Slumdog Millionaire och Matteplugg..

Hej! I know i've been a bit frånvarande, men jag har haft/har så jävla mycket plugg de senaste dagarna! Asså det är allt jag gör typ känns det som! Jag orkar inte gå in på hur mycket jag har, men lets just say SJUKT mycket, det är därför jag inte prioriterar bloggen i första hand just nu (obviously) :P .. Men jag ska försöka check in då och då ändå :)

I helgen har jag mest tagit det lungt. I lördags var jag med michelle på kvällen.. Vi kollade på Slumdog Millionaire, you know filmen som aaalllaa säger är så bra.. Och det var den också! Jag kommer ihåg att Andrea försökte få mig att kolla på den med henne för några månader sen (typ i December) , men sen så ended vi up att kolla på the Duchess istället. Slumdog Millionaire var hur som helst bra! Lite sorglig och hemsk, men lyckligt slut! :) Sånt gillar vi! ;)


Haha efter filmen så satt jag och Michelle och dansade bollywood indian dance som dom på filmen och var helt lyckliga för att det var ett så bra slut! Haha .. Förlåt om jag spoilar för er som ska se den! Men men ..

På söndagen var vi jätteduktiga! Vi satt och pluggade Matte hela förmiddagen typ, tills Michelles mamma kom och hämtade oss. Så fick jag vara med i bilen lite när Micha övningskörde (Hon var värsta duktig!).. Och sen åkte vi till henne. Vi var faktiskt ute och joggade i en halvtimme på kvällen! Jag och michelle har kommit igång ;) Haha ! :) Sen pluggade vi lite till Matte (Båda hade prov den här veckan! Fast nu har dom flyttat mitt till nästa :D) och sen sov jag över där.

Idag har vi också pluggat Matte (ser ni vad jag menar med att skolan tar över mitt liv!?), fast idag var vi hos mig.. Nu har Michelle precis åkt hem och jag vill ta det lungt och Inte plugga i nån timme innan jag börjar igen!

Så nu ska jag kolla på något bra program och dricka té! :)

Puss! ♥

Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag sa ju att den var bra :) alskar dansen i slutet :P I miss you sis.

2009-04-20 @ 22:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0