Partynight

Helloo. Jag vet att jag har varit lite frånvarande ett tag men jag har anledningar. I fredags så satt jag hemma hela dagen och skrev klart uppsatsen (Som btw blev skit dålig till slut för att jag stressade så mycket, så att jag skulle hinna lämna in den i tid, som jag gjorde, fast sen fick jag mail på lördagen där det stod att den inte hade kommit fram. GISSA om jag blev arg !) Sen på kvällen så var jag på tjejmiddag hos Madde i vreta! Det var mysigt och vi alla åt tills vi sprack typ! Fahitas och typ bakelser till dessert! Mums!!
Sen igår kväll så hadde Madde (den andra Madde) 18årsfest! Det var trevligt! :) Innan alla människor kom så var det lite middag där med. Vi åt asgod mat, typ pasta/kyckling sallad och kladdkaka till efterrätt! Sen började folket komma. Det kom ganska mycket folk, men inte lika mycket som jag trodde att det skulle komma. Men det var trrevligt ändå ! Jag dansade som en galning (som vanligt) hela kvällen i mina 12cm klackar så jag har liite ont i fötterna nu! Runt kvart över 2 så tog jag bussen med några till stan, men bussen var så jävla sen så jag missade min sista nattbuss hem. Så då satt vi och åt på mcdonalds lite och hade planer på att efterfesta tills morgonbussarna började gå igen. Men sen så kom jag på att jag kunde ta taxi hem och tvinga mamma betala, fast när jag ringde henne så sa hon att hon kunde komma och hämta mig istället. Väldigt snällt av mami min :) Så jag kom inte i säng för än klockan fyra.. Gissa om jag var trött när jag skulle upp och dansa idag!?

Idag på dansen så hade vi Adena första gången. Hon var riktigt grym! Hon har bl.a. varit med i floorfiller, hon vann streetstar i house, hon har tagit klasser för massa kända koreografer m.m. Så även fast jag var så trött så var det skit kul och jag ser jätte mycket fram emot den här terminen med street school! Dom som valde att inte fortsätta den här terminen kommer att Ångra sig!!  :)

Nu ska jag plugga lite, och sen måste jag äta något också, jag är vrrål hungrig! :)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0