Jag tittade på Oprah ett tag och där var bl.a. Gwyneth Paltrow med och pratade typ om vad hon åt och hur hon tränade m.m. (det vanliga) Det som jag fastnade för var att hon sa att hon åt allting, desserter, pasta, bröd allt sånt, förutom djur på 4 ben. Typ som gris, kossor m.m. Det enda köttet hon åt var typ fisk och fågel (kyckling, anka osv.) Och jag tycker det låter som en väldigt bra idé! För på senare tid har jag fått svårare och svårare att äta griskött. Skumt, och jag vet egentligen inte varför, men jag typ känner "gris smaken" i det, eller vad man ska säga. Det började med att jag fick svårt att äta korv, och sen att jag slutade med det helt. Sen så hade jag det ganska svårt med julskinkan (fast jag åt lite ändå, dränkt med senap) och det blir bara värre och värre.. Det typ äcklar mig på något sätt.. Här om dagen åt vi vanlig fläskfilé här hemma och jag kunde typ inte äta det! Det är inte så att jag äcklas av det innan och har fel inställning eller nått, utan jag tyckte det såg asgott ut och tog två bitar.. Men sen när jag smakade så kunde jag nästan inte svälja det. Så jag funderar pröva det där : Inte djur på 4 ben. För att när jag tänker efter så är det ändå kyckling och fisk som jag tycker är det godaste köttet! Typ annat kött, som typ nått steak av nått slag är inte heller nån favorit.. Haha vi får se, men jag gillar idén!

En flumbild på mig från Dubai (Höstlovet)
Puss!!
Johnny
Oxfilé med pommes frites och bearnesås FTW! : D
Paula
Nope, not so into it! Verkligen inte pommes fritesen och bearnessåsen !

2