Day 2 - Slappdag

Hejhej ! Just nu är det ganska sent här .. kl är halv 3.. men jag tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg eftersom jag ändå var inne på datorn :) .. Men jag ska gå och lägga mig snart !!

Idag så har jag mest legat vid poolen och solat och läst NYLON. Jag diggar den tidningen ! Den är cool =).. Efter en stekhet dag av solande vid poolen så gick vi in och åt lunch/middag och gjorde oss i ordning. Och vid 9 tiden så åkte vi till MoE. Mall of the Emirates, en av världens största shopping malls! :) Jag och andrea gick runt lite,och shoppade lite.. men vi hann inte gå runt i så många affärer eftersom dom stänger 12 och vi kom dit som sagt vid 9 tiden.. och vissa affärer är vi i i typ 1 timme :P Haha tex. F21 och Aldo! F21 för att dom har så jäävla mycket grejer, och allt är ju så billigt! Lätt one of my favorite stores. Det har det vart typ sen jag var 12år and i Still love it! :) Och sen Aldo som har typ världens mest gorgeous pretty shooeess ever !! Jag ska lätt köpa ett par riktigt höga killer heals innan vi åker härifrån på Aldo!..
Todays Shopping: 3 par jeans (!) Jag som aldrig hittar jeans köpte 3 par billiga och skit snygga från F21! Jag har aldrig ens kollat på jeans där förut (mest för att dom har så mkt annat kul) men deras jeans rocked! 1 par svarta och 2 par mörkblåa (jeansfärgade helt enkelt ;P) Sen köpte jag en stickad tröja och ett asgrymt svart linne med fransar på! :) Allt var från Forever 21. Haha som vanligt med andra ord :P Men jag var fett duktig för jag brukar bränna upp alla mina pengar där efter första gången vi är och shoppar, men den här gången kontrollerade jag mig och sket i att köpa typ 2 linnen som jag ville ha. Duktigt va ! :D (jag behöver ju lixom inte linnen just nu)

Aja nu har jag inte så mkt mer att skriva.. Imorrn kanske vi ska till ett vattenland som heter Atlantis och ligger på the Palm (som man by the way ser från våran lägenhet)

Ja, dom har byggt en palm (uppifrån) i vattnet. Det among other things, dom bygger hela tiden här.. Det finns bl.a. en inomhus skidbacke, dom håller på att bygga världskartan i småöar (googla The World Dubai) sen så bygger dom fler palm islands tror jag (googla the palm eller palm island för att se mer om det) Sen håller dom ju på att bygga ett 800m högt torn.. (googla the burj) sen finns det ju en massa mer. orkar inte ta allt här och nu ;P men det utvecklas och byggs hela tiden. För ca 7 år sen när jag bodde här så var den, på väg hem till oss, enda byggnaden man kunde se på långt håll Hard Rock Café .. Nu märker man typ inte ens det när man åker den vägen för att alla skyskrapor tar så mycket uppmärksamhet. Och jag menar verkligen Många höghus/skyskrapor!!

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, men först måste jag bara kommentera en sak: Ofta Beyoncé ska byta namn !? Eller iaf artist namn. That sucks . Sasha Fierce lixom, vad fan är det för namn?? Nice try, till mig kommer hon alltid vara the one and only bootylicious Beyoncé ! ;D


Godnatt! :) see ya !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0