Reggae Music

Godmorgon! Jag vaknade nyss och sitter nu och äter frukost. Ush jag kunde inte sova inatt, jag somnade tillslut vid 4 någon gång och då var det ju ljust ute igen. Så i'm pretty tired! Jag drömde sjuka drömmar om att jag pepp-talkade jason mraz och att jag hade en lillebror som var en hund, ja inte så sammanhängande jag vet.. Men men..  Jag håller på att ladda ned massa reggae musik och laddar inför URF, Uppsala Reggae Festival.(Som jag btw också drömde om) Även fast det är långt dit så är det aldrig fel att lyssna på härlig reggae! ;) Den är den 7-9 Augusti, och i can't wait. Man har så sjukt kul de där tre dagarna så det finns inte!! Tips till er som är sugna på en festival i sommar! Det är så härliga människor där och så bra stämning, typ "One Love"- stämning så även fast du inte är världens största reggae-fan så kommer du definitivt have a good time!

Jag är så arg, min dator är så sjukt seg så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. jag får helt enkelt rensa lite. Typ ta bort onödiga program och sånt som bara tar plats.. För nu är den så seg så jag typ får vänta i en kvart varje gång jag ska in på en ny hemsida. Jag blir gaalen!

Dagens planer: Stan en snabbis med Mamma igen, för att fixa samma sak som vi gjorde i måndags. För er som undrar så är det lägg jag ska fixa. Jag vet, jag vet lite sent, mobbat att jag inte har det än .. men jag har bara aldrig tagit tag i det :P. hehe. Sen runt klockan 5 någon gång så ska michelle komma hit :) Fun fun, vi ska typ titta på någon film.. Antingen No country for old men eller Elizabethtown. Nån som har sett dom? Vilken är bäst? Guu vad jag tittar på film hela tiden :P haha. Men det är fint väder idag! Det är ju trevligt! Så jag ska inte sitta framför datorn hela dagen! 
Sen om jag har tid så tror jag att jag ska testa min epilator idag, but i'm scared :P Jag tror att det kommer att göra skit ont! Nån som har testat? Gör det skit ont :P ? Haha i'm pathetic !




Drew Barrymore och Cameron Diaz på festival, Pete Doherty och Kate Moss på festival. I'm telling you; Festivaler is the shit! ;D

Puss !

Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag har No country for old men på datorn fast bara sett typ första 5 min, tror att elizabethtown är mer din stil, kändes det som.

Du borde göra systemåterställning. Micke kanske kan fixa nästa gång vi är där.



Du borde kolla på the bucket list, det är mysig kom jag på. Om du ska kolla på film hela tiden. Och Atonement, den är också bra.

Och det heter Leg. As in Legitimation.



Hanna epilerar typ jämt och det blir jättebra, tror inte det gör så jätteont, vaxa är nog värre. Fast vad vet jag.



2008-06-25 @ 16:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0