heatwave

Fyfaan vad varmt det är idag ! Eller inte fyfan, det är ju en bra sak ofcourse! :) Men inte för mig riktigt, för jag måste sitta inomhus och skriva typ 5 arbeten idag! Ser..verkligen..fram.. emot det..! Men just nu är jag jävligt glad att jag har en ytterdörr i mitt rum. För hade inte den stått öppen nu så hade det nog varit upp till 50 grader i mitt rum! Dubai värme med andra ord! Jag pratade med pappa nyss, och han berättade att han hade varit på stranden här om dagen. Nu kanske ni tänker, åh vad härligt att bo i ett varmt land och kunna gå till stranden varje dag men nej, i 50 graders värme så är det inte den skönaste upplevelsen. Du svettas som en gris, och om du vill svalka dig i vattnet så går inte det, för det är också as varmt ! Så pappa sa att han och Adam (lillebror) hade gjort ett försök att gå till stranden, men det var så jobbigt varmt att dom gick in ganska snabbt igen. Skönt att bo nära iaf!

Jag sitter just nu och äter frukost. Jag älskar frukost! Det är typ det godaste som finns! Visst, man kanske inte alltid är hungrig tidigt på morgonen, ibland får jag knappt i mig något på morgonen, men det är själva frukost-maten jag menar. Flingor, mackor, ägg, omeletter, yoghurt, smoothies, frukter, müsli.. Ja all frukost rocks helt enkelt! Jag skulle kunna äta frukost till lunch och middag också. Typ en macka på morgonen, flingor till lunch och kanske en omelett tll middag! Haha det ska jag lätt pröva nån gång! :)


Dagens frukost! : Fil, All bran & Müsli och russin. Yummy yummy for my tummy ! :D

Igår konfirmerade ju Malin sig. Så klockan 1 var vi på plats i kyrkan. Vi satt typ längst bak och såg ingenting, så jag mormor och rasmus satt mest och klagade och gäspade :P haha , och lyssnade på när alla andra sjöng med till alla böner och psalmer och allt vad det är.. Jag är ju inte direkt kristen, eller visst jag föddes vell som det och jag är döpt, men jag är inte konfirmerad och inte troende, så det känns lite cp att typ stå och rabbla deras böner när jag själv inte tror på dom... Hur som helst det var AS-varmt inne i kyrkan också, så man typ dog av värmeslag! Inte nice.
Efter konfirmationen så var typ hela hennes släkt hemma hos oss. Vi åt och drack, det var mysigt. Men jag skyndade mig lite för att jag skulle ju vidare på 18-årsfirande ju! Så vid 4 någonting kom jag till Madde! Vi drack en massa bål och fixade lite med maten tills de andra kom. Sen spenderades kvällen på hennes baksida (med awesome sjöutsikt) med mat, tårta, trevliga människor och ännu mer bål! ;) En lyckad lördag iaf!


En, som vanligt, söt Malin! Precis efter konfirmationen.


See ya !
Puss!

Finding Neverland

I'm so stupid, för jag vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt nu. Jag borde ha gjort 2 labbrapporter, ett redovisningsarbete och mitt svenska hemprov idag och igår. Men det har inte blivit av. Istället har jag gått på stan, vart och köpt glass (magnum temptation - bäst!), och tittat på film med Andrea. Men VAFAN det är fredag! Men jag vet hur som helst att den här veckan kommer jag ligga efter med typ 5 arbeten som ska in bara för att jag inte skrev klart något idag och igår. Men jag har ingen plugg ork kvaar nu! Jag vill ha SOMMARLOV!

Vi kollade på Finding Neverland, ni vet den med Johnny Depp! Den var väldigt mysig!! Man blev helt insatt i filmen och drömde sig bort typ :) Och Johnny Depp var ju snygg som vanligt! ;) I liiiked it !



Imorgon ska Malin (min syster , eller ja min "låtsas lillasyster") konfirmera sig. Så vi ska typ ha massa folk här efter och äta massa mat m.m. Det kommer nog bli.. kul? Hehe.. Men efter ska jag till Madde för att fira henne (eftersom hon fyllde år i tisdags) och sen senare blir det nog party tror jag! :) Så det ska iaf bli kul! :D Plugg-fri dag imorgon alltså! Vilket innebär att jag måste dööda mig på söndag. Jag har 4 prov nästa vecka, 2 labbrapporter som ska in och en 20 min lång redovisning som ska göras. Jag ser verkligen fram emot det ! WOHO! Nej men efter nästa vecka lugnar det nog ner sig och då har jag nog bara 1 eller 2 saker kvar sen är det sommarloov!♥ Jag har seriöst aldrig längtat så mycket!!

Jag köpte båda mina fashion against aids tröjor idag som jag ville ha (se inlägg under). En köpte jag i affären idag och en klickade jag hem från H&Ms hemsida! Yay! :D Jag var ju tvungen att tröstshoppa lite för att jag har haft så mycket i skolan! Haha bad excuse! Men i like it ! :)

Nu ska jag antingen skriva en labbrapport eller gå och sova.. Vad låter mest tempting..? ;)
Puss! ♥

Jobb!?



Jag har möjligtvis ett jobb på G till i sommar! Sofia och Andrea som fixat ! :) Jag hoppas det blir nått för jag orkar fan inte sitta på ärslet hemma helt broke hela den här sommaren också! Då sitter jag hellre på en stol i solen och säljer jordgubbar och tjänar pengar!
Puss! ♥

Pic


so cool!
Jag älskar the lugg+solglasögon look. Jag funderar på att klippa tillbaka min lugg i sommar.. Ni vet som jag gjorde förra året, fast inte hade kvar så speciellt länge.. Vad sägs?

♥♥

H&M Fashion Against Aids

Yup, idag släpptes kollektionen. Jag har tyvär inte hunnit dit, pga av mitt jävla helvettes plugg men men..
Men om nån känner sig sugen på att köpa nått fint till mig så får ni gärna köpa någon av dom nedan ;) ;) Haha..



Nu - tillbaka till kriminaltekniken.. Jag somnar!
Jag drack två koppar kaffe, men jag fortsatte att slumra till lika mycket för det.. Sucks!

See ya !

Madde



Jag måste bara lägga ut den här bilden på Madde! Hon hade fått nått "modell-för-en-dag" erbjudande, (som jag egentligen skulle med på, men jag bangade..) så hon och Sasha var i stockholm och tog fina bilder!
Look how pretty she is! :)


Kriminalteknik? labbrapport?

Hello. Jag har varit hemma idag, för att jag tänkte hinna ikapp med lite plugg. Det är var nämligen skolkampen idag. Min skola och 3 andra skolor tävlar i olika sporter. Samma skola vinner dock varje år, så jag missa nog inte så mycket. Förutom att det brukar vara en kul dag då man träffar massa roliga människor! :) Men men..

Just nu skulle jag försöka mig på att skriva min Kriminalteknik labbrapport om DNA-analys, and it struck me: Jag vet inte ens vad jag ska skriva om? Jag förstår ingenting av den där jävla Kriminaltekniken egentligen! Visst, jag förstår att vi pipetterar vätskor med massa DNA i från ett provrör till ett annat hela tiden, som så småningom ska på något sätt visa vilket DNA som matchar det som hittades på "brottsplatsen".. Men mer än det, typ vad vi gjort osv. har jag ingen aning om!? Hur fan ska jag då skriva labbrapporten! Jag ångrar såå mycket att jag valde den här inriktingen ibland. Vad FAN ska jag med kriminalteknik till liksom? Okej om jag ville bli advokat, polis, kriminaltekniker eller något annat inom området, men det är typ det sista jag vill!! Det känns så onödigt att lägga ner så mycket tid och energi på en kurs som jag egentligen inte kunde bry mig mindre om. Jag Vill inte ens lära mig om den här jävla DNA-skiten ! Och vad fan ger det mig för benefits i framtiden att ha läst kriminalteknik!? Det är typ en påhittad kurs som min skola skapat för att få fler elever! Och eleverna lockas av det bara för att dom tror att dom ska bli som CSI-gänget! Jag tror fan inte det ger några fördelar, även fast jag skulle vilja bli någonting inom området!


Visst ser det otroligt roligt ut !?!?

Fuck it...

FAA is back! Tomorrow!


Då var det dags igen. Det var ett år sen som alla went crazy for Fashion Against Aids plaggen på H&M. I know I did. Jag har 3 stycken från förra årets kampanj, designade av Katharine Hamnet, Tiga och Ziggy Marley. Men jag vill ha från i år också! Jag tycker att det är en så bra välgörenhets-grej, för plaggen blir jättepopulära, och många köper dom, så då blir det mycket pengar till välgörenhet. Jag tycker det är smart att dom har kändisar som designar också, för jag tror att det är det som lockar hos många. Till exempel alla som älskar Tokio Hotel har typ gone crazy och räknar ner tills deras tröjor släpps (De är en av dom som designat i år).. Vilket är bra, för jag tror att på bara den här kampanjen får man in jävligt mycket pengar! Plus att tröjorna oftast är skit coola! It's a win win helt enkelt!





Design by estelle


- Katharine Hamnet



Use your (brain) - Designat av N.E.R.D ..(Pharell) As coola!


Imagine Peace T-shirt - Yoko Ono

Här är några snygga från årets kollektion. Jag tänker nog definitivt (om jag hinner innan dem tar slut) köpa några! :) Det bästa är (till skillnad för när andra gästdesigners gör kollektioner för h&m) att det inte är dyrt! De brukar inte kosta mer än 200! :D

IMORGON SMÄLLER DET ! 28 Maj släpps plaggen på H&Ms divided avdelningar! Spriing dit, och while you're there, köp en åt mig, för jag vet inte om jag kommer hinna imorrn! ;) Haha

Puss!♥


MADDE 18 ÅR!

Hello!  Idag fyller min Madde år! 18 år dessutom! :D
GRATTIS BÄSTIS! ♥
Här bjuder jag på en väldigt flummig men glad bild på mig och henne! (i know.. jag ser galen ut) :

Nu ska vi ut och parta tillsammans minsann! :D Woho!

Puss! ♥

if i was a wealthy guuuurl


I would buy all the wonderful dresses i came across, and i'd wear nothing but these lovely pieces of clothing. Ok, maybe i'd throw in some jeans n' t-shirt days once in a while, and some cool jumsuits, but i would wear a lot of dresses i tell ya!
Now i just need to find a way to get wealthy! ;)


American "Morans"



So funny!
 Nu med en syster nyligen hemkommen från New York så har jag fått höra lite historier om pantade amerikaner! Och jag börjar verkligen undra.. Vad lär dom sig i skolan egentligen??
"Oh Sweden.. that's a city in russia right!?"







HAHAHA! I am very amused, och glad att jag bor i landet Europa, eller vänta nu, var det en kontinent eller ett land? Jo landet bredvid Asien såklart. What else!?
xD

Nu ska jag tracka andrea och kanske kolla på greys! :D
Puss!

Nu ska det firas! Snart..

HEJ! :) Jag är hur glad som helst just nu !! Jag fick nyss reda på att jag fick G på Matte Nationella. I know, G liksom.. Inget att skryta med direkt.. Men jag måste tillägga att jag är typ sämst i världen på matte, och jag pluggade som fan till provet, och ändå gick det åt helvette.. Trodde jag iaf.. Asså jag kan nästan inte tro det, han måste ha blandat ihop mitt prov med något annat! Han är ifs lite vimsig :P .. Han vet tex. inte vad jag heter.. Så det är nog fullt möjligt. Haha. Nej men jag är såå glad! För jag var 100% säker på att jag skulle få IG! (För det kändes som varje uträkning jag gjorde slutade med att jag skrev ett stort frågetecken..) Jag hade anmält mig till IG prövningen och allting! Men nu SLIPPER JAG!
A BIG weight of my shoulders! En mindre, av alla miljarder andra prov och uppgifter, att göra! :D WOHO! Det ska firas! Men inte nu, för nu måste jag skriva labbrapporter och ett engelska arbete! Ska försöka hinna springa idag också! Det är ju så fint väder så jag kan ju nästan inte motstå att vara utomhus!

En till sak som ska firas är en vacker liten prick vid namn Madde! Hon fyller 18 år imorgon! :D Det ska firas stort! I helgen dock.. Som sagt, plugg hela veckan först. Mmm i love my life ! 


Jag hittade en väldigt vacker bild här om dagen, while looking through blogs, som I thought I'd share with you! (Ja jag gillar vackra bilder, som ni kanske har märkt vid det här laget)
 Man vill ju bara hoppa in i bilden, right!?


 

See ya !

Lying on a beach in the sun



Vit strand, Paljettshorts, Skinnyness, Sunshine & Palmer. Kan det bli bättre?

Jag är så jävla sugen på att åka utomlands i sommar!! Ligga på en strand och steka hela dagarna och parta bort hela nätterna! Någon som vill med?
Men first of all; Anyone wanna offer me a job!?

And if I had my way
I'd be getting on this flight tonight
And in the morning I'd be
Lying on a beach in the sun
....♥

Vilken ska man tro på?


Jag tänkte kolla om jag kunde cykla imorgon till skolan (för jag vägrar att cykla i regn, det är det värsta jag vet!) Och jag har försökt tolka miljarder olika väderprognoser nu, men jag antar att det kommer bli sol? Jag fattar aldrig nånting av sånna där, för ibland kan det stå jätte olika på alla. Men aa, måndag tisdag kan jag nog cykla till skolan utan att bli blöt! Jag måste ju motionera lite! Jag sprang i torsdags senast, men det känns som det ända jag har gjort lördag-söndag är suttit på ärslet och ätit. Hahah .. Så jag känner mig som ett fatass, så imorgon blir det ändring! Cykling till och från skolan och kanske en springtur också! :) Jag är så glad, för min kondition har blivit så mycket bättre, och det är inte alls lika jobbigt att springa min lilla runda längre. Kanske får ta och hitta en längre ;)

Nu, tillbaka till spanskan.. Jag har faktiskt vart väldigt duktig idag och kommit igenom nästan alla kapitel. Men jag känner fortfarande inte att jag kan nått.. Men det får gå som det går imorn. Det bästa jag kan göra är att försöka!
Puss !

dance like no one's watching

Godmorgon! Jag vet, det är söndag, och normalt folk sover länge på söndagar (eller allmänt så fort dom får chansen) men nej, inte jag. Jag ställde klockan imorse, har precis ätit frukost och nu ska jag börja plugga spanska. Jag har ett kursprov i spanska imorn! Alla kapitel vi har gjort. Jag ser Verkligen fram emot det!! Fyfan.. Sen ska jag även försöka bli klar med ett arbete i engelska idag och även svenska hemskrivingen.. Vi får se om jag hinner! För det skulle vara jävligt skönt om jag hann med min Kriminalteknik labbrapport också! ... äh fuck it, jag gör så mycket som jag hinner! 
Sen tror jag att jag har dans idag också, men jag ska nog hoppa över den, det blir för mycket att hinna med på en dag! Jag vill egentligen.. men nej, nu har jag typ slöat i flera dagar och då får jag skylla mig själv om allting builds up!





see ya!

Partykväll

Ush, i should study, men jag gör annat hela tiden! Tex. som nu :P .. Undanflykter med andra ord. Men jag har faktiskt börjat skriva min svenska hemskrivning lite! Vilket jag ska fortsätta med.. after this :P haha ..

Det fanns tydligen bilder från igår, från Andreas kamera :) So here are some!



Jag och Andrea hos Camilla. Andrea och Madde påväg från Camilla. Jag och Sofia vid baren.
:)

Jag hade på mig ett svart linne med fransar från forever 21. Svart kjol. Svarta strumpbyxor, I was all black med andra ord!
 Och sen silver halsband från Karma, Nitarmband från någon random affär och silverörhängen snodda från Wafa :)  (jag fick dom faktiskt! ;D )  

NU ska jag plugga!
Puss!

Scarred

Jag läste aftonbladet nyss, om hur blondinbella visat upp sin acne på en bild i sin blogg. Jag måste bara säga att det är jävligt starkt av henne! Visst, jag är inte hennes största fan, och jag ogillade hennes blogg vääldigt länge.. Men jag har faktiskt börjat förstå varför hennes blogg har blivit så stor! För hon skriver inte bara om det vardagliga & ytliga, kläder och mode m.m. sånt som typ alla andra bloggare gör. Don't get me wrong, enligt mig, är det det ytliga osv. roligast att läsa om. Men det kanske inte alla tycker.. Hur som helst, vart jag ville komma med detta var att acne-grejen tycker jag är sjukt bra gjort av henne! Det finns så många därute som lider av sin acne, på ett sätt som bara dom som haft det förstår. Och på ett sätt så visar hon alla, genom att visa upp sig helt osminkad med finnar i facet, att det är Okej.
Man är inte ett monster om man har acne, man är inte ett troll med bölder i hela ansiktet. Även fast det kan kännas så.. Jag vet! I've been there! För precis som hon beskrev i artikeln, så kan man känna sig som ett monster! Jag ville heller inte gå till skolan, stannade faktiskt hemma vissa dagar för jag helt enkelt inte orkade börja sminka över det, för jag tyckte ändå att jag såg förjävlig ut. Jag slutade vara med på alla bilder, för jag ville inte att mitt ansikte skulle fångas på bild, och jag ville inte se mig själv och må dåligt över det.. Jag tappade allt självförtroende jag en gång hade. Jag kunde inte ens gå ut med hunden utan ett ton smink på mig... Jag hatade mig själv.
Jag tror inte att folk som inte har varit med om det själva kan förstå hur måligt man kan må av det.  Man blir på ett sätt ärrad. Mycket av komplexen kan sitta kvar i en. Även fast det har gått en tid så kan man ha små sår kvar som aldrig läker.. Det är därför jag vill hylla blondinbella (jag trodde aldrig att dom orden skulle komma från mig) för det hon gjorde. Hon är en sjukt stark människa, och jag vet att jag själv skulle aldrig kunnat göra samma sak!


Andrea's Homecoming Party




Här är lite bilder från i onsdags. Det började som sagt med en middag, med familj och familjevänner. Och sen vart det bj på kvällen med sis och hennes kompisar.

1. Släkt och vänner vid middagsbordet. 2. Camilla och Paulina på balkongen. 3. Flum vid middagsbordet. 4. Paulina och jag :) Hon har kännt mig since day 1! Det ni! 5. Kusinerna var också här! Det var mysigt, jag har inte träffat dom på hundra år! Jag saknar dom! 6. Jag under en filt på balkongen. 7. Efter ett tag blev det för kallt på balkongen så vi flyttade in. 8. Jag och big sis på bj (she's gonna kill me för den där bilden) 9. Jag in på småtimmarna.. :)

Nu ska jag gå och kolla om Andrea har vaknat. Och har hon inte gjort det än så tänker jag tracka henne tills hon gör det! Hon är fan värre än pubertetsbroshorna på att sova! Hahah :)


Grötigt

Goodmornin! Jag vet, jag har varit lite seg med bloggandet, men jag har haft så mycket för mig! Igår så fyllde min mamma år. Så jag, Andrea och Madde lagade mat och fixade typ hela dagen. Vi åt asgod middag (för att vi är så bra kockar ;D) och firade mamma!
Senare på kvällen åkte vi till Andreas kompis Camilla och "förfestade" lite. Vi drack vin och satt och pratade typ, det var mysigt! :) Sen dök Sofia upp också och efter ett tag så drog vi alla till bj. Fast eftersom Madde inte fyllt än så kunde hon inte följa med.. men hon fyller ju nästa vecka Woho!! (då blir det ännu mer party!)..
Det var nån springbreak grej på bj, och det var 20 (som det typ alltid är) ,  men jag blev infixad ändå för Sofia hade skrivit upp oss på listan. Vi var på bj ett tag, men det blev nog lite för mycket av det goda haha, så  jag och Andrea lessnade efter ett tag och tog bussen hem.
På bussen träffade vi en tjej som sa att jag var lik brooke hogan! :O So mean! haha.. Men jag har som sagt hört allt från Paris Hilton till Cameron Diaz så jag tar inte sånt så seriöst längre. Jag antar att det är för att jag är blond och har ljusa ögon som folk förknippar mig med andra blonda och ljusögda? I don't know, men brooke hogan och paris hilton är nog dom värsta jag har hört iaf! Hahah.. annars var tjejen på bussen väldigt trevlig och babblade på hela vägen hem. Haha.
Nej, idag tänkte jag vara duktig och plugga, vilket jag aldrig gjorde i torsdags.. Så nu måste jag catch up lite! Sounds fun va?
Haha vilket grötit inlägg det känns som det här blev.. haha men det blir så ibland..

Jag har inga bilder från igår, men snart kommer några från i onsdags! :) Andreas homecoming party och det!

Camilla och Andrea i onsdags..
I'm glad you're home sis ! :)

Puss!


Homecoming Party

Hello! Dålig uppdatering i know, men jag har vart lite busy bara.. :) I tisdags kom som sagt min syster hem! :D Så kul och mysigt att ha henne hemma!! Jag fick en I ♥ NY tröja av henne!! Och lite saker från Victorias Secret :). Yaay!
Igår hade vi lite "homecoming-party" för henne här hemma. Kusinerna kom, några kompisar till Andrea kom, andra familje vänner m.m. Det var jätte mysigt! Vi åt gott, drack gott osv. Sen senare så bestämde vi oss för att gå ut (inte kusinerna och familje-vännerna dåra, utan jag,andrea och hennes kompisar). Så efter mycket beslutsångest från vissas sida så hamnade vi på en skiva på BJ. :) Det var kul! Vi dansade och hade det trevligt! Dock ville ingen bli medtvingad till RnB golvet , vilket jag då försökte tvinga dom till, men nej. Men det gjorde inte så mycket, jag housade lite och flummade på det andra dansgolvet istället. I still had fun, och det var asmysigt att gå ut med sis första gången! Den första av måånga gånger ;) I sommar baby! Woho!

Även fast vi inte kom i säng förän 3-4 , så vaknade jag klockan 8.15 typ och var skit pigg imorse! Whats wrong with me!? Mina tonår-sjusovardagar are over kanske!? Nooo ! Förut kunde jag verkligen sova huuur länge som helst, speciellt om jag hade festat dagen innan! Men nope, nu vaknar jag typ alltid runt 9 av mig själv och är as pigg! Men jag gick upp lite och drack vatten och pratade med theo lite och sen försökte jag gå och lägga mig igen och somna om, så då sov jag vell någon timme till.. Men as konstigt ju! Jag vill kunna sova lika länge som förut! Haha Andrea däremot sover fortfarande. Jag försökte väcka henne för en timme sen typ, men då sa hon bara att jag inte skulle ta ut min pigg-het på henne :P haha sen somnade hon om...

Idag måste jag i princip plugga hela dagen för jag har typ ett kursprov i spanska på måndag, på ALLA kapitel vi har gjort. Jag kommer fan aldrig lära mig typ halva bokens glosor och gramatik tills då. Eller ja, kanske om jag sätter igång nu! Men det värsta är att jag har en kriminalteknik labbrapport att skriva också, och en svenska hemskrivning, plus ett prov i kriminalteknik nästa vecka. WOHO! Välkommen till mitt nya liv! From now on you can call me rut ! (Lite internt)


Hahah ;) You liike it !? (flumbild från typ förra eller förrförra sommaren.)
Det är alltså den nya jag, the nerd. haha.. well i wish att jag hade varit lite mer nördig och brytt mig lite mer om skolan hela året så hade jag kanske inte behövt försöka så mycket nu, och försöka i sista sekund bevisa att jag Kan få bra betyg.. Men men , det är lätt att säga såhär i efterhand.
Fyfan vad jag är SKOLTRÖTT!

Nu ska jag sluta klaga!
Bilder från igår kanske kommer upp sen, om ni har tur ;)
Puss !

Vardag again

Here we are, tillbaka i vardagen igen. Jooy.. Det betyder plugga plugga för min del. Idag måste jag skriva en Historia-redovisning. Men jag ska försöka bli klar med den idag så att jag slipper hålla på med den imorrn. Ja, så att jag kan spend time med Syster min istället!!♥ Imorgon 07.15 kommer jag befinna mig på arlanda med öppna armar. Hahah! Ååh jag har saknat henne så mycket!
Systra mi :)


Men som sagt, nu=plugg! (Kan de här sista två veckorna i 2an snälla spolas fram!! Ush, 2an har vart ett helvette! Helt klart jobbigaste året!!)


Puss!

Musikens hus & Crew 018

Fyfan vilken rolig dag jag har haft!! Dansdansdans hela dagen and i love it! Har varit på Musikens Hus hela dagen (från 9.00-21.00) Förutom typ en halvtimmes paus när vi sprang och köpte mat! Men riktigt kul har vi haft! Och danserna gick i stort sett bra! Gjorde inga fel, men det ända som kan ses som ett fel är att det inte "kändes bra" på dagsshowen. Men man ställer så höga krav på sig själv (som alla ni dansare vet),  så det brukar inte vara någon annan än en själv som märker sånt! Men kvällsshowen gick skit bra och alla sa att vi var bäst! Så det var riktigt kul att höra!

Känns lite sorgligt att terminen är över bara! Vi körde group hug och till och med några tårar fälldes. Vi har haft så sjukt kul tillsammans den här terminen och har verkligen blivit en grupp eller ett "crew" haha ;) Så jag kommer sakna alla! Men vi kommer ses under sommaren också! Egna träningar och förhoppningsvis några uppträdanden också! :) 

My girls! <3 
 

gangstas ;)


träning. (Ibland orkar vi inte och ligger och pratar lite ist)


våra lantisar :D


dansfestivalen. som ni ser så var det inte bara jag som var färgglad!


smålands nation


träning när anette tvingade oss att vara med på massa kort. ush. men vi ser ju ganska coola ut (i helhet iaf). Den enda som saknas är beti!


( i know, jag ser cp ut. men men)

Haha gud jag blir ju helt nostalgisk! Den här terminen har lätt vart min bästa dans-termin! Jag ska med all kraft försöka få det att gå ihop i höst så att jag kan fortsätta! Jag kan ju inte svika "ma' crew" ;) haha visst är jag gangsta xD
Jag ska försöka få tag i lite kort från uppvisningen också, om det finns några. Jag själv hade inte med mig kamera, men vi får se! :)

Nu ska jag gå och däcka i sängen!
Puss !

Dance baby

Tjabba. Plugget har vell gått sådär.. Jag har noll motivation! Det är ju förfan lördag! Men måste man så måste man. Jag ska fösöka bli klar snart ! Jag vill bara bli av med den här skituppgiften!
Jag hittade en rolig bild som Madde tog på mig innan uppträdandet på dansfestivalen. Haha here it is :)


Jag stog och tränade på dansen :P .. Anledningen till mina färgglada kläder är för att vi dansade hype. Altså typ old school hip hop. Tänk fresh prince typ ;) haha.

Nu ska jag äta middag, sen SKA jag skriva mitt arbete, jag lovar!
Puss!

Antistress-morgon

Imorse så gick jag upp ganska tidigt och stack ut och sprang. Men jag hade ludde med mig (my doggie) och han var så jävla seg idag! Han brukar inte vara så, han brukar typ springa framför en! Men nej, inte idag, idag så fick jag typ släpa fram honom. Så jag blev ganska irreterad eftersom jag då inte kunde springa den takten jag ville springa. Men lite exercise fick jag iaf! :)

Efter jag hade sprungit så kom jag hem och strechade och åt frukost i lugn och ro. Jag har till och med hunnit städa mitt rum! Duktigt va!? Jag har kommit fram till att jag måste börja stressa ner lite. Jag klarar inte av när jag har så mycket stress runt omkring mig. Det leder till (som i torsdags) att jag inte kan sova på nätterna. Att jag ligger vaken timme efter timme och tänker på allt jag måste hinna med, och allt som måste göras (Ni ska se min kalender, den är helt fullproppad med saker som måste göras). Så imorse så har jag tagit en riktig stressa-ner morgon. Jag sprang (motion=en av de enklaste och mest effektiva antistress metoderna!). Jag strechade (och gjorde lite yoga liknande övningar, andades djupt osv. - man blir riktigt avslappnad!) Och till frukosten drack jag även grönt te - som har en lugnande, och rogivande effekt ;).



Jag känner faktiskt att det funkade! Även fast jag har 2 arbeten att skriva idag, så stressar jag inte upp mig över det. Det är bara att ta tag i det och göra dom! Yes, så ser min lördag ut. Sen ska jag lägga mig tidigt ikväll, för klockan 09.00 imorgonbitti måste jag vara på musikens hus för Genrep! Sen vid 3 börjar den första dansföreställningen, och 18.30 börjar kvällsshowen. Så jag måste verkligen hålla mig pigg hela dagen! Kommer nog inte hem förän 21.00 någon gång. Då kommer jag vara stendöd typ och stupa i sängen! Haha :)

Nu - Samhällskunskap!

Puss!

Plugghelg

It's official, jag har inget liv, och kommer inte att ha det föränn den 12 juni - Skolavslutningen. FYFAN säger jag bara! Det är så sjukt mycket i skolan nu, jag tror ärligt talat aldrig att jag har haft såhär mycket ! Så om ni undrar vad jag ska göra i helgen: PLUGGA! Jag har inget val! Hade jag det så, tro mig, då skulle jag inte göra det. Det går emot mina principer att plugga på en Lördag! (Och en fredag, söndag är mer okej). Men jag har verkligen inget val. Jag har inlämningsuppgifter, redovisningar, recensioner, labbraporter och prov nu och ända fram till den 11 Juni! Det borde fan vara olagligt att ha såhär mycket! Ush vad jag klagar. Men jag o r k a r inte !! Det ända som glädjer mig just nu är att Sis kommer hem i veckan ! :D Plus att jag är ledig torsdag, fredag! :) I liiike ! Jag har saknat Andrea så himla mycket, det känns som hon har varit borta i evigheter! Så nu kommer hon FINALLY hem och ska vara här hela sommaren ! :) Yay!    ♥

Sexy thaang



Yes , här har ni då min man! Hahah. He's so hot, så jag var tvungen, for your (and my) pleasure att visa lite bilder som ni alla kan dregla över medan jag är lite frånvarande här i bloggen. Haha.
Jag känner mig jätteduktig. Jag hade min argumentative speech idag på engelskan. Det gick bra! Jag argumenterade emot rökning! Something I am, as you might know, very much against! Sen så har jag suttit hela eftermiddagen, sen jag kom hem från skolan faktiskt (!) och skrivit min rättskunskaps uppgift. Den är nu inskickad och nu ska jag börja plugga till Naturkunskaps provet som är imorn. Visst, lite sent att börja nu, men jag har helt enkelt inte haft tid föränn nu, pga. alla mina andra uppgifter och redovisningar m.m.

Så nu ska jag sitta och läsa 55 sidor om genetik och evolution. Sen alla anteckningar. Sen alla power point presentationer.
Jag hoppas för eran skull att ni har ett roligare liv än jag just nu!
;)

Puss!♥

Skola, dans och massa plugg. Så ser min vecka ut!

Godmornin'. Just nu sitter jag på rättskunskapen och jag fick nyss reda på att jag har EN TILL skriftlig uppgift till den här veckan. Den ska in på torsdag, och jag ska sammanfatta ett helt kapitel typ. Jag   Orkar    INTE ! Det är för mycket nu! Mina betyg kommer Inte vara nice i år. Det är altid för mycket på samma gång, så alla arbeten blir typ snabbt ihopslängda och halvdana eftersom man har så lite tid, för att man måste hinna med alla andra uppgifter och prov! Sen har jag annat också, som dansen och allt. Jag TÅL inte stress, och mitt liv nuförtiden är så stressigt att jag typ inte kan sova om nätterna!
Den här veckan har jag
Måndag Hemskrivning (som jag var klar med, men nu måste göra om)
Tisdag Sång med sångpedagogen, och skriva en english argumentative speech.
Onsdag English argumentative speech ska vara klar och redovisas. Orientering med skolan & Dans på kvällen.
Torsdag Rättskunskapsuppgiften ska lämnas in
Fredag Naturkunskapsprov i Genetik och Evolution
Lördag Troligtvis extraträning till dansen, och så måste jag skriva om hemskrivningen och skicka in.
Söndag Kommer att befinna mig på UKK (Musikens Hus) Från kl 09.00 på morgonen till typ 21.00 på kvällen. Genrep och Dansuppvisning hela dagen.

Så som ni kanske förstår så blir det nog inte så mycket roligt att läsa om den här veckan, förutom kanske några bittra inlägg mellan pluggandet. Men jag kan försöka slänga in någon rolig bild eller något lite då och då :)

Nu måste jag fortsätta med rättskunskapen!!
Puss !


Ibland vill man bara gråta!

Jag satt hela eftermiddagen och kvällen med min hemskrivning i Sam. Sen när jag FINALLY var klar och skulle skicka in den, så sparade jag den och stängde dokumentet. Sen när jag försökte hitta det igen så hittade jag det inte. PANIIIK och UTBROTT!! Jag typ satt och skrek åt mamma och var skit ledsen och klagade som fan! Tydligen hade jag öppnat ett dokument från hotmail, utan att spara, och börjat skriva på det. Sen när jag var klar så tryckte jag inte på "spara som" utan bara på spara, och sen stängde jag dokumentet. DET VÄRSTA ÄR ATT JAG HAR GJORT DEN TABBEN FÖRUT OCKSÅ! ASSÅ KILL MEEE !!!! Jag skojar inte, jag kommer typ gå från MVG i Sam A till G i Sam B. För min uppsats gick åt helvette också. Ni vet när min dator krashade och allt. DET HÄR ÄR INTE KUL!

Nu ska jag gå och SOVA och gråta lite mer inombords. USH JAG HATAR SKOLAN! Hade det inte varit för att det snart är sommarlov så hade jag utan tvekan hoppat av!
(Det värsta är att jag typ inte skojar!)

GOD NATT!

Big brows




Tjocka halvbuskiga ögonbryn är typ det snyggaste som finns tycker jag! Det kan göra så himla mycket på någons utseende om de har stora ögonbryn! Visst, de måste se lite vårdade ut, men allmänt så tycker jag att det är as snyggt! Jag önskar att mina var lite tjockare! Jag noppar inte ens mina, det typ behövs inte.. Tycker jag iaf. Sen finns det folk som tycker annorlunda. Typ sånna som gillar smala välformade ögonbryn får typ panik när dom ser mina. Men i like it ;)

Jag kom precis hem från skolan och nu ska jag sätta mig och skriva klart min Samhällskunskaps hemskrivning som ska in, ja igår egentligen... Ush, skolan suger livet ur en kom jag och Michelle fram till idag. Inte coolt!

Cya!

Söndag

Hello ! Idag har jag som sagt vart och dansat, och sen har jag för det mesta tagit det lungt. Det gick dåligt på dansen idag så då blev jag sur, plus att jag var skit trött. Så när jag tog hem tog jag typ en timmes power nap. Det var skönt som tusan! :) Nu sitter jag här och borde plugga ! Vilket jag ska , men först måste jag ha i mig middag! Jag är vrålhungrig, har typ inte ätit något sen frukost imorse! Så nu ska jag gå upp och äta. Mamma har grillat nån form av kebabspett tror jag, med fetaost sås :) Yummy!
 


Men sen blir det plugg!
Puss!

Godmorgon!

Jag har börjat gå upp så mycket tidigare på helger har jag märkt! Förut kunde jag sova till typ 12-13 utan problem. Men nu för tiden så antingen vaknar jag bara helt enkelt mycket tidigare (runt 10 typ) , eller så brukar jag ställa klockan och gå upp, för det oftast är någonting som jag vill hinna att göra på morgonen.. Så nu sitter jag här och är morgonpigg!
Jag tänkte gå ut på en promenad faktiskt! Jag har motionerat väldigt lite den senaste veckan.. Inge  bra! Men det är för att jag har varit sjuk. Om jag inte hade varit det så hade jag fortsatt som vanligt, men min jävla hosta vill aldrig gå över! Så jag får ta en lugn liten promenad istället. För så fort jag börjar göra någonting som är det minsta konditionskrävande (igår på dansen tex) så börjar jag hosta som en galning! :( Aja.. jag får ta det lite lungt helt enkelt så att min kropp kan återhämta sig!

Det var jätte kul igår på dansfestivalen! Det var inte lika mycket folk som jag trodde, men vi var ifs där i slutet.. Men vi kom iaf dit, tränade lite, sen uppträdde vi sen var det klart ! Vi överkonsumerade även Vitamin Wells! (sånna som jag skrev om typ 2 inlägg ner) Man fick dom gratis där, det stog stora backar med hur många som helst! Och jag som älskar dom drack kanske 5 stycken plus att jag packade på mig några att ta hem! Haha , men det kändes helt plötsligt så himla onödigt att jag brukar gå och köpa dom för 25 spänn, när jag bara kunde ta hur många jag ville helt for free där! Och eftersom varje flaska kostar 25 kr, så tjänade jag nog några hundra där ;) Hehe.

Igår, efter dansfestivalen så åkte jag och madde hem till mig. Vi degade som vanligt, gick och köpte naturgodis och kollade på Benjamin Button, som ingen av oss hade sett än. Jag tycker den var bra! Och Brad Pitt var riktigt snygg (som vanligt) när han blev ung sen! :D Men jag hade fått så höga förväntningar på filmen, eftersom att alla pratat om den så mycket, så jag blev lite dissapointed. Slutet var ju inge bra för att ha varit en sån låång film tycker  jag.. Aja . I still liked it!

Nu ska jag som sagt ut och gå, och sen ska jag och dansa! :)



Puss!

Dansfestivalen

(Skrev det här igår men tydligen publicerades det inte)



Tjabba! Jag har precis ätit en megastor frukost och nu ska jag börja göra mig i ordning till dansfestivalen! Jag och mitt lilla "crew" ska ju uppträda :) . Vi ska dansa hype.. Den är ganska flummig, och det hoppas jag att alla förstår. We're just havin fun with it ! :D


Goodmorning!

Hej! Har precis kommit till skolan. Vi ska ha engelska nationella snart i Engelska B. Typ reading & Listening. Det går nog bra! Jag är värsta pigg idag! I don't know why :) .. Jag åt frukost värsta tidigt imorse, gröt och kaffe <3 , och sen så var jag klar mycket tidigare också, så då tog jag en tidigare buss (!) till stan och pronerade från stan till skolan! Och så köpte jag en Vitamin Wells flaska också. Jag varnar er! Pröva dom inte! Man blir b e r o e n d e !!


Green Apple är hitills favoriten!

Nu ska jag gå och göra nationella !
Wish me luck!

Puss!

Thursday

Hello! Idag är det pissigt väder igen och det ända jag ville göra när jag kom hem från skolan var att krypa under täcket. So I did. Haha. Jag "råkade" somna en timme, men fyfan vad skönt det var! Jag har vart skit trött hela dagen, och typ överkonsumerat kaffe! Så en liten nap behövdes! :)

Ikväll så har jag dans igen. (Hade det igår med). Vi har extraträning eftersom vi ska uppträda på dansfestivalen på Lördag. Vilket alla verkar tycka ska bli jätte kul, förutom jag. Visst, det är kul att uppträda, men på Dansfestivalen, där det bara är massa duktiga dansare, så känns det inte lika kul. Det känns som att man blir mera judged då.. Eller nått. Sen gillar jag inte koreografin så mycket heller.. Men men .. Ibland måste man offra sig! Och nästa helg är det dansuppvisning på Musikens hus! Paniik jag kan ingen av koreografierna än! Haha. Jag får ligga i nu då ;)

Jag kan fortfarande inte bestämma mig om skorna eller inte.. Jag måste först se hur mycket pengar jag kmr ha den här månaden. För typ massa folk fyller år och så, så mina pengar måste ju gå till presenter och sånt först! Aja.. vi får se !

Wafa klagade på att man inte såg hur min "dröm man" såg ut på den andra bilden, så jag lägger upp en till!



Asså jag döör han är så snygg!!!!! Don't you agree??

gladiators

Hejhej! Idag efter skolan, så var jag nere på stan och gick i affärer ett tag, tills jag fick riktigt ont i fötterna (hade mina 13cms klackar på mig idag) Då gick jag och michelle och fikade på Waynes. Det var riktigt mysigt! Jag åt en foccacia och drack en chailatte! :) yuum! Fast jag var riktigt disappointed på Waynes foccacia. Eller asså i vanliga fall så är den ASGOD! Men på just  den Waynes vi var på idag så var den inte aalllss lika god som den är på andra Waynes här i stan! Annat bröd (äckligare bröd) , typ inget pesto, typ inte mozzarella utan vanlig ost istället, och jag kände inte ens smaken av kycklingen! Det smakade typ som en vanlig ost toast.. Sucks ju! Man ska ju få det man betalar för !!

Hur som helst, så tänkte jag fråga om erat råd på ett par skor. Eller två egentligen. Jag var jättenära på att köpa nån av dom idag. Men jag kan inte riktigt bestämma mig! Help Me? :)


Vilka borde jag köpa? Vilka är snyggast?
Eller borde jag skita i att köpa någon av dom?
Kommentera och Tell me what you think!

Puss !

Kläder & Regn

Ush, jag mår bara dåligt av att gå på stan! Speciellt idag! Jag hade en riktig såndär ful-dag idag. Kände mig som ett tjockt troll med fettigt stripigt hår och finnar överallt. Okej riktigt så farligt var det inte, men det var så jag kände mig! Men efter skolan så var jag tvungen att gå ner på stan ändå, för jag var ju tvungen att kolla om mina skor fanns! Så jag och Wafa trängdes under mitt rosa söndriga paraply och tog oss ner på stan i det regniga vädret. Vi gick in i en massa skoaffärer, och jag hittade en massa snygga skor, men inte just dom. Så antingen ska jag leta vidare på internet, eller så får jag ta och åka till stockholm någon dag och hoppas på att hitta dom där!!

Hur som helst så hatar jag att gå på stan, och se massa fina kläder, skor, väskor etc. när jag ÄNDÅ ALDRIG KAN KÖPA NÅGOT!!!!! JAG HATAR DET HÄR! Kan inte studiebidraget höjas till typ 6000 varje månad!? DÅ skulle jag vara nöjd. Men jag vet, det finns bara en utväg. SKAFFA ETT JOBB! Men jag håller på och söker! Men det skulle ju vara a hell of alot easier och någon vill ge mig ett !!!! Aja det är bara fortsätta söka! Jag SKA ha pengar och fina kläder i sommar! För just nu så känner jag mig som en hobo varje dag, med skabbiga fula kläder. Och det är så jobbigt, och det här tror jag händer många, för jag har en snygg stil! Nackdelen är bara att den finns i mitt huvud, och inte i mina kläder! Det känns som att jag inte kan uttrycka min stil i mina kläder, bara för att jag inte har några fina kläder (och inte har pengarna för att köpa det). I know, vilket probleeem, men det känns så. Hade jag fått några tusen att shoppa för så hade ni fått se min "stil" i outfit bilder varje dag, och jag hade nog kännt mig mycket snyggare varje dag. Men until then.. sorry..

I know, vilket i-lands problem!


Aja , nu ska jag gå och duscha och tvätta mitt äckliga hår, och sen blir det desperate housewives! :D


Världens mysigaste rainy-day låt! Tyckte den passade in på idag! Denna låt brings up så himla många minnen för mig! Typ 7an 8an! Mys tider! :)



Can't you see that it's just raining, ain't no need to go outside!

Puss!

no smoking

Som många av er redan vet, så är jag väldigt emot rökning. Eller visst, det är upp till var och en om man vill förgifta sin kropp med cigaretter eller inte, men jag skulle aldrig göra det! Jag har aldrig prövat röka, och det frestar mig inte på något sätt att någonsin göra det! Tro mig, hur många personer som helst har frågat mig om jag vill pröva, försökt få mig att pröva, försökt lura mig till att pröva, men jag vägrar. It's gross helt enkelt!

Men, tyvärr så kan jag faktiskt tycka att ibland, så kan det se lite coolt och artistic ut. I bl.a. photoshoots. Som tex. dessa två bilder nedan! Ser inte mannen lite "coolare" ut när han håller i cigaretten? Liiite bara? Samma med tjejen på bild 2. Cigaretten gör så att bilden inte bara ser ut som en vanlig modell-bild, den får lixom lite konstnärlig känsla på något sätt..

eliastahan

Don't you Agree? 

By the way så måste jag bara säga att den där mannen - Didier Cohen, är min Dröm man! Hetare får man leta efter!
Nu ska jag dregla lite..
hahah


Obsession!



Kjol - Balmain



Love at first sight


For real ! Det här ska lätt bli mitt nästa skoinköp! Har ni Sett coolare!?
Jag SKA köpa dom!


Vårblommor!


När vi ändå snackar vår och blommor så kan jag ju passa på att lägga upp en vårig bild på blommor ;) som fotades igår!

Älska våren!

Blommigt



En såhär söt sjal för 69 kr!? :O Inte dåligt! Blommor ska det vara på våren! :D


Valborgfrukost/Champagnefrukost 2009

Här kommer, as promised, en jädrans massa bilder från Valborg! :) Tyvär så fick kameran stanna hemma senare på dagen, så jag har bara bilder från morgonen! :)


Fixade flickor sugna på frukost! Carro, Sofia, Jennyfer & Madde


En del av Frukostbuffén!


Chokladdoppade jordgubbar och massa frukt. Can it get any better?


Wafa och Sevgi diggar dom chokladdoppade jordgubbarna ;)


Madde diggar allt ;D


Champagne! :)


Framför mig på bordet :)


Ja, efter typ halva tallriken så var man ju proppmätt !!! Men gud så gott det var !! :D Det lyckades vi bra med tjejer! :)


Michelle poppin' champagne!


Att kvinnan lyckas vara så snygg Till och med när hon Äter är nog något vi alla är avundsjuka på!!


Julia min cutiepie!


Japp, det fanns massvis med snyggingar vid bordet! Här, Sevgi och Michelle!


And Wafi ofcourse :)


I could go on and on.. Alexandra :)


Jennyfer och Felicia!


Hej underbett-paula. Haha. Kameran snoddes och det blev lite suddiga bilder här och där ;P


Mitt fina glas!


Linda, Jag, Madde och Jennyfer. :D


Wafa, Alexandra. Sevgi, Michelle och Madde!


Sofia Carro och Julle hänger på min baksida! :)


Det både sjöngs och dansades vid bordet :) Everyone was really happyy :D


Alltid lika fina !!


Mina älsklingstjejor :)


Cheers and Poses!


Beautiful Julia! :)


Beautiful Carro! :)


Vädret var perfekt. Min baksida var perfekt. Allt var det helt enkelt ! :D


Jennyfer och Linda.


Alexandra och jag hade matching cameras! Coolt va :) ?


Wafa har blivit lite påverkad av sin thailändska utbytesstudent och kör samma pose och allt. "Make the thaai poose"


Happyfaces all around :D


The ladies in flowers were happy too! ;)


Sofia var taggad på dans!


Andra var taggade på att hoppa studsmatta!


Och alla var taggade på valborgskålar! :D

Sen bar det som sagt av till stan, för en fortsatt trevlig valborg! :)
Thanks tjejer för en awesome valborg! Det är Tradition från och med nu!! :D

Ja, det blev ju inte liite bilder! Men nu kan ni inte klaga ! :D

Puss!♥

Fågel!!!!!!!!

Hello! Jag är fortfarande sjuk :/ Vilket innebär ingen dans för mig idag :'(! I HATE this! Ush. Jag hostar som en kråka och fryser konstant (måste vara febern..) Blää! Aja enough complaining!

Igår hände VÄRLDENS ÄCKLIGASTE grej mig! En FÅGEL flög in i mig!! Det var så jävla äckligt, jag fick panik! Vi satt på mormors baksida, och åt lite och satt och pratade. Så helt plötsligt hör jag en duns i fönstret, och sen så landar någonting i min nacke (ush jag ryser bara jag tänker på det) , och sen vidare på bordet! Först trodde jag att det var nån boll som någon kastade eller nått. Men sen så såg jag att det låg en liten fågel på bordet ! EEUUUWW!!!!! Alla typ skrattade åt mig för att jag fick panik och sprang därifrån och tyckte det var as skabbigt. Så dom skulle rädda den sen och hålla på, medans jag sprang in och skrubbade min nacke!! Fyfan!! Ni kanske tycker att jag överdriver, men det var så jävla äckligt!

En sån fågel var det! Euuuw. Tänk alla bakterier!!

Madde och Johanna, nu förstår jag mig på eran fågelfobi!!

Puss!

Dinner at grandma's

Har literally legat och sovit hela dagen under en tjock filt. Och hostat en hel del också ! Jag ORKAR INTE!! Aja , tänkte bara säga att jag ska till min mormor nu på middag, och blir det inte allt för sent så lägger jag upp bilderna när jag kommer hem. Annars imorn, det lovar jag! För nu har jag lagt in dom och allt!
Men en bild hinner jag klämma in ;)


En bild på nästan alla vid matbordet innan alla högg in i den GODA maten!
Mer kommer! :)

Puss !♥

Krassel-paula :(

Hello! Igår solade jag heela dagen, och bara slappade. Det behövdes efter valborg! :) Jag blev lite brun också .. Men bara lite (som vanligt :( ) På kvällen kom michelle hit, och vi cyklade till sommarro och köpte sushi! Sen cyklade vi hem igen och åt sushi och låg och slappade framför humorgalan och så ska det låta och snackade en massa :) .. En väldigt mysig "Dagen efter" dag!
Fast sen började jag typ må dåligt och frysa som en galning.. Antingen hade jag fått feber eller solsting av nått slag.. Michelle åkte hem, för hon skulle upp tidigt och jobba, och jag gick och la mig och frös som en galning. Sen vaknade jag typ miljarder gånger inatt av att jag svettades som en galning för att jag hade vridit upp elementet när jag frös. Så då vred jag ner det och sen började jag frysa igen.. Ush inge kul! :( Och jag känner mig lite krasslig idag också.. Fryser, hostar och har ont i halsen :( Inge kul! Det är helt sjukt hur ofta jag blir sjuk nuförtiden!! Jag som tänkte springa idag!!! :( Ush , mitt dåliga immunförsvar förstör verkligen ALLT!!

Jag har fortfarande inte laddat in bilderna från valborg, men jag gör det troligtvis senare idag! Nu ska jag gå och äta frukost och dricka en jävla massa té!!


Puss! 

Frukostbuffé hemma hos mig


bild från facebook

Igår var det ju Valborg! :) Jag och mina girls började dagen härligt med en solig frukost hemma på min baksida. Det vart jättelyckat! Vid tolv-ett tiden någon gång så åkte vi ner på stan och hade en liten mini-picnick i stadsparken. Det var sjukt mycket folk (som vanligt) och strålande sol! :D Sen drog vi vidare till Playboy Mansion i Kåbo. Haha nej men no joke, det kändes som det!! Det var det snyggaste huset ever typ! Man är inte van att se sånt hemma i lilla uppsala! Där var vi väldigt länge, satt ute vid poolen och lyssnade på musik och chillade med massa folk.. Vi var kvar nästan tills solen gick ner.. Sen åkte vi hem till carro och tog det lungt. Eller jag tog det lungt iaf, men vissa andra taggade till ;) .. Många av oss var ganska trötta och sega då eftersom vi började valborgsfirandet så tidigt på morgonen med champagnefrukost. Så vi tog det lungt helt enkelt, och sen bar det av hemmåt. SNACKA om att jag deckade i sängen ganska direkt efter att jag kommit hem! Men det var en väldigt trevlig valborg! Det kommer bilder sen, har inte lagt in dom än bara!  :)

Puss! ♥

RSS 2.0