Ladies Night!

Jag älskar helg !! Verkligen! Speciellt när det är så fint väder.. Här kommer en sammanfattning av min helg:

Fredag: Girlsnight hos Madde i björklinge!
Efter skolan så gick jag, Johanna och Madde in till stan för att köpa lite saker och fixa lite grejer. Vi skulle vänta på Camille och ge henne ett busskort så att hon kunde komma till björklinge efter hennes dans. Medan vi väntade så satt vi vid ån och åt glass i det vackra vädret!! Efter vi hade träffat Camille och gett henne busskortet så gick vi till stationen och träffade Sasha och Julia. Så tog vi alla (förutom camille och johanna som kom senare) bussen till björklinge. Sasha och Julia gick hem till Julia och jag och Madde hem till Madde. Sen kom johanna också så började vi göra maten. Vid sjutiden så kom Sasha och Julia och så åt vi oss väldigt mätta! Efter ett tag kom Camille också.. Sen så satt vi och åt massa godis och chips och dansade och gjorde allt möjligt. Typical girls night helt enkelt!


Från vänster: 1. Madde och Johanna vid ån! 2. Fina johanna fixad och klar ;D 3. Rosahelikopter-dans xD 4. Söta FixarMadde :) 5. Fr. vänster: Madde, Johanna, Sasha & Julia. Shake it girls! 6. Vi kollade på youtube filmer och dansade! 7. Söta Madde och Julia 8. Hound Dog dansen xD HAHAH 9. Mer dansande! 10. Sen kom snygga Camille också! 11. Johanna Camille och Julia. 12. Morrande Morris får avsluta det hela ! Och tro mig, Morris är ett bra namn för den där katten ! :P

Lördag: Björklinge, Sunnersta, Valsätra
Alla tjejer sov över hos Madde, så jag vaknade i björklinge nästa dag. Vi åt en massa frukost m.m och satt och pratade i hundra år. Jag, Camille och Sasha tog bussen in till Uppsala kl. 16 eller nått och när vi kom till stan så tog jag bussen hem. Efter en lyckad kväll i björklinge så var jag väldigt trött. Så jag kom hem och typ däckade i min säng ett litet tag :P Men sen gick jag och gjorde mig iordning för grillning hos Emil. Runt kl. 21.00 så cyklade jag till emil , fast det var ändrade planer = ingen grillning. :( :( Men men .. Hos emil var jag, jennyfer, nishat, markus, axel, rickard, joel och emil såklart...Det var ganska chill där.. Vi satt och rökte vattenpipa och lyssnade på musik m.m. Sen cyklade jag, joel, nishat och markus hem runt halv 1.. Jag somnade direkt när jag kom hem !

 Hej hej hej jag är bara fjorton år kom och se på mig lalalallalaa :P HAHAH xD (Jag och Jennyfer försökte som vanligt liva upp stämmningen lite)

Och Idag har jag gjort absolut ingenting! = Latat mig helt enkelt. Jag borde verkligen ha pluggat men det har jag inte gjort. För jag är Lat och dålig på att plugga... Men men .. Jag har planerat Valborg lite med Michelle idag. :)

Det var min helg det :)..
Nu längtar jag till onsdag (valborg) som fan. Jag orkar inte med skolan. Även fast det bara är två dagar...
Aja, life goes on :P

Imorgon har jag dans ! Yaaay ! :D Känns som att jag inte har dansat på länge (Haha sen i torsdags då :P) Men jag älskar det ! <3<3<3<3<3<3

Glöm inte att komma på min dansuppvisning!!
Boka på ticnet!
(Sök på Dans Uppsala eller DC the Movie)

Puss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0