En jävla bra sommar.

Är hemma från Gräsö nu. Tok bra helg kan man kalla det! Vi bodde jättefint och träffade trevliga människor. Enda som kunde vart bättre va vädret kanske.. Fast okej, det hörde till.. Eller nått. Det blev både en party helg och mys helg. Det gillas. Det var jag, Michelle, Maria och Sara som åkte.. Synd bara att resten inte kunde följa med! Dom var saknade! Vi har ju växt ihop haha.. Lilla familjen! Men det blir nog kräftskiva på fredag, då är vi alla samlade igen förhoppningsvis! Det finns bilder från helgen men jag vet inte om det är så många, eller nått som är värt att se.. Kanske kommer upp några senare, men just nu är kameran död.

Jag har kommit på att denna sommar har vart så jävla bra! En av dom bästa typ! Visst, jag har festat lite för mycket för mitt eget bästa, jag har jobbat för lite för mitt eget bästa, och jag har inte vart så hälsosam direkt, men jag har haft riktigt KUL, och ibland är det bara det som räknas! '

Jag har hunnit med tre resor. 1 utomlands och 2 inom Sverige. Jag har träffat en massa människor. Allt från spårade och störda människor, till underbara, roliga och lite halvknäppa människor som kan bli vänner för livet! Haha. "Nu börjar livet" lixom, efter studenten. Vad gör man..? Det känns iaf som att det här var den sista sommaren som jag bara kan spåra och göra vad som faller mig in. För vare sig jag vill eller inte så är jag faktiskt lite halv vuxen nu. Jobba och ta ansvar måste man lixom börja göra någon gång. Jag säger inte att jag ska sluta vara spontan och ha roligt, självklart inte, men det känns som att det här var den sista sommaren där det faktiskt är okej att bara ha Lov och inte ta så mycket ansvar. Och om nu detta var mitt sista "sommalov", så har det vart ett Jäävligt bra sådant.

Min sommar 2010 har definitivt vart en av dom bästa hitills! Jag ser fram emot året som kommer dock! Australien, och möjligtvis Norge väntar, men innan det en massa jobb. Förhoppningsvis så fortsätter jag att vara såhär nöjd resten av året. För just nu är jag nöjd med livet! Det är ju riktigt bra ibland!

Gud vad jag babblar. Det blev mest rörigt ser jag nu.. Men men..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0