Halv åtta hos Maria

I lördags var vi på middag hos Maria. Det var jättemysigt och kameran var med så ni får en sammanfattning av kvällen i videoformat denna gång! Hoppas ni gillar!  
Hon hade gjort god tomatsoppa (my favorite!) och jättefina och jättegoda Cupcakes till efterrätt! Mums!

Höstfrukost

Har precis ätit en megagod frukost i höstens färger! Apelsin, Satsumas, Sharonfrukt, Valnötter och Chiafrön toppat med kanel! Mums!

Travel

Hej! Okej, bloggandet suger nu. Jag jobbar som en galning. Efter idag (är ledig idag!) så jobbar jag 9 långa dagar i streck. Men det är bra. Jag jobbar mot mitt mål och jag är så glad att jag fått mer jobb. Det betyder ju bara mer pengar till min resa sen! Wohoo.

Resa, surfa och ta dykcert är på min to do list för 2013! Och helst bo vid en strand också!! 


It's October Again

Hej! Idag har jag varit leedig! Så himla skönt. Jag har ätit sushi, fotat åt en annons för mammas salong som dom ska ha i UNT, läst Hunger Games (såklart) och lite sånt. Mindre roligt är att min telefon gått sönder.. eller snarare bara dött. Trodde bara den var urladdad, men när jag försökte ladda den så insåg jag att den nog gjort sitt, eftersom ingenting hände. Och den har varit lite knäpp på sistone och stängt av sig av sig själv osv. Så om ni inte kan nå mig så vet ni varför! Är för tillfället telefonlös!
 
 Och just det, en ny header har jag knåpat ihop också. Var sugen på något nytt. :)
Annars lyssnar jag mest på världens bästa Oktober låt och dricker massa chai idag. Hatar att den här låten inte finns i någon annan version än från ett avsnitt av One Tree Hill. Men så himla bra är den. Love it.
 

Jag längtar!!!!!!

Kan det bara bli jul någon himla gång? Så att jag får lyssna på min julmusik, se mina julfilmer, baka, dricka glögg, pynta och mysa till tusen! Jag orkar inte vänta längre snart!


Instaweek

Lite såhär har min vecka sett ut på instagram.

1. Påklädd med halsduk (typ det bästa med hösten!) påväg att fika med söta Andrea på stan. (Inte syster Andrea) 
2. Går till jobbet varje morgon, och när det inte regnar så är det superfint morgonljus som nästan känns magiskt! 
3. Läser Hunger Games böckerna som en galning. Innan jobbet. Efter jobbet. Varje lediga stund. Så himla spännande! Läste ut andra boken igår och började på tredje imorse! Vill aldrig att det ska ta slut! 
4. Körsbärstomat och fänkålssoppa toppat med getost och basilika, som var dagens middag. En utsökt måndagsmiddag om ni frågar mig!


En höstfilm

Här är en liten film från min och Andreas mysdag förra lördagen. Jag kan helt ärligt säga att jag har noll koll på hur man filmar. Vet inte hur människor får det att se så fint ut. Men jag vill lära mig, så därför tränar jag! Så här har ni en liten höstfilm! :)  
 

Middag hos Linnéa

I fredags var vi tjejer bjudna hem till Linnéa på middag. Vi har börjat med våra "halv åtta hos mig" middagar igen, som vi hade förra hösten. Alla har en middag, och så får man ju gå på sju till middagar! Megamys!

Linnéa var först ut och hon satte ribban högt måste jag säga! Himla fint dukat, jättegod mat och hemmagjord (!) glass till efterrätt!! Sen har hon precis köpt en kattunge som man vill gosa ihjäl sig med! Världens sötaste!
Det var jättemysigt att träffa alla tjejerna igen, som jag inte träffat på ett bra tag!

Här kommer lite dåliga mobilbilder från kvällen. Kameran följde inte med tyvärr :(

Alltså katten..dör!


Hello Autumn

I lördags var det ungefär världens finaste höstdag. Jag spenderade hela dagen med Andrea. Systermys på hög nivå. Vi promenerade runt, gick och fikade, drack te och lagade mat hemma hos henne och gick på bio på kvällen. Som hon sa "som balsam för själen!"
 Har fler bilder, som jag försökt ladda upp, men ipaden vill inte samarbeta med mig.... Hmm, men det kommer väl så småningon! Nu ska jag till jobbet. 10 timmarspass på Ica. Det är där jag alltid är nu för tiden med andra ord. 

Food Matters

 
Såg nyss denna dokumentär."Food Matters" Den handlar om dagens medicin och hur vi kan förhindra Cancer och Hjärtsjukdomar (och alla andra sjukdomar för den delen), genom vad vi stoppar i oss. Visst, det kanske inte är något nytt, vi alla vet väl att mycket av det vi äter kan vara cancerframkallande osv. Men den handlar också om hur man själv kan bota sin egen Cancer och sina sjukdomar, utan cellgiftsbehandlingar, utan att springa till apoteket och köpa mediciner och utan att gå till doktorn och få honom att bota dina symtom (istället för att gå till roten av problemet).
SE DEN säger jag bara! Verkligen! Om ni laddar ner den, köper den, whatever, det viktigaste är att ni ser den!

Bästa vän

Jag saknar dig bästis!! Dags för höst-photoshoot?? :)

Världens finaste Michelle Jeng


RSS 2.0