Inredning och bloggbyte?

Jag vill inreda mitt rum så att det blir fint! Jag är rätt nöjd med mitt rum, men jag vill göra nått kul med väggarna. Sätta utt nåra hyllor eller nått. En väggmålning kanske ? .. I don't know.. Men nått vill jag göra iaf. Jag tror jag vill sätta upp massa kort på väggarna, som jag själv har tagit. Både fina kort på saker och kort på människor som betyder mycket för mig. Typ såhär:



Fint va!? :) Nu behöver jag bara ta en massa fina kort också! :) Och sen framkalla dom! Men det kommer nog bli fint! Don't you think? :)

Sen har jag funderat ett bra tag nu på att byta "bloggstation" eller vad det heter. Webblogg, Devote, Blogspot m.m. Ni vet vad jag pratar om.. Jag funderar på att byta till blogspot! För jag känner att webblogg inte är lika bra.. Tex. så är jag väldigt irreterad på att bilder jag lägger upp blir typ lite suddiga eller hackiga eller vad man ska säga. Typ som att det är dåligt format på dom.. Det kanske inte är något ni tänker på, men det är något som jag stör mig på.. Och sen att det är så himla komplicerat att göra om designen på bloggen.. Man måste sitta i typ flera timmar för att fixa det, eftersom det bara är massa bostäver och meningar som man inte fattar någonting av.. Jag har ju ifs lärt mig med åren.. Men jag vet att det är mycket lättare med blogspot. Och att blogspot inte gör någonting med bilderna man lägger upp.. Jag ska göra lite "research" och sen ska vi se om det blir av eller inte :) Det kommer ju självklart inte att vara någon skillnad för er som läser. Bara att skriva in blogspot istället för webblogg.. Men som sagt, vi får se :)

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0