyser hela tiden. INTE kul då det händer en massa kul den här veckan! Inte för den här förkylningen (om det nu är en förkylning) kommer stoppa mig!
Idag blir det Reggae Warm Up på framfickan.
Sen Torsdag, Fredag, Lördag blir det Reggaefestivalen!
Och som sagt, även fast jag inte skulle komma in så kommer jag vara i närheten och ha AS kul! I promise you! :)


Här är en bild från förra årets reggaefestival! Olivia, jag, Jennyfer, Madde, Vickie, Ullis och nån random kille i fram!

Nu ska jag upp och äta frukost!!
PUSS!

my exciting life goes on...

..NOT , as borat would say. Hahah, jag har fastnat på Borat igen! Men jag måste ju fan se den nya, brüno! Men jag tycker inte att den verkar lika rolig alls!! Iaf inte liika rolig som Borat ! xD

Idag var det en lugn dag på jordgubbsfronten. Jag satt typ och läste hela dagen. Twilight ! 4e boken nu. Jag har typ inte läst nånting på 100 år, för jag har gjort så mycket annat, så jag har typ "glömt bort" det och inte alls tyckt att det har vart lika roligt längre, för jag tycker att första delen av fjärde boken var lite händelselös. Eller inte händelselös, men lite halv boring. Men nu har jag kommit in i den (efter halva boken!) så nu är det kul igen ! :D




Åh, när jag såg den här bilden så fick jag väärldens lust att skaffa mig en liten Puppy! ♥
SO ADOREABLE! Men det får nog vänta tills jag vet att jag kommer vara bosatt i samma land i typ 14 år (eller hur länge dom nu lever) Men i WANT! .. Jag får vell nöja mig med min gamla gubbe till hund för tillfället. 63 hundår blir han i år! Haha han är en liten farfar han ;P..
Känner att jag inte alls är på blogghumör.. så why bother? ..
Puss!

RSS 2.0