Lobstah'

Fan vad jag är glad just nu att jag inte ligger och sover på min baksida (i hopp om att få lite färg) som jag gjorde tidigare idag! För då hade jag vaknat av att ha blivit dyblöt av spöregnet som kom nyss. Haha, det hade ifs varit lite kul.. Hade nog skrattat.. :P .. Vart kom det ifrån lixom? Sist jag tittade ut var det ju soligt..? Sveriges väder asså..!

Ikväll ska jag äta kräftor! :D Kräftpremiären var ju förra veckan, och jag ÄLSKAR verkligen kräftor, så jag har längtat som fan! Om ca 2 veckor kommer hela danska släkten hit till Uppsala (först gången typ, det är alltid vi som åker dit.. just för att dom är så många) och då ska det bjudas på en riktig Kräftskiva! That's right, för er som inte visste det så är jag halv dansk! Även finsk och kroat, men det är en annan historia.. Hur som helst så ska det bli kul att se alla bönder äta kräftor! Haha ja, dom är inga stads-danskar som bor i köpenhamn.. De bor på Jylland och har bondgård och allt! ;) Lite charmigt sådär! Det var bäst när man var liten att åka till släkten i danmark och bygga kojor av höbalar, hoppa i höet, och gå in och kolla på små griskultingar, titta på deras höns, hundar, katter osv! Som sagt, riktiga bönder!

Haha när jag eller min brosha bränner oss av solen, när vi är på semester så brukar vi kalla varandra lobsters! Jag kommer inte ihåg hur eller när vi kom på det, men det hade med att göra att vi är halvdanska och danskar blir röda som lobsters när dom är i solen..



Yup, thats us. Red Lobsters, halv danska och nu ska jag äta kräftor! Tack och hej!  haha... ♥

Kommentarer
Postat av: Andrea

Tror inte att ni är de enda i världen som kallar er för lobsters när ni blir brända..

2009-08-14 @ 22:43:42
Postat av: Paula

har jag sagt det ?

2009-08-15 @ 13:43:19
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0