Friday

hej! ja, jag hade lite damp imorse. men det har gått över nu. it's been a loooong day och jag är skit trött! Efter en heldag i skolan är man Skit trött, när man är van att ha typ 2 lektioner per dag! Men jag hade inte så jobbiga lektioner idag :) Jag fick reda på resultatet från Religionsprovet (Det som hela klassen utom 3 personer fick IG på. 1 fick MVG och de andra två fick G) and guess what!? JAG VAR EN AV DOM SOM FICK G! :D :D Det trodde jag aaaaldrig! Utav en klass på ca 30 pers så fick TRE STYCKEN g eller mer ! Jag fick G+ och jag är jävligt nöjd! Jag skulle självklart inte nöjt mig med det om resten av klassen fick G också, men eftersom jag var en av de tre som klarade provet så är jag som sagt väldigt nöjd! Haha jag vet att jag tjatar, men jag kan fortfarande inte fatta det!

Ikväll ska jag nog till Wafa ! :D Längesen! ♥ För längesen! Madde ville att jag skulle följa med ut men det var alltför längesen jag träffade min Wafi!!! Plus att jag är fattig som vanligt.. Haha. Plus att jag måste spara mina pengar till när jag åker till Dubai! ♥ SHOOPPIIIINGG! (Läs:SHOOOOOOESSSS!!!)

Det ska bli sååå skönt att komma iväg till värmen! Just nu fryser jag ihjäl både inomhus och utomhus, och tanken på att det bara kommer att bli kallare och kallare skrämmer mig!


Stranden? Ja tack!

Pusshej! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0