tjejkväll

Hello! :) Jag har haft en as mysig kväll med Mamma och Andrea. Från början skulle vi egentligen gå på bio, men vi bestämde oss för att äta god middag hemma istället, och hyra film!


Vi åt massa god plockmat. Räkor med ägg rostat bröd och aioli. Oliver, coctail tomater, soltorkade tomater, grillade kronärtskockor, grönsaker med dipp, bönor och kikärtor, nötter, vindruver & ananas! Det var AS gott, och vi blev PROPP mätta! Mysigt att vara bara vi girls! För det är vi verkligen aldrig, så det blev massa tjejsnack och mys ute på altanen.

Sen gick vi in och kollade på den hyrda filmen. Vi kollade på denna:

Jag måste säga att det var en av de mest meningslösa filmer jag någonsin sätt! Riktigt boring! Inge action, Knappt nån kärlek, ingen "story" riktigt. Jag skulle seriöst kunna berätta vad den handlade om på 10 sekunder, för det hände verkligen Ingenting!
Aja, hur som helst så var det mysigt att kolla på film med mamma och Andy ändå, även fast den sög!

Imorgon blir det Aiya Napa reunion hos Tove ! Killarna åkte till stockholm idag, och imorgon kommer de till Uppsala och hälsar på oss :) Så då blir det lite reunion-fest :D .. Det blir nog as kul! :) Men nu ska jag nog hoppa i säng, för jag sov typ ingenting i natt (av någon anledning så somnade jag aaldrig, och när jag väl gjorde det så sov jag as dåligt, och sen vaknade jag as tidigt också!..?) Så jag är jätte trött !!

Godnatt ! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0