Musikens hus & Crew 018

Fyfan vilken rolig dag jag har haft!! Dansdansdans hela dagen and i love it! Har varit på Musikens Hus hela dagen (från 9.00-21.00) Förutom typ en halvtimmes paus när vi sprang och köpte mat! Men riktigt kul har vi haft! Och danserna gick i stort sett bra! Gjorde inga fel, men det ända som kan ses som ett fel är att det inte "kändes bra" på dagsshowen. Men man ställer så höga krav på sig själv (som alla ni dansare vet),  så det brukar inte vara någon annan än en själv som märker sånt! Men kvällsshowen gick skit bra och alla sa att vi var bäst! Så det var riktigt kul att höra!

Känns lite sorgligt att terminen är över bara! Vi körde group hug och till och med några tårar fälldes. Vi har haft så sjukt kul tillsammans den här terminen och har verkligen blivit en grupp eller ett "crew" haha ;) Så jag kommer sakna alla! Men vi kommer ses under sommaren också! Egna träningar och förhoppningsvis några uppträdanden också! :) 

My girls! <3 
 

gangstas ;)


träning. (Ibland orkar vi inte och ligger och pratar lite ist)


våra lantisar :D


dansfestivalen. som ni ser så var det inte bara jag som var färgglad!


smålands nation


träning när anette tvingade oss att vara med på massa kort. ush. men vi ser ju ganska coola ut (i helhet iaf). Den enda som saknas är beti!


( i know, jag ser cp ut. men men)

Haha gud jag blir ju helt nostalgisk! Den här terminen har lätt vart min bästa dans-termin! Jag ska med all kraft försöka få det att gå ihop i höst så att jag kan fortsätta! Jag kan ju inte svika "ma' crew" ;) haha visst är jag gangsta xD
Jag ska försöka få tag i lite kort från uppvisningen också, om det finns några. Jag själv hade inte med mig kamera, men vi får se! :)

Nu ska jag gå och däcka i sängen!
Puss !

Kommentarer
Postat av: Andrea

Cool, wish i could've seen it!

2009-05-18 @ 07:21:13
Postat av: Paula

ja me too! Jag får köpa dvdn eller nått så du får se! :D

2009-05-18 @ 11:38:18
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: madde

najss piicss :D

2009-05-18 @ 20:42:11
Postat av: madde

najss piicss :D

2009-05-18 @ 20:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0