Celebration times!!

Idag är dagen ! Idag är den härliga lyckliga dagen! Idag är dagen jag slutar äta min medicin ! :D
ALLA ni som läser denna blogg (plus alla andra i hela väääärlden) borde vara väldigt VÄLDIGT glada för min skull!
Inga med piller ! Inge mer biverkningar! Nu får jag bl.a. SOLA igen!! Nu slipper jag vara vit som en krita och skittorr överallt :D. YAAAAY ! Tro mig! Dett kommer firas GROVT från min sida!!
hahahahah :D

Idag är det Fredag! En vacker solig Fredag!! Jag har vart i skolan, slutade kl 2. Hade väldigt tråkiga lektioner- T.ex. Matte !! Hahah fast jag och Madeleine satt och sjöng och asgarva så det livade upp det hela litegrann :D ! <3 Efter skolan åkte jag hem, med michelle som skulle låna singstar spel av mig, sen åkte hon för hon skulle på tjejmiddag! Sen har jag ätit en jävla massa knäckebrödmackor idag med min nyfunna, oemotståndliga, beroendeframkallade kärlek; BREGOTT! <3 Fyfan va' det är gott! Hahah, nackdelen är bara att min nya vän i tjocka lager (thats how i like it) gör mig tjock. :) Men men , lev livet och bli tjock & gla' !!
hahah.

På kvällen gick jag och träffade Nishat, Madde, Tania m.fl. hos Joel! Det blev allsång på hög nivå och även lite dans :) ! Och nu är jag här hemma igen. Men jag måste gå och lägga mig snart för Jag och Michelle ska upp tidigt imorgon och åka till Stockholm och shoppa! :)  Det ska bli kul!! Vi båda kommer att vara as-trötta though. Men thats where my other friend Coffee comes in! ;D

Nu ska jag som sagt gå ifrån datorn och försöka lägga mig i tid!
Godnatt! (eller nått)
♥♥

Kommentarer
Postat av: Johanna

ååå va kul att du slipper dina piller, din hy har blivit asbra nu ju (;
.


( jo mitt hår blev bra hihi, hon klippte upp de bara
)

2008-03-01 @ 12:58:24
URL: http://johannaamarklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0