Dubai update

Hello. I know, mitt Dubai-bloggande har varit sämst.. Jag har inte haft tid/orkat! Vi har gjort en massa kul här!! Och jag vet inte ens vart jag ska börja med berättandet. Men ni kan gå in på Andrea's Blogg som har vart mycket bättre med uppdateringen här nere! (Om ni vill fortsätta läsa den så kommer den i övrigt fr.o.m. imorgon handla om hennes flytt till/liv i Australien!!) Sen kan ni även gå in på Michelles blogg också!!

Idag har vi hängt på stranden. Jag och Michelle tog en trevlig strandpromenad och tog en massa bilder, lekte baywatch (xD!!), och spelade in massa filmer. Fy fan vad vi är bra actresses! HAHA !.. Sen har jag även fotat fåglar och läst lite ur min tråkiga svenska bok.

Andra dagar vi har vart här har det hänt typ crazy saker! Vi har vart typ vart i olika Malls. Dubai Mall. Mall of the Emirates. Outlet Mall.. Det har vart storm här! Vilket det är typ en gång om året.. Mysigt att vi prickade in just den gången ! Haha. Men det började med sandstorm på dagen och sen på kvällen vart det åska, regn och de största blixtrarna jag sett i hela mitt liv! Det var typ som en disco lampa utomhus! Så ofta blixtrade det!! Och dom var RIKTIGT stora! Sen gick vi in i Mall of the Emirates. Och efter ett tag börjar det läcka in vatten genom tacket/lamporna, och dom börjar spärra av delar av mallet. Haha sjukt kul.. Jag orkar inte skriva om allt annat crazy men gå in på Andreas eller Michelles blogg för nu ska jag sova!!

Puss!!

Paula the entertainer.

Hello ! Idag är det min födelsedaaag :D ! Dagen har spenderats.... (förlåt jag har lite svårt att koncentrera mig för att Michelle filmar sig själv när hon leker top model, och jag garvar ihjäl mig xD! Youtube nästa!! )
Anyways vi var på stranden imorse/idag och solade & badade, och självklart fotade jag en massa. Michelle fick agera min top model! (hahahahah). Sen lyssnade vi på en massa musik och jag härmade en massa olika sångerskor/sångare och så låg vi och skrattade åt det. Sen helt plötligt börjar en wierdo gubbe klappa längre bort, och det var först då vi kom på att alla Andra på stranden också hade hört min "fina" sång! Hahah. Och asså just so you know så var det inte vackert när jag härmade all artister. Utan det var allt från Sean Kingston till Snoop Dog. Haha.
Hur som helst en rolig dag på stranden, med mig som entertainer...för hela stranden!
Sen ikväll har vi varit på en as mysig restaurang vid stranden och druckit green apple,passionfruit & hallon mojitos och ätit god mat! Det var asian food och vi började med goda appetizers som tex. räkor i någon krämig chili friterad sak sen delade jag och Michelle på 15bitar sushi/sashimi till huvudrätt! Yuummy! Jag har bara en sak att säga, asian food i Sverige kan SLÄNGA SIG I VÄGGEN!
När vi kom hem så fick jag en GOD tårta från Cold Stone Creamery, special komponerd just the way I like it! Typ glass/brownie/reese's cups tårta!! ASGOD!
Sen har jag fått en KAMERA också av pappa ! Han kom hem med en stor bukett blandade vita och röda rosor och en fint paket med en kamera i. En kompaktkamera som man kan ha under vatten!! Bl.a.. Den verkar ha ganska coola features vad jag har märkt hitills! Det är den som Michelle filmade sig med HAHA !
Nu ska vi nog gå och lägga oss! klockan är halv 2 här, och jag ska tvinga upp dessa två sömntutor tidigt imorgon och dra med dom till stranden!! :D
Pusshej! ♥

Dubai!

Hello! Nu är vi i Dubai minsann. Jag, Michelle och Andrea. Jag och Michelle landade igårnatt vid halv tolv ungefär. Idag har vi varit och shoppat en massa! Det blev inte stranden idag, så vi shoppade från typ halv två till sju istället! We liiike! Jag har köpt en massa kläder idag, och faktiskt inga (!) skor!! :O
New Look disappointed me a bit faktiskt! Det är där jag brukar HÄNGA och köpa miljarder skor typ. Men de hade inte lika mycket den här gången.. Det kan bero på att det har varit shoppingfestival i typ en månad nu! Shoppingfestival är typ när alla affärer får en massa rea osv. Så det kan ju vara att massa har shoppat då och så har det blivit lite utplockat.. Oh well.. Hur som helst köpte jag fina kläder. Bland annat en cool jeanskavaj, en as cute vårig klänning, en beige mocka vest osv.
Imorgon råkar det vara någons födelsedag (MIN!! :D) så det blir vell stranden på morgonen/dagen och sen födelsedagsfirande senare på dagen/kvällen! Yaaay!
See ya ! Vet inte hur mycket jag orkar uppdatera när jag är här, men vi får se helt enkelt!
Puss!

Fashion Week


Wang, Fall 2010 rtw

Ja tack till koftan! ♥


Freezingtodeath


Nästan färdigpackad nu! Det är bara min nessecär kvar. Och det packar jag imorgon bitti :) Det är så kallt i mitt rum så jag blir inte ens varm av dubbla filtar och te ! Ush :( Så nu tror jag jag ska gå och ta ett långt varmt bad! :) Jag har fått hosta och ont i halsen! Inte kul! Men men, jag ska ligga och steka på stranden ändå!

Puss!

Snowstorm


Ush det är hemsk snöstorm ute! Typ över - 10 och iskallt. Jag var på stan nyss med Mamma och Theo. Vi gick och tog IDfoto på mig och gjorde passkopior (som sagt, till pappas jobb) sen åt vi lunch på Uniqo! Jag åt foccacia= Awesome! Men jag var inte så hungrig så jag blev proppmätt och lämnade typ halva. Men det var gott ändå! :)

Nu håller jag på att skriva pack-lista och köpaidubai-lista! Så ska jag ju börja packa så fort det är klart :)
I can't WAIT att gå av planet och ut i VÄRMEN imorgon kväll/natt! I can't WAIT att gå till stranden på Måndag! I'm SO EXCITED!


Bionic Delay...AGAIN!


Aaaah Crap!:

Christina Aguilera’s fans will have to wait another month to get their hands on her new album – BIONIC has been delayed until April 10, 2010

Faaaaan en månad till!! Jag som längtade så mycket till Mars!! Aja, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. BUT HURRYYY I CAN'T WAIT ANYMORE! Fast we all know it's going to be brilliant as usual, så det kanske är värt väntan ;)


MKA


olsensanonymous


Sportlov!

Sportlov nu! Har MASSA arbeten kvar som måste göras innan Dubai, och även två böcker att läsa ut+analyser att skriva när vi är där, men just nu känner jag bara FINALLYY LOOOOOOOV! Som sagt, även fast jag har plugg att göra så känner man sig ändå fri! Det kommer bli så jävla skönt att komma ifrån detta väder ! Leva i La-la land, i 10 dagar, som jag brukar säga. Men det är ju typ så! Man släpper allt och det enda som bekymrar en är vilken bikini man ska ha på sig eller vilka skor man ska köpa, eller till vilket mall man ska åka. Men sånt är ljuvligt! Haha!


I feel freeeee!


Ikväll tänkte jag typ plugga (göra klart två av mina uppgifter) och börja packa lite. Imorgon ska jag städa salongen, åka och göra lite ärenden, epilera mina ben (too much info? :P) och packa färdigt! Sen på söndag lyfter planet vid 14.00, så vi är vell på arlanda vid 12 eller nått. Sen är vi framme 23.40 (dubai tid antagligen) i DUBAI! :D LOVE IT!
Andrea åkte igårkväll så hon är framme nu! Selma och Paulina åkte till Kuwait idag! Alla har åkt nu! Och snart är det vi! Yaaaaaay!

See ya !♥


Shoe Art!


My loves som jag fick av Wafa och Michelle i födelsedagspresent!! I love them. De är fan ART! So amazingly beautiful!! Dom fick till och med en egen hylla! ♥


The Row Fall 2010


Lots of black and some mixed materials. Other than that I wasn't too impressed..


Leodots



Älskar hur det ser ut som leopard fast ändå inte är det! What a pretty shoot!


Study time!

Hello . Nu sitter jag och Michelle på Juridikum och ska plugga gärnet! Jag Vägrar ha saker kvar att göra när vi är i Dubai så det är bara att sätta igång! Det är 7 saker som ska in, så jag måste verkligen sätta fart!! Men jag kör 2 idag. Tre imorn (Slutar vid 10) En eller två på fredag och om jag har kvar nått så gör jag den på lördag. Tror ni det kommer funka? I doubt it men jag ska göra mitt bästa! Nu ska jag sitta här i 1 och ½ timme innan min sånglektion. Och sen kommer jag tillbaka hit efter ! I'll do my BEST!

http://depaullaw.typepad.com/photos/uncategorized/study_research_books.jpg

Wish me luck!!

Nu kör vi!



Pink Lips.


Pink Lips, why not? Fett coolt!

Waaaay past bed time, and I don't know why I do this to myself! Nu kommer jag vara dödstrött/medvetslös imorgon också. Fan då. Men imorgon ska jag klä på mig rejält med kläder för fyfan vad jag har frusit idag! Imorgon ska jag även till Bianca (min sångpedagog) och spela in lite shit :) Det ska bli as kul! Sist jag gjorde det så levde jag på det i en vecka efterråt! Love it! ♥


Pre-birthday gifts

Ikväll har vi firat både mig och Andy här hemma. Jag för att jag fyller år nästa vecka och är i Dubai då, och Andrea för att hon åker, och är i Sydney på sin födelsedag. Så då firade vi oss båda i förskott idag!!

Jag fick Jätte bra presenter!!! Typ bara saker jag önskat mig. Jeansskjorta: check. CLEAN Shower Fresh parfym: check. Smycken: Check; Ett as fint armband. Kläder: Check; en as cool svart tröja och en fin t-shirt. I liiiike :D

Vi åt god mat och nu är jag proppmätt ! Jag måste plugga svenska för att jag har prov imorrn, men det jag helst vill är att ta ett vaaarmt bad för jag fryser som bara den! NEJ jag HÅLLER INTE PÅ ATT BLI SJUK! Jag vill inte, FÅR inte! I wont allow it ! Punkt slut!

Just det ! Jag vet inte om jag har berättat att jag fick världens snyggaste skor av Wafi och Michelle i present också! Ska få dom imorrn :D They know me so well! Ni får se när jag fått dom!

Måste gå nu det är so you think you can dance !!!

Foto Kategori

Oj oj oj oj VEM är i Dubai om mindre än en vecka? VEM fyller år om en vecka? Vem ligger på en strand om en vecka? Vem får träffa sin pappii och världens sötaste lillebror om mindre än en vecka? WHO DA' BEST!? WHO DA' BEST!? II caaann't heeaarr yoooou!??
HAHA skoja, eller bara about the last part.
Nu är det bara att hålla ut! Bara lite kvar nu!!

Det blir en ny kategori. Nämligen en Foto Kategori! För som ni kanske vet så älskar jag att fota, och för att ni enklare ska hitta de bilder jag lägger upp så är det ju ganska smart med en sådan. Men jag vet inte om jag orkar lägga in alla gamla inlägg med foton by me i kategorin. Utan vi kör alla från och med nu! Och den kommer självklart bara innehålla bilder jag själv har tagit. Om det är någon annan fotografs kort som jag inspireras av så hamnar det ju självklart i Inspirations kategorin! :) 


Okej, jag la in några gamla inlägg. Men från och med nu blir de bara de nya.

F.R.I.E.N.D.S


Jag har finally alla Friends säsonger på datorn!! Snacka om att jag aldrig kommer ha tråkigt igen!
Mitt absoluta favorit program från när jag var 7 till 13 år typ. Jag och Andrea kunde alla repliker, från varenda avsnitt, jag kunde allt om alla skådisarna och min vägg var täckt med hundratals bilder på dom. Dom och Christina ofcourse. Haha! (Som ni såg på kortet jag fick av Anna, längre ner. Så står det F.R.I.E.N.D.S; vi var besatta helt enkelt. Vi kunde båda vara hemma och vara sjuka, så var det friends på tv, så ringde vi varandra och var typ helt tysta i telefonen och kollade på det och skrattade tillsammans, sen pratade vi i pauserna. Haha!)

Men nu för tiden så har jag kommit på mig själv med att kolla på det på tv flera gånger, och så VET jag inte alltid vad som händer i det avsnittet. Jag kommer inte ihåg helt enkelt. Så jag ska catch up och ha Friends maraton för mig själv! Jag kommer bli väldigt nostalgisk! Mysigt!


Feathers


Foto & Smink by me. My model: Michelle
Om ni inte visste att jag har typ världens snyggaste kompis så vet ni ju det nu i alla fall!

Jag och Michelle gjorde ett litet fjäder expriment här om dagen, och det här är resultatet!


Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

Innan ni tittar på några bilder vill jag varna er känsliga läsare / haters. Kom ihåg att det var Moulin Rouge tema! Moulin Rouge var en nattklubb/bordell, så det var alltså meningen att vi skulle se ut som hoes. Fast "glamorösa" hoes. Like back in the day. Titta på filmen så fattar ni ;P. Men ja, have that in mind ;)



Serri, Wafa och Jag i mitt kök. Vi åt , vad ska man kalla det, typ "brödsnittar" med hemgjord röd pesto till förrätt. Laxsallad med saffrans aioli och bröd med parmesansmör till varmrätt. Vit chokladmousse med jordgubbar och lime på till efterrätt. Allt lagat av moi.  
Goda Strawberry Daiquiris som syster min gjorte åt oss! 
Typ det sötaste grattis kortet jag fått! Från Anna. Allt är väldigt internt men that's the beauty of it. Haha 5AN & 6AN!♥

Jag hade dekorerat mycket fint. Röda ljus överallt och matbordet var bara rött och svart!


Här är alla tillsammans! Haha väldigt glada och fnittriga! :) All of the hoes, and Serri the Pimp i mitten!

Strike a pose!


Efter vin och drinkar, kanske nån för mycket där någonstans så spårade det lite. Haha nerå men jag levde mig alltmer in i rollen som "bordellmamma" as the night went on som ni ser. DEN HÄR BJUDER JAG PÅ! Som sagt, don't take it too seriously!

A fun night! Måste göras om! Teman är så jävla roligt!!! Älskar att klä ut mig!


Zzzzzzzzz

Hello. Jag har precis ätit middag. Var och pluggade på biblan med Michelle och Sevgi, vilket inte gick så bra för att jag är typ sjukligt trött! Höll på att somna igår på bion, inte för att den var dålig utan för att jag var trött. Somnade igår när jag kollade på Greys, och vaknade upp imorse med smink och kläder på. (Haha). Höll på att somna på biblan nyss. Somnade på bussen hem, så jag höll på att missa min hållplats. What is wrong with me!? Ni vet när man är sådär jobbigt trött att man inte kan hålla ögonen öppna och huvudet börjar svaja? Så har jag typ vart konstant sen igår!! Jag behöver vell lov antar jag!

Nu ska jag ta och kolla igenom Moulin Rouge bilderna, och möjligtvis lite andra bilder, så håll utkik så kommer det nog upp inom kort!


Valentines

Happy Valentines Day mina kära läsare ! ♥ (Om jag ens har några? ;D) Min Valentines day har vart Jätte mysig! Kanske den bästa på länge! Men det ju blir bättre när man har någon att fira denna kärleksdag med...♥♥ Jag har fått fina rosor och även hjärt ballonger. So cute! Sen har jag precis vart på bio också! Mysigt mysigt!
Hoppas ni också har haft en bra alla hjärtans dag!




Last night!

Hello ! Det blev ett Mycket lyckat Moulin Rouge party här igår! Vi blev tillslut inte så många som jag trodde från början, men de närmaste var här och det var hur trevligt som helst! Vi åt god mat (lagad av moi!) och goda drinkar och vin :). I liike! ♥

Bilder kommer.. kanske . Haha. Alla kanske inte tycker att det är så kul om man lägger upp bilder på dom i korsetter och stayups. Hehe. Thats right, folk tog temat på fullt allvar!! Men det var det som var så kul!

Nu ska jag kolla på private practice ! I LOVE!
Btw, idag är det officially 1 VECKA kvar tills jag och Michelle åker till Dubai! YAY!
Puss!

Tema dag

Idag var en fullspäckad dag i skolan. Inte lektionsmässigt då, utan det var massa evenemang typ. First up var Wafas modevisning, med kläder som de sytt själv och goodiebags massa annat kul! Det var hennes och två tjejer i hennes klass projektarbete! It turned out great och jag ställde upp som fotograf och tog massa bilder! Men min kamera har börjat krångla lite, både med blixten och lite annat. It's slower than it used to be, så jag fick inte exakt alla bilder som jag ville, men men.
Next upp var Atti och co.'s projektarbete! En teater med massa dans osv. Teatern var faktiskt riktigt rolig! Alla spelade jätte bra, och vissa hade riktigt bra inlevelse. Enda som var dåligt var att de pratade med ryggen mot publiken och väldigt lågt. Men jag satt längst fram så jag hörde det mästa ändå! :) Riktigt rolig dag! Jag hade bara en lektion på morgonen så jag kunde sitta där och kolla hela dagen!

Har en massa bilder från Wafas grej (sen tog batterierna slut), men kameran måste ladda först! :)

Puss!

HöllPåAttGLÖMMA!

Höll nästan (bara nästan) på att GLÖMMA!

Det är Made in Sweden idag ju! :D Yaaaay mitt (smyg)favoritprogram! :)
Haha! 21.00 på 4an för er som e interested! ;)


RIP ALEXANDER MCQUEEN!

Den brittiska designern Alexander Mcqueen har dött!!! Han tog självmord och hittades hängandes i hans hem i London imorse! I can't believe it!
De är många som har hyllat hans vårkollektion som var mycket mixade material, crazy klackar och en MASSA coola mönster !! I liked it! It was crazy, but cool! Lite futuristic rymd känsla meets crazy mönster, med lite reptil-känsla där i också! Här är some of my favorites från kollektionen:
Alexander Mcqueen Spring 2010



The crazy, yet beautiful shoes & details:

Alexander Mcqueen.
RIP.


Morgonlektion

Idag hade jag bara en morgonlektion till 10.00. Sen slutade jag! Sjukt skönt! Jag släpade runt Selma på stan sen i nån/några timmar och letade efter lite grejer. Men jag hittade inte vad jag letade efter :( .. Oh well. Sen gick vi och drack kaffe/chai latte på waynes, och sen åt Selma lunch på Jalla. När klockan närmade sig två så skulle Selma tillbaka till skolan och jag skulle hem. Och nu sitter jag här och sjunger och lyssnar på bra musik :) !
På ett sätt så älskar jag att ha bara morgonlektioner, för då är man ledig resten av dagen. Men på ett sätt hatar jag det, eftersom jag har fått riktigt svårt att gå upp på morgonen! Men när man väl har haft sin lektion är det oftast rätt skönt!


snartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnart♥♥♥
Jaa jag tjatar. Men jag längtar så mycket!!


Wednesday

Hello. Idag var jag på stan och letade massa grejer till på Lördag. Det blir nämligen lite födelsedagsfirande för mig då. Inget jättestort, bara de närmsta vännerna typ, och lite middag/partey, haha. Jag ska ha Moulin Rouge tema! :) Det blir nog kul. Dressing upp och äta god middag, goda drinkar och lyssna på Lady Marmalade ;) haha.




Annars har inte så mycket hänt idag, förutom att vi pratade om på klassrådet att vi måste nominera "Klassens ..." på alla till studentskivan. Vilket är AS svårt, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva på NÅN! Får sätta mig och fundera!

See ya !

That's Alright Now Mama

It's OK! I promise!


SRC783


Christina Dietz

Så snygg att man dör typ. Plus att människan bor i Australien. Byta liv kanske?


Olivia P.


Olivia Palermo. Loove the jacket.

My day has been pretty boring. Hade typ en halv lektion och sen åkte jag hem igen. Vet inte vad det är med mig men jag har vart helt död de senaste dagarna. Idag kände jag mig helt orkeslös och orkade knappt gå från bussen typ. Vilket ledde till att jag somnade typ direkt när jag kom hem. Så nu mår jag bättre. Men still, trött! Kanske har sovit dåligt, eller håller på att bli sjuk, men nått är det !

Sitter nu och kollar på The City. Ganska underhållande. Men jag fundar på att gå och lägha mig tidigt, typ snart. Så att jag iaf orkar gå upp imorn! Börjar 08.30, woho!


grey.




Rengör ert tangentbord!

Man tänker aldrig på hur skabbigt ens tangentbord är. Inte jag iaf. Jag har precis sanerat mitt och det var typ det äckligaste jag vart med om! Tanken av att jag har suttit och rört den där skiten varje dag vill jag typ spy av. Så det är mitt tips till er för idag! RENGÖR ERT TANGENTBORD!!! Läste även en studie där det stod att det är mer bakterier än en toalettstol. Fast ifs, börjar jag tänka så blir jag typ knäpp! Jag kommer ihåg en period jag och Tania hade i 9an, när vi använde handsprit efter allt vi rörde typ. Och ju mer man tänkte på det ju knäppare blev man. Till slut använde jag handsprit var 5e minut typ. Men ja, att rengöra ens tangentbord nån gång per halvår låter ju ändå ganska vettigt! Så det ska jag lätt börja med !!


Nu luktar mitt tangentbord iaf rengöringsmedel ! :)
See ya!


Love it.


Älskar Private Practice! Plus att Kate Walsh är a big favorite. Amazing actress!


onlytwoweeks

Baratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvar
baratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvarbaratvåveckorkvar

Detta måste jag intala mig själv hela tiden för att orka med dom här skoldagarna. Ush.
Rasmus och Theo kom hem från Dubai idag. Det enda pluset var att ingen av dom var bruna. Det hade jag inte orkat med; om dom kom hem som pepparkakor. Men att dom kom fick mig bara att längta ännu mer!

Jag sov kanske 3 ½ timmar idag. Och ni som känner mig vet att jag inte funkar utan sömn! Speciellt Madde och Johanna, som ser mig vimsa runt i skolan och exempelvis leta efter min mobil fast jag har den i handen. Så jag orkade aldrig ta mig upp, utan försökte somna om. Vilket jag sen insåg, när jag väl gick upp, att det var dumt gjort. Så nu sitter jag här hemma, och min lektion börjar vell om typ 10 minuter. Och vad gör jag åt det? Inget. Asså POSITIVA TJEJEN! Ush jag orkar inte!

Nej men nu ska jag faktiskt försöka ta mig till skolan!
Lateerz!


Christina performing at Hope For Haiti


Med låten "Lift me Up" från hennes nya album!
JAG LÄNGTAR!!
♥♥♥


Matkoma

Laxburgare är typ den godaste form av burgare som finns! Sjukt gott, och as lätt att göra! Try it people!!! Jag är PROPPMÄTT fast jag bara åt en. Kan ha att göra med att jag åt typ ett kilo morortsstavar innan som "förrätt" för att jag var så hungrig och maten var inte klar. Haha. I'm such a fatso.


snygging

Nu kommer min kväll att bestå av lite Grey's, lite plugg och lite annat. See ya. ♥


Mega's



Such a cutie with an amazing wardrobe!♥


Laxburgare

Tjabba. Jag åkte aldrig till stan. För allting blev senare än vad jag trodde. Har istället vart och handlat och lagat mat. Laxburgare, muuuumms!



Måste säga att jag+mamma+Andrea i köket är en mycket bra kombination! Men snart försvinner en i våran fina lilla trio. Andrea flyttar till Sydney om ca 2 veckor. Eller först hänger hon med Michelle och mig till Dubai, men sen försvinner hon till the land down under. Hon ska plugga där i två år. Men enligt planen så får jag träffa henne igen i höst remember ;)

Måste bara berätta för er som inte är bekant med denna artist. John Legend äger!
Hur kommer det sig att alla bra manliga sångare börjar på J?
Mina favoriter:
John Mayer
John Legend
James Morrison
Jason Mraz
Om det är nån av dessa ni har missat så Spotify-a asap!


Effektiv

Kom precis hem från först en långpromenad, sen städade jag salongen i 2h. :) Effektiv jag har vart idag! Nu ska jag till stan och träffa Michelle och plugga gärnet!! Men innan ska jag göra lite peppermint tea. I'm craaaving it!


MK for NYLON. Olsens Anonymous.


INTELÅNGTKVARNUMICHELLE!


kan inte vissa människor sluta vara så snygga bara?

Dubai om 2 veckor exakt idag (imorn) i believe!
Kvällen har spenderats på middag med mamma at Michelles house. As mysigt!
Nu ska jag hoppa i säng. Ja, hoppa lite i sängen. Hah. Humoor!
Imorgon blir det städning av frisörsalong, plugg med Michelle, och en fet långpromenad!


blackandwiteobsession

Som ni nog märkt by now så har jag en small obsession with B&W picks. eller kanske inte så small obsession. ganska stor. Nu när jag kollade efter så såg jag att det var typ en tredjedel av alla bilder. Vilket är ganska mycket! Men det är så vackert!

Fruktsallad ( b e r o e n d e). Asgarv åt MTV's Made. Roibos/Jorgubb/Champange té (♥). Städning. Så har min morgon sett ut mer eller mindre. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det långprommis med sis. Ikväll ska jag och min mami bort på middag också :) Mysigt!

Puss!

Fräsht!

Som ni ser så har jag fixat ny design, ÄNTLIGEN! Jag är inte hundra procent nöjd med denna men den får duga tills nästa kommer. Tills jag orkar anstränga mig mer helt enkelt (vilket jag inte har gjort nu). Men jag var så trött på den gamla! Så nu är allt vitt, vårfräsht med lite rosa detaljer! :)
Pusshej!


Hat & Skulls


Frida Gustavsson


gettingtiredofit.

Som ni vet så tröttnar jag snabbt på headers. Och jag har länge velat byta bloggplattform. Men sen kom jag på en sak! Om jag byter bloggplattform, så kommer ju inte alla de gamla inläggen finnas kvar. Visst, de kommer ju finnas på den här bloggen, men man vill ju ha allt på en. Jag har länge velat byta till blogspot, och faktiskt så har jag en blogg där redan (som dock är privat), men jag har inte riktigt got the hang of it yet. Plus att jag kan blogg.se ut och in! Den största nackdelen är dock att den gör mina bilder till dålig kvalite när jag laddar upp dom i större format. Så att byta bloggplattform kommer att finnas kvar i tankarna. Men for now blir det bara byte av header. Jag håller på att knåpa ihop en ny design :) FINALLY! För jäävlar vad jag är trött på denna!

Det kommer upp inom kort!

Fruitsallad



Aloha! Massa inställda lektioner idag= As skönt! Jag ska vell skriva lite på min uppsats och lite annat. Men nu ska jag äta frukost. Fruktsallad dudes! :D

See ya !♥


Thursday

Hello. Kom hem för ett tag sen från att ha vart på stan. Det blev en mysig fika på waynes med a special someone...♥ Trevligt trevligt! Åt mig också proppmät på uniqo innan! ÄLSKA deras sallad!



Nu tittar jag på Made in Sweden, WOHO jag och Andrea har väntat hela veckan!! Haha nerds. Men det är så bra!
Imorgon blir det en lektion, plugg hela dagen och sånglektion efter skolan!

Puss!!


 

Min dator har krånglat hela kvällen, och jag kan nu konstatera att den behöver hjälp! It's so slow!
Sen har även blogg.se krånglat hela kvällen, så det har vart problem med att logga in (och med att publicera inlägg så till och med det här kanske kommer upp försent.)
Så jag kunde inte publicera inlägget föränn nu.

YSL




så vill jag också spraya på min vägg!♥

leopardboots

Hur grymma är inte dessa kängor!?
Klicka för att stänga fönstret
Till bara ben och slitna jeans shorts. Till stuprörsjeans. Till leggings. Till allt! Riktigt coola! I want!
De kostar bara 340 kr dessutom.
Det är så facinerande att om någon hade visat mig ett plagg med leopard mönster på för 3 år sen kanske, så hade jag sagt "euw, för mycket transa/mormor som försöker leka ung-känsla" I know, CRAZY thoughts, men det var det jag tyckte. Och nu ÄLSKAR jag ALLT med leopard mönster på typ. 
Mode. Det förändras. Det förnyas. Och det kommer tillbaka. Jag tycker det är så kul hur ens smak på saker kan förändras så snabbt. Typ som att man "får upp ögonen för det" på ett annat sätt. That's what I love about fashion.


Hotell brunch



Finns det något bättre än en fet frukost buffé på ett hotell? Sitta och äta frukost/brunch i timmar, men miljarder fräsha alternativ att välja på! Det är ju typ det bästa som finns. Jag älskar när man bor på hotell och så har dom jättebra frukost buffé! Jag kommer ihåg när vi var i Oman för några år sen (Okej för många år sen. Tror jag fyllde 10 eller något när vi var där). Vi bodde på ett av de lyxigaste hotellen jag bott på, och deras frukost buffé var ENORM och helt UNDERBAR! Miljarder olika saker att välja på! Allt från 10 sorters olika flingor, till omelett, äggröra, pannkakor, mackor, frukt och desserter. Haha, frukostälskare som jag är så var jag in heaven!

Men jag kom på att det är ju typ den PERFEKTA helg-sysslan! Att gå och äta brunch med en kompis!
Jag kollade upp lite olika brunch/hotellfrukostar och jag hittade ett test på bruncher i uppsala som UNT hade gjort! Och dessa lät mest frestande.
Hotell Scandic Uplandia
Brunchtider: Lör-sön kl 11:30-14:30
Pris: 145 kronor
Hotell Gillet
Brunchtider: Lör- sön
kl 12-15.
Pris: 165 kronor
Restaurang Skarholmen
Brunchtider: Söndagar från kl 12 - ca 17.30.
Pris: 169 kronor

Så det ska jag Lätt göra någon helg framöver. Skarholmen ligger ju till och med nära mig! En morgonpromenad och sen lite brunch? Ja tack!


A good day!

Godagens. Jag har haft en trevlig dag idag :) Vaknade upp riktigt tidigt, efter att jag och Madde hade somnat ganska sent igår.. Men jag var på bra humör så det gjorde inget. Åt frukost med tända ljus (LOVE IT!), tog farväl till Madde, som jag inte kommer att träffa på en månad (!). Åkte till skolan, var superduktig på historian och diskuterade livligt en massa texter om Gustav Vasa och hur man skulle tolka dom..Texter som jag btw inte hade läst, men låtsades att ha läst, vilket funkade fin fint!

Åt lunch med Johanna på stan :) Sallad på Jalla♥. Underbart. Sen hade jag bara en lektion till som var vid 2 typ. Hur som helst så har det vart en bra dag. Av någon anledning så har jag vart på bra humör :)!

Men lite tråkigt är det att jag har haft från och till ont i magen nu i typ 3 dagar :(. Det är as skumt! Kunde typ inte sova igår för att det gjorde så ont! Och nu också.. Får vell gå och dricka peppermint tea och inbilla mig att det hjälper!


Hade min nya fina kavaj på mig idag också. 200 på H&M, score! Jag hatar tjejen ovan! Hon har allt jag vill ha! Väskan, Västen, fint långt hår och fina silvriga halsband(mitt favvo håller på att rosta typ :( ) Och så är hon smal! Die bitch. Haha avundsjuk much?

Aja, nu ska jag kolla på Desperate Housewives. See ya ! ♥


Tuesday

Filosofiarbetet är inlämnat och klart. Väldigt skönt! Gjorde klart det imorse! Annars har dagen bara flytit på. Jag är hungrig som en.. varg(?) just nu, och Madde är på väg hit. Hon åker till norge i helgen och är där i två veckor på praktik. Och när hon kommer tillbaka (på min födelsedag) så har jag precis åkt till Dubai. Så det kommer bli LONG TIME no see! :( Oh well. Nu hoppas jag hon kommer snart så jag kan äta någon gång haha. Jag kan ju äta nu, men det är ju trevligare om jag väntar så äter vi tillsammans ! :) Men jag har typ ätit ett äpple idag så ni kanske förstår hur hungrig jag är!

I somras :)

See ya!


Spillevink

Jag har fått 0% filosofiarbete gjort idag. Jag skyller mest på Malin och boysen i min klass som inte kan låta bli att sitta och prata med mig och lyssna på massa låtar när vi EGENTLIGEN SKULLE PLUGGA! Shame on you pojkar! Haha men det var en trevlig håltimma iaf. Sen hade jag engelska redovisning, which I rocked. Sen har jag mest vart hemma och hängt med Malle Balle (haha!?). Och ja, jag tar vell tag i filosofin då... Snart.

Jag fick även reda på vad min frånvaro, totalt i procent, från hela läsåret var idag. Det var inte ALLS så farligt som jag trodde! Greeaat! Men jag ska inte fortsätta att försova mig och missa lektioner för det! Det är skärpning på gång! :)



Saknar den här spillevinken lite! Och it KILLS me att han kommer att vara brun, och inte jag när han kommer hem från pappsen! Kom dock på att jag var tvungen att nämna att det har vart GRYMT skönt med mina bröder borta lite.. Men som sagt, börjar sakna lite.... bara lite.

Laterz!

RSS 2.0